Sari la conținut

Blonda matura - 0755840681


Vizitator gingo

Postări Recomandate

  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

Vineri, 24 ianuarie 2014, cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane am avut "o zi minunată"! Alergătură, foială, frig... tot tacâmul unui pachet de nervi încordaţi la maxim. Evident în aceste situaţii unele dintre cele mai bune refugii sunt tot aici, nimfomane.ro, oferind câteva alternative pentru "oblojirea rănilor". Aşadar, lăsând la o parte politichia mă pregătesc pentru "un atac la baionetă"!

Domnilor, sun, răspunde, stabilim momentul, contramandez (apar probleme pe traseu!), amabilă acceptă, iar în cele din urmă reuşesc să ajung.

Locaţie? OK. Lângă Mall, vizavi de intrarea din spate. Accesibilă zona. Interior cald, chiar foarte cald - poate şi eu mai îngheţat! Lumina, specifică, nuanţă roşiatică, slabă ca şi intensitate.

Tânăra? Plăcută. Înaltă, probabil un 1.80 m, dar în perfect echilibru încălţată cu pantofi cui, estimez un 10 cm. Miros? Plăcut, cald, atrăgător. Fizic? Dacă ar avea 40 de ani ar arăta foarte bine, dacă ar avea 30 de ani, atunci ar fi perfectă, iar dacă ar avea 20, hm, atunci ar avea o notă de 7 sau poate 8. (habar nu am de vârstă, nu sunt capabil să estimez!)

Ostilităţi?

- Igienizare sumară din partea mea (mare măgar!), pentru care primesc un prosop curat. Nu aveam de gând să stau mult. Parcă aş fi poftit o explozie calmantă! Baia curată, fără nimic de comentat.

- Servicii: domnilor, fiind cu dracii pe mine, agitat încă de la "manifestările prilejuite...", nu-mi prea găseam locul şi poftele. De unde rezultă că anunţ că nu vreau masaj, dar am putea să încercăm, deşi nu sunt fun, dar dacă ea vrea, că eu oricum nu prea aş vrea..., că să trecem la normal, dar dacă vrea ea şi masaj, că...! Vă imaginaţi ce era în ochii ei? Aşa că mă las pe seama ei, că eu vreau, dar acum nu prea am stare de nimic! Frumos, nu? Să nu dai afară pe unu' ca ăsta?!?

Domnilor, şi unde nu a început domnişoara să muncească... dar atenţie, la propriu să muncească, să tragă de mine, că hâţ, că mâţ, că câţ, numa'-numa' o scoate ceva de la bou. Sincer... am tot respectul pentru ea, probabil i-am părut nostim în toată harababura/zăpăceala din capul meu de la acea oră! Devotată, domnilor, sincer... devotată, chiar îşi propusese să "scoată ceva din mine"! Decid într-un târziu, să fi trecut 30 min (dar nu garantez!) să schimbăm aria ostilităţilor şi să nea apucăm de sex.

Atenţie pentru cei pasionaţi, oralul nu este punctul forte, cel puţin din declaraţiile ei, în schimb pentru normal nu prea am avut ce comenta (nici la oral nu am comentat! după cum spuneam mai sus, eram cam "izbit", un fel de titirez tâmp care se pocneşte aiurea de perete!). Sus, jos, pe spate, cu un picior aşa, pe o parte... ce mi-a tunat, aia am făcut. Ea, ok, nu a comentat (nici vreo palmă nu mi-a dat!) şi a colaborat cu mine, arătând acel tip de implicare suficient pe care-l întâlnim la o escortă (eu îi spun implicare de bun simţ, deoarece detest varianta în care ea dă ochii peste cap şi zbiară că sunt cel mai tare, cel mai mare, cel mai bărbat, dar nici nu îndrăgesc diametral opusul, când o scuturi să vezi dacă nu a adormit. Bun simţ, pentru mine, e atunci când conștientizăm unde ne aflăm, iar pasiunea e moderată, numa' cât trebuie!).

Finalizarea în balonaş, iar la plecare am lăsat 200 RON, din propria iniţiativă! Rog să nu comentaţi suma din următoarele motive:

- am avut masaj plus sex,

- ca şi timp, am sărit pragul de 1 h şi 30 min,

- implicarea ei a fost exagerat de bună,

- eu am fost un client peste măsură de dificil, la care a fost mult de "muncă", iar ea, probabil m-a citit, nu m-a lăsat să plec fără să mă calmez. (trebuia să ajung la ea în max. 15 min, dar m-am luat la fugărit - radarul de pe Coşbuc îmi va trimite felicitări acasă - cu un alt dement şi în aprox. 5 min eram la uşă).

