Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Sigur vom merge la ea,în special cei care am mai fost,dar mi-e teamă că,la un moment dat,va veni unul și o va răpi și,într-un mod extrem de egoist,o va păstra doar pentru el!

 

Nu ti fie teama. Elisa este cu noi de peste 15 ani. Daca vroia, cred ca se lasa rapita pina acum.

 

La ce i trebuie ?

Ne are pe noi !

Eliza a dispărut!

A fost răpită?

S-a săturat de noi?

Dezleagă cineva misterul?

Link spre comentariu
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut

Din ciclul „O femeie all in one”!

În iunie se împlinise un an de la ultimul examen la care mă supusesem!

Eram în căutarea unei examinatoare corecte,dar exigente,o examinatoare căreia să-i placă bărbatul și pula măcar la nivel moderat,una care să examineze pentru că îi și place tăvăleala nu numai avantajele materiale și ,deasemenea,să aibă doctoratul luat,nu vreo puștoaică fără nici măcar BAC-ul!

Voiam deasemenea ca examinarea să se facă cel putin la probele pe care le susțin acasă,adică oral,normal și anal. Dacă existau și probe noi cum ar fi facefuck, throatfuck,finalizare orală sau facială, dirty talking sau mai știu eu care,eram dispus să le dau,numai să îmi cunosc nivelul de pregătire.

Căutam în topice,le studiam cu atenție, făceam comparații!

Oscilam între 4-5 doamne,tot comparând, interacționând pe topice pentru a testa reacții!

Printre acestea se afla și Eliza și pe topicul căreia mai postam când și când comentarii,impresii și glumițe!

La un moment dat primesc un mesaj de la ea!

Când l-am văzut m-a cuprins neliniștea!Era primul mesaj inițiat de o escortă și nu de mine! Mă gândeam:doamne,ce dracu am scris pe topic de s-a supărat,ce am făcut de a deranjat-o? Ezitam să-l deschid! Până la urmă îmi fac curaj,cu convingerea că orice greșeală aș fi comis o pot repara!

Citesc mesajul și rămân mut! De uimire! Îl recitesc și compun răspunsul,cu convingerea deja formată că am terminat căutările! Următoarele,nu multe,mesaje îmi confirmă că Eliza este cea mai bună alegere pentru scopul meu! Așadar,Eliza să fie,deși mi se părea că ar fi o adevărată devoratoare de bărbați,o femeie pe care nu o impresionezi prea ușor!

Urmează programarea!

Nu mă interesa neapărat ziua cât faptul că voiam să fiu primul din ziua respectivă! Ca să fie ca acasă! Că doar și acasă sunt primul din ziua respectivă! :laugh2 :ras

Ajung la ușă,însoțit de emoțiile care semănau cu cele din perioada adolescentină! Îmi deschide!

Îmi apare în față (aproape) femeia din fotografii,doar că arată mult mai bine în realitate!

Ținuta foarte sexi,adică chiloți și sutien și un neglije negru,transparent și pe niște tocuri foarte înalte,îmi accelerează bătăile inimii!

Am un deja vu! Îmi aduce aminte de vremea începutului căsătoriei cănd,datorită programului infernal, pentru că voiam acumulări mari și rapide, și datorită unor întâmplări nefaste,deși ajungeam acasă cu o poftă nebună de tăvăleală,adormeam la masă în timp ce mâncam!

Dacă a văzut nevăstuica cum stau treburile,nemulțumită de starea de fapt,a decis să schimbe situația! Și-a achiziționat două seturi complete de lenjerie sexi,una neagră și una roșie,cu care mă întâmpina când și când.

Când se întâmpa acest lucru exista riscul să adorm nemâncat,dar nefutut era exclus!

O întreb dacă este dezamăgită de ce vede comparativ cu așteptările ei! Îmi spune că nu! Să crezi femeia? Urmează să mai analizez! Mă întreabă și ea același lucru! Păi,eu cum dracu să fiu dezamăgit când știam cracii,curul și sânii ăia demențiali de îi puteam desena cu ochii închiși! A! La chip? Nici vorbă! Niște ochi frumoși și ageri,cu un năsuc ușor obraznic și o gură cu niște buze atât de groase că ar fi putut umple un castron dacă erau transformate în ciulama,toate acestea încadrate într-un oval perfect,formau imaginea completă!

Predau crinul,semn că am studiat șapte ani acasă! O fi fost singurul?

Se duce să îl pună în vază,se întoarce,mă îmbrățișează și mă provoacă la un french kiss! Din cauză că sunt fumător,am fost mai reținut.M-a întrebat dacă nu vreau! Să nu vreau? Draci! Prost aș fi să nu strivesc buzele alea cărnoase! Și începe lupta gurilor și dansul limbilor! Din când în când îmi înfigeam fața între sânii ăia de colecție!

Ne liniștim puțin și trecem la socializare,la o țigară și o sticlă de apă!

Abordăm mai multe subiecte,toate foarte interesante și magistral susținute de Eliza.

Descopăr o femei inteligentă,cultă, spontană,dar în același timp și o femeie sensibilă și cu o candoare aproape copilărească pe alocuri!

Uimit,mă întrebam unde o fi curva aceea futăcioasă,acea devoratoare de bărbați, pentru că doamna o descoperisem!

La un moment dat îmi spune pe un ton excitant și hotărât în același timp : Vreau să te fut!

Îi răspund că am venit să o fut eu!

Mă duc la duș primul urmat de ea. O aștept în fund pe pat! Apare femeia goală,în toată splendoarea ei,o cuprind și îmi ingrop fața în burtica ei,pentru mine unul dintre cele mai sexi părți ale unei femei,alături de șolduri și sâni,cele care dau nota feminității și capacității de procreere!

O îndepărtez puțin de mine pentru a o admira mai bine și pentru a decide ce și cum vreau să fac!

Eram ca un copil sărac admirând jucăriile scumpe dintr-un magazin !Îmi era imposibil să mă hotărăsc,prin urmare decid să văd ce voi primi ca și cadou!

Și de aici începe examenul!

Și de acum își face apariția femeia adevărată,femeia care te impresionează cu atitudinea dezinvoltă din pat,dar,în același timp,implicată,atentă la ce oferă și la ce primește!

Te fute și se fute ca o adevărată futăcioasă,cu acea efervescență și trăire specifică unei femei căreia îi place bărbatul și pula și și știe să arate și să trăiască momentele!

Dacă până atunci aș fi comparat-o cu un vin nobil vechi,după aș compara-o cu o șampanie de colecție!

A început cu un oral deep cu mine așezat pe spate!Un oral făcut cu trecere prin toate tehnicile întâlnite până atunci! Când tandru și finuț,când hotărât și accelerat! Scafandrul dispărea cu totul,oralul transformându-se intru-un adevărat throatfuck!

