Sari la conținut

blonda apetisanta!


Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Blonda 29 ani, fund bombat,fara inhibiti, satisfac orice fantezie sexuala domnilor generosi si discreti: oral+normal 80 RON/FIN, oral+anal 100 RON/FIN, 1 ORA 200 RON/2 FIN. Nu raspund la sms si privat. zona Dambovita.Str,Transilvaniei, 0720728896, 0784689391, 0757518577

 

 

 

 

a fost cineva la donsoara ?

ma gandesc sa o vizitez maine 

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

am vizitato azi pe blonda

sta pe transilvania  :))

la prima vedere nu parea atat de sexy,dar cand sa dezbracat arata destul de bine ,fundulet bombat,sani micuti cu sfarcuri erecte

fetita ori sta bu barbatu in ap. ori are peste,pt ca in bucatarie am zarit o silueta masculina,apartamentul nu este prea modern,nici cablu tv nu are k se vedea cu purici la tv :))

-actiunea

io am ales oral si normal,la oral se misca bine ,fara mainii si neprotejat,la normal a fost putin deranjata de motanul meu de 19 cm,dar a mers destul de bine ,pe la spate si pozitia misionarului si terminat in caciulita

 

pret platit 80 de lei ,aproximativ 20 de minute

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am vizitat-o si eu pe madam saptamana asta,nu sta pe Translivaniei,dar pe aproape ,pe langa Blv Dambovita in apropriere de un restaurant,pe o straduta in spatele Blv Dambovita la parter.

 Dupa mai multe beri,am inceput sa dau telefoane,cum nu aveam rabdare sa tot insist cu telefoanele,prima care mi-a raspuns a fost 'doamna' asta,i-am comfirmat ca ajung la ea in 10 min.

 De la restaurantul cu pricina faci prima la dreapta dupa care iarasi dreapta,este o parcare si mai departe te ghideaza ea.

La fata isi arata anii,este genul de femeie de servici clasele 1-4,alea din clasele mai mari parca aratau mai bine,asta a fost prima mea impresie cand am vazut-o si cu 8 beri la bord.

 Am hotarat sa raman, am mai intrebat-o de preturi i-am lasat 100 si daca ramaneam pt 2 numere sau masaj plateam in plus.

 S-a dezbracat,la corp parea ok daca nu avea celulita,dar chiar ma miram cum aparea celulita pe cur doar in anumite pozitii

 Oralul  neprotejat s-a ajutat putin si cu mana dar a reusit sa o trezeasca,la normal cred ca am incercat doar o pozitie asa mai tin minte,parea ok, nu ieseau mirosuri,nu mirosea a transpiratie.

 Dupa act mi-a dat servetele umede,am bagat un apropo de pret ,cred ca mi-a spus ca am stat mai mult si am lasat dupa ea.

 Dupa mine cred ca merita la oral si normal un 7

la corp tot 7 ca are celulita pe cur

la fatza ....6 

 De revenit cred ca am sa revin deoarece sta pe langa  un restaurant care-l vizitez des

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator lovedrop
Reputație: 0

Am trecut si eu pe la domna in cauza, sta in spate la Nora pe muzicii,  am sunat, era libera si in 15 minute am ajuns.

 

Mi-a deschis imediat ,nu am asteptat prin fata blocului, dar cand am vazut-o am fost dezamagit...nu arata bine deloc(e peste 35 de ani zic eu, cu burta, celulita la greu pe fund si sani lasati)  Am ramas totusi sa vad cum sunt serviciile poate compenseaza.

 

Am ales oral si anal(era pe stop...) facute bine, oral mai finut cum imi place doar ca s-a plictisit repede, iar la anal chiar ok, aplecata parca arata chiar bine fundul plus faptul ca dadea contre bine si gemea  m-a facut sa termin repede. Am facut un dus si am plecat.

 

Locatie 7(fara gel de dus, am foslosit sapun lichid de la chiuveta)

Igiena 9(nimic suspect decat dantura are pete de cafea/tutun)

Aspect 5

Oral 8(daca ii spui se ocupa si de OO)

Anal 8

 

Nu recomand! eu nu voi revenii din caza aspectului.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

eu am incercat cred ca de 5-6 ori (in 5-6 zile) sa dau pe la ea (pt ca in poze arata beton) dar nu a raspuns la telefon.. plictisit, intr-o dumineca dupa masa, am sunat si a raspuns, a zis ca era disponibila in momentu ala (eu eram somnoros), i-am zis ca vreau sa-i facu eu ei sex oral si la final sex normal si atât, apoi mi-a trantit un raspuns asa de incarcator-descarcator, "beeene, facem 69" (se rezolva, am forță să descarc camionu), când am auzit pe ce ton a vorbit, m-am culcat imediat. acuma daca voi ziceti ca e trecuta de 35 ani, si cu burta (celulita n-ar fi un necaz asa mare), e clar, pa! pt ca am dat de alta la 80 lei/25 min, de 21 ani, frumoasa, cu o varza de vis, din nenorocire, nu e rodata, inca, o să trebuiască să o iubesc negreșit si pe asta, altfel pe Văcărescu ajunge frigidă. 

 

Nota 10 pentru fotograf!

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

din păcate la mine berea (alcoolul) nu au nici un efect....

Incearca cu ceva tarie,eu nu merg la prostiuate fara sa am ceva la bord. Pai ce fac ,dupa 3-4 zile de abstinenta simt nevoia sa dau la buci,iar primul nr ,la mine tine 5 min cand sunt treaz,dar cand am tras ceva la bord se schimba treaba :snap( sfat pt tineri) Aveam pe una in complex,nu are anunt pe net,se bazeaza pe reclama,plecam de la ea si ma intrebam daca m-am terminat sau nu.Este a 3-a care cu care am terminat-o.Ma simt ca un Highlander- nemuritor,doar ele imbatranesc :laugh2​  se zbarcesc le pica sanii,curul,naspa.

 Scuze de offtopic,nu dau sfaturi spun ce merge la mine.

Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

în cazu ăsta când apartamentu o să arate bine, se va sfârși afacerea, și cablu tv sau net după ce să aibe? 

 

în cazu ăsta când apartamentu o să arate bine, se va sfârși afacerea, și cablu tv sau net după ce să aibe? 

 

în cazu ăsta când apartamentu o să arate bine, se va sfârși afacerea, și cablu tv sau net după ce să aibe? 

Dumnezeu nu iubeste    curvasaria   asa ca   curvele  merg la draku in furculitza  si barbatii in Rai :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...