Sari la conținut

Monica si Sandra -0725467382 si 0762412334


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

:hug1 Buna baieti!

 

SHOW SENZATIONAL  !!!! Suntem doua tipe rafinate si nonconformiste,  te asteptam sa petrecem clipe de placere intensa si sa-ti oferim momente deosebite. Suntem bune prietene in viata de zi cu zi si excelente partenere in pat :hooray                            

 

 

Si acum detalii tehnice :boob :boob  :

 

Va putem oferi sex oral ( protejat-neprotejat) , sex normal, show lesby real combinat cu dublu de limbute pe cuc :blushing2 , zone adiacente :laugh2 , sarutari patimase si nebunii ca-n filme :bow

 

Halatul?   :laugh2   - 300 lei timp de o ora in compania noastra

                        -500 lei timp de o ora si 30 de minute in compania noastra

post-88053-0-86844900-1386942233_thumb.jpg

post-88053-0-08713100-1386942260_thumb.jpg

post-88053-0-58310700-1386942277_thumb.jpg

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Deep
  • Oras:Deep

Buna seara la lume!

Vad ca nu s-a incumetat inca nimeni sa posteze o recenzie pe topicul fetelor in duet. Nici eu nu intentionam sa merg "la dublu" astazi. Am vrut sa o sun pe Monica (imi doream o blonda azi), numai ca se pare ca nu mi-am facut foarte bine temele si am incurcat borcanele, adica numerele de telefon. By the way, poate schimba cineva in titlu si inverseaza numerele de telefon, ca se intelege ca cel cu 0725.... e al Monicai, cand de fapt este al Sandrei!

Am sunat-o la primul numarul din titlul topicului si mi-a raspuns Sandra. Eu o cautam pe Monica, insa mi-am zis sa ascult ce are de zis fata. In telefonul meu memorasem doar numarul apelat, cu intentia de a merge la Monica, nu la ambele. Sandra s-a prezentat la telefon, cu detalii despre proportiile corpului (la cererea mea), servicii si precizarea ca poate vreau sa ma vad cu ambele, la un show lesby. M-ar costa doar 300 lei/h (fetele avand tarife de 200 lei/h fiecare).
Aici un mare plus pentru ele! De ce? Pentru ca foarte multe fete care intra la threesome, cer suma cumulata a tarifelor individuale. Ceea ce nu e tocmai ok. Pentru ca in aceea ora, nu te poti bucura decat partial de una sau alta dintre fete. Nici jumatate din tarif nu e ok, pentru ca fata "inactiva" se implica si pe parcursul actiunii tale cu cealalata. Mai pe scurt, oferta propusa de Monica si Sandra este extrem de corecta!

Prin urmare am zis DA, as vrea sa ma intalnesc cu voi amandoua! Am stabilit ora si a ramas ca Sandra sa o contacteze pe Monica si sa ajunga la locatie in timp util. Sandra se deplaseaza acolo, doar cand se intampla un threesome cu Monica, deci trebuie anuntata mai din vreme un pic. Eu am sunat cu o ora inainte.

Am ajuns usor la locatie (zona Octavian Goga, pasaj Marasesti) si am gasit repede apartamentul cu pricina. M-a primit Sandra in tinuta de pe topicul personal https://nimfomane.com/forum/topic/18628-sandra-0725467382/?hl=%2B0725467382&do=findComment&comment=257063. Am descoperit o fata bruneta, miniona, foarte draguta (mie mi-a placut mult), cu o pereche de ochelari office, cu sanii micuti, insa cu niste sfarcuri foarte apetisante, profilandu-se prin rochita neagra si foarte transparenta. De fapt se ghicea cam totul, insa nu atat de clar, ci doar cat sa fie incitant.
M-a poftit in dormitorul unde urma sa se petreaca actiunea si m-a invitat sa ma fac comod, spunandu-mi ca Monica ( https://nimfomane.com/forum/topic/14682-newmonica-pret-100-eur-tel-0762412334/?hl=%200762412334) urmeaza sa apara imediat. Si a aparut! Inalta (cam 170cm fara tocuri), cu proportii frumoase (max 60kg), talie, picioare frumoase, sani apetisanti. Blonda, o fata frumoasa, cu ochi albastrii foarte frumosi, ochelari de secretara sexy! Ne-am recunoscut instantaneu! Nu imi venea sa cred ca e .... ea. Ultima data ne vazusem acum vreo de 2 ani (aproximativ). Fusese una dintre preferatele mele, traisem alaturi de ea cateva momente de exceptie. Ne intalniseram de mai multe ori, vreo 4 sau 5 intalniri "legate" (in vreo 2 luni) si apoi din nou inca o data dupa cateva luni (si asta doar pentru ca disparuse si nu mai aveam numarul ei de telefon). Pot spune ca aproape ma indragostisem de ea, de ochii ei albastrii, de fata pasionala care inca este. Recunosc fara nici un pic de rusine, ba chiar cu placere. :bow
Avea bineinteles alt nume de "scena" si eu la fel. :laugh2

