Sari la conținut

Milfa noua 0760094457


thestud

Postări Recomandate

  • Oras:Pula mea in gura lui scracy
  • Oras:Pula mea in gura lui scracy

Am fost la doamna acum vreo 3 sapt, din pct meu de vedere putin cam vorbareata, actiunea corecta, nimic special, docila, face ceea ce-i ceri, la corp si fata arata mai batrana decat pretinde, raport calitate/pret ok. 

Link spre comentariu

1.Locatia -  in brazda pe langa nicolae titulescu. Garsoniera e cocheta, parchet, mobila moderna, tavan cu spoturi, pat mare sa te tot tavalesti prin el.
2.Detalii - Am sunat-o cand am ajuns la titulescu si de acolo m-a ghidat ea. Usor de gasit locatia.
Foarte vorbareata, am fumat doua tigari pana sa inceapa actiunea.
Am ales un combinat. M-a sters cu un servetel umed si hopa am sarit in pat.
A inceput cu un oral neprotejat la care se descurca bine. Are grija si de coaie, iti mai baga si pula printre sani de nu ti-o mai vezi.
Ii zic sa trecem la normal. Imi pune prezervativul si se urca pe mine. Dupa cateva minute de topait i-am zis sa stea capra. La doggy mai da si cateva contre. Nu a mai durat mult si am terminat.
Mi-a dat un servetel sa ma sterg si dupa ce m-am imbracat am mai ramas la o tigare.
I-am dat banii , ne-am salutat si cam asta a fost actiunea.
3.Program de lucru - nu am intrebat
4.Note -  locatie 9 , atitudine 10 , 8 la oral si normal
5.Tarife - 40 ON, 40 NP, 50 combinat si 150 ora

 

E prima recenzie, sper sa includa ce trebuie :)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salut confratilor, intradevar Alina si-a schimbat locatia in Brazda pe langa Liceul Titulescu intr-un bloc turn. Garsoniera nu arata rau este renovata, curata si climatizata. Dar cel mai important este patul imens in care poti sa incerci orice pozitie iti trece prin cap.

Detalii - De acesta data am luat un combinat. A inceput cu un oral neprotejat bine executat cu lins de oua (ma gadila de fiecare data cand face asta) apoi a folosit sanii aia frumosi :) si am trecut la normal in pozitia misionar cu ochii la sanii ei care se miscau asa frumos in timp ce o penetram.

Tarifele au ramas la fel ( 40 oral, 40 normal, 50 combinat, 150 ora) .

Note - 8 normal, 8.50 oral mi-a placut ca a folosit si sanii, 10 atitudine

In concluzie DE REVENIT... chiar daca ar mari tarifele datorita locatiei mai bune. Ea zice ca nu o sa faca asta :)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

am trecut din nou zilele trecute pe la doamna,nici numai stiu a cata vizita este a treia sau a patra:))),confirm ca si-a schimbat locatia se tine de cuvant dk vb cu ea la telefon inainte,raportul calitate pret foarte oke,sanii ei sunt dementiali,eu am luat la ea de fiecare data numai oral pe care il executa oke cu ceva tendinte de deep lins in forta pe coaie,foloseste si sanii,finalizarea in gura!pret 40 ron oral

igiena:8

aspet fizic:7

oral:8

locatie:7

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

salutare

am vizitat-o si eu pe doamna in cauza

sunat la numarul de mai sus imi zice ca e libera

locatie-langa liceul Nicolae Titulesc intr un bloc turn etajul 4,ajung la locatie o sun imi face o verificare vizuala si imi da  okul sa urc

ajung la usa imi deschide aspect fizic scunduta,sanii marii,milf roscata,aspectul locatiei arata bine

aleg un combinat 60 de RON,incep sa ma dezbrac se dezbraca si ea observ imediat sanii care ies imediat in evidenta,incepe oralul cu ia in gura o mai baga intre sanii mi a plakut incearca si deepp dupa vreo 5 min ii zic sa incepem normallul,pune caciulita si incepem in pozitia misionarului pompez putin mai geme mi a plakut :),ii zic sa schimbam pozitia incepem capra si mai pompez 5 min si finalizez in prezervativ,ea zice ca are 36 de anii dar arata de peste 40.oricum de revenit.

note

locatie-8

aspect fizic-7

oral-8

normal-8

pret-am ales ON plus NP decartat 60 de lei

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la doamna si a fost o experienta placuta.

Am sunat la numarul dat pe forum si mi-a raspuns o voce primitoare. Mi-a spus detaliile tehnice si i-am spus ca ajung in 20 de minute.

Cand am ajuns la locatie, am sunat din nou, m-a confirmat vizual si m-a invitat sus. S-a temut sa nu fiu prea tanar, dar cand am ajuns sus s-a relaxat.

Locatia este langa Liceul Titulescu, la G-uri, langa restaurant/sala de jocuri de noroc.

