Sari la conținut

blonda senzuala 0732380219 ,colega brunetei


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut,

 

Anunt publi:ofer clipe de placere domnilori seriosi si generosi te astept la mine sa te satisfac cu un oral incendiar si un normal pasional..Vino si nu vei regreta,garantez igiena si discretie maxima...nu raspud la nr privat si la sms

Din pacare am vrut sa atasez noile poze ale domnisoarei dar nu am putut sa le mai vad pe publi nu stiu de ce,cand se poate revein cu pozele.

 

 

 

Am deschis un nou topic deoarece,fata are deschis unul la intrebari si raspunsuri ,rog un modelator sa le uneasca daca vrea(mersi mult).

Dupa cum am spus ,am fost la colega ei bruneta si mi-a prezentato pe blonda cu care aceasta lucreaza din cate vad fata a mai avut un topic deschis in care avea locatie in zona lipovei,acum este in zona blascovici.

Si blonda este draguta ca si servici aceleasi ca  bruneta,80 ron/fin OP/NP,150 ora OP/NP,pozitii si alte fantezii,printre care si show-ul lesbi cu colega bruneta.pret:150 ron/fin,30 min OP/NP,300 ron/ora.fara finalizari speciale,sarut.

Fata este draguta,un pic mai scunda decat colega, cred ca are 1.55,finuta sani un pic mai maricei,decat bruneta,eu sincer nu pun accent foarte mult pe sani.dar  ii ok

Fata se implica la oral ,la normal este stramta se misca bine.

Note:

Locatie:9(curat,apartament mare)

Domnisoara:9(frumusica,slabuta)

Atitudine:8(se implica ,stie sa se faca placuta )

Curatenie:9( nu am simtit mirosuri,decat de parfum atat la blonda cat si la bruneta)

Oral:10 (mie mi-a placut)

Normal:10(la fel de stramta ca si colega bruneta,amandoua sunt bunicele ,dragute si amabile ,poate un pic retinute la inceput,)

Pozele sunt reale:dar cele din anuntul nou sunt mult mai ok

Am sa revin cu pozele,cand vor aparea pe publi,pana atunci puteti vedea pozele aici:

http://nimfomane.com...ei/#entry218414

 

Este ok ,raport calitate /pret,am sa revin.

O recomand

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare,

 

am fost si eu pe aici acum vreo doua saptamani, zona Blascovici, destul de intortochiat - ajungi doar cu indicatii telefonice detaliate.

 

Apartamentul este modest, camera dotata cu minimul necesar iar baia - comunista de-a dreptul. Apa calda ajunge doar dupa ce astepti si ii descanti cu multa rabdare, cada probabil nu a mai fost curatata cum trebuie de ani de zile iar pe jos doar o gresie lucioasa. Am ales un prosop minuscul, celalat disponibil era cam jilav...

 

Fata are 21 de ani, o aparitie banala, statura redusa, fatza mica, vocabular chinuit, chef de munca si socializare reduse aproape de zero. Ma mir si eu acum ca am ramas. Poate doar sanii interesanti, nefiresc de mari pentru asa un corp. Totul ar fi putut capata o conotatie mai sexy daca imbracamintea nu ar fi fost jalnica: un pantalon scurt si un tricou laliu de parca ar fi venit de la curatat cartofi. Oricum, nimic ispititor pe semiintunericul acela.

 

Timpul scurs pana la incalzirea apei de la baie l-am petrecut sorbind un nestea cu un gust de piersico-capsuno-zmeura, apa potabila nefiind disponibila. Conversatia, bineinteles, fortata, fara vlaga si sens.

 

Actiunea propriu-zisa a fost mecanica, un supt de pula protejata de parca imi facea o favoare iar normalul a fost atat de superficial incat la un moment dat, in mijlocul actiunii, s-a ridicat de pe mine spunand: "am crezut ca te-ai terminat".

 

In final, in timp ce imi trageam sosetele, m-a admonestat sa ma grabesc ca mai are si alte programari.

 

Nu as da nota de trecere la nici un capitol, pun totul pe seama varstei. Probabil tot ce castiga cheltuie prin cluburi si asta e toata viata ei.

 

Nu o recomand, nu voi repeta experienta.

 

numai bine!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Va salut!

