Sari la conținut

O satena focoasa de 21 de ani


rechinu00

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Rasfoind netul am gasit pe http://escorte.brailapenet.ro  :

 

"O satena focoasa de 21 de ani ,pasionala ,curate si sexy ,am 1.65, 45 kg si sunt dispusa sa acord domnilor pretentiosi un moment de relaxare si servicii de calitate .Contactati-ma pentru masaj erotic sau companie intima la numarul de tel : 0752786551 sau 0756672626 Ofer si cer discretie si serioazitate .Disponibila numai la locatia mea si numai in timpul saptamanii.Nu raspund la beep-uri ,mesaje sau apeluri private"

 

Aceeasi domnisoara apare si pr forum GL-BR

http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/538730-alege-o-bruneta-sexy/page__p__1464068

 

si pe Fetite pe Bani cu numele de Flory

http://www.fetitepebani.ro/index.php/fetite/fata/flory

 

Colegii de pe forumul paralel spun ca ar fi chiar 2 fete in aceeasi locatie

 

Aceeasi problema cu pozele, nu am optiunea "save as" pentru a le descarca si posta aici, se gasesc insa destule poze pe  link-uri

 

A vizitat cineva acest cuib ???

  • Like 4

 

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

-Reclama este interzisa. Sunt permise in schimb linkurile catre site-uri vor fi acceptate doar ca fiind relevante si de stricta necesitate pentru discutii. Editarea link-urilor se afla la discretia moderatorilor.

Colegii de pe forumul paralel spun ca ar fi chiar 2 fete in aceeasi locatie

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

buna sunt Flory chiar cea  despre care vorbiti ,nu raspund la acest comentariu pentru ca vreau sa-mi fac reclama dar va dau doar cateva detalii intradevar am avut o colega doar aproximativ 3 saptamani ,momentan sunt singura,daca voi mai avea colega voi renoi anunturile si voi posta poze si cu ea la fel de reale ca ale mele ,prea multe detalii despre mine nu stiu daca vezi afla de pe acest site ptr ca abia mi-am facut cont ,nu ma momentan anuturi aici postate si anunturile de pe site-urile enuntate mai sus sunt recente ,lucrez de un an dar am mers numai pe raid daca totusi doriti informatii despre mine pareri de la diferiti clienti incercati totusi pe  forum  sau barem pe site-urile unde am anunturi.O alta precizare in cazul in care doriti sa sunati si posibil sa am tel inchis e pentru ca nu sunt la locatie mai plec si la facultate si nu ma un anumit program ,nu lucrez sambata si duminica in principiu ar trebui sa fiu disponibila la locatie intre orele 09:30 -22:00 .va multumesc  o zi buna

Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Si pozele

(Scuzati interventia)

 

Requinu: dai click dreapta pe poza,Open in New Tab si apoi poti sa ii dai Save As. :*

 

http://www.fetitepebani.ro/files/cache/girls/m_IMG_0450.JPG

http://www.fetitepebani.ro/files/cache/girls/l_IMG_0453.JPG

http://www.fetitepebani.ro/files/cache/girls/l_IMG_0466.JPG

http://www.fetitepebani.ro/files/cache/girls/l_IMG_0454.JPG

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

Ultimul up-date se prezinta in felul urmator:

nu accepta CIM,COF,oralul se poate si neprotejat,normalul doar protejat,pretul este 150/fin,usor negociabil(n-am intrebat ce inseamna asta ptr ca nu-i frumos)iar ptr o ora trebuie sa scoateti la iveala 250 ron.Nu lucreaza sambata si duminica,iar in cursul saptamanii,cel mai usor de gasit este dupa ora 17.Sper ca n-am omis nimic,si cat de curand sa revin cu ceea ce intereseaza pe toata lumea.

Recenzia!!!

  • Like 1
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

scz de interventie dar programul meu pentru saptamana cae vine este in felu urmator  09:00-11:00 si de la 17:00-22:00,  de marti pana vineri inclusiv sunt de la 14:00-22:00 programarile se fac cu 30 de minute inainte in functie de timpul meu liber,daca am telefoanele inchise este pentru ca nu sunt la locatie sunt la facultate in timpul zilei,in cazul in care nu rapund  la un apel mai incercati mai tarziu e pentru ca am un client si nu pot raspunde decat daca acesta este de acord si referitor la faza cu usor negociabil ultimul pret este 120 ron si zic asa pentru ca sunt alte persone care neg doar  10 lei etc  nu e de ras dar sunt persoane de genu ,dar mai jos de 120 ron pe fin nu las.o seara buna

Link spre comentariu

Salutari domnilor.