M-a ascultat la oral în toate pozițiile! Mă dădea pe spate,mă urca cu fundul pe marginea canapelei,iar pe spate,iar pe canapea! Aproape mereu mă privea să îmi vadă reacțiile și parcă citeam o stare de excitare când îmi vedea fața schimonosită de plăcere!

Chinul ăsta a durat ceva vreme,cred că vreo douăzeci de minute,timp în care,de multe ori,pierdeam contactul cu realiatatea!

Într-un moment de bunătate,conștientă că simțurile îmi sunt întise la maxim,mă întreabă dacă vreau să fumez o țigară!

Accept bucuros,dornic să scap pentru zece minute de tortura produsă de buzele,gura, limba și gâtul ei! Dau să mă ridic,dar îmi pune mâna în piept și mă împinge aproape brutal înapoi pe spate! Se ridică,ia o țigară,o aprinde și mi-o bagă în gură,ea fiind nefumătoare! Îmi ziceam că chiar vrea să mă relaxez,dar,în timp ce eu trăgeam in țigară,a început iar tortura!

A început iar asaltul asupra pulii,dar de data acesta într-o manieră extrem de delicată!O lingea de sus până jos,îi mângâia capul cu vârful limbii,o înghițea pe toată într-un ritm foarte lent,apoi trecea la bijuterii pe care le lingea abia atingându-le, adică exact așa cum îmi place mie,eu nefiind fan al suptului coaielor,ci al atingerilor fine!

A început să coboare mai jos și a început un anilingus la fel de finuț. Am oprit-o pentru că nu mă excită decât mental și doar în anumite situații. Nu ne aflam în vreuna dintre ele! Termin de fumat țigara printre mișcările spasmodice ale mușchilor și gemetele de plăcere!

Mă ridică din pat,se așează pe spate cu capul la marginea patului invitându-mă parcă să-i abuzez gura și gâtul!Doamne,cum știe femeia asta ce vor și ce le place bărbaților! Încep facefuck-ul și throatfuck-ul destul de atent și de slow până când se obișnuiește,continuînd apoi mai adânc,putin mai determinat,cu ținut pula în gât destul de mult timp,în timp ce cu mâinile îi sustineam capul,uneori chiar împingându-l în întâmpinarea pulii. Continui mișcările în această poziție și mă aplec peste ea ajungând cu gura la păsărica ei!Încep un cunni cu atingeri foarte,foarte fine!O simt cum se cambrează și cum vibrează! Măi să fie,îmi zic!Chiar îi place?

Continuăm câteva minute în acest 96 extrem de plăcut până când se retrage de sub mine,mă ia,mă trântește pe spate în pat și mă încalecă.

Îmi zic că îi place lady on top,dar unde-i prezervativul? Realizez repede că nu era nevoie pentru că ea voia lady on top cu limba mea!Înaintează,vine cu păsă deasupra feței mele!Scot limba și „o țin tare”!Începe să se atingă foarte fin, în ritmul ei domol,semn că intuisem bine stilul care îi place atunci când am atacat-o! Îi simțeam tremurul,îi auzeam respiratia sacadată și gemetele înăbușite!

Atunci când crede ea de cuviință,descalecă de pe fața mea și îmi șoptește cu o voce plângăcios-rugătoare:„Fute-mă!Vreau să mă fuți!”

Mai mult decât mine?

Sar sprinten,o trag la marginea patului și, cu mine în picioare,începem un doggystyle cu penetrare ușoară în acea păsă frumoasă,strâmtă,umedă și primitoare! Ușor,ușor pătrund mai adânc mărind ritmul,în timp ce ea mă contra foarte convingător!Aveam mâinile puternic înfipte în bucile ei tari trăgând-o uneori violent în mine!Am asezonat totul cu un dirty talking nu foarte violent la care am primit răspuns pe măsură!Bucile acelea senzaționale le mai pedepseam din când în când cu câte o binemeritată plesneală! Reacțiile Elizei mă făceau să cred că suntem în același film,și unul frumos pe deasupra!La subsol urmăream un spectacol de bouncing-tits cum rar mi-a fost dat să văd.

Dacă aș fi uitat scopul principal pentru care am venit probabil că eram terminat demult,dar, preocupat cu analiza reactiilor Elizei,am uitat să mă gândesc la mine!Am uitat și că voiam foarte mult să testez și fundulețul pentru a fi ca acasă!

Sărmana pulă, care nu avusese niciun pic de răgaz atâta vreme și stătuse dreaptă ca la onor la drapel,a început să dea semne de oboseală!Atât i-a trebuit Elizei să simtă că a sărit ca arsă și unde nu mi-a luat-o la o smotoceală de nu s-a văzut,de a trebuit săraca pulă să revină imediat la starea inițială.

Eliza ne-a întors iar curul,mie și pulii, și am continuat futaiul în doggy!

Eram în continuare atent la analiza treburilor pe care le facem noi,adică eu și pula!

Dacă reacțiile erau naturale,impresia mea era că nu ar fi chiar așa de rău,mai ales că la un momentdat am avut impresia că simt niște contracții,dar eram atent la altceva în acel moment!

Eliza mă simte că nu sunt concentrat,se retrage și schimbă tactica,hotărâtă să-mi golească coaiele!

Ne așezăm într-un 69 pe laterală,poziție în care aveam maximă libertate să fac ce vreau cu gura și o oarecare libertate pentru a executa un facefuck fără mare amplitudine!

Nu după multă vreme îmi explodează creierii,apar binecunoscutele stele verzi și mișcările spasmodice ale tuturor părților și mușchilor corpului,semn că Eliza reușise să-mi extragă esența!

Nu s-a oprit până când reacțiile mele nu au fost asemănătoare parkinsonului!

Timp de două-trei minute am fost complet rupt de lume,motiv pentru care ,sincer,nu știu ce s-a întâmplat! Ulterior mi-am amintit ca prin vis că a zis că am un gust bun! O fi fost swallow?

E posibi,dar nu bag mâna în foc!

Îmi revin,mă ridic,mă duc la masă,mă arunc însetat asupra sticlei de apă și îmi aprind o țigară.

Îmi îndrept privirea spre Eliza să văd în ce stare este ea!

Aveam în fața ochilor o femeie aproape firavă,ușor sfioasă și parcă răvășită!

Curva din pat dispăruse,apărând o femeie purtând toate semnele unei tăvăleli pasional-animalice,semne pe care aproape toate femeile le arată în asemenea situații!

Începem să vorbim natural ca și când toate cele petrecute înaine erau foaret normale.

Și chiar erau!

Îmi aduc aminte și realizez că nu făcusem sex anal.

Îi spun,cu o voce care trăda un ușor regret!

Îmi spune că ea mi-a spus la momentul oportun,în momentul când ea credea că este portivit pentru ea,pentru că analul nu (mai) e printre plăcerile ei favorite!

Sunt convins că așa a fost,dar nu avea cine să audă!

Ne-am dus la duș pe rând. În timp ce făceam duș cu ușa deschisă,Eliza a început să facă un fel de parada modei, prezentându-se cu ochelari! Mi-a cerut părerea. Sincer vă spun că nu știu cum îmi place mai mult ,cu sau fără!

