Sari la conținut

Diana (anuntul "Doua studente...") 0736112487 Pasaj Marasesti


Postări Recomandate

Salutare

 

Am vizitat-o si eu pe Diana cand statea pe bdul. Unirii. Am sunat la numarul din titlu, programat in aproximativ o ora. Am gasit repede locatia, la strada, m-a ghidat prin telefon pana la usa. Locatia era ok papuci, prosop curat, patul scataia putin. Nota 9. Mi-a deschis Diana, am facut cunostinta, am stat putin de vorba, apoi am mers la dus. Am revenit si am inceput cu un oral neprotejat bun, atentie la zonele adiacente, pana am finalizat oral. Am mers la dus, am revenit si am trecut la normal protejat, am schimbat cateva pozitii, apoi am trecut din nou la oral pana am finalizat. Am facut un dus si am plecat.

 

Note:

 

Fata 9

Locatie 9

Oral 9,5 (bun, atentie la zonele adiacente, CIM)

Normal 9 (diferite pozitii, nu comenteaza)

GFE 9 (FK, se implica)

Anal N/A

 

Halat 150 RON/h, 2 finalizari.

Recomand.

  • Like 10
Link spre comentariu
Reputație: 344
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut!

 

Asa cum mi-am exprimat dorinta mai sus in a o intalni pe Domnisoara Diana am si reusit in cursul zilei de ieri... dupa cateva peripetii in care parca universul mi-a pus bete in roate sa nu ajung pe la ea .... telefoanele nu mergeau mesajele s-au transmis cu intarziere ... prima programare ratata ... parea ireal ce s-a intamplat... dupa cateva discutii ulterior cu Diana ... am cazut de acord sa reprogramam pentru seara... ei bine am ajuns mai devreme la locatie sa fiu sigur ! am sunat-o pe Diana... supriza de data asta ne-au mers telefoanele ... a raspuns Diana ... are o voce placuta ... Ea mi-a dat indicatii catre locatie destul de clar... dar se pare ca nu stia cu cine are de-a face eu m-am invartit 20 minute pe acolo pana sa gasesc straduta care era foarte usor de  gasit( acum cand stau si ma gandesc ). Huh intr-un final am ajuns la blocul Dianei( Diham.... locatia Sorinei momentan) . Mi-a deschis usa o Domnisoara draguta cu o figura placuta... blonda cu ochii albastrii imbracata cu o rochita neagra.. care m-a poftit inauntru. M-a servit cu ceva de baut dupa care am stat de vorba 15-20 min despre diverse subiecte...si  am observat o personalitate  mai placuta decat figura Domnisoarei (in mintea mea era ceva de genul sigur am nimerit la o escorta ce-i cu fata asta is she real??  ) . Ok timpul se scurgea asa ca am cerut un prosopel sa merg la dush.. intors de la dush ne-am apucat de actiune ... sarutari ... oral de incalizre ..pus prezervativ...incercat cateva pozitii.. la capitoul asta trebuie sa ne mai obisnuim unul cu celalalt este foarte stramta. Finalizat oral (cim +swallow) care efectiv mi-a luat mintile... face un oral foarte bun...deep one of the best i had. Dupa ce am terminat am mai stat de vorba in pat diverse chestii (care nu se spun pe forum ) ne-am imbracat ... iar Diana m-a surpins iar... s-a oferit sa ma conduca acasa ... ea fiind cu masina.... a insistat pana am acceptat... conduce foarte ok ...multi au apreciat calitatile ei de soferita ... deci pe buna dreptate. 

 

Notele pentru mine :

 

Locatia : 8,5 ( nu este wow dar nu mergem sa cumparam apartamentul deci pentru actiunea asta e ok )

Domnisoara Diana : nu cred ca ai cum sa-i dai sub 10 ( pentru ea ar trebuie adaugata special o rubrica la notare Persoanlitate unde ar trebui sa primeasca 11)

Aspect fizic : pe gustul meu , slim corp bine proportionat : 10

Normal : 9 (mai trebuie sa ne obisnuim )

Oral : 10

Halatul 200 roni

 

Concluzia : She is one of a kind! 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

      Dupa cate discutii, controverse si dispute au fost pe topicul asta, revin si eu cu inca o recenzie, a 2-a pe anul asta si culmea tot la Diana, care va fi practic o relatare a ultimei noastre intalniri, fiind ultima dintr-un sir destul de lung ( chiar daca as face un efort de memorie tot n-as putea sa cuantific cu exacitate numarul lor, care desi multe intr-o acceptiune generala, au fost totusi prea putine). De asemenea, fac precizarea ca as fi vrut sa fac prezenta recenzie ceva mai devreme, dar intre timp Diana s-a retras si n-ar mai fi avut nici un sens.

       Legat de revenire, eu unul nu o aplaud si nici nu o blamez, consider ca motivele din spatele deciziei, sunt ale ei si numai ale ei si nu trebuie sa explice sau sa justifice nimanui nimic si ar fi o ipocrizie/fatarnicie din partea mea sau a altora ca mine, ce ne aflam pe forumul asta, sa facem pe lupii moralisti, sa aratam cu degetul, sa punem etichete sau sa dam cu pietre.

       Unii dintre cei care nu o cunosc decat din postarile de pe forum, o pot vedea oarecum aroganta, infatuata, nimic mai fals, in realitate este doar categorica, intransigenta, de neinduplecat in anumite privinte, intoleranta fata prostie, nesimtire, lipsa de bun simt, de respect, de buna crestere, et cetera, et cetera si din acest motiv cu siguranta ca ii deranjeaza pe multi dintre cei care se stiu/simt inclusi in insiruirea de mai sus.

       Acum dupa ce am incheiat partea de preambul si dupa ce am lamurit, sper eu, cateva aspecte, trec la recenzia propriu-zisa.

Si cum va povesteam, imediat dupa ce am aflat de revenirea ei, am vorbit ( PM si apoi la telefon ) si am stabilit o intalnire ( pentru mine comunicarea cu Diana este destul de facila, dar trebuie avut in vedere faptul ca ne cunoastem de ceva vreme, pentru altii probabil ca este mai dificil ).

       Locatia provizorie, a fost cea a Sorinei din zona Diham, nu voi insista prea mult asupra acesteia, pentru ca m-am dus acolo sa ma intalnesc cu Diana, nu sa cumpar/inchiriez apartamentul, care oricum este curat, zona e usor accesibila, baia curata, locuri de parcare se gasesc, eu unul chiar nu am vazut vreo problema din punctul asta de vedere, al locatiei.