Joi am rasfoit un pic anunturile si mi-a atras atentia pozele domnisoarei postate pe acest topic si am dat telefon. A raspuns din prima a explicat serviciile care sunt separat pentru masaj (130 ora masaj nud, dus asistat fara finalizare sau 150 ora masaj nud cu finalizare) si companie intima( 150 numarul oral neprotejat\protejat , normal protejat 250 ora) finalizare doar COB fara COF si CIM.

Dupa apel m-am deplasat in locatoa dansei de la doua babe pt cunoscatori am inntrat si am descoperit ca pozele afisate mai sus erau reale exprimand cel mai bine realitatea de la locul faptei.

Locatia modesta echipata cu strictul necesar pentru astfel de activitati adica papuci, gel de dus, apa calda, prosop curat. Patul nu face zgomot nu intra arcuri in coaste.

Descrierea fetei ar suna cam asa : 1,60, 50kg sani marimea nr 2, mici rotunzi fermi, fund rotund jucaus. Dar se vede mai bine in poze.

Actiunea incepe cu oral neprotejat bun cu deeptroath atentie zonelor adiacente umed un deliciu se vede ca stie meserie. Continuat cu normal pussy potrivita sau pe calibrul meu se umezeste natural. Pentru servicii am platit 150 ron. Finalizare in caciulita.

 

Note:

Locatie 8

Domnisoara 8

Oral 9(cu cim era de 10)

GFE 10

Normal 9( mai revin pentru aprofundare)

 

Concluzia mea este clar de revenit. Poate si cu un abonament daca ar mai lasa ceva la ora.

Daca aveti nelamuriri va rog sa ma intrebati. Scuze eventualele greseli am scris de pe telefon

post-25672-0-59533500-1389434198_thumb.jpeg

post-25672-0-17995700-1389434232_thumb.jpeg

post-25672-0-79724200-1389434263_thumb.jpeg

post-25672-0-89015800-1389434287_thumb.jpeg

post-25672-0-84387400-1389434324_thumb.jpeg

post-25672-0-08884400-1389434349_thumb.jpeg

post-25672-0-58582800-1389434378_thumb.jpeg

post-25672-0-86375500-1389434413_thumb.jpeg

post-25672-0-45776800-1389434438_thumb.jpeg

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

 buna ms  de recenzie gaby24 ,doar ca as vrea sa corectez faptul ca  pretul ptr  30 min de masaj este 120 ron si  pentru o ora 200 ron .si  de lasat la ora mai discut  posibil sa las dar la clientii fideli desi specific ca am clienti fideli cu pretul vechi de 300 ron ora  care nu solicita micsorarea  pretului dar discutam .o seara buna

Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

           Daca as vrea sa fiu carcotas,as face un exercitiu banal de matematica....

           Daca 1 finalizare(de maxim 30min) costa 120 ron de ce drq,o ora(2 finalizari) costa 250?!

 

 - buna,vreau si eu doua finalizari ca-i mai ieftin,asa am fost tentat sa o abordez  :laugh2

 

   Dar sa revenim cu picioarele pe pamant si sa va explic putin cum a decurs intalnirea mea cu Flory.Chiar daca a trebuit sa ma supun unui risc IMENS....am zis...s-o fac si pe asta.O aveam pe lista de mult, insa programul ei, fiind unul destul de nepotrivit ptr mine, a trebuit sa "joc dupa cum canta Ea" si sa improvizez radarului,tot soiul de minciuni penibile.Am sunat-o de mai multe ori si de pe mai multe nr. de telefon.Am vrut sa ma conving ca informatiile sunt aceleasi,ca doar v-am mai obisnuit cu astfel de "apucaturi" si de multe ori am avut surprize...in sensul ca...la telefon facea anal,iar la fata locului nici nu stia ce-i ala,la telefon ora costa 200....la fata locului....voia si bani de taxi...s.a.m.d.