Răspunsul cel mai corect este că îmi place oricum. Este genul de femeie care îmi place la fel de mult îmbrăcată ca și dezbrăcată,la fel de mult la o masă la resteurant ca și la un dezmăț în așternuturi!

Scriu această recenzie la multă vreme de la producerea evenimentelor pentru că am vrut să văd dacă impresiile și parererile generale de atunci în ceea ce o privește pe Eliza rămân aceleași și că este o femeie wau și iar wau,conform cu crezul personal cuprins în semnătura mea!

Da,Eliza este o femeie Wau în ceea ce privește aspectul fizic și Wau în ceea ce privește exprimarea în pat,atâta vreme cât am în minte impresiile de atunci ca și când s-ar fi petrecut ieri!

În ceea ce privește parerile cu care am plecat referitor la examenul dat mi-e teamă să mă hazardez pentru a nu cădea în desuet! Ce pot spune este că nu am plecat dezamăgit de mine,dar nici nu am motive să fiu foarte mulțumit! Eliza este examinatorul!

Chiar dacă ea nu va da note niciodată,eu o voi face și voi nota astfel:

Oral: 10,complet și înnebunitor!

Normal: 9.90,debordant și participativ!

Anal: nu s-a consumat din cauza urechilor mele! Ce am uitat să spun este faptul că găurica are un aspect virginal de nici nu zici că a fost pătrunsă vreodată!

Atitudine: 10 cu mine;doamnă înainte și după,curvă în timpul...

N-am vizitat bucătăria! :laugh2

GFE: 10,n-a arătat sau nu am văzut nicio secundă vreo atitudine sau reacție profesionistă!

PSE : 10,o femeie care simte și care te face să simți! Odată încinsă nu refuză și mai ales nu își refuză nimic!Mi-e greu să spun ce primează la ea între plăcere și înters!

Igienă: 9.90,impecabilă,doar că zecele este rezervat!

Aspect fizic: 9.90,bestială,criminală,mortală și ....futabilă rău!

Eliza,îmi cer iertare dacă tăcerea mea de până acum te-a descumpănit!

Pe această femeie o recomand,cu un ușor sentiment de gelozie,domnilor,tuturor domnilor,dar numai domnilor,pentru că este femeia all in one care nu trebuie ratată!

Este foarte greu să întâlnești în viața privată o astfel de femeie și să o mai și cucerești!

Declarație scrisă și semnată de un rechin (aproape) devorat de o FEMEIE ADEVĂRATĂ!

Pfff, eu ce sa zic? Iti multumesc pentru cuvintele frumoase,ma simt coplesita.

Mai lasat fara replica cat ai scris despre mine.

Bine, tu ai si talent la scris, ti-a placut profesoara de romana mult:))).Si mie profu dintr-a opta:'))))

Sa ma ierti ca nu am vazut cand ai postat, a fost tocmai de ziua mea si s-a pierdut printre alte postari .

Multumesc

 

 

Ps. Ai trecut clasa:))))

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Din ciclul „O femeie all in one”!

 

În iunie se împlinise un an de la ultimul examen la care mă supusesem!

Eram în căutarea unei examinatoare corecte,dar exigente,o examinatoare căreia să-i placă bărbatul și pula măcar la nivel moderat,una care să examineze pentru că îi și place tăvăleala nu numai avantajele materiale și ,deasemenea,să aibă doctoratul luat,nu vreo puștoaică fără nici măcar BAC-ul!

Voiam deasemenea ca examinarea să se facă cel putin la probele pe care le susțin acasă,adică oral,normal și anal. Dacă existau și probe noi cum ar fi facefuck, throatfuck,finalizare orală sau facială, dirty talking sau mai știu eu care,eram dispus să le dau,numai să îmi cunosc nivelul de pregătire.

Căutam în topice,le studiam cu atenție, făceam comparații!

Oscilam între 4-5 doamne,tot comparând, interacționând pe topice pentru a testa reacții!

Printre acestea se afla și Eliza și pe topicul căreia mai postam când și când comentarii,impresii și glumițe!

La un moment dat primesc un mesaj de la ea!

Când l-am văzut m-a cuprins neliniștea!Era primul mesaj inițiat de o escortă și nu de mine! Mă gândeam:doamne,ce dracu am scris pe topic de s-a supărat,ce am făcut de a deranjat-o? Ezitam să-l deschid! Până la urmă îmi fac curaj,cu convingerea că orice greșeală aș fi comis o pot repara!

Citesc mesajul și rămân mut! De uimire! Îl recitesc și compun răspunsul,cu convingerea deja formată că am terminat căutările! Următoarele,nu multe,mesaje îmi confirmă că Eliza este cea mai bună alegere pentru scopul meu! Așadar,Eliza să fie,deși mi se părea că ar fi o adevărată devoratoare de bărbați,o femeie pe care nu o impresionezi prea ușor!

Urmează programarea!

Nu mă interesa neapărat ziua cât faptul că voiam să fiu primul din ziua respectivă! Ca să fie ca acasă! Că doar și acasă sunt primul din ziua respectivă! :laugh2 :ras

Ajung la ușă,însoțit de emoțiile care semănau cu cele din perioada adolescentină! Îmi deschide!

Îmi apare în față (aproape) femeia din fotografii,doar că arată mult mai bine în realitate!

Ținuta foarte sexi,adică chiloți și sutien și un neglije negru,transparent și pe niște tocuri foarte înalte,îmi accelerează bătăile inimii!

Am un deja vu! Îmi aduce aminte de vremea începutului căsătoriei cănd,datorită programului infernal, pentru că voiam acumulări mari și rapide, și datorită unor întâmplări nefaste,deși ajungeam acasă cu o poftă nebună de tăvăleală,adormeam la masă în timp ce mâncam!

Dacă a văzut nevăstuica cum stau treburile,nemulțumită de starea de fapt,a decis să schimbe situația! Și-a achiziționat două seturi complete de lenjerie sexi,una neagră și una roșie,cu care mă întâmpina când și când.

Când se întâmpa acest lucru exista riscul să adorm nemâncat,dar nefutut era exclus!

O întreb dacă este dezamăgită de ce vede comparativ cu așteptările ei! Îmi spune că nu! Să crezi femeia? Urmează să mai analizez! Mă întreabă și ea același lucru! Păi,eu cum dracu să fiu dezamăgit când știam cracii,curul și sânii ăia demențiali de îi puteam desena cu ochii închiși! A! La chip? Nici vorbă! Niște ochi frumoși și ageri,cu un năsuc ușor obraznic și o gură cu niște buze atât de groase că ar fi putut umple un castron dacă erau transformate în ciulama,toate acestea încadrate într-un oval perfect,formau imaginea completă!

Predau crinul,semn că am studiat șapte ani acasă! O fi fost singurul?