       Despre prezenta fizica a Dianei, nu stiu daca mai are rost sa zic ceva, dar pentru cei care nu au inca o idee, pot sa spun ca e o fata tanara, frumoasa, subtirica/slim, pe la 1.70 inaltime, cu cositele ca spicul graului ( cu alte cuvinte are parul blond  :)  ) si cu niste ochi mari albastrii, in care ma pierd de fiecare data, fiind exact pe gustul meu ( este de o frumusete naturala, iar pentru cei care au alte filme in cap, gen sani cat pepenii, buze umflate, sau mai stiu eu ce alte exagerari, sa caute prin alte parti ). Diana insa, nu este doar o prezenta fizica, este o fata vesela, spirituala, cu o personalitate puternica, cu un nivel al intelectului mult peste medie si cu o cultura generala vasta, care pe mine unul m-a impresionat si ma impresionez greu la capitolul asta ( nu sunt nicidecum vreun erudit, doar ca am citit ceva mai mult la viata mea, decat Capra cu trei iezi  :) ).

       In sfarsit, dupa atata prefata, am ajuns si la partea de interes si anume intalnirea.

       Ca de fiecare data am gasit-o vesela, zambitoare, ne-am pupat putin, ( dar atentie ca noi doi deja ne cunoastem si oricum nu se pupa cu oricine, numai cu cine vrea ea ) ca nu ne vazusem de ceva vreme, apoi ca de obicei am mai stat putin la povesti, de una de alta, chiar e o placere sa discuti cu ea. Dupa vorbe, fac repede un dus, ma intorc in camera, ma intind in pat, vine si ea in pat langa mine in costumul Evei si incepem sa ne pupam, sa ne atingem, sa ne ... mie de aici de fiecare data mi se cam rupe filmul :slap2 si nici cu aceasta ocazie nu voi intra in detalii prea picante.

     Acum insa, pentru a va putea face totusi o idee, pot sa spun ca nu am facut cine stie ce pozitii alambicate, acrobatice, sunt lucruri normale, firesti, dar care puse in opera cu Diana, ajung la un superlativ absolut, iar cand ne oprim si la faimosul 69, cam rup lantul, daram si cotetul si dupa ce dau si dau, in toate directiile pentru ca nu ma mai satur de aia mica a ei, ajung intr-un final sa ma viperventilez  :slap2 .

     Odata ajuns la final, dupa climax ( care de fiecare data pentru mine este foarte intens ) cad ca secerat in pat si incerc sa-mi recapat fortele pentru a ma putea ridica si a merge pe propriile membre la dus. ( nu va ginditi ca actul in sine dureaza foarte mult, atata tot, ca desi nu sunt deloc supraponderal, am totusi o stamina/rezistenta fizica destul de scazuta ). Dupa ce ma revigorez putin cu dusul, mai stam la o alta serie de vorbe, acum unii vor spune ca vorbesc prea mult, se prea poate, dar imi face placere sa stau la taclale cu Diana, mai ales ca are tot timpul ceva interesant de spus. Plus ca nu ma duc la ea sa fac cine stie ce performante sau sa demonstrez cuiva ceva, imi cunosc bine limitele si am trecut deja de perioada cand inca le mai fortam, asa ca prefer sa ne simtim bine amandoi si aleg intotdeauna sa joc intr-o piesa cu singur act ( pentru cei care n-au inteles aluzia, ma refer la o singura finalizare ), apoi cu parere de rau ca minutele au trecut in zbor, ma vad nevoit sa plec si iarasi sa ma pierd incet in zare ( chiar n-as fi fost in stare sa fug ca inca nu ma simteam sigur pe membrele inferioare :slap2  ) gandindu-ma deja la o proxima revedere.

     La partea cu notarea, desi nu prea agreez calificativele si nici nu-mi place sa dau note si probabil ar fi fost mai usor sa acord 10 peste tot, totusi le voi detalia, astfel :

           - locatie – 9 ( chiar n-am sesizat vreo problema privind locatia )

           - aspectul domnisoarei – 10 ( este clar pe gustul meu si fara doar si poate sunt subiectiv, de gustibus ... asa ca pentru mine e de 10, pentru altii probabil ca nu )

           - igiena – 10 ( e clar de nota maxima la capitolul asta )

           - oral -10 ( imi place tot ce face ea si sub 10 nu am cum sa-i acord )

           - normal – 10 ( si aici imi place totul si nota e pe masura )

           - anal – nu face si oricum nu ma intereseaza

           - GFE – 10 +++  :hooray  ( aici pentru mine unul, nota maxima pare mult prea putin )

Partea pecuniara/cadoul a fost de 200 lei pentru aprox. 1 h in compania Dianei.

           In incheiere, voi face putin altfel si in loc sa fac o recomadare cum este cutuma ( recomandare care oricum este evidenta pentru cei care chiar au parcurs ce am relatat mai sus ) voi incerca sa exemplific pentru cine nu este de recomandat Diana.

          Asa ca, ea nu e recomandabila, pentru cei care sunt certati cu regulile elementare de igiena ( adica nespalati ), cei care sunt nesimtiti, jegosi ( atat la propriu cat si la figurat ), melteni, tarani ( fara nici o intentie de a jigni taranii adevarati de pe ogoare ), cocalari, cei care se scobesc in ureche cu unghia mare de la degetul mic, cei care omoara limba romana si de gramatica au auzit ca e o sora de-a lu cratima, cei care considera femeia un tonomat cu fise, cei care ... si din nefericire lista poate continua ( enumerarea are un caracter absolut general si nu fac referire/trimitere la cineva anume, cei care se vor simti ofensati/lezati, automat se autoinclud in categoriile respective ).

         Pentru toti cei de mai sus, Diana clar nu este de recomandat, este chiar contraindicata si cel mai bine ar fi, pentru a evita risipa de timp si nervi de ambele parti, sa o ocoleasca si sa caute prin alte parti, alte variante, care din fericire pentru ei, exista totusi. Sunt fete care accepta si tot felul de astfel de specimene, nefiind insa si cazul Dianei.

        Fata de cei care au avut curiozitatea/rabdarea sa citeasca expunerea mea, imi cer scuze pentru textul destul de amplu, dar chiar nu am reusit sa-l concentrez/sintetizez mai mult decat ceea ce se vede, de asemenea, scuzati eventualele greseli/inadvertente scapate probabil printre randuri.

       In incheiere, voi schimba putin formula de final, asa ca va urez :

       Multa bafta si ... restul vine de la sine !