    Locatia este prin zona "doua babe" ,trebuie sa ai ceva noroc ptr un loc de parcare,la mine insa n-a fost cazul.Tot referitor la locatie...trebuie sa mentionez ca ma asteptam la altceva....dar in fine.Un apartament cu 3...sau 2 camere,cam friguros.Baia nu este una pe placul meu...in sensul ca era foarte multa apa pe jos.(cam ca la rusoaica Xenia,daca ati calcat pe acolo)Nici apa calda nu este prea ingaduitoare cu noi,ea exista....dar se cam lasa asteptata....chiar daca vorbim aici de un nivel inferior al imobilului.Nici patul din dotare nu este unul foarte confortabil motiv pentru care, o trage putin jos...la acest capitol.Chiar daca mi-a spus ca in curand isi va schimba locatia,eu nu am putut sa trec peste ceele constatate.
    Flory....se prezinta cam ca in poze ....poate putin mai draguta.As putea spune ca e mai misto in realitate decat in poze.Sa fie din cauza ochelarilor...care nu prea se vad in foto??!Nu foarte inalta,cu un chip foarte atragator,(de nici nu stii la prima vedere ce-i poate capul).Parul lung,dar strans frumos intr-o coada(pana la un punct..apoi chiar recomand sa i-l deslegati),sani foarte frumosi....(gen Tania ptr. cunoscatori) ochi micuti,caprui,epilata frumos la toate capitolele,o vizita pe la solar n-ar strica,nemachiata....poate pe viitor ar putea fi o idee mai atenta la capitolul vestimentatie. Nu am fost prea mirat cand am intrat pe usa apartamentului,pentru ca eu o cam stiam pe Flory....n-are rost sa intram in astfel de amanunte, ca-i stric seara.Dupa ce am trecut in revista cam ce avem voie sa facem si ce nu,am plecat la dus.In camera de "tortura" lucrurile au stat ok.Am inceput cu niste sartutari de acomodare de ambele parti,continuat cu un oral.Un oral bun spre foarte bun,lent zgomotos,foarte atent efectuat pe zonele adiacente,fara maini pana la un anumit punct,cu deep interesant(vinovat eu :angry)....ce mai......un oral caruia ii mai lipsea CIM-ul.AM continuat cu normal girl on top,apoi un doggy style,pozitie in care am si finalizat in prezervativ.

Runda secunda a debutat tot cu oral.Aici as vrea sa fac o mentiune.Daca in prima runda acel oral m-a dat pe spate,despre runda a doua de oral,n-as putea spune acelasi lucru.Parca ar fi intervenit niste opriri deranjante,de ritm...cam dese dupa parerea mea,care, pe cei mai pretentiosi i-ar deranja.La oral,finalizarea s-a lasat putin asteptata,si a venit pe sanii Ei.Per total o experienta placuta cu loc de mai bine.

 

       conform regulamentului,am sa dau urmatoarele note

  • locatie nota 8(am explicat de ce)
  • Flory...se prezinta ok,punctul Ei forte...sanii(dupa parerea mea)...si am sa ii dau 9
  • Igiena 9(i-am luat un punct ptr. faptul ca nu a ales cea mai buna vestimentatie...in rest foarte curata,epilata ok....chiar imi pare rau ca nu ne-am bucurat de un 69)
  • oral...aici am facut media pe ambele runde de oral si mi-a iesit 8.5...(dar va zic eu ca o sa va placa)
  • normal 9...as puncta aici priveslistea frumoasa din pozitia doggy style.
  • pentru atitudine,respectarea programari si bun simt,am sa ii dau nota 10(mi-a cerut permisiunea sa raspunda la tel,cand am fost deranjati,nu i-am dat voie....daca sunteti curiosimai mult decat atat,"i-am inchis" telefoanele))
  • pentru toata distractia am platit,pentru o ora(am depasit putin...si vreau sa cred ca nu s-a suparat ptr. asta)suma de 250,fara nicio incercare de negociere .Aici as veni cu un sfat ptr. Flory,acela de a afisa acelasi preturi fiecarui curvar care ii trece pragul!!!
  • programul de lucru se afla postat intr-una din interventiile Ei.

Ca si concluzie finala,o recomand...cel putin odata.Eu personal vreau sa o pun la alta munca.Massajul.

Daca este sau nu ptr. TOP??

...nu stiu....eu personal nu m-as grabi....sa mai vedem si alte pareri!!!!

 

*...era sa uit.....n-a stiut nicio clipa cine sunt.Nu sunt adeptul vizitelor anunțate cu surle si trâmbițe(decat in cazuri extreme),doar doar de vor baga la cap si cei care procedeaza invers...se stiu ei mai bine!!!!