O regasire si o descoperire. Frumos. Doar ca treaba asta m-a dat un pic peste cap. Sunt un tip relaxat de felul meu, insa de data asta nu am functionat la 100% din capacitate. Ce-i drept, in trei, sau mai multi (multe de fapt), ajung la un moment cand tind sa ma focusez pe una dintre femei. De aceea agreez in principal intalnirile in doi, insa imi place mult si diversitatea. In cazul de fata, am ales sa ... fiu bulversat! Bulversat de reintalnirea cu Monica si bulversat de faptul ca Sandra imi placea si era pe gustul meu.

Dar sa trec la detaliile intalnirii. Odata ajuns in dormitor cu Sandra, am inceput sa ne sarutam, in picioare, langa salteaua imbietoare. Pe noptiera din stanga patului, lumanarele, intr-un colt al camerei ardeau betisoare parfumate. Ii simteam sfarcurile deja erecte prin rochita subtire, foarte subtire. Mi-a placut sa o sarut. Avea limba jucausa si o gurita sexy si imbietoare. In acelasi timp ii mangaiam cu o mana funduletul micut, dar frumos bombat. Cealalta mana facea rotocoale in jurul sfarcurilor deja erecte. Mmmmm, niste sfarcuri de exceptie, numai bune de lins ... forever! Si le-am lins de cate ori am avut ocazia, pe parcursul intregii intalniri, chiar si la plecare!

Apoi a aparut Monica. Am trecut peste soc, amandoi, am schimbat cateva mici amintiri si am inceput sa ne sarutam. Am fugit la dus, am revinit si am reluat joaca, tot in picioare toti trei. Un sarut colectiv, cu limbute impleticite in si din diverse gurite. Ea cu ea, eu cu ea, eu cu cealalata ea, eu cu ele .... si tot asa.Intre timp mainile mele erau ocupate cu posterioarele fetelor, cu pasaricile lor. Am vrut sa le trag pe saltea, insa nu m-au lasat. Au coborat usor spre Mr. Dick si au inceput cearta pentru el. O "cearta| orala de toata frumosetea. De la ultima intalnire, Monica se perfectionase substantial la oral. DT si super DT. Nu ca inainte fusese ceva rau. Deloc, doar ca acum "avansase" in tehnica. Implicarea era aceeasi, adica maxima. Nici Sandra nu se lasa deloc!

N-am mai rezistat si le-am invitat pe saltea. Acum era randul meu. Am luat-o cu mare pofta la lins pe Sandra. Are o pasarica frumoasa, cu labii bine conturate, apetisanta,curata si gustoasa. Complet epilata. Imi plac pasaricile cu un clitoris proeminent. Promit multa placere. Sarutari (FK excelent cu ambele, dublu FK), sfarcuri excitate, numai bune de lins, pasarica uda si pofticioasa. Am trecut apoi la Monica, O femeie sexy si pasionala, pasarica curata, epilat, foarte placuta la gust (si ea). In acest timp, Sandra se ocupa de mine cu tandreturi, mangaieri si diverse lingeri de oo si ....
Am revenit la Sandra si dupa ce mi-am montat un prezervativ (n-am avut rabdare sa mi-l puna ele!) am trecut la un normal in misionar foarte excitant.
Sandra e o iubitoare de sex, se vede si se simte. S-a lubrefiat natural excelent, s-a deschis, m-a invitat sa o f...t! Este empatica si te simte. E pe genul "imiplace sa ma f..t,descopera-ma! N-am avut nici timpul nici deschiderea necesara pentru asta. Asta se intampla in 3! Dar am simtit un maaare potential la duo! Sau si la duo, ca la trio fetele astea sunt unele din cele mai bune experiente personale! Am profitat de ocazie si i-am molfait sfarcurile Sandrei ca doua acadele. Yummmmy!

