Sari la conținut

Brunetă, Militari, 0723484075 / 0764154068


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

BRUNETA sexy, sunt aici sa-ti indeplinesc toate fanteziile oral nep. normal protejat, cunii, anii uro pasiv- activ dominare soft, caut colega, Militari, 13 Jan 16:35

60L

0723484075 / 0764154068

 

Pozele par reale.

 

post-51506-0-81962900-1389638841_thumb.jpgpost-51506-0-57368200-1389638847_thumb.jpg

post-51506-0-43957900-1389638853_thumb.jpgpost-51506-0-53089900-1389638858_thumb.jpg

post-51506-0-75476900-1389638865_thumb.jpgpost-51506-0-62975800-1389638871_thumb.jpg

post-51506-0-77034600-1389638878_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare

 

Am fost eu recent la ea, observ ca si-a schimbat putin si anuntul :

 

SUNT noua, Militari, bruneta subtirica forme apetisante, ofer servicii de calitate, oral adanc neprotejat, normal protejat, cunilingus, analingus, te astept sa-ti satisfac toate fanteziile, caut colega

 

 
post-94516-0-34332900-1416429299_thumb.jpg
 
post-94516-0-59350000-1416429299_thumb.jpg
 
post-94516-0-82861500-1416429299_thumb.jpg
 
post-94516-0-11081300-1416429300_thumb.jpg
 
(de pe anuntul acesta am contactat-o)
 
Locuieste (momentan) singura intr-o garsoniera (care dupa gusturile mele mi s-a parut chiar frumos amenajata) in apropierea intersectiei dintre Bd. Iuliu Maniu si strada Apusului. Experienta a fost un pic sub nivelul mediu, fata avand atat plusuri cat si minusuri dar puse toate in balanta as spune mai multe minusuri.
 
Ca tarife : 50 lei finalizarea (max 20 minute daca memoria nu ma inseala) sau 120 lei ora. Ca actiune :
 
Dupa ce am ajuns in zona la ora stabilita am fost pus sa mai astep inca aproximativ 30 de minute dar tinand cont de pretul oarecum standard pe care il are, eram pregatit si pentru un astfel de scenariu. Intr-un final imi vine randul, sun la interfon, intru in casa scarii si se deschide aproape instant o usa. Dau sa intru si vad stand in hol o domnisoara supla, bruneta, cu un fundulet chiar sexy, cu parul lung, stand cu spatele la mine ... si nimeni dupa usa. In fine inchid usa iar domnisoara se intoarce cu fata spre mine, moment in care am avut parte de prima dezamagire : nu vreau sa utilizez cuvinte grele dar tipa este chiar uratica ... spre urata :) (primul minus)
 
In fine, stabilisem o intalnire de 2 ore am zis daca tot am ajuns aici si am mai si asteptat atat sa vedem ce iese asa ca i-am lasat 250 lei, ea oferindu-se de doua ori sa imi dea restul (un mic plus din punctul meu de vedere). Incepem cu un dus asistat unde a aparut a doua dezamagire : desi prin sutien sanii aratau aparent ok, cand si l-a dat jos spre dezamagirea mea erau lasati si ... un pic 'desumflati' (mi-a zis ulterior ca este divortata si are 2 copii).
 
Dupa iesirea din dus ne-am indreptat spre camera unde domnisoara chiar pot spune ca a recuperat :). Ii place sa o faca numai la lumina slaba dar aici ne-am potrivit; pentru altii poate ar fi un inconvenient. A inceput prin saruturi pe abdomen, pe piept, pe gat dar intr-un mod atat de placut si excitant incat daca as fi inchis ochii as fi jurat ca ma saruta o iubita, nu o doamna de companie. Saruturile au coborat pana jos unde au continuat cu un oral f bine executat, care a reusit sa amplifice simai mult starea de excitare creata deja de acele saruturi. Dupa cateva momente ne-am intins pe pat, incepand cu un misionar in care s-a implicat destul de mult : niste gemete foarte placute, aparent naturale si am reusit sa-mi iau chiar si cateva palme peste fund in timpul actiunii. In orice caz a fost o senzatie f placuta incat sincer chiar nu mi-a mai pasat daca joaca teatru sau nu si chiar am reusit sa ma bucur de moment, finalizand in aceasta pozitie. Mi-a dat jos caciulita, m-a sters cu niste hartie igienica si am mai stat de vorba.
 