 

am fost si eu la domnisoara, gusturile nu se discuta. Intr-adevar, cam 1.65, dar draguta, simpatico, eu am avut ce vorbii cu ea, la actiune a fost totul otejat, la oral interes maxim, aproape jumatate de ora, eu consider unul dintre cele mai bune experiente orale de pana acum daca nu chiar cel mai bun (l-as compara cu cel facut de Carmen sau Lorena). La normal e stramta dar merge pana la urma e ok, se implica doreste sa multumeasca clientul. a fost deschisa la toate propunerile mele. Are experienta a lucrat si pe afara, stie sa se faca placuta si nu primeste mai mult de 3 clienti pe zi. 

Eu o recomand, daca stii sa te porti, stie sa se poarte, e ca si cum as merge la o prietena nu la o escorta de lux, probabil inaltimea si varsta o dezavantajeaza dar cu siguranta este de revenit.Eu am fost multumit sio recomand. E mai ok decat colega ei, parerea mea. 

 

Locatie - 8.5 - Blascovici

Prestatie - 9.5 op si 9 np

Cadou - 80/fin, 150/h

Curatenie - 9.5

 

 

 

Numai bine!

  • Like 3
Link spre comentariu

De vreo 2 saptamani incerc sa dau de "blonda senzuala" si suna dar nu raspunde. Dracu stie de ce, o fi avand atatea programari?

Avand in vedere cele spuse mai sus ( si probabil cresterea de pret daca si colega a crescut ) o sa renunt si o sa-i las pe cei mai curajosi ca mine sa incerce.

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

De vreo 2 saptamani incerc sa dau de "blonda senzuala" si suna dar nu raspunde. Dracu stie de ce, o fi avand atatea programari?

Avand in vedere cele spuse mai sus ( si probabil cresterea de pret daca si colega a crescut ) o sa renunt si o sa-i las pe cei mai curajosi ca mine sa incerce.

Rogaro, eu am prins-o vineri parca pe la ora14-15 zicea ca doar ce se trezise, tarif 80Ron, in ciuda faptului ca, ,,,,,,,colega sa zise ca l-a marit a 100Ron, desi ulterior am inteles ca nu l-a marit ca de fapt ala e tarif de noapte

 

Fata de 3 ori in diferit momente, fie m a intrebat cat stau sau mi a zis de genul "stii ca e jumate de ora" deci ma indoiesc ca ia numai 3 pe zi.Oricum nu pot sa zic ca m a grabit, doar ca precizarile alea au fost prea insistente

 

Note:

Locatia: - 7 - locatie clasica inchiriata, nu era dezordine, dar mobilierul mai vechi, faptul ca era mai intunecos, nu m-a inspirat prea mult,

 

Aspect - poze reale, fata e ok, la fata, nu e urata, corp dupa cum [nu]se vede in poze, nu e chiar tonifiat, e ok ca si constituie[kg/m] sani maricei, dar moi, si o idee lasati, ceva burtica, dantura ok

 

Atitudine - 7 - e politicoasa, nu se uita pe ceas, dar e jumatate de ora nemteasca,  de 2 ori m a intrebat cat stau, si inainte sa incepem mi a mai zis odata "ca stii ca e jumatate de ora".Am incercat o mica conversatie, dar parca scoateam cu clestele cuvintele, nu ma intelegeti gresit, vorbeste exact cat trebuie cat sa para o minima socializare, dar se vede ca all about the bussiness

 

Igiena - 8 - fara mirosuri suspecte din zonele esentiale, pe pielea corpului chiar se simtea inca mirosul de gel de dus[poate si ca eram primul client pe ziua asta], nu era chiar proaspat epilata in zona, poate un 2-3 zile, baie decenta dar mai e loc, geluri de dus, prosop uscat probabil si curat[de mirosit nu mirosea a detergent etc]

 

GFE - 6 - atitutinea combinata cu lipsa de FK, interes minim pt o minima socializare[e genul care crede ca ai venit sa te simti bine -adica sa futi si restul de detalii nu conteaza].

 

Oral - 7 - protejat, fara atentii pe zonele de langa, un mic plus ca a incercat un pic de DT si i-a reusit de cateva ori, dar in rest nimic special, miscare dute-vino.Facea de catevor ori o pauza asa din supt si se uita la mine parca asteptand sa zic sa trecem la urmatoarea faza dar cum nu ziceam nimica, a continuat sa faca oralul

 

Normal - 7 - am incercat 2 pozitii, misionar si ea pe burta eu deasupra, gemea frumos niste mangaieri timide dar atat, intr-adevar nu erau chiar pozitii care sa o faca sa fie mai implicata.La sfarsit am terminat, a scos un servetel umed, si statea cu el in mana cat timp eu innodam prezu[altele ti'l sterg ele din proprie initiativa - doar un detaliu].