 

Stimă.

  • Like 9
Link spre comentariu

Noroc curvari,

 

Pana nu de mult nu imi facea placere sa las recenzii dar avand in vedere ca am dat de gust m.am hotarat astazi sa las o recenzie si despre doamna matura.

Am vizitato pe doamna matura pana acum de vreo 3 ori prima data anul trecut prin decembrie,avand o pasiune ptr funduri mari,bombate un prieten mi-o recomanda si meerg la ea.

Locatia in spatele noului mall,ambient placut,muzik relaxare,fiind mai tanar pe langa funduri bombate am o slabiciune si ptr doamne mature.

Mi.a cerut parca 80 RON ptr serviciul O+N nep.trecand la actiune totul ok,oralul f.slab dar cand o intorci cu spatele la normal uiti de oralul slab.In concluzie:

Locatie:7

Aspect:7,5(9ptr fund)

oral:5-6

normal:7

Eu unul o recomand macar odata sa incercati poate va place.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salut.

In urma cu o saptamana am fost si eu la Domnita Blonda matura,

Am sunat la numarul afisat, mi-a raspuns o voce f blanda cu care am pus la punct detaliile locatiei unde trebuia sa ajung, aceasta fiind undeva in spatele mall-ului asa cum s-a mai spus.

Am intrat in apartament, o lumina difuza, domnita tunsa scurt, aspect fizic placut, si foarte respectuoasa.

Am intrebat de tarife, acestea fiind: 100 de lei masaj + oral sau normal inca 60, sau oral si anal inca 100, eu am optat pentru pachetul complet achitand astfel 200 lei.

Masajul bun, oralul bun, normalul foarte bun.

Eu unul am fost f multumit de atudinea fetei, acorda f multa atentie, mangaieri. sarutari...

 

Pret 200 masaj+oral+normal

 

Aspect fizic 8 ( la corp 9)

- oral 7,5 asta pentru ca a fost protejat

- normal 9

- GFE 9.5

- locatie 8

 

Concluzie: de revenit.

Sper sa nu fi ratat ceva sau sa fi gresit..avand in vedere ca e prima recenzie pe care o las pe forum.

 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salut. Am si eu acum ceva timp (aproximtiv 3 saptamani) la doamna. Am sunat la numarul din titlu, a raspuns o voce foarte senzuala, care te duce cu gandul doar la prostii. Am mai intrebat o data de servicii, tarife si locatie. Am stabilit sa ma primeasca in 30 minute. Am ajuns in zona din spatele noului mall, de un am fost ghidat foarte bine prin telefon de domnisoara. Trebuie sa recunosc ca am ezitat putin, zona nu este foarte discreta, sunt multe camine de nefamilisti in zona, circulatia era intensa la ora la care am fost (11 dimineata). In fine, am trecut peste acest incovenient si am intrat. Aici miscarea clasica, m-a invitat in apartament ea fiind dupa usa. Cand s-a aratat am descoperit o doamna la 30-35 ani, blonda, tunsa scurt. Am purtat o mica discutie, am stabilit datele problemei, adica 1 ora, oral N/P si normal protejat plus masaj 200RON.

Dupa improspatarea de rigoare m-am intors in camera de joaca, unde doamna (Ela s-a prezentat) ma astepta intr-o tinuta sexy si intr-o atmosfera foarte relaxanta cu muzica ambientala. Aici trebuie sa recunosc ca am primit unul din cele mai bune masaje din viata mea (desi nu am fost de foarte multe ori). Se vede ca stie meserie si cred ca este punctul ei forte. Dupa masajul "pe toate partile" am trecut la un oral destul de bine executat, fara manute, poate cu ceva miscari prea mecanice, fara deep, si fara prea mare atentie la zonele adiacente. Aici nu am rezistat prea mult, fiind foarte excitat de masajul domnisoarei si am finalizat pe sanii ei. 

   Dupa pauza dintre reprize a inceput cu un oral scurt si am trecut la normal, protejat, lady on top. Aici pot sa zic ca se misca bine, se umezeste si este surprinzator de stramta, as putea spune. Am finalizat in balonas si asta a fost. 