Se duce să îl pună în vază,se întoarce,mă îmbrățișează și mă provoacă la un french kiss! Din cauză că sunt fumător,am fost mai reținut.M-a întrebat dacă nu vreau! Să nu vreau? Draci! Prost aș fi să nu strivesc buzele alea cărnoase! Și începe lupta gurilor și dansul limbilor! Din când în când îmi înfigeam fața între sânii ăia de colecție!

Ne liniștim puțin și trecem la socializare,la o țigară și o sticlă de apă!

Abordăm mai multe subiecte,toate foarte interesante și magistral susținute de Eliza.

Descopăr o femei inteligentă,cultă, spontană,dar în același timp și o femeie sensibilă și cu o candoare aproape copilărească pe alocuri!

Uimit,mă întrebam unde o fi curva aceea futăcioasă,acea devoratoare de bărbați, pentru că doamna o descoperisem!

La un moment dat îmi spune pe un ton excitant și hotărât în același timp : Vreau să te fut!

Îi răspund că am venit să o fut eu!

Mă duc la duș primul urmat de ea. O aștept în fund pe pat! Apare femeia goală,în toată splendoarea ei,o cuprind și îmi ingrop fața în burtica ei,pentru mine unul dintre cele mai sexi părți ale unei femei,alături de șolduri și sâni,cele care dau nota feminității și capacității de procreere!

O îndepărtez puțin de mine pentru a o admira mai bine și pentru a decide ce și cum vreau să fac!

Eram ca un copil sărac admirând jucăriile scumpe dintr-un magazin !Îmi era imposibil să mă hotărăsc,prin urmare decid să văd ce voi primi ca și cadou!

Și de aici începe examenul!

Și de acum își face apariția femeia adevărată,femeia care te impresionează cu atitudinea dezinvoltă din pat,dar,în același timp,implicată,atentă la ce oferă și la ce primește!

Te fute și se fute ca o adevărată futăcioasă,cu acea efervescență și trăire specifică unei femei căreia îi place bărbatul și pula și și știe să arate și să trăiască momentele!

Dacă până atunci aș fi comparat-o cu un vin nobil vechi,după aș compara-o cu o șampanie de colecție!

A început cu un oral deep cu mine așezat pe spate!Un oral făcut cu trecere prin toate tehnicile întâlnite până atunci! Când tandru și finuț,când hotărât și accelerat! Scafandrul dispărea cu totul,oralul transformându-se intru-un adevărat throatfuck!

M-a ascultat la oral în toate pozițiile! Mă dădea pe spate,mă urca cu fundul pe marginea canapelei,iar pe spate,iar pe canapea! Aproape mereu mă privea să îmi vadă reacțiile și parcă citeam o stare de excitare când îmi vedea fața schimonosită de plăcere!

Chinul ăsta a durat ceva vreme,cred că vreo douăzeci de minute,timp în care,de multe ori,pierdeam contactul cu realiatatea!

Într-un moment de bunătate,conștientă că simțurile îmi sunt întise la maxim,mă întreabă dacă vreau să fumez o țigară!

Accept bucuros,dornic să scap pentru zece minute de tortura produsă de buzele,gura, limba și gâtul ei! Dau să mă ridic,dar îmi pune mâna în piept și mă împinge aproape brutal înapoi pe spate! Se ridică,ia o țigară,o aprinde și mi-o bagă în gură,ea fiind nefumătoare! Îmi ziceam că chiar vrea să mă relaxez,dar,în timp ce eu trăgeam in țigară,a început iar tortura!

A început iar asaltul asupra pulii,dar de data acesta într-o manieră extrem de delicată!O lingea de sus până jos,îi mângâia capul cu vârful limbii,o înghițea pe toată într-un ritm foarte lent,apoi trecea la bijuterii pe care le lingea abia atingându-le, adică exact așa cum îmi place mie,eu nefiind fan al suptului coaielor,ci al atingerilor fine!

A început să coboare mai jos și a început un anilingus la fel de finuț. Am oprit-o pentru că nu mă excită decât mental și doar în anumite situații. Nu ne aflam în vreuna dintre ele! Termin de fumat țigara printre mișcările spasmodice ale mușchilor și gemetele de plăcere!

Mă ridică din pat,se așează pe spate cu capul la marginea patului invitându-mă parcă să-i abuzez gura și gâtul!Doamne,cum știe femeia asta ce vor și ce le place bărbaților! Încep facefuck-ul și throatfuck-ul destul de atent și de slow până când se obișnuiește,continuînd apoi mai adânc,putin mai determinat,cu ținut pula în gât destul de mult timp,în timp ce cu mâinile îi sustineam capul,uneori chiar împingându-l în întâmpinarea pulii. Continui mișcările în această poziție și mă aplec peste ea ajungând cu gura la păsărica ei!Încep un cunni cu atingeri foarte,foarte fine!O simt cum se cambrează și cum vibrează! Măi să fie,îmi zic!Chiar îi place?

Continuăm câteva minute în acest 96 extrem de plăcut până când se retrage de sub mine,mă ia,mă trântește pe spate în pat și mă încalecă.

Îmi zic că îi place lady on top,dar unde-i prezervativul? Realizez repede că nu era nevoie pentru că ea voia lady on top cu limba mea!Înaintează,vine cu păsă deasupra feței mele!Scot limba și „o țin tare”!Începe să se atingă foarte fin, în ritmul ei domol,semn că intuisem bine stilul care îi place atunci când am atacat-o! Îi simțeam tremurul,îi auzeam respiratia sacadată și gemetele înăbușite!

Atunci când crede ea de cuviință,descalecă de pe fața mea și îmi șoptește cu o voce plângăcios-rugătoare:„Fute-mă!Vreau să mă fuți!”

Mai mult decât mine?

Sar sprinten,o trag la marginea patului și, cu mine în picioare,începem un doggystyle cu penetrare ușoară în acea păsă frumoasă,strâmtă,umedă și primitoare! Ușor,ușor pătrund mai adânc mărind ritmul,în timp ce ea mă contra foarte convingător!Aveam mâinile puternic înfipte în bucile ei tari trăgând-o uneori violent în mine!Am asezonat totul cu un dirty talking nu foarte violent la care am primit răspuns pe măsură!Bucile acelea senzaționale le mai pedepseam din când în când cu câte o binemeritată plesneală! Reacțiile Elizei mă făceau să cred că suntem în același film,și unul frumos pe deasupra!La subsol urmăream un spectacol de bouncing-tits cum rar mi-a fost dat să văd.

Dacă aș fi uitat scopul principal pentru care am venit probabil că eram terminat demult,dar, preocupat cu analiza reactiilor Elizei,am uitat să mă gândesc la mine!Am uitat și că voiam foarte mult să testez și fundulețul pentru a fi ca acasă!

 

Sărmana pulă, care nu avusese niciun pic de răgaz atâta vreme și stătuse dreaptă ca la onor la drapel,a început să dea semne de oboseală!Atât i-a trebuit Elizei să simtă că a sărit ca arsă și unde nu mi-a luat-o la o smotoceală de nu s-a văzut,de a trebuit săraca pulă să revină imediat la starea inițială.