M-am ocupat apoi si de Monica. O pasarica dulce (si la propriu), frumos umezita si pofticioasa. Normal excelent, cu unduiri,contre si contractii. Din nou la lins. Sandra, apoi Monica. Si n-am mai lasat-o din limbi pe Monica pana si-a dat drumul in "zvarcolici". Buuuuuuuun!
Si iar sex cu Sandra,apoi am scapat de prezervativ si m-a luat la un oral f bun Monica, in timpc ce eu o sarutam pa Sandra si ii sugeam sfarculete minunate. Am tras-o cu pasarica peste fata mea si am luat-o la lins.
La un moment dat Monica mi-a pus alt prezervativ si Sandra s-a infipt in mine cu spatele si funduletul expuse mangaierilor. Am tras-o si pe Monica deasupra mea, cu fata, ca sa ma bucur de sarutarile ei si de sanii ei impliniti.
Ce sa mai zic? A fost o intalnire care mi-a placut mult.
Am fost un pic stresat de raintalnire, fapt care nu imi sta in fire. NU am finalizat, insa exclusiv din vina mea. M-am abtinut la un moment dat, iar apoi mi-a venit mai greu, plus o oarecare imprastiere a mintii. Fetele mi-au placut maxim, insa azi nu am fost eu la 100% capacitate! Si chiar imi pare rau, ca le-as fi f...t vreo doua zile non stop! N-am fost nici "lame", insa de vreun 8-8,5 maxim. (Mie imi place cu 10 pe linie :laugh2 ). Asta nu m-a impiedicat sa am una dintre cele mai reusite experiente erotice in trei, cu doua femei.

Am incheiat intalnirea fumand "pipa pacii", frumos inghesuiti unii in altii pe saltea, magaiindu-ne si sarutandu-ne. M-am imbracat si am continuat sa ne sarutam pana in usa, asa ca de la revedere!

Vreti probabil si niste note, Ca premise, fetele sunt total diferite, insa foarte compatibile.

LOCATIA: 9 (apartament spatios, curatenie exemplara, baie curata, multe feluri de gel de dus, prosop mare si curat, papuci, lumanarele in dormitor, betisoare parfumate)

Monica:
Aspect fata: 9 ( frumoasa cu ochi frumosi, sani 2-3, talie, fund bombat, picioare lungi, 30 ani,170cm/60kg)
Oral: 9,5-10 (cu DT si super DT, tehnica si tandrete)
Normal: 10 (naturalete, tehnica si pasiune)
GFE: 10
Recomandare individuala: un mare DA (la TOP)

Sandra:
Aspect fata: 9 (miniona, 155cm, 40-41 kg, sani micuti nr. 1-2, dar cu sfarcuri exceptionale, sa le tot lingi, fund frumos, proportii frumoase)
Oral: 9
Normal: 10 (mi-a placut mult, naturala, ii place si traieste momentul)
GFE: 10
Recomandare individuala: Un mare DA (la TOP)

Monica si Sandra:
Show lesby: 10 (fetele se plac, se implica, se saruta natural, ma certam cu una sau alta pe pasarica celeilate cand era vorba de lins, pe principiul mai lasa-ma si pe mine sa o ling, mai linge-o si tu). In timp ce faceam sex cu Monica deasupra mea, am tras-o pe Sandra deasupra pentru niste limbute, mmmmm, apoi fata a luat un vibrator si a inceput sa si-o traga cu el, in timp ce ii sugeam sfarcurile. Foarte excitant!
Se completeaza foarte bine, se lasa una pe alta, fara a se "invita reciproc". Fac un cuplu perfect pentru .... un barbat.
Atmosfera relaxata, chiar foarte relaxata. Te simti perfect si in timpul actiunii si in pauze si dupa.

Fara ochi pe ceas. Eu am fost cel care am remarcat ca trecusera deja 80 de minute, asta in timp ce stateam toti trei relaxati pe pat, fumand o tigara si sporovaind! Pana sa ma imbrac si sa ies pe usa cred ca s-a facut o ora si jumatate.

Pret: 300 lei/ 80-90 min, foarte frumos folosite!

RECOMAD si TRIO!