 

Notare:

Locatie - 7, era mai mult daca era o alta zona. Am primit prosop curat, atmosfera din interiorul apartamentului a fost ok. Baia, la fel, ok, cu apa calda, gel de dus si sapun lichid. 

Doamna - ii dau un 8 pentru look, arata destul de bine pentru varsta ei si are o piele ferma, sanii un pic cam lasati dar nu foarte mult.

Oral - ii acord un 7,5, era mai mult daca facea deep si acorda mai multa atentie zonelor adiacente.

Normal - 8, aici se misca bine si este surpinzator de stramta.

Masaj - 10, as recomanda-o in primul rand pentru acest lucru. Daca mai revin masajul este motivul.

 

Sper ca nu am gresit cu nimic acesta recenzie, fiind prima. Daca aveti nelamuriri, va raspund cu mare placere.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:gl
  • Oras:gl

Pe 10 Aprilie pe la orele pranzului am reusit sa ajung la domnisoara blonda. Locatia e in spate la mall-ul nou, deci cam la capatul orasului, blocul erata foarte rau( e da dupa razboi) dar pentru mine nu a contat amanuntul acesta, chiar vroiam sa o intalnesc pe domnisoara cu corp atletic si atitudine de curtezana. Si asteptarile nu mi-au fost inselate. A raspuns prompt la telefon cu o voce si o atitudine foarte prietenoasa .Ajuns la locul faptei se schimba peisajul in interior. Camera e semiobscura, miroase frumos si esti intimpinat de o muzica de meditatie, fata m-a intampinat in sutien si bikini, areata foarte bine pentru vrta de 40 cat spune ca are si are un fund mirobolant. Vreau sa spun ca eram intr-o stare destul de incordata dar care a trecut repede cand a inceput masajul, fata e foarte comunicativa si se pliaza pe dorinta clientului. Pe scurt de la imbratisari, anilingus, cunilingus nu a lipsit nimic si deja penisl meu defila de dorinta de a o poseda iar sex oral nu am cerut eu ( precizez ca nu sarura pe gura) in rest te face sa te simti foarte bine, corpul e lucrat la sala, carnea e ferma si sanii desi un pic lasati au niste sfarcuri bestiali. Dupa masaj, imbratisati si toate cele am decis sa trec la actiune, pusy era deja umeda si eu deasupra sa mapot bucura si de tatele ei coapte( o sa spunei ca sunt un clasic ) dar doar asa mi-a venit.per tottal am tinut fata i nsuspans cel putin jumatate de ora pe colinele sexului si cred ca i-a placut si edupa gemetele neteatrale i.Are o veverita cu labii foarte mari si e foarte stramta stramta.Ejaculat in balonas, dus 2 si toate cele bune am plecat.Actiunea a durat peste 1 ora, undeva la 7-8- minute.

Curatenie si corp -10

Sex oral-  nu am incercat

Locatie - e departe dar inauntru e super e bine si apa calda vine destul de repede.

Normal - 9 ( daca si saruta pe gura era 10)

Atitudine 10 +

Pret - 160 ron

 

E primul meu review si imi cer scuze daca nu sunt familiarisat cu termenii .

 

Eu sigur voi reveni dupa un timp .Fata nu e o profesionista desavarsita, fara fite si te simti ca in compania unei prietene vechi.

 

Pert toal sigur mai revin chia rdaca e la capatul lumii. 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Salutare dragi confutaciosi. Am reusit sa ajung si eu zilele astea la doamna blonda. Am sunat-o si mi-a raspuns cu o voce calda care duce cu gandul la nebunii >:) , am stabilit exact adresa si tarifele - 100 lei numarul ( oral sau normal), 200 lei ora, de masaj nu am intrebat pt ca nu eram interesat. Locatia este undeva in spatele noului mall, eu nefiind din zona m-am invartit vreo 30 minute printre blocurile alea pana ce am gasit-o. Ajuns la destinatie, m-a intampinat de dupa usa intr-o lumina difuza, inbracata in sutien si bikini.Am stat 1-2 minute de vorba, fiind in graba am platit 100 lei pt un normal protejat. Nu a mai fost nevoie de dus, asa ca am trecut la treaba. Balonasul s-a oferit sa mi-l puna ea, apoi am inceput actiunea. Geme destul de bine, sani cam marimea 2 putini lasati, fundul moale, apetisant, foarte comunicativa, se vedea ca se implica in ceea ce face. Am schimbat 3 pozitii,apoi am finalizat in balonas.