Eliza ne-a întors iar curul,mie și pulii, și am continuat futaiul în doggy!

Eram în continuare atent la analiza treburilor pe care le facem noi,adică eu și pula!

Dacă reacțiile erau naturale,impresia mea era că nu ar fi chiar așa de rău,mai ales că la un momentdat am avut impresia că simt niște contracții,dar eram atent la altceva în acel moment!

Eliza mă simte că nu sunt concentrat,se retrage și schimbă tactica,hotărâtă să-mi golească coaiele!

Ne așezăm într-un 69 pe laterală,poziție în care aveam maximă libertate să fac ce vreau cu gura și o oarecare libertate pentru a executa un facefuck fără mare amplitudine!

Nu după multă vreme îmi explodează creierii,apar binecunoscutele stele verzi și mișcările spasmodice ale tuturor părților și mușchilor corpului,semn că Eliza reușise să-mi extragă esența!

Nu s-a oprit până când reacțiile mele nu au fost asemănătoare parkinsonului!

Timp de două-trei minute am fost complet rupt de lume,motiv pentru care ,sincer,nu știu ce s-a întâmplat! Ulterior mi-am amintit ca prin vis că a zis că am un gust bun! O fi fost swallow?

E posibi,dar nu bag mâna în foc!

Îmi revin,mă ridic,mă duc la masă,mă arunc însetat asupra sticlei de apă și îmi aprind o țigară.

Îmi îndrept privirea spre Eliza să văd în ce stare este ea!

Aveam în fața ochilor o femeie aproape firavă,ușor sfioasă și parcă răvășită!

Curva din pat dispăruse,apărând o femeie purtând toate semnele unei tăvăleli pasional-animalice,semne pe care aproape toate femeile le arată în asemenea situații!

Începem să vorbim natural ca și când toate cele petrecute înaine erau foaret normale.

Și chiar erau!

Îmi aduc aminte și realizez că nu făcusem sex anal.

Îi spun,cu o voce care trăda un ușor regret!

Îmi spune că ea mi-a spus la momentul oportun,în momentul când ea credea că este portivit pentru ea,pentru că analul nu (mai) e printre plăcerile ei favorite!

Sunt convins că așa a fost,dar nu avea cine să audă!

Ne-am dus la duș pe rând. În timp ce făceam duș cu ușa deschisă,Eliza a început să facă un fel de parada modei, prezentându-se cu ochelari! Mi-a cerut părerea. Sincer vă spun că nu știu cum îmi place mai mult ,cu sau fără!

Răspunsul cel mai corect este că îmi place oricum. Este genul de femeie care îmi place la fel de mult îmbrăcată ca și dezbrăcată,la fel de mult la o masă la resteurant ca și la un dezmăț în așternuturi!

Scriu această recenzie la multă vreme de la producerea evenimentelor pentru că am vrut să văd dacă impresiile și parererile generale de atunci în ceea ce o privește pe Eliza rămân aceleași și că este o femeie wau și iar wau,conform cu crezul personal cuprins în semnătura mea!

Da,Eliza este o femeie Wau în ceea ce privește aspectul fizic și Wau în ceea ce privește exprimarea în pat,atâta vreme cât am în minte impresiile de atunci ca și când s-ar fi petrecut ieri!

În ceea ce privește parerile cu care am plecat referitor la examenul dat mi-e teamă să mă hazardez pentru a nu cădea în desuet! Ce pot spune este că nu am plecat dezamăgit de mine,dar nici nu am motive să fiu foarte mulțumit! Eliza este examinatorul!

Chiar dacă ea nu va da note niciodată,eu o voi face și voi nota astfel:

Oral: 10,complet și înnebunitor!

Normal: 9.90,debordant și participativ!

Anal: nu s-a consumat din cauza urechilor mele! Ce am uitat să spun este faptul că găurica are un aspect virginal de nici nu zici că a fost pătrunsă vreodată!

Atitudine: 10 cu mine;doamnă înainte și după,curvă în timpul...

N-am vizitat bucătăria! :laugh2

GFE: 10,n-a arătat sau nu am văzut nicio secundă vreo atitudine sau reacție profesionistă!

PSE : 10,o femeie care simte și care te face să simți! Odată încinsă nu refuză și mai ales nu își refuză nimic!Mi-e greu să spun ce primează la ea între plăcere și înters!

Igienă: 9.90,impecabilă,doar că zecele este rezervat!

Aspect fizic: 9.90,bestială,criminală,mortală și ....futabilă rău!

Eliza,îmi cer iertare dacă tăcerea mea de până acum te-a descumpănit!

Pe această femeie o recomand,cu un ușor sentiment de gelozie,domnilor,tuturor domnilor,dar numai domnilor,pentru că este femeia all in one care nu trebuie ratată!

Este foarte greu să întâlnești în viața privată o astfel de femeie și să o mai și cucerești!

 

Declarație scrisă și semnată de un rechin (aproape) devorat de o FEMEIE ADEVĂRATĂ!

wow! ai scris un roman, multa rabdare si timp trebuie sa ai...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

wow! ai scris un roman, multa rabdare si timp trebuie sa ai...

Nu am nevoie nici de timp,nici de răbdare pentru că atunci când știi ce ai de scris cuvintele se aștern ușor!

Am recenzii scurte,cele mai multe,dar și unele mai consistente!

La ce experiență și trăiri am avut lângă această FEMEIE simt că,să nu zâmbiți sarcastic,am scris prea puțin!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

wow! ai scris un roman, multa rabdare si timp trebuie sa ai...

O aștept pe Ana Paraschiv să spună, referitor la cantitate,câte cuvinte are,pentru că, în privința calității,îi cunosc părerea (deja)! :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Mda..Il avem si pe Tolstoi acum pe acest profil..Sau mai bine un nou Flaubert,care sa scrie "Doamna Eliza" si nu despre Bovary.Sper sa nu imi fie inteles gresit sarcasmul....Il prefer totusi pe poetul Garii de Nord...

 

https://www.youtube.com/watch?v=c5GyHkz4bl8

Am scris mult pentru că Eliza mi-a oferit atât de mult!

Am scris mult pentru că Eliza merită mult!

Chiar dacă nu vă place ce si cum am scris, nici nu are importantă,vă garantez că Eliza vă va plăcea,iar asta este cel mai important! :hihat

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut

Shark , a dost un compliment din partea lui @arnaldo forlani. Eu asa am inteles.

 

Ai talent la scris , este cunoscuta si apreciata fabuloasa ta recenzie la Carmen Gfe 2017.

In ceea ce ma priveste sunt o femeie normala . Atitudinea mea tine de atitudinea barbatului din fata mea...

Este mult de discutat pe tema asta.

Daca arnaldo forlani punea la bataie wishky si nu vodca:))),mai povesteam...