 

Anal - nu face

 

Cadou - 80 Ron.Timp pe ceas petrecut de la ultimul apel sa mi zica usa pana cand am iesit, 28 de min

 

Recomandari:

- pret corect 80Ron/nr

- pentru diversitate merge odata

- nerecomandat celor care vor GFE, FK, finalizari speciale, bunaciuni

- recomand pentru trofeu, si o descarcare in conditii de igiena ok+ca e totul protejat

- eu nu voi revenii

  • Like 9
Link spre comentariu

Am reusit in sfarsit azi sa ajung la "blonda senzuala", parte din ambitie, parte si pentru faptul ca am vazut-o cu ocazia vizitei de acum aproape o luna la colega ei si  mi s-a parut interesanta de bifat.

Locul nu-l mai descriu, e curat, baia OK, doar camera e alta. Destul de saracacios mobilata, dar curat si - ce e de fapt interesant - patul mare si fara arcuri care sa-ti intre in coasta.

Am facut programare peste 45 de minute, s-a respectat fara probleme, cred ca fata era singura in apartament, M-a intampinat imbracata de casa, cu niste colanti si o bluza mulata. Sexy enough. Fata e micuta, dar arata bine, e slabuta si cu sani marisori pentru talia ei, dar - asa cum am vazut 5 minute mai incolo - un picut lasati si cu oarece vergeturi in partea superioara.

Am trecut la dus dupa ce a lasat apa sa curga vreo 5 minute sa se incalzeasca, apoi am revenit in camera. Fata mi-a enumerat inca odata conditiile ( totul protejat, fara sarut, o fin/30 min, 2 fin/ora - fair enough, dar un pic mercantil si la obiect ).

 

Avand in vedere atitudinea destul de seaca am zis ca as vrea sa stau in principiu o ora, dar sa incercam un nr. si vedem dupa. Am prostul obicei sa nu ma excit foarte tare daca nu vad implicare/placere si de partea cealalta , chiar daca e vorba de bani.

A inceput cu cateva mangaieri, fara sa sara direct la obiect, dupa care a pus preze (durex) si a continuat cu un oral bunicel, dar nici pe departe "incendiar" cum zice in anunt si ajutat cu oarece mana. Peisajul frumos m-a "incalzit" si i-am cerut sa vina deasupra, pozitie in care am si finalizat. Ne-am sters cu servetele, dupa care am fost intrebat politicos daca raman si la nr.2. Avand in vedere ca nu m-a inspirat foarte tare, mai ales ca ar fi urmat un oral protejat cu prezervativ pus pe poola semisculata am zis pas, poate data viitoare.

Banii la urma, 80 ron, un punct in plus aici. O ora ar fi fost 150.

 

Acuma notele:

Locatie: 7/8 - curat, dar saracacios, la dracu in praznic.

Igiena 9 - nimic de reprosat, poate un dus dupa mine ar fi fost in regula.

Aspect - 7/8 comuna, sani misto, slabuta, dar micuta, draguta la fata

Oral - 6/7 protejat, mana, direct la obiect.

Normal - 7 - nimic senzational, n-am prea avut timp sa apreciez din cauza descarcarii rapide.

Atitudine - 7 - amabila, ascultatoare, dar conversatie aproape zero, se vede ca o face pe bani.

 

Bifata doar din ambitie si pt palmares/aspect, nimic interesant, probabil ca n-o sa revin decat daca o sa-mi trebuiasca foarte tare si n-o sa fie nimic mai bun in zona. Totusi, nu e de evitat , e corecta si ascultatoare. De vizitat pentru cei care vor ceva tanar si nu merg sa faca conversatie.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Stimati dependenti ca si mine, va marturisesc ca eu m-am oprit aici. Pentru cei noi care citesc aceste randuri si doresc sa mearga la escorte ii sfatuiesc sa citesca postarile lui   the_engineer ,  pe cei care doresc sa nu mai mearga la escorte dar sunt dependenti  ii sfatuiesc sa mearga la aceasa blonda senzuala.

 

Cu stima, Padrix.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Va salut !

