Sari la conținut

Ce parere ati avea daca...


Postări Recomandate

     Buna dragii mei bacauani, m-am gandit sa trag o fuga prin orasul vostru si sa poposesc acolo cateva zile. Ce parere ati avea?

Despre mine puteti citi aici https://nimfomane.com/forum/topic/5462-dreamgirl69-contact-doar-prin-pm/page-11  restul e cancan :) . Va pupacesc  :kiss3 

  • Like 13
  • Minus 10
Link spre comentariu

Inca nu m-am decis cand voi ajunge si nici in legatura cu perioada pe care o voi petrece in Bacau. Pentru inceput am vrut doar sa vad ce parere aveti voi. Locatie e normal ca voi avea, iar in legatura cu serviciile, poze s.a.m.d, toate sunt postate pe thread-ul meu  https://nimfomane.com/forum/topic/5462-dreamgirl69-contact-doar-prin-pm/page-11    :kiss3

  • Like 11
  • Minus 10
Link spre comentariu

Ce varsta ai? Inaltime? Greutate?

:slap2 :slap2 :slap2 :slap2    

Cred ca degeaba ma chinui si aici sa ma fac inteleasa. Daca am spus ca toate detaliile si pozele sunt pe thread-ul meu, postand si link-ul unde pot fi gasite, de unde intrebarea ta?

https://nimfomane.com/forum/topic/5462-dreamgirl69-contact-doar-prin-pm/page-11

Nu vad rostul pentru care ar trebui sa mai repet aceste detalii si aici. 

Offf...  :kiss3

  • Like 11
  • Minus 10
Link spre comentariu

Scuze, e scrisa varsta (22 ani), nu si inaltimea si greutatea (fa un efort totusi si scrie-le). Multumesc!

Ori eu nu stiu sa citesc, ori cred ca e mai bine sa dau paste aici din unele recenzii de pe thread-ul meu. 

 

"Nici nu mi-a dat voie să o pozez. http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/sad.png Chiar mi-a spus că nu face un sport din asta.În primul rand, e foarte frumoasa (chiar și decat belle). Chiar am rămas impresionat când am vazut-o. E înalta, cam la 1,75-1,78. Are un păr lung si creț (natural, cred eu). Are sânii medii, dar foarte fermi și frumoși."

 

 

"Asadar, am sunat.o in jurul orei 21.00 , iar in 10 min de la apelul telefonic a ajuns la mine. (deci punctualitate OK). La prima vedere am ramas surprins de fizicul ei, fiind o tipa foarte inalta ( pe tocuri ma depasea, iar eu am 1,83 ), cu un par cretz superb, frumusica la fata, zambet dulce, cu un fund frumos, nu foarte rotund dar destul de bine dezvoltat, sani medii frumusei."

 

".Ne-am intalnit pe la vreo 18:00 si am stat timp de o 1ora si un pic impreuna .este o fata draguta,cam 1,75 m 55 kg.,frumoasa pot spune ,f.curata ,timida la prima intalnire ,eu dupa mari insistente am reusit sa ma gasesc cu ea ."

 

Parerile sunt impartite.. recenzii sunt cu carul si varsta mea e de 21 de ani :)

Am asa cum s-a scris, 1.78 - 1.80 si 55 de kg. 

Alte detalii pe care tu nu le gasesti as prefera sa imi trimiti un Pm in care sa enumeri toate intrebarile tale.

Totusi, sunt niste poze atasate acolo in care poti observa cu atentie felul in care arat si nu numai. 

Pupicei  :kiss3 

  • Like 12
  • Minus 10
Link spre comentariu

Noutate :)

M-am gandit ca pentru Bacau sa folosesc urmatoarea adresa de yahoo : beatrice_bacau69  

Cine doreste sa imi dea add la  id-ul de mai sus, il rog sa nu uite sa specifice nickname-ul de pe forum.

M-am gandit sa ajung undeva spre sfarsitul lunii, in cazul in care ajung mai devreme anunt aici.

Va pupaceste Beatrice!

  • Like 14
  • Minus 10
Link spre comentariu

Nici nu stiu cum sa incep pentru ca nu vreau sa iau niste decizii radicale din cauza unor persoane. Voi incerca, pe cat posibil, sa lamuresc un pic problema vizitei mele in Bacau.

Dragii mei, pentru mine Bacau nu e un oras nou fiindca am vizitat acest oras si in trecut, insa nu am anuntat pe forum. Vin in Bacau in special pentru persoanele pe care le cunosc deja sau pentru persoanele cu care am comunicat in prealabil pe messenger si care mi-au lasat o impresie buna. Nu vreau sa vin in Bacau in ideea de a ma imbogati sau de a face exces. Vreau sa merg pe aceleasi principii si reguli cu care m-am familiarizat in Galati.

Voi sta in Bacau 3 sau 4 zile, dar e discutabil. 

Va rog eu frumos, haideti sa dam dovada de bun simt si sa nu mai folosim adresa de messenger postata de mine in alte scopuri. Daca esti din Bucuresti, Timisoara, Arad, ce rost are sa imi dai add la adresa de messenger si sa imi ceri poze, detalii despre servicii, pret si eventual sa ma intrebi cand ajung in orasul tau?

Eu am pus in calcul si aceasta varianta in momenul in care am postat id-ul respectiv, insa nu ma asteptam sa imi dea atatea batai de cap. Eu am mizat pe intelegere si ma asteptam ca macar 80% dintre id-uri sa fie din Bacau, insa a fost exact invers: 80% alte orase, 20% Bacau.

 

Pentru a lamuri problema pozelor, serviciilor s.a.m.d voi posta mai jos niste link-uri de pe threadul meu si totodata vreau sa anunt ca voi apela la o locatie in regim hotelier, nefiind adepta hotelurilor sau a pensiunilor.

Motivul il reprezinta receptia, iar atata timp cat eu tin atat la discretia mea, cat si la discretia celor ce ma viziteaza, mi se pare normal sa evit aceste lucruri.

 

Detatiile servicilor le gasiti aici in postarea cu numarul 195.

https://nimfomane.com/forum/topic/5462-dreamgirl69-contact-doar-prin-pm/page-10

 

Poze gasiti aici in postarea cu numarul 202

https://nimfomane.com/forum/topic/5462-dreamgirl69-contact-doar-prin-pm/page-11

 

Respectiv in postarea cu numarul 240

 
Astea sunt pozele de actualitate si nu am vrut sa incarc acest topic cu poze si detalii despre servicii tinand cont ca le-am mai postat odata pe thread-ul meu.
 
 
Sper ca acum lucrurile sa fie mai clare si sa nu mai am parte de dureri de cap. :D
Va pup si lectura placuta! :*
  • Like 15
  • Minus 10
Link spre comentariu

  • Oras:onesti
  • Oras:onesti

buna.te-am cautat si aici si ti-am trimis si un mes dar vad ca nu vrei sa vb cu mine.am citit ca vi la bacau cateva zile mai ales pt cei apropiati dar si eu as dori sa ajung unul dintre ei chiar daca nu ne cunoastem.sant o persoana serioasa care se tine de cuvant atunci cand zice ceva drept pt care chiar vreau sa te cunosc.daca doresti da-mi un mes pe email  [email protected] seara buna si astept

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...