Sari la conținut

ROXANA-0730162981


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salut dragi colegi !

 

 Inca de anul trecut am vrut sa le fac o vizita d-relor,dar cand sunam ori erau ocupate,ori nu raspundeau la telefon,asa ca zilele trecute am avut noroc,sunand in jurul pranzului fetele tocmai ce ajunsese in locatie si erau libere.La telefon mi-a raspuns Roxana,mi-a detaliat serviciile si tariful si m-am programat peste 15 min.Ajuns la Zoomania,reperul care mi l-a dat am mai fost plimbat putin pana pe str. Lapusna,unde am fost intai "verificat"de la geam si apoi mi-a dat blocul,interfon,etaj si nr. apartamentului.Mi-a deschis usa Roxana,o bruneta la 1.70m cu tocuri cu tot,60 kg,intr-o bluzita transparenta,bikini si pantofi,simpatica la fata,sani mari si putin lasati si o burtica cam maricica,iar ca varsta 20-22 ani.In apartament sta cu Lavinia,roscata slim,cu topic pe forum care era doar in pantofi,deci oferta este diversificata si pentru toate lumea:slim fara tate sau mai plinuta cu tate mari.Ne-am dus in dormitor,hainele le-am pus pe un scaun,eram dusat de acasa si a inceput actiunea.A inceput cu un oral destul de slabut,fara atentie la zonele adiacente,ajutata de mana,fara deep.un fel de laba cu gura.Vazand asta am trecut la un cunny,unde se facea ca se simte bine si nu-i place sa-i bagi degetul in pasa.Savarina frumos mirositoare ,dar nu era epilata recent.Apoi am trecut la oral pana l-a sculat pe ala micu,am pus prezervativul si am trecut la normal unde iara gemea fals.Am incercat o singura pozitie,pe la spate,fiind deja sictirit,am scos prezervativul finalizand oral cu CIM.

 

 Iar acum,juriul notele:

 

LOCATIE : 7-apartament curatel,usa de la baie fiind deschisa mi-a sarit in ochi apa care era pe jos si o pereche de sosete aruncate

ASPECT : 7 -cu toate ca imi plac fetele cu sanii mari,nu pot sa-i dau o nota mai mare,doar daca scapa de burta.

ORAL : 6- datorita CIM

NORMAL : 6-nu stie sa se miste si geme fals

GFE: nu am ce nota sa dau,dupa ce am terminat,ea a plecat la baie sa scuipe samanta,m-a lasat in camera,nici tu servetele umede,iar cand am intrebat-o a zis daca vreau hartie igienica.Nu saruturi, imbratisari,parea plictisita si parerea mea a insistat mult pe oral la inceput sa finalizez mai repede.

HALATUL : 100 ron/fin ON+CIM si NP achitati la inceput.

 

Eu unul NU MAI REVIN,pretul fiind prea mare pentru cum arata si ce presteaza.Pretul corect pentru Roxana ar fi 50 ron,asta fiind parerea mea si nu vreau sa supar pe nimeni,dar se dau note mari in continuare la escorte care nu merita .

 

 

O zi buna sa aveti !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Sustin cele spuse de Pandora. Am fost in vizita astazi pe la cele doua domnisoare si pot spune ca experienta cu domnisoara Roxana nu a fost la nivelul asteptarilor mele. In urma actiunii cu Lavinia am trecut la un oral,facut de Roxana. Pot spune ca am avut parte de mai bune, in schimb are o atitudine pozitiva si este comunicativa.

Notele mele sunt:

Atitudine: 9 (vorbit frumos, deschis)

Aspect fizic: 7 ( sani mari, draguta la fata, ten inchis bruneta)

Oral: 7 ( mediocru, nimic special, face CIM)

Cost: Bonus dupa actiunea cu Lavinia

Concluzii: Nu as reveni special pentru ea, dar ca bonus a meritat!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

reiau ce am postat la Lavinia 0730162981, adica faptul ca folosesc mai multe telefoane pe anunturi cu tarife diferite - mai departe vad  cum "musca" clientul....:

 

asterica, on 12 Jan 2014 - 14:53, said:snapback.png

inseamna ca sunt astea:

 

http://www.ploiestis...Discretie/30761

si

http://www.ploiestis...Te-Astept/33743

 

anunturile lor circula de mult pe net, fara poze. Acum probabil ca folosesc mai multe telefoane, la care dau diferite tarife... :)

deci, colegul adrian putea sa le-o traga cu 2x60 lei...:adica 120 lei halatul :)

 

in alta ordine de idei, adrian, ai dat 10 la GFE. nu ai fost cam prea milostiv ??

parerea mea este ca pt nota 10 trebuie sa se duca la primul magazin sa ia o sticla de vin, o friptura, fursecuri si sa scoata argintaria de la bunica.... :laugh2

glumesc, fiecare are dreptul la propriile pareri.... :hihat

oricum, as fi curios sa le vad pozele, sunt sigur ca fetele sunt "relocate " acolo din alta parte si mai au ceva recenzii pe aici...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...