 

Revin si de aceasta data cu o recenzie, desi pe tipa asta nu as vrea sa o impart cu nimeni, trec si peste asta de dragul comunitatii ! Are ceva tipa asta spre deosebire de celelalte, nu stiu ce dar ma atrage teribil. Am mai fost la ea si in trecut dar de data asta a facut ceva modificari pe toate planurile. In primul rand atitudinea, pe mine ma asteapta mereu zimbitoare, chiar daca a avut o zi proasta (cum zice ea), la locatie se poate observa ca a mutat mobila prin camera si are acum si un tv pentru atmosfera (parca era prea liniste) iat ce mi-a placut este lunina ambientala variabila si cu culoare luminii modificabila. Ca si servicii, acelasi oral adanc bine executat dar protejat si normal protejat fara discutii sau comentarii referitoare la pozitii sau durata. Se vede ca stie ce face, are rabdare si nu sta cu ochii pe ceas. Si de aceasta data m-am simtit foarte bine cu ea si abea astept sa revin avand in vedere raportul calitate pret avantajos. La baie nu am fost ca eram pregatit de acasa. O recomand cu incredere! 

 

Locatie - 9 (nu e lux dar e curat)

Servicii  - 9

Aspect  - 9

Raport calitate/pret - 10

Igiena - 10 (miroase bine, fara mirosuri suspecte)

 

Numai bine!

  • Like 5
Link spre comentariu
Reputație: -186
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am fost la ea impreuna cu Iza, am facut cu amandoua. Fata mi-a lasat o impresie foarte buna, calda, deschisa, amabila. Nu saruta si oralul e protejat. Sanii sunt maricei, pentru cei care adora genul, mie de regula imi plac cei mici, dar fata asta are o atitudine atat de ok incat mi-au placut acum si sanii mari. Fara fitze de prost gust si aere de supervedeta, foarte decenta.

 

Locatie - 8

Servicii  - 9

Aspect  - 8

Raport calitate/pret - 8

Igiena - 10

 

De revenit. O incerc si separat si revin.

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
Reputație: -186
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am si revenit. Bifat fata singura, fara compania colegei.

Absolut ok, daca vrei sa te relaxezi si sa nu stai cu garda sus gata gata sa primesti o surpiza nefacuta sau "gesturi", e o locul si fata potrivita. Aceeasi atitudine ca Iza, colaboranta, ascultatoare, cuminte.

Sani mari ,cum am spus, fata subtirica, de inaltime medie, dragutica chiar.

 

Refac raportul calitate - pret la 9.50

La servicii nu pot da mai mult de 9 pt ca nu saruta. 

 

Vad mai sus experiente negative, nu imi permit sa le comentez si sa imi dau cu parerea, pentru ca pe de o parte nu sunt vita sa acuz autorul unei recenzii diferite de a mea, pe de alta parte nu foloseste nimanui, si in cele din urma diversitatea in recenzii este cea care ne ajuta sa ne orientam.

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
Reputație: 58
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu la tipa...am fost si la colega ei bruneta..ambele sunt ok..insa blonda mi-a inspirat un GFE mai ridicat...igiena foarte buna...e stramta...locatie discreta..chiar o face din placere...am fost si voi mai reveni..raport calitate pret ok. oral de senzatie chiar daca e protejat si normal super ok e stramta al naibii de stramta chiar...:)) se implica pozitii tot ce vrei...

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu la tipa...am fost si la colega ei bruneta..ambele sunt ok..insa blonda mi-a inspirat un GFE mai ridicat...igiena foarte buna...e stramta...locatie discreta..chiar o face din placere...am fost si voi mai reveni..raport calitate pret ok. oral de senzatie chiar daca e protejat si normal super ok e stramta al naibii de stramta chiar... :)) se implica pozitii tot ce vrei...

CE STITI DE TIPA ??? MAI ACTIVEAZA ?

Link spre comentariu

  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

Shiva, on 20 Jan 2014 - 19:24, said:snapback.png

 

Fata de 3 ori in diferit momente, fie m a intrebat cat stau sau mi a zis de genul "stii ca e jumate de ora" deci ma indoiesc ca ia numai 3 pe zi.Oricum nu pot sa zic ca m a grabit, doar ca precizarile alea au fost prea insistente

 

Atitudine - 7 - e politicoasa, nu se uita pe ceas, dar e jumatate de ora nemteasca,  de 2 ori m a intrebat cat stau, si inainte sa incepem mi a mai zis odata "ca stii ca e jumatate de ora".

 

 


 

așa e, asta e calitatea sau defectul lor (al izabelei nicoletei sau cum o cheama pe colega ei), trece repede jumatatea aia de ora cu ele  :laugh2

 

p.s. era alta fata draguta la fabrica de zahar cu puța fix de zahar, aia isi fixase sedinta la fix 25 min, dupa o saptamana a marit pretu cu inca 20 lei apoi s-a lasat de treaba, e treaba grea, trebuie mult altruism

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...