 

M-a intrebat ce doresc, i-am spus ca un oral neprotejat cu CIM. A schimbat cateva vorbe cu mine si a inceput sa se dezbrace. M-am dezbracat si eu si m-a invitat sa ma asez in pat. M-am pus pe spate, si ea a venit intre picioarele mele, mi-a curatat cu servetele umede falusul inca flasc si l-a pus in gura. Si a inceput incet sa mi se scoale, a lins si la baza si la oo, pana cand eram erect. Nu stiu ce mi-a facut, dar a fost bine de tot. Am inceput sa ma joc cu sanii ei mari si placuti la atingere.

Nu mai facusem nimic de mult, deci actiunea a durat cel mult 5-7 minute cand am anuntat-o ca termin. A continuat mai tare si mi-am dat drumul in gura ei. A continuat actiunea pana cand mi-am terminat tot orgasmul. S-a ridicat si s-a dus sa scuipe la baie.

 

I-am multumit, i-am platit, si i-am spus ca nu am mai facut nimic de mult si ca de-asta am terminat repede. Mi-a zis ca toti sunt asa si ca nu am de ce sa ma ingrijorez. Mi-a oferit o tigara si am inceput o discutie de vreo 15 minute despre escorte si despre timiditate si toate cele.

 

M-am scuzat ca trebuie sa plec si ne-am luat la revedere. Door to door a durat vreo 25-30 de minute in care m-am simtit bine si sexual si intelectual.

 

Eu voi mai reveni.

 

Locatie: 8 (garsoniera, mobilier decent, pat incapator, curatenie, nu a fumat in camera).

Aspect fizic: 8 (pentru varsta ei apropiata de 40, chiar merita nota).

Oral: 8

Normal nu am incercat

Halat: 50 lei

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde

Dupa o scurta programare la telefon, cu mentiunea ca e libera in 25-30 de minute am decis sa i fac totusi o vizita domnitei si sa impartasesc cu voi cele intamplate. 

Ajuns in locatie, lic. Titulescu, m-a indrumat catre locatie si dupa o scurta verificare mi-a comunicat restul detaliilor despre locatie. 

Ca si actiune am optat pentru un nr combinat ON + NP pentru care am decartat 80 ron ( 70+10 bonus ) 

Note : 

Aspect, pozele sunt reale, sanii desi sunt putin lasati, au o dimensiune impresionanta si ajuta mult la oral, fundul a fost punctul forte pentru care primeste un 9 cu placere.

Oral - 10, merita din plin, se implica, atentie deosebita la zonele adiacente, (nu sunt fan deep asa ca trec cu vederea acest aspect), finalizarea in gura.

Normal - 9, nu pentru asta venisem, dar am zis totusi sa incerc. Pasarica e mai mult decat ok.

Igiena 10+, dus inainte de actiune, foarte curata si epilata, fara nici cel mai mic miros, testata si la un oral anterior actiunii.

Locatie 9, baia decenta, cu tot ce-i trebuie, curatenie, fara mirosuri neplacute.

GFE, foarte cumunicativa doamna, se face placuta si te face sa revii cu siguranta dupa 10 minute de discutie, deloc grabita, ba chiar foarte comoda pe tot parcursul actiunii care a durat door-to-door 30-35 de minute. 

Servicii : oral neprotejat, finalizare in gura, normal protejat.

De revenit cu siguranta ori de cate ori e nevoie, preturile sunt mai mult decat acceptabile pentru ce ofera.

  • Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salut. Dupa o zi grea la munca in drum spre casa mi se ridica un gand de a ma relaxa cu o MILF :) Astfel pun mana pe telefon si o sun pe Alina (0760094457) in compania carea m-am simtit excelent. Stabilim sa ne vedem intr-o ora pe langa Liceul Titulescu in aceiasi garsoniera renovata. Dupa ce ma verifica, deorece nu am mai trecut de mult urc la ea. Ne salutam iar apoi ii spun ca vreau sa iau o ora, dar inainte de a ne "distra" ii zic ca vreau sa fac si eu un dus deorece vin direct de la servici si... put!!! Cu o voce glumeata ii zic sa ma insoteasca. Eee... si milfa noastra "tatoasa" ma urmeaza in baie unde dupa ce ne sapunim cu multa atentie alocata sanilor incepe actiunea cu un oral chiar sub dus :D Find excitat nu rezist mult si termin pe sanii ei. Dupa ce iesim de la dus mergem la o tigara in bucatarie unde mai stam la taclale pana imi recapat fortele sa trecem iar la "actiune" si... ajunge ca ma lungesc prea mult.

Programul de lucru - Luni - Vineri (7:00 - 20:00) iar in weekend depinde nu tot timpul.

Note - 9 locatie, 10 atitudine, 10 la oral (pentru "dusul" placut), 8.50 la normal.

Tarife - 50 oral neprotejat/protejat, 50 normal protejat, 70 combinat, 150 ora.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...