Sari la conținut

Bruneta sexy ofer clipe dulci domnilor 0754817759


topstar

Postări Recomandate

  • Oras:Unde vreau u
  • Oras:Unde vreau u

numaru asta 0755954644  era inchis azi pe la 11 si pana pe la ora 14 cand am mai incercat,acum nush,mas baga si da si nu dupa cate am citit pe aici pe forum

sta undeva aproape de piata rogeriu? sau mai bine zis langa ajofm bihor dar in capatul celalt de strada? sau nu este vorba de aceeasi persoana?

Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau u
  • Oras:Unde vreau u

Gdagustino, ce faci, vorbesti singur? :P Sper ca maine seara sa-ti dai raspunsurile deoarece forumul are nevoie asemea informatii "pretioase". :laugh2

a fost un prieten zilele astea,eram doar curios daca e vorba de aceasi persoana

Link spre comentariu

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ofer-clipe-de-neuitat/7b0e60717e6e6a57.html

Bruneta pasionala foarte primitoare ofer servicii sexuale domnilor generosi la domiciliul meu, ma deplasez la hoteluri si pensiuni. Va astept in bratele mele si garantat va veti intoarce la mine. Rog seriozitate.

post-46074-0-70080500-1428352634_thumb.jpgpost-46074-0-98947500-1428352634_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

"Bruneta pasionala foarte primitoare ofer servicii sexuale domnilor generosi la domiciliul meu, ma deplasez la hoteluri si pensiuni. Va astept in bratele mele si garantat va veti intoarce la mine. Rog seriozitate."

 

http://www.oradea-online.ro/matrimoniale/index.php?afis=profil&pg=33981

 

sunat-o stabilit intalnire .Din pacate trebuit sa pierd vremea 30 minute deoarece nu a mai raspuns la tel. (i-am trimis sms si mi-a raspuns sa astept 15 minute) Nu cred ca ajunsese la "birou".

Ok...locatia pe Flamarion langa Casa Mov, garsoniera din uscatorie, baie cu cadita de dus, dusgel, prosop curat uscat, cearceaf nou pus in fata mea pat din ceva canapea care se deschide, servetele uscate, umede,prezervative, scumiera, dar... niema papuci, ( sunt doua frigidere dar nu ajuta la  nimic)

Locatia curata (nu m-am uitat la asta dar m-am descaltat din respect), covoras pe jos.

FATA: frumusica (as umbla cu ea pe strada) bruneta, slim,cam 1,65, 50-55 kg minte in privinta varstei dar poate minti ca nu o arata ba chiar iti vine sa ceri buletinul....Tate mici moi ( a alaptat candva) obrazice.Cur mic pasarica frumoasa epilata mirosea bine si ea si pasariche!facut dus amandoi venit la mine, eu pe spate dansa felina pupat pe piept (ca am piept merg la sala):)) si mers la bijuterie lins pupat supt incet  frumos  sculat zis sa vina sa pap si eu pasariche deci 69 placut la amandoi dar nu lasat sa bag deget( zice ca nu-i place)Geme frumos, credibil, pus guma intrebat cum vreau am zis "de toate (prea optimist) suit calare pe mine placut ei...si mie si m-am gandit sa misionaresc...si am misionarit...si cand am zis sa mai incerc o pozitie ce sa vezi? m-am terminat  s-a dus in pula restul pozitiilor...singur acasa imi iese! glumesc! cu sefa imi ies multe Dar cand sunt la dame zici ca sunt la pubertate.Terminat pe burta la ea...s-a ferit am zis stai linistita ca nu sunt alien nu e acid.."stiu dar nu-mi place " spus ea... noah...bine ..ea la dus eu acasa la familie nevasta vorba cantecului....Era sa uit: confirm pozele din link dar tatele ...nu stiu... ori a alaptat atunci ori avea ceva sutien minune..

Platit inainte 100 lei  avut parte de oral neprotejat ( a zis ca-s ok) si normal protejat. In fundic nu a vrut ca nu face...poate nici nu as fi apucat ca asa patesc mai nou fac planuri si ...pula...Noah faina fata si io multumit as mai veni deci recomand daca vreti ceva teen feciorelnic slim...

Sper ca am zis ce era de zis si dau nota general 9 ...Daca si "damele" ar da note sper (optimist) ca am fost peste 7....desi cu 5 minute de sex nu prea te lauzi...mai fentez cronometrul cu preludiul....Va salut pe toti!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:berlin
  • Oras:berlin

salut , am reusit eu azi fara insistente sa ma vad cu dameza . am sunat pe la 22:30 ceva de genu . am intrbat-o daca vine la domiciliu si a zis ca da dar numai de la o ora in sus , adica 200 ron . a venit in 20-30 min . aspect fizic 6-7 , putina burtica , ceva acnee pe spate , sanii cam mici pt gustul meu . facut dus inainte amandoi deci ca si igiena ok , conversatie destul de buna , parea putin timida la inceput poate din cauza aspectului meu .

actiune in general buna , on , np . nu accepta CIM nici anal . platit 200 ron 3 finalizari .per total a fost ok , un 7+ de la mine . 

de revenit ? in cazul meu pot sa zic ca da .

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...