 

Locatie - 9 (  ingrijita,fara mirosuri, muzica ambientala )

Normal - 9 ( se misca destul de bine, accepta orice pozitie )

Corp - 8 ( fund moale bombat, sani micuti putini lasati )

Masaj - nu am incercat

Atitudine - 10 ( comunicativa, se implica si foarte curata )

 

Imi cer scuze daca am gresit cu ceva, este primul review facut unei escorte. 

Per total recomand, daca voi mai trece prin Galati sigur am sa mai apelez la serviciile ei.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Camarazi,


Avand in vedere ca am avut curiozitatea de a incerca o escorta care face si masaj m-am decis sa iau legatura cu Ela, modalitatea de contact fiind numarul de telefon afisat...


Sa rezumam faptele


Excitat de faptul ca o maseuza poate fi si escorta am sunat la numarul din titlu si mi-a raspuns Ela cu voce apetisanta care m-a facut sa cred ca vorbesc cu amanta.


Dupa ce am aflat oferta tehnica si comerciala pur si simplu m-am aruncat in masina sa o descopar mai repede.


Am ajuns in zona din spatele noului mall si am fost teleghidat de Ela cu usurinta...


Momentul intalnirii, cu ea ascunsa dupa usa, m-a dus cu gandul unei intamplari nefericite petrecute la Constanta cand faptura arata ca o prostituata din lagarele de exterminare fasciste. Desi am ezitat pana la urma am zis ca fie ce-o fi si am pasit in apartament. Nu am gresit deoarece faptura este o doamna de cca 38 ani, inalta  de cca 170, blonda, tunsa scurt, pielea intinsa, corp intretinut si prezentata intr-un ambalaj sexy din care se revarsa un erotism imbietor.


Am stabilit meniul impreuna si dupa dusul de rigoare m-am intors in camera de joaca, unde Ela ma astepta intr-o atmosfera cu muzica care te imbia la vise erotice... http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/man_in_love.gif.pagespeed.ce.MOhv6rtU7s.gif


Camarazi este prima escorta care mi-a facut un masaj erotic si sincer sa fiu mi-a placut. Atingeri, mangaieri cu mainile si sanii, un oral soft care mi-au bucurat toate simturile si in final catzelul meu superexcitat a finalizat pe sanii acestei fapturi.


Am cerut time-out si am iesit in baia micuta pentru a ma revigora pentru a intra in atmosfera excitanta din camera.


Am pasit destins dupa dus decis sa incepem cat mai repede partea a doua a actiunii. M-am lasat iarasi pe mainile ei si desi a muncit putin a reusit dupa masaj si un oral soft sa-mi ridice steagul pregatit, timp in care eu nu am rezistat tentatiei de a-i explora labiile mirice si sa-i simt umezeala din pussy... Dupa ce mi-a pus prezervativul am asezat-o pentru a-i incerca si explora frumusete de pussy surprins fiind de cat de stramta poate fi.


A stat cuminte si a asteptat sa o patrund incet, incet apoi am trecut-o lady on top unde mi-a luat catzetul si l-a alintat in vaginul umed si primitor...


Am schimbat mai multe pozitii sa nu finalizez prea repede si sa ma bucur de corpul ei ca in final la stilul doggy sa finalizez in prezervativ...


Nu-mi mai venea sa o parasesc si desi nu m-a grabit am avut bunul simt sa ma ridic si cu mare parere de rau sa evacuez locatia...


Notele sunt:


Locatie - 8 avand in vedere ca zona este infecta  cu toate ca interiorul este OK, baia micuta dar OK cu apa calda, gel de dus. 


Look - 7,5 piele ferma, sanii un pic cam lasati, sfarcuri fantastice care mi-au amintit de o amanta apropiata de varsta mea


Oral - 9 deoarece nu sunt atat de pretentios si imi place mai soft.


Normal - 8,5 avand in vedere ca este surprinzator de stramta si se misca excelent, pliindu-se pe client


FK nu


Masaj - 10 deoarece din punctul meu de vedere stie ce face.