 

Ps Nu beau alcool, doar asa cat sa imi straluceasca ochii si sa fac circ:)))

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Shark , a dost un compliment din partea lui @arnaldo forlani. Eu asa am inteles.

 

Ai talent la scris , este cunoscuta si apreciata fabuloasa ta recenzie la Carmen Gfe 2017.

In ceea ce ma priveste sunt o femeie normala . Atitudinea mea tine de atitudinea barbatului din fata mea...

Este mult de discutat pe tema asta.

Daca arnaldo forlani punea la bataie wishky si nu vodca:))),mai povesteam...

 

Ps Nu beau alcool, doar asa cat sa imi straluceasca ochii si sa fac circ:)))

Corecta apreciere.Shark e talent la scris.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut

La birou pana la ora 24 ...

 

 

post-10813-0-15711600-1508767353_thumb.jpeg

 

post-10813-0-09863600-1508767397_thumb.jpeg

post-10813-0-47442700-1508767430_thumb.jpeg

post-10813-0-09152400-1508767460_thumb.jpeg

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Din ciclul „O femeie all in one”!

 

În iunie se împlinise un an de la ultimul examen la care mă supusesem!

Eram în căutarea unei examinatoare corecte,dar exigente,o examinatoare căreia să-i placă bărbatul și pula măcar la nivel moderat,una care să examineze pentru că îi și place tăvăleala nu numai avantajele materiale și ,deasemenea,să aibă doctoratul luat,nu vreo puștoaică fără nici măcar BAC-ul!

Voiam deasemenea ca examinarea să se facă cel putin la probele pe care le susțin acasă,adică oral,normal și anal. Dacă existau și probe noi cum ar fi facefuck, throatfuck,finalizare orală sau facială, dirty talking sau mai știu eu care,eram dispus să le dau,numai să îmi cunosc nivelul de pregătire.

Căutam în topice,le studiam cu atenție, făceam comparații!

Oscilam între 4-5 doamne,tot comparând, interacționând pe topice pentru a testa reacții!

Printre acestea se afla și Eliza și pe topicul căreia mai postam când și când comentarii,impresii și glumițe!

La un moment dat primesc un mesaj de la ea!

Când l-am văzut m-a cuprins neliniștea!Era primul mesaj inițiat de o escortă și nu de mine! Mă gândeam:doamne,ce dracu am scris pe topic de s-a supărat,ce am făcut de a deranjat-o? Ezitam să-l deschid! Până la urmă îmi fac curaj,cu convingerea că orice greșeală aș fi comis o pot repara!

Citesc mesajul și rămân mut! De uimire! Îl recitesc și compun răspunsul,cu convingerea deja formată că am terminat căutările! Următoarele,nu multe,mesaje îmi confirmă că Eliza este cea mai bună alegere pentru scopul meu! Așadar,Eliza să fie,deși mi se părea că ar fi o adevărată devoratoare de bărbați,o femeie pe care nu o impresionezi prea ușor!

Urmează programarea!

Nu mă interesa neapărat ziua cât faptul că voiam să fiu primul din ziua respectivă! Ca să fie ca acasă! Că doar și acasă sunt primul din ziua respectivă! :laugh2 :ras

Ajung la ușă,însoțit de emoțiile care semănau cu cele din perioada adolescentină! Îmi deschide!

Îmi apare în față (aproape) femeia din fotografii,doar că arată mult mai bine în realitate!

Ținuta foarte sexi,adică chiloți și sutien și un neglije negru,transparent și pe niște tocuri foarte înalte,îmi accelerează bătăile inimii!

Am un deja vu! Îmi aduce aminte de vremea începutului căsătoriei cănd,datorită programului infernal, pentru că voiam acumulări mari și rapide, și datorită unor întâmplări nefaste,deși ajungeam acasă cu o poftă nebună de tăvăleală,adormeam la masă în timp ce mâncam!

Dacă a văzut nevăstuica cum stau treburile,nemulțumită de starea de fapt,a decis să schimbe situația! Și-a achiziționat două seturi complete de lenjerie sexi,una neagră și una roșie,cu care mă întâmpina când și când.

Când se întâmpa acest lucru exista riscul să adorm nemâncat,dar nefutut era exclus!

O întreb dacă este dezamăgită de ce vede comparativ cu așteptările ei! Îmi spune că nu! Să crezi femeia? Urmează să mai analizez! Mă întreabă și ea același lucru! Păi,eu cum dracu să fiu dezamăgit când știam cracii,curul și sânii ăia demențiali de îi puteam desena cu ochii închiși! A! La chip? Nici vorbă! Niște ochi frumoși și ageri,cu un năsuc ușor obraznic și o gură cu niște buze atât de groase că ar fi putut umple un castron dacă erau transformate în ciulama,toate acestea încadrate într-un oval perfect,formau imaginea completă!

Predau crinul,semn că am studiat șapte ani acasă! O fi fost singurul?

Se duce să îl pună în vază,se întoarce,mă îmbrățișează și mă provoacă la un french kiss! Din cauză că sunt fumător,am fost mai reținut.M-a întrebat dacă nu vreau! Să nu vreau? Draci! Prost aș fi să nu strivesc buzele alea cărnoase! Și începe lupta gurilor și dansul limbilor! Din când în când îmi înfigeam fața între sânii ăia de colecție!

Ne liniștim puțin și trecem la socializare,la o țigară și o sticlă de apă!

Abordăm mai multe subiecte,toate foarte interesante și magistral susținute de Eliza.

Descopăr o femei inteligentă,cultă, spontană,dar în același timp și o femeie sensibilă și cu o candoare aproape copilărească pe alocuri!

Uimit,mă întrebam unde o fi curva aceea futăcioasă,acea devoratoare de bărbați, pentru că doamna o descoperisem!

La un moment dat îmi spune pe un ton excitant și hotărât în același timp : Vreau să te fut!

Îi răspund că am venit să o fut eu!

Mă duc la duș primul urmat de ea. O aștept în fund pe pat! Apare femeia goală,în toată splendoarea ei,o cuprind și îmi ingrop fața în burtica ei,pentru mine unul dintre cele mai sexi părți ale unei femei,alături de șolduri și sâni,cele care dau nota feminității și capacității de procreere!

O îndepărtez puțin de mine pentru a o admira mai bine și pentru a decide ce și cum vreau să fac!

Eram ca un copil sărac admirând jucăriile scumpe dintr-un magazin !Îmi era imposibil să mă hotărăsc,prin urmare decid să văd ce voi primi ca și cadou!

Și de aici începe examenul!

Și de acum își face apariția femeia adevărată,femeia care te impresionează cu atitudinea dezinvoltă din pat,dar,în același timp,implicată,atentă la ce oferă și la ce primește!

Te fute și se fute ca o adevărată futăcioasă,cu acea efervescență și trăire specifică unei femei căreia îi place bărbatul și pula și și știe să arate și să trăiască momentele!

Dacă până atunci aș fi comparat-o cu un vin nobil vechi,după aș compara-o cu o șampanie de colecție!

