Sari la conținut

0765496592 IZABELLE ROSCATA TOMIS 3


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare dragi colegi.Astazi mort de plictiseala caut ceva sa ma descarc ,i-au forumul la verificat ce a placut ochiului dar nu a raspuns niciuna ,aveau telefoanele inchise ,dau cautare in telegraf si dau peste fetele astea ca vroiam doar o finalizare.Sun pe nr din topic imi raspunde o pasarica cu o voce  dulce si cer sa-mi prezinte oferta.Dupa ce ajungem la un numitor comun,ma prezint in zona Tomis3 ,in spate la magazinul Mario Stile,la blocul din dreapta se afla un cabinet stomatologic,restul numai spun ca este interzis doar pe pm.Ajung in locatie imi deschide usa o fata bruneta si ma indruma in sufragerie unde se mai afla 2 beberite.Sunt in situatia in care trebuie sa aleg dintre cele 3 fete ,2 brunete si o roscata,am aleso pe cea roscata ca imi aducea aminte de o bagaboanta din tineretea mea.Locatia specific ca este una curata dar foarte mult fum de tigare ,ce mai ceata densa.Ma ia de manuta IZABELLE si mergem in camera de babardeala si incepem sa ne dezbracam la care trece sa imi puna prezervativul la oral ,i-am spus ca nu era asa intelegerea,trebuie sa-mi faca oral neprotejat,ma invita la dus sa spal penisul ca ea nu a servit dus deci un mare minus la igiena.Trecem la un oral neprotejat supt jumatate de salam,ajutat de mana ,la propria initiativa ii cer sa puna prezervativul si dupa 10 min rezolvat in pozitia mama iedului.Sters cu servetele umede ,imbracat si go home.

 

locatie-9

 

baie-9

 

igiena-3(fara mirosuri dar nu a facut dus)

 

aspect 9 -roscata,par lins,caprui,1,60,50 kg nu arata rau la corp

 

oral-8

 

normal 8

 

tarif 60 ron fin on/np

 

gfe 8 fara graba si fite

 

per total 8

 

timp petrecut 20 min 

 

poze reale si ale colegelor dupa cercel din buric la bruneta

 

Concluzie:Doame a cata escorta care nu face dus si  au cu ce si unde sa se spele.

 

Recomandare.Sa stiti ca nu am fost rau tratat dar daca nu isi neglija igiena era aproape perfect.

 

bafta la mai mare si am mai bifat una bucata 

 

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/3731258/bruneta_si_roscata_bune_rau/

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bai englez libidinos ce esti!

Te duci la fete de pe varianta care nu vad o chiuveta toata ziua si e totu OK si la fata asta care sta in apartament faci figuri ca nu a facut dus de fata cu tine! De unde stii tu ca nu facuse dus cu 1 ora inainte? Si nu a mai avut pe nimeni de atunci ?

 

La voi acolo totu e deandoaselea!

Mergeti pe contrasens! Aveti volanu pe dreapta! Toata lumea vrea in UE voi Nu! Toata lumea vrea EURO voi Lira voastra!

Mama voastra cu albionu vostru!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

  Cu ceva maruntis prin buzunar am fost si eu in vizita la fetele despre a scris futacu asta de mai sus.Am gasit anuntul in telegraf si le-am sunat .Voce frumoasa ,cind a inceput sa vorbeasca mi s-a sculat pula si am zis gata frate ,la ea.Am ajuns in tomis 3 si ghidat tot de vocea aia care a raspuns la telefon am ajuns in locul de hirjoneala al fetitelor.Ma intmpiat doua bucati roscata si bruneta si cind am vrut sa o iau pe bruneta ,ma luat roscata cu vrajala ca ne cunoastem si ca ne-am mai calarit amindoi,si am luat-o pe ea.Ne-am inteles 70 un numar si cind sa ne apucam de treaba a zis ca 70,20 minute.I-am zis ca-i trece ca stau pina ma termina si a mai zis ea ceva da a tacut pina la urma.A plecat sa duca banii si chilotii in alta camera ca a zis ca a plecat unu cu chilotii ei mai devreme ca nu-i mai gaseste.Zicea de un mos nebun care nu mai scapa de el.A inceput cu oral.Pune si mina ,o mai indeasa si in gura,timp in care eu i masuram adincimea cind cu un deget cind cu doua.A zis sa scot degetele si m-am facut ca nu aud.S-a tras laoparte da eu am tras-o la loc si iar i-am bagat degetele.Pina la urma a zis sa punem baloni ca trece timpu.Am imbracat scula si i-am zis sa stea capra.I-am traso asa si porma am puso deasupra.Cind sa inceapa sa ma lucreze ,a inceput sa bubuie aialalta in usa ca a trecut timpul si nu se mai oprea.Am dat-o pe roscata jos si m-am dus la ea.Am deschis usa si i-am zis ce pula mea vrei fa .Cind a vazut ca nu prea zimbeam a disparut.I-am spus lu asta ca-i mai dau bani si a stat so babardesc pina am terminat.A durat tot cam juma de ora.M-am imbracat si roscata ca sa-i mai dau bani,da mai aveam 15 lei la mine.I-am ascuns la spate si am spus sa aleaga stinga sau dreapta.A avut bulan.A luat pe aia de 10 si eu am ramas cu 5.A ris ca a cistigat si-ia trecut.Eu am plecat sa scap de aia 5 lei si acasa  cu mine.Note roscata 8 ca a cam facut figuri,normal 7,oral 8 ca pune si laba si m-a strins si de coaie si ridea.Apartament curat 8.La bani din ce am citit la ala mai sus m-a pacalit ca  mie mi-a cerut 70 pe numar.Nu stiu daca mai ma duc .Daca am bani mai multi ma duc la altele. 