 

**Pentru nelamuriri si intrebari,nu voi ezita in a va raspunde!!

  • Like 17
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

faptul ca de ce nu este ora 200 ron,  este pentru ca  finalizarea in mod normal este 150 ron  am specificat usor neg desi stiu ca nu e prea frumos (dar sunt persoane  care doresc  sa plateasca 130 ron ,140 ron sau ultimul pret 120 ron ,sunt fel si fel de barbati) si ora initial fusese de 300 ron dar am mai scazut la pret,  ultimul fiind de 250 ron , care nu il mai negociam de niciun fel

 o seara buna la toata lumea.P.S.Astazi nu am fost la locatie scz ptr persoanele care au sunat si nu au putut da de mine ,datorita faptului ca dim am fost al facultate ,apoi a unor probleme de sanatate am preferat sa raman acasa linistita) maine voi fi dupa ora 15 la locatie si bine inteles telefoanele vor fi deschise tot dupa acea ora

Link spre comentariu
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

Dar poimaine vei fi in locatie?

faptul ca de ce nu este ora 200 ron,  este pentru ca  finalizarea in mod normal este 150 ron  am specificat usor neg desi stiu ca nu e prea frumos (dar sunt persoane  care doresc  sa plateasca 130 ron ,140 ron sau ultimul pret 120 ron ,sunt fel si fel de barbati) si ora initial fusese de 300 ron dar am mai scazut la pret,  ultimul fiind de 250 ron , care nu il mai negociam de niciun fel

 o seara buna la toata lumea.P.S.Astazi nu am fost la locatie scz ptr persoanele care au sunat si nu au putut da de mine ,datorita faptului ca dim am fost al facultate ,apoi a unor probleme de sanatate am preferat sa raman acasa linistita) maine voi fi dupa ora 15 la locatie si bine inteles telefoanele vor fi deschise tot dupa acea ora

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Dar poimaine vei fi in locatie?

Mai, da tu esti turc, nu stii sa citesti, ca fata are program de luni pina vineri...si daca doresti o programare speciala ii poti scrie PM sau telefona.

Apropo, eu nu voi puncta la reputatie nicio recenzie care acorda 10 pe linie...stie Georgi la ce ma refer :laugh2

Scuze ptr :offtopic

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

buna junior scz de interventie dar anunt ca nu fac nici un fel de programare speciala ptr nimeni si nu prin PM daca doreste cineva programare trebuie sa sune su 30 de min inainte si-i spun daca sunt libera sau nu .o seara buna in continuare la toata lumea

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Hopaaaaa,probleme in Paradis!!!

Guest,cineva isi bate pula de tine!!!

Și sunt prietenii tai!!!

Esti aici doar ptr a face panarama, amice. Postarea se referea la Georgi iar trimiterea era la un alt coleg care a facut o recenzie de nota 10 pe alt Topic, recenzie la care Georgi a tinut sa aiba o "iesire". Asa ca, amice, decit sa iti dai cu presupusul, mai bine ai face sa stergi putinica, pina nu primesti o noua banare.

Ptr Flory: o escorta este bine sa tina cont si de sugestiile potentialilor clienti, mai ales a celor cu o oarecare reputatie, daca acestia doresc sa se programeze intr-o anumita zi si la o anumita ora, convenita de ambele parti.

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Ptr Flory: o escorta este bine sa tina cont si de sugestiile potentialilor clienti, mai ales a celor cu o oarecare reputatie, daca acestia doresc sa se programeze intr-o anumita zi si la o anumita ora, convenita de ambele parti.

 

Tot pentru Flory: te rog sa anunti PUBLIC  pre cei care se folosesc de culoarea si reputatia obtinuta pe forum pentru avantaje. Sunt si utilizatori care o fac dar sunt si o groaza de impostori. Ca sfat: nu-i baga in seama pe cei care suna si-ti spun: "Sun x-ulescu de pe forum"si vreau sa vin la tine", de regula intalnirile care incep asa nu aduc nimic bun.

Link spre comentariu

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

*...era sa uit.....n-a stiut nicio clipa cine sunt.Nu sunt adeptul vizitelor anunțate cu surle si trâmbițe(decat in cazuri extreme),doar doar de vor baga la cap si cei care procedeaza invers...se stiu ei mai bine!!!!

 

Junior,de ce am senzatia ca guest12 face referire la tine....si nu numai,in incheierea ultimei lui recenzii??!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...