A început cu un oral deep cu mine așezat pe spate!Un oral făcut cu trecere prin toate tehnicile întâlnite până atunci! Când tandru și finuț,când hotărât și accelerat! Scafandrul dispărea cu totul,oralul transformându-se intru-un adevărat throatfuck!

M-a ascultat la oral în toate pozițiile! Mă dădea pe spate,mă urca cu fundul pe marginea canapelei,iar pe spate,iar pe canapea! Aproape mereu mă privea să îmi vadă reacțiile și parcă citeam o stare de excitare când îmi vedea fața schimonosită de plăcere!

Chinul ăsta a durat ceva vreme,cred că vreo douăzeci de minute,timp în care,de multe ori,pierdeam contactul cu realiatatea!

Într-un moment de bunătate,conștientă că simțurile îmi sunt întise la maxim,mă întreabă dacă vreau să fumez o țigară!

Accept bucuros,dornic să scap pentru zece minute de tortura produsă de buzele,gura, limba și gâtul ei! Dau să mă ridic,dar îmi pune mâna în piept și mă împinge aproape brutal înapoi pe spate! Se ridică,ia o țigară,o aprinde și mi-o bagă în gură,ea fiind nefumătoare! Îmi ziceam că chiar vrea să mă relaxez,dar,în timp ce eu trăgeam in țigară,a început iar tortura!

A început iar asaltul asupra pulii,dar de data acesta într-o manieră extrem de delicată!O lingea de sus până jos,îi mângâia capul cu vârful limbii,o înghițea pe toată într-un ritm foarte lent,apoi trecea la bijuterii pe care le lingea abia atingându-le, adică exact așa cum îmi place mie,eu nefiind fan al suptului coaielor,ci al atingerilor fine!

A început să coboare mai jos și a început un anilingus la fel de finuț. Am oprit-o pentru că nu mă excită decât mental și doar în anumite situații. Nu ne aflam în vreuna dintre ele! Termin de fumat țigara printre mișcările spasmodice ale mușchilor și gemetele de plăcere!

Mă ridică din pat,se așează pe spate cu capul la marginea patului invitându-mă parcă să-i abuzez gura și gâtul!Doamne,cum știe femeia asta ce vor și ce le place bărbaților! Încep facefuck-ul și throatfuck-ul destul de atent și de slow până când se obișnuiește,continuînd apoi mai adânc,putin mai determinat,cu ținut pula în gât destul de mult timp,în timp ce cu mâinile îi sustineam capul,uneori chiar împingându-l în întâmpinarea pulii. Continui mișcările în această poziție și mă aplec peste ea ajungând cu gura la păsărica ei!Încep un cunni cu atingeri foarte,foarte fine!O simt cum se cambrează și cum vibrează! Măi să fie,îmi zic!Chiar îi place?

Continuăm câteva minute în acest 96 extrem de plăcut până când se retrage de sub mine,mă ia,mă trântește pe spate în pat și mă încalecă.

Îmi zic că îi place lady on top,dar unde-i prezervativul? Realizez repede că nu era nevoie pentru că ea voia lady on top cu limba mea!Înaintează,vine cu păsă deasupra feței mele!Scot limba și „o țin tare”!Începe să se atingă foarte fin, în ritmul ei domol,semn că intuisem bine stilul care îi place atunci când am atacat-o! Îi simțeam tremurul,îi auzeam respiratia sacadată și gemetele înăbușite!

Atunci când crede ea de cuviință,descalecă de pe fața mea și îmi șoptește cu o voce plângăcios-rugătoare:„Fute-mă!Vreau să mă fuți!”

Mai mult decât mine?

Sar sprinten,o trag la marginea patului și, cu mine în picioare,începem un doggystyle cu penetrare ușoară în acea păsă frumoasă,strâmtă,umedă și primitoare! Ușor,ușor pătrund mai adânc mărind ritmul,în timp ce ea mă contra foarte convingător!Aveam mâinile puternic înfipte în bucile ei tari trăgând-o uneori violent în mine!Am asezonat totul cu un dirty talking nu foarte violent la care am primit răspuns pe măsură!Bucile acelea senzaționale le mai pedepseam din când în când cu câte o binemeritată plesneală! Reacțiile Elizei mă făceau să cred că suntem în același film,și unul frumos pe deasupra!La subsol urmăream un spectacol de bouncing-tits cum rar mi-a fost dat să văd.

Dacă aș fi uitat scopul principal pentru care am venit probabil că eram terminat demult,dar, preocupat cu analiza reactiilor Elizei,am uitat să mă gândesc la mine!Am uitat și că voiam foarte mult să testez și fundulețul pentru a fi ca acasă!

 

Sărmana pulă, care nu avusese niciun pic de răgaz atâta vreme și stătuse dreaptă ca la onor la drapel,a început să dea semne de oboseală!Atât i-a trebuit Elizei să simtă că a sărit ca arsă și unde nu mi-a luat-o la o smotoceală de nu s-a văzut,de a trebuit săraca pulă să revină imediat la starea inițială.

Eliza ne-a întors iar curul,mie și pulii, și am continuat futaiul în doggy!

Eram în continuare atent la analiza treburilor pe care le facem noi,adică eu și pula!

Dacă reacțiile erau naturale,impresia mea era că nu ar fi chiar așa de rău,mai ales că la un momentdat am avut impresia că simt niște contracții,dar eram atent la altceva în acel moment!

Eliza mă simte că nu sunt concentrat,se retrage și schimbă tactica,hotărâtă să-mi golească coaiele!

Ne așezăm într-un 69 pe laterală,poziție în care aveam maximă libertate să fac ce vreau cu gura și o oarecare libertate pentru a executa un facefuck fără mare amplitudine!

Nu după multă vreme îmi explodează creierii,apar binecunoscutele stele verzi și mișcările spasmodice ale tuturor părților și mușchilor corpului,semn că Eliza reușise să-mi extragă esența!

Nu s-a oprit până când reacțiile mele nu au fost asemănătoare parkinsonului!

Timp de două-trei minute am fost complet rupt de lume,motiv pentru care ,sincer,nu știu ce s-a întâmplat! Ulterior mi-am amintit ca prin vis că a zis că am un gust bun! O fi fost swallow?

E posibi,dar nu bag mâna în foc!

Îmi revin,mă ridic,mă duc la masă,mă arunc însetat asupra sticlei de apă și îmi aprind o țigară.

Îmi îndrept privirea spre Eliza să văd în ce stare este ea!

Aveam în fața ochilor o femeie aproape firavă,ușor sfioasă și parcă răvășită!

Curva din pat dispăruse,apărând o femeie purtând toate semnele unei tăvăleli pasional-animalice,semne pe care aproape toate femeile le arată în asemenea situații!

Începem să vorbim natural ca și când toate cele petrecute înaine erau foaret normale.

Și chiar erau!

Îmi aduc aminte și realizez că nu făcusem sex anal.