  • Like 18
Link spre comentariu

salutari rurale!

 

am scapat din lant iarasi in ze big siti si, cum contrariile se atrag (desi reciprocitatea este inca de dovedit) am tintit sus direct la Deeana.

 

cum adica contrarii? pai e greu de imaginat contrast mai mare. urban / rural, mare / mic, gras / slab, tanar / "cu multe amintiri", plus inca cel putin una-doua diferente confidentiale pentru care va trebui sa ma credeti pe cuvant.

 

singura problema ar fi ca nu am mare chef de povestit detaliile. imi place sa cred ca a fost ceva mai special, sunt destul de sigur ca e o "relatie" care are loc sa evolueze in orice directie sau spatiu geografic, adica pat/apartament, dar si parc, restaurant sau (...insert place here...). 

 

pentru puristii recenziilor: cam circa aproximativ o ora in garsoniera domnisoarei din zona stadionului national s-au intamplat intamplari sexuale si mai putin. cat de multe si cat de sofisticate... nu stiu daca e important. tot pentru puristii recenziilor: nu insistati pentru detalii; daca nu vi se pare ok va rog sa considerati interventia mea ca off-topic sau ca "bagare in seama".

 

cele (fete) bune!

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator j kryzis
Reputație: 0

Salut tzarane, bine ai revenit la oras!

O sa bag rapid o mini recenzie Dianei dupa ce i-am dus dorul cat a fost in vacanta, noroc ca am fost ocupat la scarbiciu.

 

Am trecut de vreo 2 zile pe la Diana, spre seara, la locatia de pe Basarabia, de data aceasta. 

M-a asteptat intr-un halat de baie, tocmai iesise de la dus. Era pazita de un dulau. Am evacuat paza in bucatarie, si ne-am ocupat de lucrurile noastre: sarutari, mangaieri, oral in ambele directii si normal fara perversiuni. Finalizare in prezervativ.

 

Note:

 

Locatie: 9, un apartament ok

Aspect: 10, subtirica, frumisca

Oral: 9

Normal: 10

GFE: 10 apreciez atitudinea Dianei, fara graba si foarte relaxata

Halatul: 250 lei o ora si putintel

 

Concluzie: voi reveni, nu s-a schimbat de la ultima mea recenzie. Profitati pana nu isi ia o alta vacanta

 

:hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!

 

Consider ca e timpul sa povestesc si eu experienta cu Diana. Fiind un cititor al forumului, am fost foarte incitat de review-urile precedente si mai ales de interventiile ei, am zis ca daca tot e sa la o escorta fara sa vad poze in prealabil, ea ar fi o alegere inspirata.Realitatea mi-a demonstrat ca e foarte putin zis"inspirata"

 

Am contactat-o prin PM si dupa cateva zile in care pur si simplu nu am putut sa ne sincronizam am reusit sa gasim un interval orar potrivit amandorura. La indrumarile precise ale ei am ajuns la locatia de vis-a-vis de National Arena. Odata deschisa usa s-au risipit si ultimele emotii in legatura cu fizicul ei(tinand cont ca nu am vazut nicio poza, exista mica sansa sa nu fie pe gustul meu) 

 

Am intrat, am socializat un pic la o sticla de apa.Ideea e ca e atat de placut sa conversezi cu ea(chit ca despre nimicuri) incat nu imi venea sa intrerup asta pentru a merge la dus. in acest timp am cunoscut si "dulaul"descris mai sus, care e adorabil si mi-a facut placere sa ma joc cu el :)

 

Am ajuns intr-un final si la dus, m-am igienizat si eram atat de grabit sa ma intorc in camera incat nici nu am apucat sa sterg urmele de gel de dus de pe spatele meu si ne-am amuzat un pic pe tema asta..

 

Actiunea a inceput cu un FK soft si placut, a urmat cu oral NP foarte bun( umed, deep), a continuat cu cunnilingus, oral ,iar cunnilingus si iar oral pana cand am considerat ca e timpul sa punem si protectia. Am exersat doar "misionarul" si "lady on top"(nu ma pot lauda cu o anduranta foarte mare cand am protectie) dupa care am mai continuat un pic cu 69 si am finaliza oral cu CIM si swallow :D

 

Am mai stat de vorba la o tigara dupa si cu parere de rau mi-am dat seama ca expirase timpul si trebuia sa plec. simtindu-ma asa bine nu am realizat ca timpul expirase cu mai mult decat trebuia sa imi permita bunul simit, asa ca profit de ocazie sa imi cer scuze Dianei ca am abuzat de timpul ei. si ca am fost atat de contra-cronometru incat am venit cu mana goala( promit sa ma revansez)

 

 

 

Note:

 

Locatie- 9,5(garsoniera spatioasa, baie echipata corespunzator cu geluri de dus, apa de gura, etc)

Aspect-  10(slim si foarte frumusica)

Oral- 10(umed, CIM,swallow)

Normal-9,5(se scade doar pentru anduranta mea cand am proetectie, altfel ea se implica si se misca foarte bine)

FK-10( HGFE- High-School Girlfriend Experience)

GFE-10(etalon pentru viitor)

 

Halatul-200 ron

 

In concluzie Diana merita toate laudele :)

 

Multumesc pentru experienta Diana!

  • Like 17
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salut,

 

Zilele trecute, avand drum prin Bucuresti am ajuns la Diana. Locatia este usor de gasit iar fata explica destul de bine. Zona este linistita, loc de parcare am gasit destul de usor. 

 

Locatia este curata, baia ok, prosop curat, papuci, gen de dus, apa calda, tot ce trebuie.

 

Neavand poze postate nu stiam la ce sa ma astept insa surpriza a fost placuta. Fata este cat se poate de naturala si draguta. Genul de blonda slim, foarte sociabila, se face atat de placuta incat pentru un moment aveam impresia ca sunt cu iubita mea, nu la o escorta.

 

La actiune se descurca foarte bine. La oral a trezit tot din mine :) iar la normal s-a mulat perfect pe dorintele mele. Aici depinde si de partener. Cu unii poate fi intr-un fel iar cu altii in alt fel. In cazul meu m-a sadisfacut.

 

Note:

Locatie: 9

Aspect fata: 8-9 ingrijita, naturala, igiena ireprosabila

Oral: 9

Normal: 9

GFE: 10 cu felicitari

 

Cadou: 200 lei si am stat o finalizare (nu stau mai mult pt ca nu rezolv nimic).

 

In concluzie, Diana este altceva. Stie sa poate o discutie, stie sa asculte si in acelas timp sa contribuie pe subiecte unde majoritatea fetelor ar fi complet depasite. Pe mine m-a lasat impresionat. 

