Sari la conținut

bruneta apetisanta 24 ani - 0757330157


rogaro

Postări Recomandate

Salutare,

Deunazi am "punctat" la urmatorul anunt.
Fata draguta24 ani cu poze reale te asteapta la un masaj sunt finuta si frumoasa te astept .rog seriozitate.

 

Mi-a raspuns, a vb. frumos, tarif 60 ron/finalizare, locatie cetatii cu bogdanesti.

Mi-a spus ca mai are o colega, ca nu lucreaza la ora(doar ailalta) cu 150 ron/ora, dar daca vreau o finalizare cu una si o finalizare cu cealalta lasa la 50 ron de caciula. Ieftineala clara.

Mi-a zis de la inceput ca se grabesc , ca trebe sa mearga la lucru si daca vreau tre sa ajung in jumate de ora.

Eu am insistat ca vreau neaparat, asa ca sa ma astepte, la banii astia nici nu mai conta.

 

Am ajuns in aprox 35 de minute.

Prima(cea cu care am vorbit la tel) e micuta, cam negricioasa si uratica, corp insa frumusel.

A doua si urata si cam grasa, dar am zis ca daca tot m-au asteptat merge de un fast fuck.

M-a luat prima in primire, n-a facut dis nici ea si nici eu, dar nici un miros suspect.

Patul mare, dar gen recameu, cam incomod. Desi mi-a zis la tel ca sarut, nici n-am insistat asa ceva ca avea herpes, si oralul l-am facut protejat ca era mai safe. Ne-am giugiulit nitel, a pus preze, mi-a facut un oral mediocru spre bunicel, apoi am pus-o deasupra si am finalizat repede. Ailalta se  foia pe dincolo, i-am zis ca gata, asa ca a venit si s-a dezbracat si ea, in timp ce "a mea" se imbraca si intra/iesea din camera. Aveau si o catelusa micuta, tot glumeau intre ele si cu mine, si desi toata afacerea nu avea nimic erotic m-au binedispus. Faza era mai mult haioasa ( si ele la fel), de fapt sunt 2 pupeze care mai fac si altceva si cate 50 de lei la un futut.

 

Grasa s-a dezbracat si a venit langa mine. Nu mai eram deloc-deloc excitat, dar am zis ca daca tot m-a asteptat, sa nu fiu magar si sa-i dau 50 de lei. A incercat sa revigoreze soldatul (mangaieri, apoi preze pus pe poola nesculata si oral ), dar fara succes. Pe aia nu cred ca as fi futut-o nici macar gratis, poate daca as fi fost extrem de beat.

 

I-am zis ca pas, i-am dat si ei 50 de lei si dus am fost. O experienta haioasa si io zic ca a meritat la 100 ron. Oricum, nu mai calc pe acolo.

Locatie: 7 ( curat, ap vechi, recameu)

Fetele(corp):

A mica: 6/7

Grasa: 3/4

Oral:

A mica: 7

Grasa: nu stiu

Normal:

A mica: 7 ( gemete un pic false )

Grasa: nu stiu.

Atitudine: ambele 7 ( un plus pt. ca nu-s tepare, dar nici o treaba cu meseria, graba mare....)

Nu e de revenit decat pentru cei care doresc ceva nou si o gluma la bani putini .

 

 

 

post-19721-0-57583000-1386847590_thumb.jpg

post-19721-0-10490800-1386847599_thumb.jpg

post-19721-0-95416700-1386847609_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Salutare

Am fost si eu la domnisoara,luna trecuta.

Locatia este Cetatii colt cu Bogdanestilor,parter.In locatie mai are o colega de apartament,care presteaza si ea,dar pe mine personal nu ma interesat,nu ma atras cu nimic.

Modalitatea de contact a fost telefonul,la nr din titlu,a rapuns din prima si mi-a dat indicatiile referitoare la ce presteaza si la ce preturi,si unde o gasesc.

Pozele sunt reale,are cam 153-155 cm si in jur de 45 kg.