Îi spun,cu o voce care trăda un ușor regret!

Îmi spune că ea mi-a spus la momentul oportun,în momentul când ea credea că este portivit pentru ea,pentru că analul nu (mai) e printre plăcerile ei favorite!

Sunt convins că așa a fost,dar nu avea cine să audă!

Ne-am dus la duș pe rând. În timp ce făceam duș cu ușa deschisă,Eliza a început să facă un fel de parada modei, prezentându-se cu ochelari! Mi-a cerut părerea. Sincer vă spun că nu știu cum îmi place mai mult ,cu sau fără!

Răspunsul cel mai corect este că îmi place oricum. Este genul de femeie care îmi place la fel de mult îmbrăcată ca și dezbrăcată,la fel de mult la o masă la resteurant ca și la un dezmăț în așternuturi!

Scriu această recenzie la multă vreme de la producerea evenimentelor pentru că am vrut să văd dacă impresiile și parererile generale de atunci în ceea ce o privește pe Eliza rămân aceleași și că este o femeie wau și iar wau,conform cu crezul personal cuprins în semnătura mea!

Da,Eliza este o femeie Wau în ceea ce privește aspectul fizic și Wau în ceea ce privește exprimarea în pat,atâta vreme cât am în minte impresiile de atunci ca și când s-ar fi petrecut ieri!

În ceea ce privește parerile cu care am plecat referitor la examenul dat mi-e teamă să mă hazardez pentru a nu cădea în desuet! Ce pot spune este că nu am plecat dezamăgit de mine,dar nici nu am motive să fiu foarte mulțumit! Eliza este examinatorul!

Chiar dacă ea nu va da note niciodată,eu o voi face și voi nota astfel:

Oral: 10,complet și înnebunitor!

Normal: 9.90,debordant și participativ!

Anal: nu s-a consumat din cauza urechilor mele! Ce am uitat să spun este faptul că găurica are un aspect virginal de nici nu zici că a fost pătrunsă vreodată!

Atitudine: 10 cu mine;doamnă înainte și după,curvă în timpul...

N-am vizitat bucătăria! :laugh2

GFE: 10,n-a arătat sau nu am văzut nicio secundă vreo atitudine sau reacție profesionistă!

PSE : 10,o femeie care simte și care te face să simți! Odată încinsă nu refuză și mai ales nu își refuză nimic!Mi-e greu să spun ce primează la ea între plăcere și înters!

Igienă: 9.90,impecabilă,doar că zecele este rezervat!

Aspect fizic: 9.90,bestială,criminală,mortală și ....futabilă rău!

Eliza,îmi cer iertare dacă tăcerea mea de până acum te-a descumpănit!

Pe această femeie o recomand,cu un ușor sentiment de gelozie,domnilor,tuturor domnilor,dar numai domnilor,pentru că este femeia all in one care nu trebuie ratată!

Este foarte greu să întâlnești în viața privată o astfel de femeie și să o mai și cucerești!

 

Declarație scrisă și semnată de un rechin (aproape) devorat de o FEMEIE ADEVĂRATĂ!

Una dintre cele mai bune recenzii pe care le am citit.

Felicitari !

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

<p>Disponibila ptr programari pana mai tarziu Pot fii contactata prin sms, whats app, PM, :callyou

  •  
  •  

Aii de plm, ce ai ajuns sa faci, sa postezi si pe topicele altor fete. Sau iti trebuiesc ochelari? Mai bine vezi ce faci cu herpesul. :slap2

 

Eliza, scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine cand am vazut ce a facut... e inacceptabil asa ceva.

  • Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Telefon: 073232
  • Oras:Sibiu
  • Telefon: 073232
  • Oras:Sibiu

Pfff, eu ce sa zic? Iti multumesc pentru cuvintele frumoase,ma simt coplesita.

Mai lasat fara replica cat ai scris despre mine.

Bine, tu ai si talent la scris, ti-a placut profesoara de romana mult:))).Si mie profu dintr-a opta:'))))

Sa ma ierti ca nu am vazut cand ai postat, a fost tocmai de ziua mea si s-a pierdut printre alte postari .

Multumesc

Ps. Ai trecut clasa:))))

In Sibiu cand vi?
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Una dintre cele mai bune recenzii pe care le am citit.

Felicitari !

Mulțumesc evil12!

Meritul meu este asemănător cu cel al unui comentator sportiv!

Dacă meciul este bun și comentariul lui este bun pentru că are ce comenta!

Eu doar am relatat desfășurarea "meciului" între mine și ea,meci în care Eliza a strălucit ca o adevărată vedetă,în timp ce eu am scăpat de retrogradare,trecând clasa!

Am un oarecare regret,dar infinit mai mic decât regretul pe care l-aș fi avut dacă nu o cunoșteam pe această femeie cu totul și cu totul specială!

Link spre comentariu
  • Oras:Sao Paulo
  • Oras:Sao Paulo

Bună seara tovarăsi libertini voi incerca pt prima data sa fac o recenzie nu stiu cat de bine va iesi dar incercarea moarte n-are:Am vizitat-o pe Doamna Eliza in data de 13 octombrie 2017 intr-o zi de vineri imi amintesc bine asta. M-a surprins plăcut eu urmăream de ceva vreme tipicul distinsei doamne vorbesc foarte SERIOS cand spun DOAMNĂ chiar este una dar nu orice fel de doamnă si o Comoară. Sunt foarte multe calități care le apreciez la doamna atat de multe ca nici nu stiu cu ce sa incep dar voi incerca sa o iau in ordinea prioritatilor:1. Aspectul Fizic este unul frumos trăsături feminine si mai ales FORME VOLUPTOASE exact ce imi place mie(stiu trebuie să stau la rand )doamna are multi admiratori ca orice profesionista intr-o meserie facuta cu mult profesionalism! 2.Locatia perfect amenajata pt activitati cu tenta erotica-de admirat e ca pune mult pret pe satisfacerea clientului atat pe plan fizic dar mai ales vrea sa lase impresia unei persoane sociabile chiar da dovada de o anumita cultura si mai ales educatie daca exista RESPECT RECIPROC ceea ce mi se pare absolut NORMAL. Vizita a durat fix 70 de minute am lasat (la inițiativa mea a fost 250 de lei).Din cate observ Doamna are multe calități atat fizice cat si un caracter deosebit.Sa stiti cand gasiti o Comoară pretuiti-o dar nu fiti egoisti.Spre deosebire de alte femei care s-au dovedit a fi niste javre D-na Eliza este de apreciat ca desi cunoaste sentimente sincere are RESPECT pt sentimentele admiratorilor ei fapt dovedit prin faptul ca nu pozează poze noi decat in momentul in care e disponibilă deci nu sicaneaza pe NIMENI motiv pt care merita toate aplauzele are un trinom unic :FRUMUSETE CARACTER(NOBLETE) si mai ales INTELIGENTA un trinom RAR FOARTE RAR ca o COMOARĂ!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...