De recomandat, o recomand dar nu oricui. Ghiolbanii pot cauta in alta parte. 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut!!!!

Dornic de ceva actiune imi incerc norocu si o contactez pe domnisoara prin pm. Norocu imi surade si ma programeaza undeva in juru orei 19.

Ajung la locatie ( intarzii putin) ghidat de ea , urc sus . Ma astepta intr o rochita neagra foarte lasciva . Deeana este o fata frumoasa cu niste ochisori calzi si foarte patrunatori. Stam la chat , imi ofera apa, redbull , o gazda foarte buna.Trec la baie , ma spal bine bine si sunt gata de actiune.Mi a placut ca si ea a fost la dush inainte de actiune.Ce pot sa spun despre actiune... a fost o nebunie. In pat , la oglinda , in pat , la oglinda :))))) . Oralu este minunat cu lins , supt , are grija de oute , supt adanc cu scuipat pfuu , foarte foarte bun oralu.La normal am incercat cateva pozitii , cea mai buna a fost p la spate la oglinda . Fk din plin all over the budy.Am finalizat cim + swallow. Mi a placut foarte mult nebunia, cu siguranta o sa revin.

 

Locatie 9

Gfe 10

Domnisoara 9

Oral 10

Normal 9

halat 200ron o finalizare 50-60min

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bu
  • Oras:Bu

salutare comunitate,

clasica zi de luni la birou cand seful asteapta raportul pt luna trecuta; si eu caut aparitii si recenzii noi pe forum.

m-am oprit la proaspat promovata in liga de top, LAdy Di.

orele dupa amiezii, peste drum de fostul Lia Manoliu, pentru nostalgici.

nu povestesc despre garsoniera, baie, geluri si papuci, notez cu 8 si depunctez mirosul de tigara care persista destul de mult in camera.

Spun despre Di ca seamana putin cu Brigitte Bardot, ea spune ca seamana cu Heidi K. Dupa actiune, am gasit o Di atipica, zapa, sper ca natural naturala in zambet, privire, pisiceala, alintaroma, fetisoare vesele sau imbufnate, cum am spus BB. Di este foarte mandra de cei 3 baieti din viata ei.

dupa intamplarea si intalnirea de astazi, mi-am adus aminte de lucruri placute din tinerete, dimpreuna cu 2 ziceri, cu voia dvs:

- " aveam 20 de ani. eram fericit ca sangele, ca pragurile de apa, ca aurul Rinului"

- “Anii mei tineri au sunat a cântec, dar am trecut pe lângă ei şi am rămas cu mâna-ntinsă, ca a regelui Lear.”

nu stiu cum dar m-a lovit nostalgia.

nu stiu cum sa notez gfeul, pot spune ca este delicios. iar actiunea a fost ok.

respecte si sanatate maxime

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bu
  • Oras:Bu

Colegul Ambidextru, frumos scris!  Ai condei, bravo!  Dar recenzia ... unde e recenzia mon cher?

ok, iata si notele mai la rece:

locatie: 8 si o depunctare pentru mirosul persistent de tigara

fata: 9, cu ochi albastrii, sanii nu foarte mici, 1.60 poate, subtirica la mijloc si tot 9 pentru atitudine si naturalete, cat or fi ele de sincere, si cred ca sunt.

igiena: nu am avut vreo retinere la Fk, care ce-i drept se poate si mai intens,

oral si normal: absolut ca-n primele iubiri ale tineretii, fara super artificii, cel putin la prima vizita, cum am spus naturala; zic 8.5

gfe: hmmm, mie mi-a placut mult, si am plecat repede pen'ca incepusem sa ma gandesc la chestii vechi si placute; zic 9

taxa de participare: 200r/fin.

sper ca acum sunt "a la carte"

respecte si aprecieri, maxime

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:in centru
  • Oras:in centru

Am fost si eu la Deeana, nu spun cand, ca sa nu ma identifice.

Ar fi multe de spus despre ea, dar ma voi opri la ceea ce prezinta relevanta din perspectiva acestui forum.

Locatia... sincer, habar n-am! Domnisoara m-a absorbit intr-atat de tare, incat n-am dat importanta decorului.

Din punct de vedere fizic, Deeana e o fata maruntica si subtire, n-as numi-o frumoasa, ci mai curand interesanta, charismatica. Ochii sunt deosebit de frumosi, o nuanta de albastru rar intalnita. In rest, par blond, sani mici, draguti, cur ferm, forme placute. E bine proportionata, nu e genul piele pe os. Igiena e impecabila, ea fiind oarecum fanatica sub acest aspect. Nota 8,5 pentru fizic

Oricum, asa cum s-a mai scris, nu fizicul este punctul ei forte, ci felul ei de a fi. E inteligenta, citita, haioasa si sensibila.

Dar sa trecem si la ale noastre pacate:

Am facut o finalizare cu preludiu frumos, FK, apoi oral nepro', foarte bun, cu elemente porno, dupa care normal protejat, cateva pozitii. Mi-a dat senzatia ca s-a simtit si ea bine, poate chiar a avut un mic orgasm (doar ea stie). Finalizarea a fost orala, cu swallow. As nota cu 9 si oralul si normalul.

Nota 10 o dau pentru GFE, daca nu i-as da ei, nu stiu cui as putea da nota maxima. E o fata speciala, compania ei e mai pretioasa decat sexul in sine.

Halatul ... 200/ora.

Ma bucur ca a fost promovata la top cu toate ca asta va insemna, probabil, ca o voi prinde mai greu de acum.

See you!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bu
  • Oras:Bu

salutare comunitate. din nou

asa sunt eu, "statornic". mi-a ramas in ganduri fata asta

ajuns in 22' de la sms, tot langa AliBaba, national stadium

locatiunea: 8, offff tigarile astea

fata: cum am spus pentru mine de 9, inclus ochii, zambete, talie, super sanisori B,

igiena: ok, 9

oral&normal: ok, 9

gfe: a fost cum am avut trebuinta, o ora langa o prezenta absolut agreabila si un pic dus cu gandurile in alte locuri.