Apartamentul este cu 2 camere,prima fiind mai mare si cu un pat cam subred din ce am vazut eu,si a doua camera fiind mai mica si cu un pat extensibil,dar care nu era desfacut.Au si un catel mic care se ascundea sub un dulapior.

Referitor la prestatie,dezastruoasa....dar de fapt este de asteptat avand in vedere pretul...adica 60 de lei.

A inceput cu un oral protejat,care era mai mult un fel de sarut pe capul pulii,in cel mai bun caz baga capul pulii in gura dar nu mai mult, si o masturbare facuta cu mana,dar si asta foarte proasta.

I-am zis sa trecem la actiunea propriu-zisa,am trecut eu deasupra in clasica pozitie a misionarului vreme de vreo 10 min dupa care am schimbat mai multe pozitii,capra,ea deasupra,iar misionarul vreme de vreo 20 min.

Vazand ca nu ma pot termina,i-am zis sa imi faca un oral ca sa ma pot termina....dar la nivelul de maiestrie al fetei abia am reusit sa ma termin dupa vreo 10 min

Programul:nu ma interesat,nu mai am de gand sa o vizitez...

Halatul:60 ron....pe care i-am dat la sfarsitul intrevederii fara sa-i ceara ea....

Notele sunt mai jos,dar a fost dezamagitor pt mine....Nu recomand....

Locatie:6—destul de curat dar paturile alea nu inspira deloc incredere,niciunul dintre ele.La baie nu am fost pt ca eram proaspat spalat,veneam de acasa unde am facut dus.

Igiena si corp:7—nu am simtit mirosuri suspecte,dar pe mine personal nu ma atras cu nimic fata...

Prestatia:4—oral,prost executat—vezi mai sus detalii

Prestatia:5—normal,nu are deloc imaginatie,dar macar sta cum o pui....

Atitudine:5—nu iti da impresia ca vrea sa te simti bine,de GFE nici nu poate fii vorba....nici pe departe...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

are copane frumoase, un pic de labii si negresit dar negresit sa-i spuneti sa faca un dus inainte (ca la 60 de lei nu catadicseste), altfel pleci parfumat pe degete (un pas gresit, si ai dat de rahat, ca in mafie)

 

p.s. cand nu ai decat 60 lei (de care evident ea nu e multumita deloc, de unde si atitudinea dezagreabila), merge! 

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

Feminin versus masculin

Aș vrea să subliniez un contrast trist intre situatua unei persoane de sex masculin ajunsa om al strazii si o persoana de sex feminin care ar ajunge in aceeasi situate daca nu ar avea fundul să se scoata. Dupa ce am fost la duduia asta si i-am dat 60 de lei, alegandu-ma cu degetele parfumate de rahat, m-am dus la Lidl in Calea Buziasului dupa ceva mancare si o bere cu lămâie. Cand am iesit, inca afectat negativ de experienta cu trufandaua asta mică, am băgat cosu cu plasa cu cumparaturi in stocul cu carucioare si am scos moneda, fara sa realizez ca nu mai pot sa-mi scot plasa cu cumparaturi. Atunci s-a apropiat de mine un om al strazii de sex masculin (99% dintre oamenii strazii sunt de sex masculin daca ati observat, distrusi de mamele si apoi de sotiile lor bestii), sa-mi ceara aia 50 de bani, i-am dat dar plasa ramase-se acolo captiva, la care omul strazii imi zice, domnu`, sa nu va uitati plasa (as fi uitat-o asa am fost de marcat de situatia lui tragica plus experienta imputita cu duduia), asa ca omul strazii a bagat el moneda la carucior ca sa-l pot trage putin in afara si sa-mi iau plasa. El era foarte fericit, pt ca a primit aia 50 de bani si pt ca m-a ajutat in amnezia mea postraumatica sa nu plec fara plasa cu mancare. El are nevoie de cel putin 3 persoane sa-i dea o moneda pentru o singura paine. Pe cand zeița asta care ia 60 lei in 15 minute (timp in care se comporta absolut mizerabil cu clientii), poate trai 6-7 zile cu banii aia daca isi gateste (legume congelate, carne fripta, ma rog, poate manca bine de banii aia) dar pana seara mai face 5-6 clienti, adica scoate cateva milioane pe zi si asta poate sa o faca ani si ani de zile. Stati si reflectati! Alta, cu care am mai tinut asa legatura prin telefon, mi-a pus 3 intrebari:

1. De iti place sa ma tii de vorba la telefon toata ziua (de fapt trecusera doua ore) - ce era sa-i zic? voiam sa stiu detalii, exista mafie care le ia banii are copii, pe cine are in intretinere, ce scolarizare are (asta se vede dupa cum isi scriu anunturile ca nu au peste 8 clase, desi nativ sunt foarte inteligente)

2. Ai sa-mi dai 20 de milioane imprumut? (i-am zis, sa-ti dea colegele de afaceri, eu n-am decat 150 lei pana la urmatorul client)

3. De ce nu ai copii pana la varsta asta? (40 de ani) - aici nu i-am mai zis ca nu am de gand sa produc clienti pentru curve si soldati pentru Armaghedon. 

 

Da o geaca, ai sa-mi dai? zice ea la final, vazandu-mi inima asa de cruda. Pe moment nu am inteles ce. Geacă mă, o haină! Atunci mi-am adus aminte de scrie in Evanghelie si am zis, da, am sa-ti dau! Si continua ea, dar daca ma vei gasi cazuta pe strada, o sa ma ajuti? Aici n-am stiut ce sa zic, ca deja-i propusesem o relatie stabila cu contract cat se poate de cinstit pe care l-a refuzat (mi-a dat cu flit efectiv). Bun, zic eu, la ce toate aceste intrebari? La care ea zice: voiam sa stiu ce esti tu in stare sa faci pentru o femeie in afara de a veni sa-ti golesti coaiele pe patul meu! (delir de grandoare sexuala tipic feminin). Concluzia: ce fac ele, fiind un viol consimtit prin bani, nu este nici pe departe despagubit in plan moral prin acei bani, desigur ca daca n-ar exista concurenta ar fi in stare sa ceara si 10 mii de euro pentru un futai. Dar, avand in vedere ca aceste fete sunt ostasii nostrii de nadejde din linia intai contra pitipoancelor (care sunt niste escroace sexuale si sentimentale, te rup de bani si greu ajungi sa le futi), trebuie sa le apreciem si sa avem grija de ele asa cum sunt. E adevarat ca si ele sunt tot niste pitipoance, mai nescolite, care in secret urmaresc sa puna laba pe unu cu bani multi (fie el chiar dintre clienti) care sa le salveze! Dar ăla trebuie sa arate cumva ca Salma Khan, adica o suma a tuturor barbatilor cu care s-au culcat pana atunci (mii). 

 

Ar mai fi multe experiente de zis cu fetele astea dar ma opresc aici. In general, doar 30% maxim un sunt țepare si au un comportament decent. Restul, sunt niste golance de ghetou.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

nu vreau sa fiu magar...se vede ca ai talent la scris, ca esti credincios, adica frecventezi regulat un lacas de rugaciune..as zice ca esti chiar botezat in una din noile religii aparute mai nou..dar...care e treaba cu fata asta? unde este recenzia regulamentara...ca noi toti asta facem aic..nu scriem romane si pilde din evanghelii :)

Link spre comentariu

  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Fata mai are thread, se pot unii

 

http://nimfomane.com/forum/topic/15092-60-ronizona-torontalului-0757330157/?hl=%2B0757330157&do=findComment&comment=238932

 

 

 

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/bruneta-draguta-25-ani/7b0d6474716a6051.html

 

ofer clipe de relaxare domnilor generosi.suna -ma si nu vei regreta nu raspund la nr privat.lucrez cu mare discretie,rog sa sune numai d-ni generosi.

 

 

 

post-30210-0-95520800-1396696366_thumb.jpg

post-30210-0-75530500-1396696367_thumb.jpg

post-30210-0-14570900-1396696368_thumb.jpg

post-30210-0-44711100-1396696368_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...