Sari la conținut

Oana 0757713618 (colega cu Ioana)


romixxx

Postări Recomandate

Dorind o intrevedere de seara cu Ioana dupa recenziile favorabile ale lui Adrian si Fater sunat la numarul 0756648015 raspunde o domnita cu voce placuta cu accent moldovenesc destul de bine conturat,cerut detalii ....aspect....corespundea descrierilor facute in celalat topic marimea sanilor nu am mai intrebat-o in rest ....potrivire.

locatie pe splai bloc turn la ultimul etaj (noroc cu liftul functional)apartament cu doua camere destul de modern curatenie tot ce este necesar

Deschis usa o domnisoara bruneta simpatica doua piercinguri in zona fetei vorbareata cu bun simt cum de altfel era si la telefon.

Primirea a facut-o intr-un compleu dantelat,bikini roz priveliste promitatoare , aprox 1.60 inaltime fara tocuri 48-50 kg,o burtica foarte putin vizibila(trei saptamani la sala si....flat)par negru pana peste umeri,fundic nu mare dar apetisant , sani frumosi nu prea mici as zice o marime medie,piele fina frumos epilata,pe strada sau la strand atrage privirile.

Actiunea se petrece in camera mai mica de serviciu,in cealalta dormea colega si catelasul ei (aviz amatorilor rasa  de lupta)i-am auzit doar sforaitul....al catelului bineinteles :) Lumina ambientala in camera sau trei becuri de suta cum prefera lumea,inceput cu mangaieri si m-a scapat de haine destul de repede dupa care a trecut la activarea instrumentului muncii ON bine executat cu atentie la oo umectare naturala a piersicutei epilata total cu labii usor proeminente absolut fara mirosuri (dupa ultima patanie am rasuflat usurat)

Trecut la un lady on top se misca bine contre cum vrei tu ,facanduse toata piele de gaina la pompari mai accentuate insotite de gemete si icnete de mai mare dragul - era sigur si teatru cert este ca in anumite momente i se taia rasuflarea si cearsaful a avut de suferit in pumnul ei ....noroc ca nu se tinea de spatele meu

Total flexibila la schimbari de ritm si pozitii din proprie initiativa in pozitia caprita preferata ei iti ofera o priveliste frumoasa mai ales cand se joaca in jurul anusului propriu cu degetelele alternand cu mangaiere bijuteriilor de altfel te si termina privelistea spectacolului oferit

Din pacate anal nu am incercat am si uitat de el asa umeda si primitoare era piersicuta nu am itrebat daca presteaza sau nu.

Al doilea numar dupa o tigara la fel de placut si cu final istovitor a fost

Urechea dreapta o are foarte sensibila se umezeste instant daca o saruti 

Locatie: 9  Splaiul Crisanei.Pat francez ,curatenie, baie utilata

Aspect: per ansamblu fata e de nota 9

Oral: 9 cu atentie si la zonele adiacente,monteaza prezul cu gurita

Normal: 10 contre ff bune

Igiena: 10 singurul ce miroase e durexul aromat

GFE: 9 vorbareata si in pauza e o lipitoare :) 

Pret: 150ron/fin ON+NP 200ron/ora

Orar pana la ora 20 dar....daca stabilesti cu ea in cursul zilei nu opreste telefonul pana la 22 si nici nu mai ia pe nimeni daca ati stabilit o intrevedere mai tarzie

Cu siguranta este de recomandat

Ramane in oradea pana la sarbatori

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Neputand da de Ioana , am zis ca hai sa incerc cu colega ei ( mare greseala am facut.......)

Sunat programat in 20 min. Locatia Spaiul Crisanei.

Ajung si deschide o fata promitatoare la inceput. M-a primit in costumatie de scena . Pantofi cu toc, niste iegari foarte sexi si un sutien.

Fara discutii prea multe ne intelegem la o partida (ON, NP, AP) la 150 Ron.

Tipa s-a dezbracat : aici in dau un 7 ( cam 160 cm, circa 50 kg, la fata draguta cu un piersing frumos, sani mici si un cur teapan si frumos). Se vede ca e curva de la o posta , o tradeaza fata.

Oral : nota 2 ( mai mult o laba trista, fara implicare , scurt circa 2 minute si a si pus prezervativul, fara lins , fara nimic........

Normal : nota 4 ( larga , dai in ea si zici ca dai intr-o galeata). Am incercat misionar, si capra. La capra era mai ok din cauza ca aveai o priveleste faina la cur.

Anal : nota 3 ( debia am reusit sa intru in curul ei, tot facea figuri de zici ca era virgina , nu curva ) Dupa circa un minut nu a mai vrut ca a zis ca o doare .

Atunci m-am enervat am pus-o capra si i-am dat niste contre cu pula foarte tari sa simta ci ea, totodata ii dadeam palmi la fund. A inceput sa geama foarte frumos apoi chiar sa tipe. Mai mult de la tipetele ei am terminat in prezervativ.

GFE : nota 3  ( cred ca nu am vorbit cu ea mai mult de 20 de cuvinte , poate nu am fost pe aceiasi lungime de unda ).

 

Per total /  nota 4 .

 

Daca vreti sa aruncati 150 de ron pe fereastra atunci va sfatuiesc sa mergeti la ea, daca nu  mai bine o lasati balta.

Pt mine nu este de revenit. Au fost cei mai prost investiti 150 de ron de catre mine. Mai bine ii aruncam la gunoi. Este curva cu prestatia cea mai slaba la care am fost in Oradea. Dezamagire totala. Mai bine faceam o laba trista......

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Ionut esti membru de atata vreme si totusi nu stii folosi un limbaj civilizat ce ar trebui sa ne reprezinte. Cu totii am avut experiente mai nasoale dar totusi, modul de a-l exprima nu trebuie sa contina acel cuvant jignitor repetat de 3 ori intr-o recenzie. Ne impartasim experienta, dam note sa se inteleaga foarte bine calitatea domnisoarei si trecem mai departe.

 

Din partea mea ai avea un minus, si-ti doresc sa ai parte de experiente mai placute.

 

Nu considera mesajul meu un atac, ci I-al ca pe un sfat, care crede-ma ca-ti va fi de folos.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...