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

am avut ieri bunavointa de a le vizita pe domnisoare ,minat de pozele deosebite pe care le publica in ultimul timp , am ajuns cam greu in locatie ,fiind indrumat foarte prost, am gasit acolo 2 fete dragute ,parca isabela si mihaela daca nu am insel, amindoua pe gustul meu ,eram tentat chiar sa intru cu amindoua, dar... prima bariera a fost ca nu accepta cunnilingus, apoi merg in dormitor cu una din ele ,ma pregateam sa ii fac plata cind o vad ca se repede sa stinga lumina, o rog sa o lase aprinsa, imi spune ca nu se poate, ,o mai rog o data, nu si nu ,ii spun ca plec , e de acord, mi-am luat traista si m-am dus. si uite asa am produs ieri 60 + 6o ron= 120  .primul bilant pozitiv pe anul asta. nici o suparare sau vorba urita despre fete dar ma intreb cu stupoare , au trecut sarbatorile si incepe foamea, trebuie sa fie tare productive daca isi permit sa lase un client sa plece  din cuib pe motiv de bec.le doresc mult succes si le admir, sincer.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
BRUNETA APETISANTA
Bruneta sexy,cu fundulet bombat si sani obraznici,te astept la mine pentru a te satisface pe deplin!Ofer masaj, sex oral de vis, sex normal in orice pozitie iti doresti! Suna-ma si cu siguranta nu vei regreta (800833)

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/mareste_font.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/images/micsoreaza_font.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Data postarii 24-01-2014 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Categorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Subcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Judet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Localitate Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Telefon 0765496592post-103152-0-32264100-1390522168_thumb.jpgpost-103152-0-90467600-1390522168_thumb.jpgpost-103152-0-28815300-1390522169_thumb.jpgpost-103152-0-76324000-1390522169_thumb.jpg

 

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

Intr-o dimineata verificat anunturi, gasit acest nr. sunat si mi-a raspuns o fata si mi-a zis ca area locatia langa Rovere. Zic OK, salt in masina si odata ajuns am gazit chiar fata din pozele de mai sus, stabilit un nr. 70RON. M-a trimis sa mi-o spal si cind m-am intors in dormitor era goala si pregatita. Aspect OK, cu exceptia faptului ca jos parea nebarbierita de citeva zile si chiar cred ca se iritase probabil de la lama, dar nu m-a interesat prea tare aspectul ca nu vroiam sa bag botul. A inceput cu un oral fara nimica spectaculos si ajutata de mana destul de mult, a intrebat de vreo 2 ori daca trecem la normal, dar a continuat pina i-am zis eu stop.

 Dupa asta trecut ea on top ,din nou nimic spectaculos apoi caprita si finalizat in balon. nu recomand decit pentru o descarcare rapida si in lipsa de altceva.

Fata face oralul P sau NP cum vrea clientul si normal protejat . Nu face finalizare orala.

Altfel locatie curata , un aprtament cred ca 3 sau 4 camere in care am inteles ca amai lucreaza 2 fete , dar erau lipsa sau dormeau cind am fost eu.

In concluzie nu mai revin si nici nu ma chinui sa dau note.

Acum AM VAZUT CA ARE ANUNTURI SI CU NR.0736932985

Si uitasem se recomanda Diana.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
CLIPE DE VIS CU BRUNETA FIERRBINTE!
Bruneta fierbinte si pasionala,te astept la mine pentru a te face sa te simtzi special.Ofer oral si normal de cea mai buna calitate,iar ca sa scapi de tensiunea cotidiana,potzi opta pentru un masaj de relaxare,sau erotic care te va face cu siguranta sa te relaxezi profund.Poze reale,facute in locatie.Nu raspund la sms sau privat,pup si te astept...

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/mareste_font.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/images/micsoreaza_font.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Data postarii 05-04-2014 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Categorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Subcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Judet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Localitate CONSTANTA http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Telefon

0765496592

 

post-112430-0-82889600-1396688965_thumb.jpgpost-112430-0-36414300-1396688966_thumb.jpgpost-112430-0-73405900-1396688966_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

in ultimele poze e roxy :D

 

asta e domnisoara cu topicu'.....poze mai noi:

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/3884537__b080686dbfbfa530b7fe.jpg

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6491380__de9585706647e5d518ed.jpg

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6497250__91500fd48429cd90c7f4.jpg

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6488605__5b83a9b6ad37d7ce9402.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

alte poze:

 

ba da ce bine arata :D

 

http://anunturi.cugetliber.ro/imagini/anunturi/original/femei-cauta-barbati-constanta-1002250-227219bb.jpg

 

http://anunturi.cugetliber.ro/imagini/anunturi/original/femei-cauta-barbati-constanta-1002218-3a382dd5.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO
  • Oras:RO
  • Oras:RO

cu anal e celalata colega...din cate am vazut sunt 2 in aceeasi locatie...daca te uiti mai bine la poze o sa vezi ca cea cu anal este mai scunda si picioare mai umflate...cand nu sunt sigur de poze spun, desi spun ca nici pentru astea nu bag mana-n foc pt ca nu am cunoscut-o...am vazut doar ca este aceesi din poze postate la inceput de alti membri....in cer scuze daca am derutat pe cineva :)

Link spre comentariu

  • Oras:RO
  • Oras:RO

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...