Revenind la partea de minusuri, in timp ce stateam de vorba raspundea la telefon de fiecare data cand suna si il incuraja pe fiecare client sa vina ca este disponibila. Prima incurajare a fost dupa doar 2 minute de la venirea mea, iar dupa ce i-a inchis am intrebat-o de ce l-a incurajat sa vina, noi urmand sa stam 2 ore. Mi-a zis ca isi da seama dupa vocea clientului daca isi doreste cu adevarat sa vina sau o spune la misto. Ce e drept erau clienti carora le zicea ca este ocupata, altora carora le zicea sa vina ca este libera si ... cine stie, tipa poate chiar o fi avand experienta prin faptul ca chiar nu ne-am suprapus cu niciun client. Un gest care totusi mi s-a parut putin cam dus la extrem a fost ca, in momentul in care ne-am dat jos din cada (inca eram uzi, nu apucasem sa ne stergem) i-a sunat telefonul si a tasnit ca o sageata din baie in camera sa raspunda (cu prosopul dupa ea, stergandu-se din mers). Din fericire nu s-a intamplat sa-i sune telefonul in nici unul din cele doua numere. Sincer ... sunt chiar curios daca m-ar fi pus pe pauza pentru a raspunde :))
 
Dupa vreo 30 de minute de stat la povesti in care a tot raspuns la telefoane mi-a propus sa incepem un nou numar in ideea ca eu i-am dat bani iar ea in loc sa faca sex cu mine ma tine la povesti (lucru care chiar am apreciat). Al doi-lea numar a mers pe acelasi principiu ca primul : mi-a ridicat steguletul aproape instant prin acele saruturi 'magice', urmat de acelasi oral la fel de bun, i-am propus un doggy style, a zis ca e ok, ca ii place, aceleasi gemete, aceeasi implicare placuta si am profitat de pozitie pentru a-i inapoia palmele de la primul numar :D, pompand pana la finalizare.
 
Am mai stat un pic la povesti si desi nu trecusera cele 2 ore am preferat totusi sa ma retrag; imi satisfacusem pofta iar combinatia dintre fata si sani, alaturi de telefoanele care tot sunau ... mi-au cam taiat cheful pentru al-3-lea numar. :)
 
Dupa cum spuneam experienta mi s-a parut un pic sub nivelul mediu, eu personal nu mai revin.
 
Inainte sa inchei vreau totusi sa le dau un sfat celor care vor fi curiosi sa o incerce : LUATI-VA PREZERVATIVE DE ACASA!!! Eu am venit cu niste prezervative la mine prin faptul ca era sa o fur odata cu niste prezervative durex (am inteles ca au mai furat-o si altii) si am zis sa am la mine in caz ca domnisoara este cumva fan Durex. Mi-a zis ca le evita si ea pentru ca a avut cateva incidente cu marca Durex si ca de atunci foloseste alte prezervative care sunt si bune si ieftine : 3 la 1 leu! (nu exagerez, nu glumesc, nu fac misto). Sincer eu prin toate farmaciile prin care am fost si toate marcile pe care le-am incercat, cel mai ieftin pachet care mi-a iesit in cale costa parca 4 lei. Sunt curios de unde le-o fi cumparand ea la pretul asta; le-o fi luat 'varsate' de la magazinul alimentar de dupa colt? :D Chiar nu am auzit vreodata de prezervative atat de ieftine ...
  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

nu vreau sa utilizez cuvinte grele dar tipa este chiar uratica ... spre urata :) (primul minus)

Omule, sincere condoleante, ti-a murit vederea. Ce "uratica", e URATA CU SPUME! Am fost eu prin toamna trecuta, la motelul din Albitei, era atat de urata incat am crezut ca e femeia de serviciu a motelului. Cand m-am convins ca ea e, am facut instant cale intoarsa!

 

Pe aceasta cale tin sa "multumesc" LIPITORILOR forumului care doar citesc si nu contribuie cu absolut nimic la el! Sunt convins ca au vazut si altii cat de urata e curva asta si totusi in afara de timidul Un tip oarecare, NIMENI nu a lasat un semn aici! 4300 de vizualizari si doar o recenzie!!!!!!!!

 

Citesti si folosesti forumulul dar nu contribui cu nici o informatie noua? Atunci inseamna ca si

 

MĂ-TA-I O CURVĂ URÂTĂ CU SPUME!

