Sari la conținut

Matura Bianca 0762524608


Postări Recomandate

Citat:

"Matura,senzuala.. tandara,atenta la dorintele tale.Te astept sa petrecem impreuna momente fierbinti si pline de pasiune intr-un cadru intim si discret."

 

 

şi mai jos pozele care m-au excitat:

 

 

Dacă PASTE-zi numărul damezei în ograda domnului Goooogule, el după o scurtă vreme îţi şopteşte că nu de multă vreme la acest număr aşteptau telefoanele domnişoarelor care au vrut să lucreze în germania, cu acte în regulă şi în condiţii sigure pe mulţi euroi, având privilegiul totodată să practice cea mai veche şi încă înfloritoare meserie, care în nomenclatorul de meserii foarte probabil că are nr: XXX.

Amu dilemă frate! Ce vedem noi în aceste poze? Că de faină e destul de faină, vede toată lumea, dar cine este dânsa? O fii "puştioaica" sau "peştioaica". Na tată Hamlet dragă ăsta e întrebare întrebătoare, nu flic-flacul tău vechi de "a fii sau n-a fii" sau ce o fii?

Cine are timp, minute (în orice reţea) şi chef să stea la tele-vrăjeală, poate să se apuce de cercetat acest caz. De are şi baftă să i se şi răspundă şi află ceva va fii decorat cu "puncte de rău-purtaţie" de dragii noştrii moderatori!

No astea fiind spuse, dăm startul la munca de cercetare şi poate zilele astea reuşim să punem şi "termometrul" în guriţa damezei să vedem cât e de caldă, că de roşie, e roşie ca focul!

Prieteni dragi, vă doresc să vă surâdă norocul!

 

post-19635-0-54645200-1389639564_thumb.jpg

post-19635-0-98426400-1389639573_thumb.jpg

post-19635-0-14173300-1389639582_thumb.jpg

post-19635-0-87758600-1389639591_thumb.jpg

post-19635-0-48902500-1389639603_thumb.jpg

post-19635-0-08469000-1389639613_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Dacă v-am pus întrebarea şi nimeni nu s-a interesat, atunci să vă dau şi răspunsul, poate nici asta nu o să vă intereseze:

dameza declară  preţurile astfel : la 150 Ron / jumătate de oră masaj+finalizare prin OP+NP

                                                  sau 200 Ron / 1 oră

M-a repezit la telefon să spun dacă vin sau nu că are foarte multe programări! Nu vorbeşte urât dar nu m-a făcut nici aşa de curios să-i fac o vizită! După stilul de abordare a clientului, tind să cred că e venită de pe alte meleaguri ce se găsesc la sud de noi. Asta e!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am incercat eu doamna, si am ramas cu un gust amar. Detalii mai jos:

 

Infierbantat de poze am sunat si am stabilit o intalnire destul de usor. Locaita e in binecunoscutul bloc turn, nou construit, de pe Observatorului , vis a vis de Profi Zorilor.

Apartamentul e cu 2 camere si arata foarte bine. Dusul ok, dotat cum trebuie, am primit prosop curat

 

Doamna: matura, pozele ii apartin in totalitate. Corpul picioare si fund asa ca in poze, sanii un pic lasati. Dantura PRAF (nu doar lipsa, ci si probleme de igiena bucala) Iti piere instant cheful de ON sau de FK. M-a asteptat in tinuta din poze, si dupa o conversatie scurta am trecut la dus si pe urma la treaba. GFE inexistent

 

Preturile sunt 150 RON 30 de min sau 200 RON ora. Am ales prima varianta si am zis ca pulsez daca e cazul.

 

Actiunea: am ales oral protejat din cauza problemelor din guritza, destul de banal executat. La normal m-a invitat deasupra dansei, moment in care mi-a pierit tot cheful. Ridicandu-si mainile in sus, fiind intinsa pe pat, m-a lovit cu o mireasma de la sub brat, de era sa moara ostasul. Clar nu se spalase dupa vizita anterioara, sau daca a facut-o, a facut-o ca la tzara - doar pe pasarica. In prezenta mea nu a facut dus.

Mirosul era urat, amestecat cu miros de parfum, si mi-a taiat tot elanul. Pana la urma am intors-o pe burta si am reusit sa termin pe la spate.

 

Overall probleme de igiena, desi pozele arata asa, nu s-a pastrat acelasi inters cand am vazut doama pe viu. GFE aproape inexistent, tehnica slabuta.

 

Note:

Aspect: 5

OP: 6

NP: 6

GFE: 2

Igiena: 4

 

Eu unul nu mai revin in ciuda posteriorului dansei si a faptului ca e un MILF.

  • Like 16
Link spre comentariu

Salutare ,

 

 

    joi seara am vizitat-o si eu pe doamna. SINCER SI ACUM IMI PARE RAU  dar ce sa ii faci , asa-i cand esti cu coaiele pline. Pe scurt ; contactat si stabilit intalnire in renumitl bloc din Zorilor . Am ajuns la doamna si prima impresie  a fost ca am gresit usa. Pozele sunt reale dar fata ....., vorba unuia dantura ei este compusa din pauza-carie lipsa , carie , etc. Mi-a prezentat ce include "meniul" si m-am inteles cu ea la o finalizare si sa includa si anal.

   Am facut rapid un dus si doamna a asteptata linistita in camera. Inceput ostilitatile cu un OP ( nici daca imi dadea ea bani nu faceam nepotrotejat ) . Are mai mult de 33 de ani ( ea atat spune ca are). apoi din misionar in dogyy , lady on top, iar doggy. Mirosuri ciudate nu am simtit dar sincer e neingrijita. Pedichiura sau manuchiura cred ca nu au fost facute niciodata.

    la doggy cred ca am vazut cel mai urat cur :))) hemoroizi , par din belsug si un ochi maro imens.

 

  terminat rapid doar sa scap. Nu comenteaza si se conformeaza la ce ii spui.

PS ne-am inteles la 150 ron finalizarea , am platit 200 ca asa aveam la mine , daca voi ati vazut restul......i-am recomandat sa isi faca pedichiura pe rest.

 

NU O  RECOMAND .

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...