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragostea se face-n minim 2.... Fratilor, azi avand pofta de ceva mai special, am apelat la serviciile dracusorilor Monica & Sandra... Nu cunosteam pe niciuna dinainte, dar de vreo 3-4 zile incercam sa o contactez pe Monica pe PM. Azi in sfarsit mi-a confirmat, ne-am pus repede de accord asupra orei de intalnire, ora confirmata prin sms cu 40 min inainte si am plecat la locatie. Apartamentul, este OK, usor de gasit, intron bloc situat langa pasajul Marasesti, iesirea dinspre Nerva Traian, etaj superior. M-a primit Sandra, imbracata oarecum a scolarita, cu niste ochelari de tocilara perversa pe nasuc. Ce sa spun despre Sandra? Miniona, bruneta, o mutrisoara simpatica, curulet bestial, sani mici dar cu sfarcuri erecte, foarte vesela, foarte tonica. Mi-a placut de cum am vazut-o, prima tentative a fost sa o mangai:) m-a poftit in sufragerie, m-a servit cu un pahar de apa, si am asteptat-o putin pe Moni, care conducea un client. Intre timp a aparut si Monica, o fata cu un look complet diferit de al Sandrei: mai trupesa fara sa fie grasa, mai inalta, blonda, sani maricei, buni de jucat cu ei, cur putin mai pufos, ochi albastri: genul de amanta pisicoasa, pe care vrei sa o iei in brate si sa o saruti, ceea ce am si facut, imediat ce am vazut-o.

Cat a mai disparut Moni sa se igienizeze, m-am sarutat putin cu Sandra si I-am masurat bucile cu palmele, apoi ne-am mutat in dormitor unde am primit prosop curat si un scaun pe care sa-mi asez hainele. In baie am gasit cel putin 7-8 feluri de dus, inclusive dusul Nivea pe care il folosesc acasa, si, lucru care-mi place foarte mult sa-l gasesc la o escorta: apa de gura. Moni intre timp isi pusese si ea un costumas sexy, a venit in camera, I-am dezvelit sanii pe jumate, si asa imbracata, am inceput sa-I morfolesc sfarcurile pana a venit si Sandra in camera si s-a alaturat jocului nostru: au urmat saruturi incrucisate, fetele s-au debracat reciproc, s-au sarutat reciproc, m-au sarutat pe mine, pentru ca in cele din urma sa ma tranteasca pe salteaua acoperita cu unprosop curat pus special pentru harjoneala noastra, si sa inceapa cu un oral protejat dar executat cu maiestrie de Monica. Ulterior au inceput sa se "certe" pe gogutza al meu, Sandra profitand de o scurta pauza a lui Moni, s-a pus intrun 69, pozitie la care am finalizat prima data... Apoi am ramas imbratisati in 3 vreun sfert de ceas, cu Moni in drapta si Sandra in stanga, povestind de una, de alta, mai morfolind un sfarc, mai sarutandu-le cand pe una cand pe cealalta, nici nu stiu cand a trecut timpul, si am simtit ca-si revine gogul si e timpul pentru actiune. Supa inca o igienizare, am revenit, cu o atentie sporita pentru Moni, a carei pussy frumoasa si curate m-a indemnat spre un oral. S-a incins destul de tare, ca m-a rugat sa o si fut, si nelasandu-ma prea mult rugat, am montat inca un durex si m-am apucat de treaba... Sincer, nu a fost futai, a fost dragoste ce am facut cu Monica: am penetrat-o in pozitia clasica si am tinut-o asa mai bine de 15 minute, pana cand a inceput sa strige ca vrea sa mi-o suga:)) In timp ce i-o trageam Monicai, Sandra se freca de noi, se masturba, se mai saruta cand cu mine cand cu Moni, ceea ce a facut actiunea mult mai interesanta si probabil mi-a si mentinut erectia:) Am schimbat pozitia, eu dedesubt, Monica deasupra mea, numai ca gura era cea care ma storcea, apoi a trecut si Sandra la aparat, sincer, m-am simtit in al noualea cer... Dupa dusul de final, au venit cand una cand alta sa-mi tina de urat cat m-am imbracat, si ceea ce mi-a placut cel mai mult, a fost ca ne-am sarutat si ne-am mangaiat pana am iesit din apartament, ca si cum eram iubiti...:))

Ca si note, cred ca ar trebui sa cotez impreuna, insa, fiind vorba de 2 fete o sa dau note separate:

Locatia: 9 (am depunctat etajul superior si liftul care face figuri, la intoarcere era sa raman blocat intre etaje, cam 3-4 minute a durat pana a repornit si a coborat la parter:)))

 

Sandra - miniona, pana in 160, in jur de 40-42 kg, ochi caprui, varsta greu de estimat desi arata de 24-25 cu siguranta are mai mult, sani mici 1-2, sfarcuri erecte, cur f misto:)

- infatisare: 8-9

- igiena: 10 

- oral: 9 (a fost protejat, ceea ce am depunctat)

- normal: poate data viitoare

- GFE: 10+++

Experienta de +9

 

Moni - blonduta cu ochi albastri, draguta, putin pufoasa fara sa fie grasa, 170/60, sani medii, frumosi desi nu foarte tari, varsta probabila pana in 30 ani.

