Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Malul mării
  • Oras:Malul mării

Luat numarul de la colegul obiectiv de pe un alt thread, al altor fete, verificat, sunat ... a raspuns o fata care mi-a indicat tariful si zona, dezrobirii, la un bloc de etaje, imediat dupa statia de taxiuri.

 

Pe telegraf avea anuntul asta, poza este destul de ambigua, nu cred ca e in locatia de acolo facuta iar culoarea pielii nu prea corespuna cu dameza cu care am servit portia de sex:

 

poze realee100%
te astept in patul meu!! (668924)

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/mareste_font.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/images/micsoreaza_font.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Data postarii 02-01-2014 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Categorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Subcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Judet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Localitate Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Telefon 0766772020 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Pret 60

 

Prima data cand am sunat mi-a raspuns o voce, la momentul in care am ajuns in zona si am sunat sa fiu indrumat catre cuib, o a doua voce. Am zis ca le gasesc pe amandoua in cuib si aleg, dar odata ajuns am dat nas in nas cu d-soara Paula, o tipa mica de statura, brunetzica, creola, picioare mici, cur misto si tare, sani medii, putini lasati dar aveai cu ce sa te incalzesti. Ma avertizeaza ca daca merg la numar, vom sta 20 de min maxim, daca vreau mai mult sa trec pe tariful de 150 lei o ora. Negasind pasaricile recomandate pe acel thread de unde am luat numarul, am zis ca merg la numar. Domnita nu s-a dus la baie si nici nu a intrebat daca as vrea eu sa mearga, in schimb ea m-a intrebat pe mine, eu venind de acasa pregatit.S-a apucat de un oral neprotejat, timid la inceput, dar mai spre final destul de ok cat sa-l ridice pe junior si sa-l aruncam in lupta. Pus cauciucul, si pompat in ea din lingurita, tacerea futaiului m-a indemnat ca e timpul sa-i fac un compliment, gen ''ce stramta esti'' la care am primit raspunsul ei ... '' nu ''. Nu ce ? Incepusem in minte noul sezon de Vrei sa fii miliardar cu A,B,C.D in minte incercand sa aflu daca chiar a vrut sa spuna ceva cu acel raspuns evaziv. :) Mie unul la inceput nu mi s-a parut larguta, si nu-s un super dotat, pe timp ce trece, incepea si ea se se umezeasca si parca mai venea de acasa cu pasarica aia. Nu s-a plans, a dat contre dar a fost pe silent tot timpul, fara prea multa implicare. Vazand eu ca nu-s sorti de izbanda, am bagat-o la pozitia capra, si am facut o mare greseala intrucat m-a plesnit o mireasma putin neplacuta care a fost un turn off cu ala mic speriindu-se de un atac chimic la metrou. Ii zic ca vreau sa terminam oral, zice ca trebuie sa mai cotizez, ii zic s-o ia la lucru manual, stramba putin din nas, se apuca, o ajut ... dau sa termin, ii zic sa pregateasca sanii sa-i descarc transportul de var nestins, la care zice ca trebuie sa mai cotizez. O intreb unde ar dori d-soara sa-mi plantez slobozul, zice ... unde vrei ... pe covor, pe parchet ... :) oriunde numai departe de ea ca baietii trebuie sa faca plata. Aleg sa-mi dau drumul intr-un servetel, doar de dragul futacilor care speram sa-mi calce in picioare copiii facuti facuti gem de covor. Din partea mea a fost un turn off negocierea in plin act cu pula sculata ... mai dai 50 si te mai las sa-ti dai si drumul pe mine ... mai dai 50 si ti-o mai sug ... finalizarea de 60 lei in 20 de minute se transformase intr-un periplu esoteric negociabil cu dameza iar servetelul a fost solutia salvatoare. Mi-am dat ochii peste cap, i-am zis ca pula asta a fost singura sorcova de anul asta pentru ea din partea mea, cozonac n-o sa-i dau, nici macar asezonat cu cascaval cum ar fi vrut.

 

Locatia: 7 (tot cu ce-am intrat in contact a fost holul si camera unde era stabilit futaiul), o camera mica fara mirosuri suspecte cu un pat care scartaia daca vroiai sa te dai in leagane precum copiii fara stare, la baie n-am ajuns

Igiena ei : 6, la capra mi-a trimis tot pachetul de lenor an nou fericit, pasarica epilata, arata ok, ambalajul p-afara era atragator

gfe: 5, cat dai, atata face, sta cum o pui, nu se implica iar negocierea in timpul futaiului a fost exercitiu de yoga

oral: 6, am lasat-o doar pe ea, facea pauze de respiro ca si cand s-ar fi dus la scufundari la epava Costinesti, faptul ca n-a mai folosit mainile la un moment dat i-a ridicat nota

normal 7: a stat cum am pus-o, n-a comentat ... pasarica destul de stramta, mi-a zis sa o bag fara manajamente ... ca duce..., zicea ca vrea sa se apuce si de anal, dar la felul in care lucreaza, sa mai decontezi, sa mai dai, sa mai pui peste ... inclin sa cred ca era inca o vrajeala de a ei sa mai ciupeasca vreun ban.

 

A mers pentru fast fuck, nu m-am dus pentru o experienta de neuitat, ci doar sa-mi descarc off-ul. Chiar si asa, nu ma mai prinde domnita acolo pentru negocierea de prost gust si damful gratuit care a intrat in aia 60 de lei si n-a trebuit sa platesc pentru el. Spor la ciocane.

post-34520-0-30217300-1388715135_thumb.jpg

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

zurly, sorry man, sper sa nu fii suparat pe mine, eu am vrut azi sa merg la ea si credeam ca e vorba de o alta domisoara care este foarte bine recenzata, nicidecum de aceasta paula ,de care nu am mai auzit pina acum.toata dupa amiaza a postat in disperare anunturi in telegraf si una dintre poze corespundea cu nr din topicul celeilalte escorte de calitate. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...