E singura explicatie logica prin care UN SINGUR CURVAR a atentionat asupra ei.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

AM sunat ieri la ea. Am ajuns in scara blocului. Mi-a deschis "femeia" usa si am luat-o la fuga. Sincer ar trebui ea sa plateasca sa fie fututa . E babacloanta frate. Fiind si intuneric in scara m-am speriat rau. :)))

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hahahaha . Am ras cu lactimi . Foarte tare confrate Teks . Scuze , dar nu m-am putut abtine la faza cu babacloanta . In alta ordine de idei , Imi pare rau pentru patania ta , insa bine ca nu s-a intamplat nimic.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Fara puncte nu apare: 0763366380

 

BRUNETICA, subtirica, forme apetisante, ofer servicii de calitate, oral adanc neprotejat, normal protejat, cunilingus, analingus, te astept sa-ti satisfac toate fanteziile, te pup, Militari, caut colega

Link spre comentariu
Vizitator george_kx19
Reputație: 0

1.Locatia - Intersectie B-dul Iuliu Maniu cu Apusului. Singura in locatie cand am vizitat-o eu.

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) 0733.288.765 / 0763.366.380 ambele numere sunt ale ei.
3.Detali:

-> Te asteapta dupa usa.
->1.60 inaltime, urata, fund bombat, de precizat ca este de etnie.
-> Am ramas pentru o finalizare- 50 ron.
-> Actiunea: normal, este ok.

4.Programul de lucru:

nu stiu la cat incepe, dar mi-a spus ca lucreaza pana la 3 noaptea,5.Note:

nota 4 la aspectul fizic al fetei din partea mea

Actiunea: nota 6, pentru ca suna telefonul incontinuu, inainte sa incepem a raspuns si i-a spus clientului ca il preia in 10-15 minute.

 

6.Tarifare - 50 finalizarea, ora nu stiu.

 

Daca este permis atasez poza reala cu fata ei.

Link spre comentariu
Reputație: 179
  • Oras:...
  • Oras:...

Fugiti unde vedeti cu ochii de cioara asta. Are o fatza de zici ca a lovit-o trenu si umbla numai cu pestele dupa ea . 

Am asteptat-o  si eu cand era pe Albita cam 20 min spunadu-mi ca e in taxi  si ea de fapt a venit cu cioroiul dupa ea , nicidecum taxi.

Nu va pierdeti timpul , e urata , tzepara si obraznica.

A fost colega o vreme cu Andreea gura bogata , Roxana si inca cateva in cuibul ala jegos din Albita.

Ulterior au migrat prin Dr Taberei , Berceni , Aparatorii Patriei.

 

Linkul asta va poate lamuri https://nimfomane.com/forum/topic/23026-roxana-0763486739/?hl=andreea+gura+bogata&do=findComment&comment=429901

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa intelegem ca tu ai doua grile de notare: fara pretentii si cu pretentii. Iar notele astea sunt pe scara fara pretentii, caci altfel ar ramane corijenta.

Hai sa fim seriosi, peste 9 in zona aia nu au fost decat Bianca si Rahela., poate si Monica moldoveanca. Restul mai degraba le bagi in categoria "forgetable" sau tepe.

Inca astept sa mai apara o escorta cat de cat ok in zona aia...la fel si in Militari.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Fugiti cat puteti, e jale totala!!! Vizitat eu duminica trecuta, plecat repejor, ca nu e de stat. Locatia e aia din poza, pe langa patiseria Elan de la Apusului cu Iuliu Maniu, 90% de etnie, corp trecut si dauna totala la fata, urata cu spume. Ea se lauda ca are clienti stiva, dar nu cred nici sa ma bati. Cautati altceva, serios.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat domnisoara in urma cu aproximativ 10 zile in locatia ei de pe Iuliu Maniu intersctie cu Apusului.

 

-locatia 7

 

-aspect 6 (aproximez 28 de ani, ok ca si greutate, cu sanii marimea 2 destul de frumosi; din pacate nu este foarte draguta la fata)

 

-igiena 9 (nu a facut dus de fata cu mine inainte sau dupa, dar nu am simtit nici un miros suspect)

 

-oral  9 umed, deep si cu finalizare

 

-seriozitate si amabilitate 9 (mentionez ca a respectat o programare facuta cu o ora in urma)

 

Pret : 50 lei pentru o finalizare + 20 de lei pentru finalizarea orala.

 

La pretul de 70 lei sunt cu siguranta alte oferte mai bune, dar tinand cont ca am vizitat-o destul de tarziu in noapte, merge ca rezerva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...