1h:5', aceeasi taxa de 200r/fin; de fapt n-am intrebat, asa am lasat; sper ca ok. daca nu, ma revansez, va mai fi macar o ocazie.

tot zapa si nu chiar; cu voia dvs, imaginea lui Di fumand goala pe un colt de mobila mi-a inspirat astazi urmatorul citat:

"te-ai pornit cu plugul trupului tau tanar, fluviul vietii mele iarasi sa-l dezgheti,

prizonier al carnii, sunt atat de singur,

daca mor acuma, n-o sa-mi para rau"

efcharisties

respecte si sanatate, maxime

  • Like 10
Link spre comentariu

revedere cu Deeana saptamana trecuta. pur si simplu nu am mare lucru de adaugat sau de comentat. o tipa misto in orice imprejurare are sanse mari sa fie o tipa misto in pat, la fata este valabil 100%. bucuria e dubla, si la tigara / suc si la "orizontala". totul foarte bine, a se consuma cu moderatie (poate da dependenta).

 

inainte de comentariile - eventual - rautacioase: nu, nu e o recenzie. doar ca am fost pe la Deeana si voiam sa ma laud.

 

cele (fete) bune!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Just WOW! This was the fuck of the century!

 

Diana era un vis neimplinit pana azi si desi mai incercasem in trecut sa o intalnesc , norocul nu mi-a suras pana acum. Dar in aceasta zi memorabila am ajuns in bratele ei iubitoare si nu numai ca m-a facut sa ma simt excelent , dar mi-a dat peste cap tot clasamentul iubitelor mele :wink2 trecand direct pe locul 1 ,la egalitate cu Licuriciul sexy .

Diana....nu ma asteptam la ce am gasit in spatele usii, credeam ca a o studenta intepata si fitzoasa  cu aere de vedeta, dupa rautacismele cu care ii inteapa pe diversi indivizi ce au nesansa sa se ia cu ea  in guritza  ( sau in tastatura :PCx ).

Dar nu frate, in spatele usii ma astepta o foarte buna prietena pe care  desi abia o cunosteam, m-a facut sa ma simt ca si cum am fi fost amici de-o viata , am gasit multe subiecte comune de discutie ,bineninteles asta datorita caracterului ei exuberant si jovial , eu fiind un introvertit declarat, si a reusit sa ma tina intr-un zambet continuu. Sincer ma simteam atat de bine in compania ei incat chiar uitasem pentru ce venisem de fapt ,mi-a adus acea detasare de stresul cotidian si m-a facut sa ma simt, daca nu adorat, cel putin placut, ceea ce consider ca e o foarte mare calitate in aceasta ocupatie . Asta ar trebui sa diferentieze o escorta de o prostituata ce doar pretinde ca stie sa ofere companie unui barbat , dar de fapt prin asta intelege doar sa isi ofere trupul, cu sau fara talent   si sa ceara bani pentru sex.

Despre sex ..... chiar nu poate fi descris prin alt cuvant decat : Magnific! Am avut parte de o experienta sexuala completa (exclus anal , but who cares? ) in care ne-am devorat reciproc pana la extaz, si asta de 2 ori, la o intensitate cum greu imi amintesc in trecutul meu . Desi venisem croit pe una scurta ,am uitat de ceas amandoi  si ne-am contopit intr-o partida de amor atemporala,bazata doar pe dorinta de a ne oferi cat mai multa placere unul altuia.Am stat apoi imbratisati sarutandu-ne si mangaindu-ne ca doi indragostiti si .Am revenit cu greu la realitate si mi-am dat seama ca depasisem timpul liber de care puteam sa ma bucur ,asa ca a trebuit cu regret ma dezlipesc de ea,si dupa ce a reusit sa ma stoarca de toata energia cu care venisem , m-a aruncat din paradis inapoi in jungla de afara ,nu inainte insa de a m-a coplesi cu sarutari dulci care sa ma faca sa o visez pana la urmatoare intalnire.

Ar fi multe de povestit despre aceast randez-vous , dar mi-am propus sa nu mai intru in detalii intime care fac deliciul onanistilor  =))  care polueaza acest forum fara sa contribuie cu nimic

Notele pentru aceasta domnisoara sunt 10 pe linie, cu multe plusuri la igiena, si cu un minus pentru ca fumeaza exagerat de mult

Bineinteles ca o recomand din toata inima, asta nu inseamna insa ca toti mojicii pot sa dea navala in dormitorul ei, din fericire stie sa isi selecteze clientela destul de riguros.

Timpul petrecut impreuna si cadoul sunt irelevante, insa acestea sunt tarifele ei :

incall:   200 RON/h, outcall: 300 RON/h (transport inclus) 

 

Bafta si presiune in pickhammer  :moil: !

 

    Kisses, sexy fairy !     http://images.forwallpaper.com/files/thumbs/preview/12/129721__art-fairy-wings-girl-sitting-wreath-flowers-naked_p.jpg

 

 

 

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

      Si m-am gandit ca e cazul sa vad cum merge si varianta incall cu Deeana si, totodata, sa vad daca prima intalnire a fost doar o "iluzie"... (aiurea.......in realitate mi-era dor de ea!)

 

        Asa ca, PM in ziua respectiva, primit raspuns in 10 minute  cu OK-ul pt ora intalnirii de o ora, urmat de un altul cu detaliile vizavi de locatie ( scurt si la obiect :bravo) . Am plecat dupa-amiaza spre locatia de vizavi de Stadionul National, prima la dreapta dupa Ali Baba, (pe langa F64 service), SMS de confirmare cu 30 min. inainte, primit un alt SMS cu ultimele detalii vizazi de locatie, apelat cand am ajuns in zona pt acces si in sfarsit am patruns nerabadator in garsoniera...Oooopsss, parca m-am intors in timp pe vremea studentiei!...Garsoniera, luminata (era si zi afara), relativ aranjata (mai ramasesera cateva lucrusoare de la fosta locatara), cu un pat suficient de mare (dehh.. bun de facut tumbe !), AC,  si in plus "populata" cu Deeana care m-a destins imediat ....si am uitat de orice nerabdare, la o tzigare si o sticluta de apa plata....
        Cu Deeana, intr-adevar, m-am bucurat de "companie" in sensul complet al acestui termen din lumea escortelor, mai ales ca a avut grija sa ma intrebe daca ma grabesc, fiind aparent ultimul client al zilei. Dar deja v-am spus ca nu ma mai grabeam....dupa un timp, am simtit totusi nevoia sa ma fac mai comod, asa ca.. camasa pe umeras, pantalonii pe un scaunas (cam suferind, dar mergea pe postul asta), primit un prosop, papucei si la dus cu mine... Baia OK, chiar daca cada in sine a vazut vremuri mai bune...Apa calda a reusit sa imi regleze un pic temperatura (cald afara rau si eu mai calduros din fire...) asa ca am revenit complet relaxat ....Deeana a fost si ea la dus, si cand s-a intors ne-am intins in pat la o alta tzigara de vorba :love......Cu ea, nu prea stiu cand trece timpul...dar fiind  presarat si cu atingeri, mangaieri, a evoluat extrem de firesc catre miscari mai senzuale si FK-ul unui preludiu perfect pentru mine....
    
