Sari la conținut

ceva nou???


alexx30arad

Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare,

Am ajuns in aceasta saptamana la aceasta domisoara.

Am sunat si am stabilit ca ajung in aprox 30 min ramanand sa revin cu un telefon cand ajung la gara pentru a ma dirija. Ajuns in zona unde sta domnisoara am fost ghidat prin telefon, Locatia este in blocul de pe colt la gara unde sunt chioscurile de ziare, un apartament destul de vechi nu foarte ingrijit, este colega cu roscata care apare pe publi24.

Domnisoara este mult prea plinuta pentru gusturile mele dar am zis ca pot sa incerc daca tot am ajuns. Am ales un oral NP si normal protejat.

A inceput cu oralul care a inceput sa imi spuna ca poate nu o sa ii iasa prea bine ca a avut febra cu o seeara inainte dar nu a fost rau, destul de scurt. pe urma un normal pe la spate cu finalizare in caciulita, nimic special.

Locatie: 8 se ajunge usor.

Aspect fizic: 4 .Mult prea plinuta pentru gusturile mele, sani mari bineinteles proportional cu burta :(
Oral: 6 Placut dar foarte scurt

Normal: 5 Sta cum o pui, geme putin de efect.
Gfe: 2 Am discutat putin in timp ce ma imbracam.
Nota de plata: 100 lei pentru o finalizare oral NP si normal 
Servicii: Oral, normal, despre altceva nu am fost interesat
Concluzie: chiar trebuie sa fie o perioada grea sa ajung din nou pe la ele.

 

La multi ani Romania!!!

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:arad
  • Oras:arad

Buna confrati,am vizitat domnisoara,fiind prima recenzie rog a imi scuza eventuale greseli.Deci sun,fac programare,ajung in jumate de ora,insa nu rasppunde...mai incerc o data ,imi zice ca e colega ocupata,sa revin....ma mai invatr pe acolo,sta la gara'',dupa cca 30 min aajung sus',o garsoniera,mobilier vechi,tipa imi deschide,nu vreau sa fiu rau dar e mare frate...cam 1,60 si 100 kg...la fata e draguta,sanii mari.la tel mi-a zis 100 ron finalizarea,am intrebat daca nu se poate mai putin.a zis ca 80. Merg la baie,prosop folosit,revin,se dezbraca...urme ,vergeturi.nu credeam sa fie chiar asa...am zis ca ma limitez doar la oral.nu il face rau ,fara deep foloseste mana la greu.igiena in mare nu lasa de dorit,nu am testat cu deamanuntul.cand dadea semne ca sa plictisit,am facut un exercitiu de imaginatie pentru a finaliza,am terminat pe sanii ei .spalat sumar imbracat si plecat,cateva vorbe de ramas bun...nu ca as fi in masura sa recomand sau nu,dar eu nu cred ca o voi mai vizita.note: locatie 7(centrala,dar veche,mica,nu inspira nimic erotic) aspect escorta 5,5(sanii si fata mai cresc punctajul) servicii oferite : oral 7,normal5. Zice ca practica si bdsm,nu am fost curios...pret 80 achitat,timp petrecut cam juma de ora. Nota finala 6.concluzie : de evitat. Respecte

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...