Sari la conținut

Masaj erotic J'Adore 0731771743


Postări Recomandate

Deci fratilor azi am patit una cam nasoala la acest salon.

Sunat pe la 15:45-15:50, imi raspunde o voce placuta, tinerica. Intreb cateva fete sunt azi pe timp de zi, imi zice 3. Zic ok, daca imi fac programare la 17:00, am sansa sa le prind pe toate trei asa fel incat sa imi pot alege? Zice sigur, nu sunt programari. Perfect.

Ajung la 17:00, sun la usa,imi deschide usa o tipa bruneta, pe departe de a arata ca o maseoza, sincer am crezut ca e femeia de servici sau administratoarea/matroana. In fine, ma pofteste in sala de asteptare.

Ma asez si ma intreaba direct, la cine esti programat? Zic la nimeni. Vai cum adica nu ai programare la nici o fata? Cum vii asa? WHAT THE FUCK??

Ii zic doamna, am programare la ora 17:00 si mi s-a zis ca sunt trei fete, nu stiu cum le cheama...

Zice a ok, sunt doar eu disponibila.

WHAT THE FUCK din nou! Nu am nimic cu tipele mai plinute da tipa nu arata nici de departe a maseuza.

Din nou insist, am vb la telefon cand am sunat si mi s-au zis anumite chestii si cand ajung surpriza de rahat.

Si incepe tipa ca ea nu stie cu cine am vorbit eu , ca au fost doar doua fete, ea si mai una, dar cealalta si-a dat demisia acum 20min si a plecat.

Ce mama naibii de dume de rahar sunt astea??? Vin pana acolo si mi se serveste un rahat cald pe tava.

A si o tot tinea tare sa vin seara ca sunt zece fete si ca nu stiu ce.

Ce salon e asta??

Si m-am enervat evident si am.plecat pt ca nu m-as fi dus cu tipa aia la masaj nici daca ma platea ea pe mine.

Si faptul ca o tine cu nu stiu unde ati sunt si cu cine ati vorbit. PE BUNE?? Clar nu cu ea vorbisem la telefon dar wtf

Nu 0753 937 521 e numarul?? Ca doar de pe publi24 il am.

Asa atitudine si servici si programari

Oare cum naiba era masajul??

Nasol, tare, nu recomand

Link spre comentariu

Ne pare rau pentru ce sa intamplat am luat inregistrarile si este adevarat maseuza este de 8 ani am tinuto deoarece are clienti ei era una dintre cele mai bune la masajul de relaxare dar se pare ca varsta o face sa se schimbe doar in rau...cele 2 fete erau in masaj au auzit si ele de sus cum a vorbit dar pana au coborat dumneavoastra ati plecat nu trebuie programare nu e o regula ne pare rau pentru ce sa intamplat aveti din partea salonului 2 masaje gratis pe tura de zi sau noapte cand doriti sa veniti lasati un mesaj aici si o sa anunt fetele

Link spre comentariu

Bun deci am fost ieri pentru 1 din cele 2 masaje gratuite promise.

Ireprosabile, fetele din tura de seara sunt cu totul altceva! Foarte amabile si dragute, si-au cerut si ele scuze pt colega lor desi nu au ele nici o vina.

Am ales-o pe Delia, foarte fain.

O sa revin probabil acum in weekend si pentru round 2.

Vreau sa cred ca faza de ieri a fost un caz izolat...

Link spre comentariu

Sa va spun sincer, eu am mai fost pe zi o singura data si am avut norocul sa zic asa, sa prind doua fete. Am urcat cu Ana, (micuta de statura, par brunet lung, fund brazilian de toata frumusetea😇) si am stat in jur de 40 de minute. Pot sa spun ca am fost foarte multumit.

Eu mai mult ma uitam peste recenzii si nu prea postam dar am zis cu ocazia asta, sa o recomand pe Ana ca sa nu mai aveti alte ‘probleme’ de comunicare👠Pot sa si relatez cele 40 de minute door to door dar zic sa si incercati!

Link spre comentariu

Marcusm, Delia e f ok ca atitudine, masajul de relaxare modest, eroticul e ok, e permisiva asa

 

Bianca de la Bianco tot e in top din punctul meu de vedere.

 

La Jadore la cine am fost si a fost super a fost Alice blonda (nu stiu daca mai lucreaza) si pe timp de zi Denisa parca o cheama, e mai milf da faina si chiar stie frate masaj si relaxare si erotic wow, e de 10.

Link spre comentariu

O părere foarte proasta despre acest salon , fura la preț , încasează mai mult clienții sa plătească comisioane la taximetriști (asta e respectul pentru noi clienții ) plătim și taximetriștilor comisioane :)))) . BRAVO TINETI-O TOT AȘA Și se vor lămuriri toți “ fraierii”de voi ma încadrez și eu in categoria asta

Link spre comentariu

Monstra de profesionalism...made Jadore.Sun dupa amiaza la 17.30 la salon,raspunde fata de la receptie,enumera serviciile,tarifele si sunt  atentionat expres ca pe zi sunt doar 2 maseuze,nimic deosebit pana aici.Ma programez ca voi ajunge in aprox jumatate de ora.Am ajuns la 18.04 si sunt atentionat ca am intarziat prea mult si fata a luat deja client.Sun ok si intreb de a doua maseuza si mi se raspunde sec ca e doar una nu exista a doua..Clar sunt vinovat eu ...........ca am incercat sa mai calc pe acolo.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Acum am plecat de acoolo....lucrurile cum zicea cineva mai sus....decurg nasol....fetele sunt "dragute" pana iti pun manuta pe cei 200 ron...dupa aceea incep sa piarda vremea cu "mangaieri" daca s-ar putea numai pe spate...iar dupa 25-30 minute incep cu apropouri...daca iti place ce vezi....sti nu se practica...dar mai pune si tu 100 ron sa atingi sanii sau fundu...de parca pe langa aia 200 cu mai 100...la 300 nu am gasii mai mult de atat in Timisoara.... mai mult decat atat...mi s-a zis ca daca dau 100 si am prezervativ merge mai mult de atat.....ca cica fetele le controlati la intrare si nu au voie cu balonasele producatoare de banuti....dezamagitor....am ales bruneta in seara asta....Diana...o pustoaica drăguță doar 5 minute...restu plina de fite.....culmea....erau 2 fete ca "restul" erau "ocupate"...ultimele 2 dati...tot la fel...ocupate...dar cred ca erau singurele....pacat ...fiinca anul trecut era considerat o.locatie foarte buna!!!

Daca nu schimbați mentalitatea fetelor nu este deloc ok pt voi!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...