      Cum juniorul se cerea bagat in seama, i-a fost aplicata caciulitza (la cererea mea, ca sa nu faca prea mult pe nebunul!) si am alunecat intr-un 69 din lateral, pastrat cred ca pret de 10 minute... Mi-a venit greu sa ma desprind dintre coapsele Deeanei, dar deja eram gelos ca s-a imprietenit prea mult cu juniorul :habarnam , iar eu se pare ca nu prea eram la inaltime!

      Si am trecut iar prin pozitiile preferate, misionar, head2toe, on top imbratisat, ridicata (ce placere sa ii mangai sanii si corpul in timp ce o priveam calarindu-ma) iar imbratisat, (de FK nici nu mai pot vorbi, ca mi s-a impleticit limba), revenind in misionar, umeri craci, si relaxandu-ma apoi din lateral in genunchi...Si, desi la un moment dat mi s-a parut ca aparuse o usoara "retinere", m-am "pierdut" in ochii ei albastrii si un sarut, aproape fara sa ma misc :luv ...in timp ce ma strangea inauntru, fara graba...

       Dupa o scurta igienizare, ne-am intins iar la o tzigara de vorba (vorba vine "o"...), pana cand m-a lovit gandul ca s-ar putea sa cam abuzez de timpul ei si m-am cerut la dus ... Am primit un nou prosop ( :aplaud )  si m-am dus sa incerc sa revin "cu picioarele pe pamant". Nu prea am reusit, asa ca iar am plecat ..."uitandu-ma inapoi cu regret"...

 

       Nu inainte de note, bucuros raportand ca, daca prima intalnire a fost o "iluzie", atunci si a doua a fost la fel!

 

Locatia: 8

 

Aspect: 9

 

Oral: 9

 

Normal: 9

 

GFE: 10 (still no 1 in topul personal la capitolul GFE)

 

Halatul: 200ron/h (fara graba, fara a taxa depasirile "conversationale"...)

 

Concluzie: Uitandu-ma la elementele comune ale recenziilor de pana acum, nu stiu cum reuseste, dar, tare ma bucur ca o face!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bu
  • Oras:Bu

ola all,

 

ce sa va spun, am ajuns inca o data la Dy; statistic vorbind, de trei ori in mai putin de o luna; trebuie ca astrele au fost aliniate in mare fel;

care va sa zica, sms matinal pentru programare, speram ca-s primul; de unde !, mai fusese unul, rupt in gura de matrafoxat, rejectat elegant catre origini de catre ZapaDy.

fata de postarile #263&270 nu modific nimic la notare. aceeasi fata simpatica si distractiva, dpdvul meu. si acelasi fum de tigara.... (:-(

nu credeam sa ajung la o escorta/lady si sa uit oarecum de ce am venit (:-) si nici nu ma gandeam ca o sa jucam fazan. nu dati cu pietre....

Mai zic asa: Dy este genul de aventura cand iti doresti ca placerea sa fie reciproca; faq, ca n-am reusit. macar am fost un domn.

nu mai am versuri, am o melodie, Leonard Cohen-A thousand kisses deep

http://m.youtube.com/watch?v=n8CBduErWak

respecte si sanatete, maxime, si pentru noi si pentru ele.

 

off tpoic, cat au prizat olandezii fratilor .... (:-)

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare !                                                                                                                                                                                                         Era pt a treia oara  cand incercam sa dau de domnisoara si iata ca cea dea treia a fost cu noroc Pe la 10 de dimi am sunat si am stabilit sa ne vedem pe la ora 16/16.30,zona unde se afla locatia imi era cunoscuta asa ca am  sunat-o doar pt mici indicatii.Parcat ,sunat la interfon ,urcat la etaj ...se deschide usa ..in spatele ei Deea adica tipa prezentata de voi in tote recenziile .O fatuca draguta ,blonda,inalta ..prima oara am crezut ca e mai inalta decit mine..dar nu era ...are cam 1.70 cu toace.Facem cunostinta ,socializam la o st. de apa eu ,ea cu un Pepsi si cate o tigara.M-am dusuit si am asteptat-o sa revina si ea de la dus, Preludiu intens,sarutari si limbi peste zonele sensibile,oral reciproc,nu stiu cum am facut dar in timp ce ii admimiram picioarele lungi si frumoase ..solduri,talie abdomen etc. m-am trezit cu capul intre picioarele ei..unde dau de o piersicuta superba ...perfect pilata,curate si umeda.Ori fie ii place sexul oral enorm ori vrea neaparat sa te faca fericit prin asta,si o face cu o maxima atentie si devotement,ba chiar am avut sentimentul ca placerea e impartasita de amandoi.Dupa finalizare care a fost orala mi-a zambit dragastoasa fara sa se grabeasca la baie.Igenizare ,pauza de o tigara si partea doua ca de timpul e scurt si avem atit de multe de facut.Am trecut din nou la saruturi pasionale (e ceea ce am cautat la ea,si mi-a placut,nu ca restul nu doream)dupa care un oral atent,meticulous,tandru fara graba pana cand juniorul era gata pt piersicuta dornica de placerrrrri.Deea nu dadea semne de plictiseala sau oboseala asa ca mi-a montat protectia si am incercat un lady-on-top dupa care m-am infipt intr-un misionar,,toul a decurs normal intre noi dar nu am mai reusit sa termin asa ca nu am mai chinuit-o si pe ea trecuse putin peste o ora asa ca am mai facut un dus...m-am imbracat ..am mai fumat o tigara si dupa kisss de rigoare dus am fost.La sfarsit am achitat domnisoarei fact. de 200 lei pt 1 ora cu doua finalizari.Ca o parere personala fata asta e atat de corecta,finuta si civilizata ca ti-e jena sa fi p....k.cu ea. :bow locatie-9;aspect-9.5;oral-10;normal-9.5;GFE-10++;FK-10++  ASA CA ASTA A FOST.mrs Deea :clapp

  • Like 15
Link spre comentariu

Slabiciunea mea pentru blonde m-a invins din nou. Daca mai sunt si frumoase, funny si istete (cum e cazul Deeanei) nu pot decat sa ma bucur.