GFE- 10


Pret 200 ron pt oral/normal/masaj 1 ora 


Concluzie mea si numai a mea este ca este o faptura plina de erotism care m-a facut sa ma simt special chiar daca bariera aceea client-escorta a existat si nu a putut fi ridicata. Banii investiti nu sunt o pierdere si merita a fi vizitata de gentlemeni.


Sa aveti bafta si spor...

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:..... la padure
  • Oras:..... la padure

colegu penultima poza nu se regaseste in topicul de unde ai luat pozele si nici nu e poza ei ( daca suni pe ambele  numere ---aceasi voce aceeasi adresa)  dar asteptam confirmare unui cunoscator!

Link spre comentariu
  • Oras:..... la padure
  • Oras:..... la padure

da ai dreptate cassy  dar doamna nu detine asa ceva, desi sunt jucausi cum spun unii, oricat iar strange ea si cat iar ridica sanii ei nu arata asa>>>in primul rand, si in al doilea rand o parte din anunt suna asa  "Daca esti infierbantat si dornic de un masaj erotic profesionista nu ezita sa vii la noi"   ceea ce inseamna ca si-a tras si o colega  >>stiam ca lucreaza singura<<<

acum asta trebue verificat  

Link spre comentariu
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

Desi, pozele (atentie, nu FOTOGRAFIILE!) sunt de proasta calitate, CONFIRM: este EA! "Blonda matură"! Probabil vă aşteptati la vreo baba, dar, nu e cazul! Am vizionat cu mare atentie fiecare poză!

Stima

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:..... la padure
  • Oras:..... la padure

ms cassy , dar glumeam , daca  vream sa colectionez puncte faceam si eu mai multe recenzii, desi sunt nou pe aici am vizitat cateva fete , dar daca as face recenzii doar as repeta ce au spus altii , deoarece am fost doar la escorte recomandate de membrii de incredere, dar oricum ms pt punct.

Link spre comentariu
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest

ms cassy , dar glumeam , daca  vream sa colectionez puncte faceam si eu mai multe recenzii, desi sunt nou pe aici am vizitat cateva fete , dar daca as face recenzii doar as repeta ce au spus altii , deoarece am fost doar la escorte recomandate de membrii de incredere, dar oricum ms pt punct.

Gresesti aici .Oirce recenzie este binevenita , orice parere , orice mic detaliu sau amanunt . Asa cum tu cu ajutorul membrilor de incredere ai ajuns la escortele recomandate de ei , asa si alti membri pot ajunge cu ajutorul  recomandarilor tale la escortele vizitate de tine . Serviciu contra serviciu .

Iar cu ajutorul recenziilor nu aduni neaparat puncte . Aduni respectul celor care au facut recenzii , si au vazut ca si tu la randul tau intorci acest favorr.

Pana la urma aceste puncte de reputatie nu sunt decat niste urme lasate in urma , semn ca am trecut si noi pe aici , si am lasat ceva in urma noastra . Nu doar am adunat .

Link spre comentariu
  • Oras:..... la padure
  • Oras:..... la padure

Gresesti aici .Oirce recenzie este binevenita , orice parere , orice mic detaliu sau amanunt . Asa cum tu cu ajutorul membrilor de incredere ai ajuns la escortele recomandate de ei , asa si alti membri pot ajunge cu ajutorul  recomandarilor tale la escortele vizitate de tine . Serviciu contra serviciu .

Iar cu ajutorul recenziilor nu aduni neaparat puncte . Aduni respectul celor care au facut recenzii , si au vazut ca si tu la randul tau intorci acest favorr.

Pana la urma aceste puncte de reputatie nu sunt decat niste urme lasate in urma , semn ca am trecut si noi pe aici , si am lasat ceva in urma noastra . Nu doar am adunat .

 Da ai dreptate dar eu am incercat sa intervin doar cand am avut de spus ceva nou, cum a fost bolnda matura , sau cand am reperat o greseala unor membri mai mult sau mai putin seriosi, cum a fost doamna Flory. O sa incerc sa fac mai multe de acum incolo.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:..... la padure
  • Oras:..... la padure

Felicitari ela ca ti-ai facut si tu cont si ca ai postat in sfarsit poze  de acum inainte poti sa  iti spui cuvantul ori de cate ori simti nevoia si  mai ales cand vreun "adimrator" spune ceva despre tine poti sa te aperi.

  A si in anuntul ala cu 030 in coada e gresit sau ai vreo colega?

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...