Sari la conținut

0723832471 - Larisa


Postări Recomandate

  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

intr-o seara in care am reusit sa ma fac manga fara sa imi dau seama ,am gasit de cuvinta sa ii trag din nou cu un blind date .am sunat la nr din topic ,nestiind despre ce e vorba si am fost indrumat la barul integra, de acolo pe strada fatfrumos spre scoala 7 si am ajuns la locatie ,bloc vechi la parter.am primit cheile pe geam si cind am intrat in vizuina am fost primit de doua maimute colorate ,una mai mica si rotunjica, alta lunguiata si chiar buna. intuneric in appartament, nu au vrut sa aprinda deloc luminile ,m-au mirosit probabil ca sint facut pilaf, m-au imbiat cu un trio la discount,100 pt amindoua, am refuzat categoric, am ales-o pe fata mai tinara  supla si inalta ,nume de scena denisa, dupa citeva secunde in care s-a gindit cum sa o cheme, am platit in avans 60 ron si mi-am luat angajamentul sa ma evaporez in 20 min.  15 a fost raspunsul , ok, am zis ,oricum ambientul nu era chiar pe gustul meu,apartamentul fiind mult prea obscur pentru  o aventura interesanta. domnisoara m-a insotit la dormitor, ne-am dezbracat , mi-a aplicat un oral protejat corect ,fara prea multa implicare dar destul de bun tehnic pentru a imi produce erectia necesara. oralul a durat vreo 5 minute, nu m-a grabit ,ba chiar ma imbia  daca nu doresc sa termin la oral.am refuzat oferta, am incalecat-o si am dat in ea ca surdul in tobe ,pe intuneric, m-a avertizat ca nu e posibil sa i-o trag in doggie pentru ca o doare salele,am continuat in misionar pina la completarea timpului stabilit, m-a avertizat de citeva ori ca e timpul sa termin, i-am zis sa taca in pula mea ca si daca o futeam 2 ore tot nu cred ca terminam.cind m-am oprit ,s-a simtit cumva datoare si m-a intrebat daca nu vreau sa ma labareasca ,sa ejaculez.i-am zis ca accept doar daca aprinde lumina, n-a acceptat, mi-am tras nadragii dupa ce m-am sters cu umede servetele si dus am fost. dolofanica mi-a promis ca ma asteapta sa trec si pe la ea dar am oarece indoieli ca voi mai trece pe acolo.denisa nu arata rau, are corp armonios, e buna de pula ,ceva tite, carne tare ,tinara, gitanca originala, daca ar lucra la comportament ar avea sanse sa devin client permanent ,dar per total sint cam multe minusuri acolo, nivel scazut, curatenie precara, baia nu am vazut-o, posibil sa fi fost si putin racoare ,nu am simtit dar fetele erau bine imbracate  cind m-au primit.le acord nota generala 5 , pentru  fizicul denisei merita o nota mai mare, in rest nici o inspiratie nu am ,un futut simplu si mecanic, complimente pentru faptul ca a reusit sa ma faca sa mi se scole pula repede la oralul protejat. nu recomand dar nu ppot spune ca sint chiar de evitat. la banii astia, e normal sa nu ai prea multe pretentii.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

bravo bai senyo, in sfirsit ai facut si tu un lucru bun zilele astea cu pozele astea. mi se par ca seamana bine cu domnisoara al carui topic este si pe care aproape ca uitasem ca am futut-o , asa eram de beat, acum vad si eu ce bunaciune este gitanca. pacat ca e cam pusa pe fast fuck. 

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

bravo bai senyo, in sfirsit ai facut si tu un lucru bun zilele astea cu pozele astea. mi se par ca seamana bine cu domnisoara al carui topic este si pe care aproape ca uitasem ca am futut-o , asa eram de beat, acum vad si eu ce bunaciune este gitanca. pacat ca e cam pusa pe fast fuck. 

Niciodata sa nu subestimezi Ursuletul :snap

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...