 

Am ajuns la D. in urma unei programari prin PM (desi nu sunt un mare fan al acestei metode, dupa cum i-am spus si ei dar in final a fost foarte bine si asa ). Am apreciat disponibilitatea si seriozitatea ei la acest capitol. Am incercat sa raspund de aceeasi maniera. Ne-am auzit la telefon (numarul din titlul topicului este actual si functional, doar daca nu ati calcat pe bec in prealabil :)))  ) doar in momentul in care eram in apropiere de zona ei, pentru a primi mai multe detalii.

Locatia este bine descrisa mai sus, strada este vis-a-vis de National Arena, primul bloc cu 10 etaje, pe stanga, aproape de Bd Basarabia, nu dau mai multe detalii ca sa va las si pe voi sa le mai descoperiti.

Am ajuns in locatie si am fost placut impresionat de stilul minimalist in care este aranjata camera, la moda de altfel in multe alte locuri. D. ma astepta in usa, am vazut-o din capatul holului cum zambea la mine si ii dadea deja cu poantele. Ok, zic, nu te ascunzi dupa usa.... something goooood is about to begin.

Deeana e o fire placuta si deschisa, nu se arunca din prima in bratele tale, isi da timp sa te cunoasca si iti da timp sa o cunosti. Cred ca asta are un rol de preludiu prelungit. Am observat acest lucru la escortele cu un GFE ridicat care pun accent pe calitatea intalnirii prin implicare aproape totala. Pentru a te putea saruta cu pasiunea cu care o face D. trebuie macar sa stie cum te cheama si sa te auda cum legi doua fraze, sa vada cam ce iti place si ce nu, ce are in comun cu tine si de unde sa inceapa.

Ca aspect fizic, as asemana-o cu eroinele din basmele romanilor, subtirica la mijloc de mai mai sa o cuprind cu palmele, inalta, blonda cu parul lung :clap2sani micuti dar draguti, piele fina si fund apetisant.

Am fost servit cu o bautura fina si am discutat ca doi amici vreme de 20 - 30 de minute. Am descoperit o tipa "cool to hang out with" cu pasiuni si activitati nobile si spun asta fara sa exagerez cu nimic. O apreciez pentru ce face in timpul in care nu e cu noi. Sa-l pupi pe "Nemo" de la mine D. O sa ajunga si el campion intr-o zi! ;)))).

Pentru ca nu aveam atat timp cat mi-as fi dorit la dispozitie am mers la dus si am inceput actiunea. A fost ... ca o shaorma pe care o servesti la 4 dimineata cand iesi extenuat si stors de energie dintr-un club dar inca nu ai chef sa mergi acasa/in camin/ etc: CU DE TOATE! Sa-mi fie iertata comparatia dar la cum o cunosc acum pe D. sunt sigur ca imi da dreptate si se amuza la fel de copios.

In concluzie, daca reusiti sa ajungeti pe aceeasi lungime de unda cu D. (si nu e foarte greu daca sunteti baieti finuti) ea va face tot ce ii sta in putere (si in lista de servicii oferite) pentru a va simti bine. Eu am avut parte de doua actiuni... memorabile si probabil ca ma voi intoarce ... la un moment dat, pentru ca e magic ce reuseste sa faca mandra aceasta cu gurita si manutele ei alea mici si indemnatice.

 

O experienta reusita. Recomand!

 

Locatie - 9

Escorta - 9

GFE - 10 +

Oral - 9,5

Normal - 10

Tarif - 200 RON (timpul e relaitv in astfel de situatii)

 

Pentru D. -> C.K. cu drag!

 

B@ft@!

P2

  • Like 16
Link spre comentariu

Va salut,

 

Am avut placerea ca azi sa o vizitez pe Diana si de aceea sunt bucuros sa ajut comunitatea cu cateva randuri.

 

Pentru ca nu ma cred talentat la scris, dar si pentru ca sunt pe stilul "la obiect", voi rezuma totul una-doua fraze ce contin, cred, o parte considerabila de subiectiv - asta pentru ca "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie".

 

Imi propusesem ca Sambata respectiva sa am o ora in care sa ma simt bine si, fara sa-mi propun sa bifez un anumit check-list in vizita la o escorta, am purces catre Diana. Iar pentru mine Diana a aparut ca o fata foarte frumoasa, amabila si comunicativa ce m-a facut sa ma simt ca in liceu.

 

Programarea a fost facuta cu o zi inainte printr-un telefon, reusind s-o contactez din prima.

 

Si acum... notele, asa cum cere regulamentul.

 

Locatie: 9 (loc de parcare OK in zona, se anunge usor - zona Stadionul National, apartament decent)

Curatenie: 10

Aspect fizic: 10 (dupa parerea mea, eu fiind fan al genului slim)

Oral: 9, protejat (la cererea mea), ce cred s-ar fi transformat intr-un 10 daca optam pentru neprotejat.

Normal: 10, incercat doua-trei variante, raspuns OK la toate propunerile mele - pot spune ca aici cel care eu sunt cel care a limitat nivelul si intensitatea actiunii in ideea de a prelungi momentul - intelegeti voi, daca "dadeam ca surdu'n toba" terminam in 2 minute :)

GFE: 10

Pret: 200 RON pentru o ora.

 

In incheiere un sfat: oferiti amabilitate si bun simt si veti primi inapoi. Diana nu cred ca va ramane datoare ;)

 

Multumesc, Diana.