- infatisare: 9+

- igiena: 10

- oral: 9 (protejat)

- normal: 10, cu implicare, si pasiune, mi-a placut mult...

- GFE: 10+++

Experienta de -10

 

Experienta 3some: fetele in mod categoric sunt straight si nu bisexuale, le place pula al naibii de mult, cu showurile ele speculand numai o anumita cerinta a pietei, ceea ce nu e rau. Se cunosc insa foarte bine, asta este in avantajul lor. Ceea ce au facut cu mine, nu a fost in niciun caz un show lesbi, ci un menaje-a-trois, o experienta de incarcat bateriile pentru orice barbat cu scaun la cap. Cred ca sunt foarte "customer oriented": se pliaza putin pe peronalitatea fiecarui client, si isi adapteaza prestatia  dupa el. In mod cert, este o experienta de top, si chiar daca nu atinge maximum as nota-o undeva la 9+. Este drept ca in ultimii 3-4 ani nici nu am mai incercat experiente de 3some ca sa am un termen de comparative 100% correct si updatat, piata este si destul de saraca astazi.(Ca si referinta, pentru cei cu vechime in ale preacurvitului, pot spune ca experiente de 10 prestau acum ceva ani Bianca 777 si Frumusica, dar asta era long time ago:))))

 

Banutii, ceruti inainte, citez "pentru ca ne vedem prima data"au fost 300 RON, timpul petrecut impreuna a fost de 80-90 min, din care 60 min am stat in mod efectiv in dormitor.

 

Daca o sa revin??? Daaaaa, cu siguranta, poate chiar saptamana asta:)))) Cat despre fete, nu m-am uitat pe profilele lor individuale, dar le recoamnd cu multa caldura pe amandoua pentru TOP ESCORTE!!

 

Ciocane tari va doresc, colegilor!!

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Note:


Locatie: 8.0


 


 Monica


GFE: 9(lipicioasa la inceput)


Aspect: 8


Oral: 10


Normal: 9 (are o pasa jucausa)


 


 


Sandra


GFE:9,5 (lipicioasa la sfarsit)


Aspect:8


Oral:9.5


Normal:10


 


Detalii:


Programat pentru ora 19:45, ajuns in locatie, mi-a deschis Sandra de dupa usa, o miniona slabuta, simpatica, m-a invitat in camera , unde a venit si Monica, s-a prezentat elegant, a inceput sa ma pupe, sa ma alinte,intr-un ambient foarte placut, frumos ce sa spun. M-au invitat la dus, baia destul de ok, gel de dus fara numar :D, revenit in camera de tortura, am reinceput pupaturile cu Monica, m-a sters de apa pe spate, foarte grijulie :D, usor usor mi se ridica moralu, apare si Sandra, ne pupam toti trei, fetele incep sa-i ia pulsu lu gogu,  ma intind pe saltea ,Monica si-a facut numarul cu prez, foarte interesant, incep fetele serios treaba, cand una, cand cealalta, cand amandoua, minunat, am inceput apoi un normal cu Sandra in timp ce o degustam pe Monica, superb, am finalizat in prezervativ. Am stat apoi ceva timp de vorba, sa-mi trag suflu, mers la dus, revenit in camera, iar pupaturi, apucat iar de gogu, si in timp de o luam pe Monica pe la spate, ii spun sa o deguste si ea pe colega Sandra, o linge o scuipa pe lindic, ce sa mai frumos.In acest timp ma tot indeamna sa dau mai tare in ea, am dat pana am obosit, se urca apoi pe mine, face niste scamatorii cu pasarica, dupa ce oboseste si ea ma da pe mana lu Sandra. Am dat si in ea pana nu am mai putut, din pacate se terminase timpul si gogu nu mai vreoia sa termin, se mai mufeaza Sandra putin insa fara rezultat. Merg la dusul de final cu Sandra, echipat, pupat fetele si dus am fost.

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...