Sari la conținut

Stie cineva , ceva despre tipa asta : Lavinia 38 ani ? 0768769450


ami

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Azi mi-am petrecut toate ziua incercand sa dau de doamna in cauza, dar fara sorti de izbanda. Ori a fost in priza intreaga zi, ori e mai timida :)))). Oricum, daca a reusit sa dea cineva de ea, fie si pt detalii, as ramane recunoscator daca ar posta aici. In alta ordine de idei, Hai Romania!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Din pacate am incercat si eu sa dau de ea ieri,aproape toata ziua,ori nu raspundea,ori imi respingea apelul.Cine stie ce are de gand,poate vrea sa vada cate apeluri poate strange intr-o zi.Daca reuseste careva sa mearga la ea,asteptam detali.Eu am sa incerc si azi daca reusesc am sa revin.Aseara am incercat pana la 23:30 cand si-a inchis telefonul.?????

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am reusit eu sa dau de ea la telefon pentru informatii. Tipa sta in zona Lipovei are 38 de ani ofera sex oral normal la 150 lei finalizarea cica...dupa mici detalii si negocieri am ajuns la 150 ora. Ea are 38 si mai are o colega de 30 fac impreuna la 300 dar cred ca e negociabil bine se pare ca fetele sunt noi pe aici tipa din topic are accent de moldoveanca bucuresteanca posibil relocata de pe la mitici. E axata pe detalii strict prefesionale usor grabita focusata pe lovele. Senzatia mea este ca putem sa o reglam nu doar sa o regulam. Multe au senzatia ca e raiul curvelor aici misca de 2 ori din cur si iau 2 - 300 de lei aici in oras. Drept e ca prosti e mai multi aici decat in Bucuresti unde preturile au ajuns sa fie cat de cat normale raportate la calitate si situatie economica. Abia astept sa vedem care le-ati vizitat ce spuneti despre ceea ce fac. Eu insa presimt ca nu e ceva senzational nic la aspect nici la servicii nici la nimic dupa felul cum a pus problema si modul de abordare telefonica. Sper sa ma insel ca as fi curios sa o incerc daca e altfel insa nu vreau sa fiu eu primul

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Pana la urma uite ca apare si prima recenzie la acesta doamna:astazi,neraspunzandu-mi Carina la tel m-am hotarat sa merg la doamna de 38 de ani.sunat la nr din titlu,mi-a dat ceva detalii si mi-a zis zona (calea lipovei).ajuns la locatie,constat ca este vorba despre o pensiune,imi zice sa urc la etajul 2 si ma pofteste inauntru.intru in camera,mai urc niste scari si acolo gasesc un bat,televizor si o baie.ii spun ca vreau sa fac un dus,la care ea:lasa ca te sterg eu cu servetele...(nu aveam mirosuri sau ceva,da ma simt eu mai bine daca fac dus..).dupa ce m-a sters,a inceput cu un oral nep pana s-a sculat gogu,a pus un prez cu gura,si-a dat chilotii putin la o parte,a bagat-o inauntru si dai,dai cateva minute pana am terminat.totul a durat max 10 min in care ea nu a scos nici un cuvant,nu m-a intrebat nimic,cum imi place sau ceva de genu asta.dupa ce m-am terminat mi-a dat un servetel umed si ea a plecat jos unde a inceput sa vb la tel si sa programeze pe altcineva in 5 min.la inceput am intrebt-o daca este singura(eu stiind de la un coleg de pe site ca mai este inca o fata)...ea:sigur ca sunt singura.in timp ce ma imbracam  am auzit-o pe colega ei cum ii explica la cineva cum sa urce pe scari,persoana cu care m-am intalnit pe scari.

Note:atitudine:3 cat mai repede,sa vina alt client.daca nici macar nu s-a dezbracat,si-a dat sutienul jos,a tras chilotii intr-o parte si dai frate....

         aspect:5 arata exact ca in poze,in aceleasi haine.are ceva burtica(putin mai mica ca a lu Dana),sanii maricei,moi si lasati,dar in schimb mi s-a parut ca sta foarte bine carnea pe ea,ptr varsta care o are.la dantura e ok,la fata nu te sperii da nici vreo zana nu este.

         igiena:9 mirosea destul de frumos,la pasarica nu am avut acces asa ca nu pot sa ma pronunt

        locatie:8 in spate la omv-ul de pe lipovei.o pensiune,urci la etaj(nu pe intrare principala)si camera are 2 etaje:jos este colega ei si sus te pofteste ea.arata destul de ok,baie era curate.

        oral:nep 6 a supt-o putin pana s-a sculat,fara artificii

        normal:7 se misca binisor

        tarif:100 nr(am platit eu) si 150 ora

Ca si concluzie:nu o recomand dar nici nu trebuie trecuta la de evitat.a doua oara nu a s mai revenii.dar ptr cei ce au fantezii cu mature cred ca ar mege.DAR NU O RECOMAND.

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...