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Salut  prieteni  chinuiti  de  dorinte  patimase  si  porniri  romantice
Am  ajuns  dupa  lupte  grele , mesaje, apeluri  si  vointa multa  la  Diana.
Dupa  cum  spuneam   a  fost  greu , aproape  2  luni  au  fost  necesare  pentru  stabilirea  unei   intilniri  dar  intr-un  final  am  reusit  sa  ma  bucur  si  eu  de  frumusetea  Dianei.
Am  sunat  la  tel  binecunoscut, cel  de  sus, in  cazul  ei  al  altei  escorte  am  ajuns  sa  le  invat  pe  de  rost. Locatia  este  pe o  strada  care  da in Basarabia  pe  linga  stadionul  national, foarte  usor  de  ajuns.
Diana  este  fata  frumoasa, simpatica, vesela  si  are  alte  calitati  care  pot  face  diferenta  intre  un  moment  obisnuit  si  unul  de  care  merita  sa  iti  amintesti. Am  intrat  am  scanat personajul  dupa  cum  zice  ea, sincer  ma  uitasem  la  tocurile  ei  dupa  trebuia  sa  imi  ridic  privirea    spre  ochii  ei.
Toate  bune  si  frumoase, mai  exact  ea  ,am  facut  cunostiinta  cu  si  cu  un  bun  prieten patruped  si  uite  asa  am  infiripat  o  conversatie  pe  diverse  teme  ca  intre  doi  prieteni  vechi.
Am  trecut  pe  la  dus  fiecare,  si  in  camera  de  lupta  am  inceput  cu  FK  mai  timid  la  inceput  dar  ne-am  elibetat  mai  tirziu  de  orice  constringere. Ca  orice  femeie desteapta  a  simtit  de  ce  anume  as  avea  eu  chef  si  anume  am  primit  un  oral  bun, intilnit  prin  citeva  filme  porno  si  mai  des  prin fanteziile  mele. Repet  oralul  a  fost  bun, profesionist  cu  tot  ce  trebuie, nota  este  cea  maxima  dar  mai  tirziu  ajungrm  la  note.
Dupa  am  mai  stat  de  vorba  destul  de  mult, parca  am  trecut  in nivelul  discutiei   de  la  vechi  prieteni  la  fosti  iubiti  actuali  prieteni.
Actiunea  fizica  efectiva  a  fost  un  oral  de  zile  mari  cu  toate  ca  la  un  moment  dat  parca  as  mai  fi  vrut  putina  actiune  dar  daca  Diana  nu  a  parut  interesata  sau  poate  eu  nu  am  stiut  sa  ma  exprim   a  cazut  moarta  efectiv.
Un lucru  interesant  legat  de  Diana  ar  fi  ca  este  genul  de  om  care  pare  liber  tot  timpul, neafectat  de  ceas, planificari, constringeri  sociale  sau  bani. Este  genul  de  om  care  daca  vrea  sa  faca  ceva  face  iar  daca  nu , nu  o  poti  urni  sub  nici  o  forma. Un  fel  de  spirit  liber, nonconformist  si  imbosibil  de  constrins.
Tocmai  din  cauza  asta  nu  am  insistat  mai  sus  pentru  inca  un  act  , daca  ea  isi  dorea  probabil  ca  aveam  parte  si  de  asa  ceva.
Oricum  experienta  a  fost  una  placuta, ca  intodeauna  ma  intind  la  vorba  cu  fetele  si  de  cele  mai  multe  ori  placerea  este  de  ambele  parti, sper  ca  si  aici  sa  fi  fost  asa.

Sa  dam  si  niste  note :

Locatie  -  8 
Aspect    -  9
Oral  -  9 +
GFE   -  9

Eu  as  mai  trece  pe  la  Diana  , dar  asa  aloca  mai  mult  timp  discutiilor  , mai  multa  actiune, o  floare  poate, o  cutie  de  bomboane  si neaparat  o  sticla  de  vin  rosu/ alb  am  uitat  sa  intreb  de  care.

  • Like 17
  • Minus 5
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Sper ca recenzia mea sa nu fie considerata off-topic, avand in vedere ca vad ca sunt o specie rara se pare :)...

 

Am fost si eu la Diana de curand, mai jos cateva detalii.

 

Pentru contact am folosit numarul de telefon din titlu. A raspuns imediat si am incercat sa stabilesc o intalnire pentru aceeasi zi, dar era deja ocupata. Am cazut de acord sa ne vedem a doua zi.

 

In ziua cu pricina, am plecat de la birou spre locatie, si i-am trimis un SMS sa-i confirm ca ajung.

Ajuns in zona, am sunat, mi-a dat detaliile exacte.Locuri de parcare suficiente, ceea ce e un +.

Bloc comunist, stil vagon, cu garsoniere de-o parte si de alta a holului.

 

M-a asteptat cu usa deschisa, intr-o rochita neagra, scurta si mulata. Mi s-a parut mie ca nu are lenjerie, iar cand mi s-a confirmat juniorul a primit un boost instant.

I-am oferit cutia de bomboane pe care o cumparasem, si ca o gazda desavarsita a desfacut-o si m-a servit si pe mine.

M-am hidratat cu apa plata (la alegere cu pepsi) si am inceput sa discutam, sa ne cunoastem un pic.

Conversatia cu Diana e foarte naturala, e vorbareata dar nu stilul acela de moara stricata, ci efectiv am reusit sa avem discutii inteligente pe mai multe subiecte.

Stiu ca unii se duc sa futa si nu conteaza partea asta, dar pentru mine e esential si contribuie mult la GFE si relaxare.

Pentru ca i-am spus ca nu fumez, si prefer sa evit fumul pe haine, cat s-a tras ea la geam pentru "una mica", eu m-am dus la dus pentru refresh.

 

Baia mica, dar cu tot ce-i trebuie, o multime de geluri de dus, apa de gura, prosop curat si papuci.

Dupa ce am iesit s-a dus si ea, astfel eram amandoi in conditii optime.

 

E slim, dar are formele foarte bine proportionate, sanii medii, dar exact pe gustul meu, piele catifelata, o placere.

Actiunea a inceput cu ceva mangaieri, FK intretinut, dupa care s-a indreptat spre junior si a inceput sa-l dezmierde.

Un oral bun, foarte umed, cu incercari de DT, nereusite. Se inneaca, multa saliva, insa nu scuipata. Atentie buna la oute, probabil a ajutat si faptul ca eram proaspat ras.

Dupa cateva minute, incitat de piersicuta ei, m-am cerut la 69, si s-a conformat.

Am schimbat din nou pozitia, de data asta eu am stat in picioare, iar ea a continuat la oral de pe marginea patului.

N-am mai rezistat mult si am finalizat, in gurita, dupa care Diana s-a dus sa scape de incarcatura.

 

Ne-am reimprostapat amandoi, dar pentru ca eu ma mobilizez greu pentru numarul 2 am preferat sa sar peste, desi ea si-a exprimat disponibilitatea.

Am mai discutat un pic, dupa care ne-am despartit, cu promisiunea ca mai revin.

 

Per total a fost o experienta unica pentru mine in ceea ce priveste escortele, pentru ca m-am simtit foarte relaxat, si chiar aveam impresia ca suntem prieteni vechi. Are o caldura pe care n-o pot explica.

 

 

Note

 

Locatie: 9 (nu e de lux, dar e curata si are ce-i trebuie)

Aspect: 9

Igiena: 10

Oral: 9 (cu CIM)

Normal: - (nu a fost cazul)

GFE: 10

Cadou: 200 ron / 1 ora

 

 

Sigur ca o recomand, daca ajungeti la ea, nu veti regreta.

 

Va salut!

  • Like 18
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...