Sari la conținut

adelina24 0740837752


Vizitator fullspeed

Postări Recomandate

  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

AVE !

 

Am sunat, am primit detalii.

Le scriu aici pe scurt ca fie de folos pentru cine vrea sa incerce.

Prea plina pt gustul meu.

 

100 lei / ora / OP sau ON / NP, anal nu am intrebat.

Doua finalizari.

Masaj de relaxare inclus.

E nou venita, de doar cateva zile.

 

La mai mare !

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Aparitie noua in Oradea.

Locatia este in spatele blocurilor zig-zag de pe Bul.Dacia, pe str.Tusnad. Dupa ce m-am invartit cateva minute bune ( ca reper este un punct termic) ...toate scarile de bloc le gaseam doar cea buna, nu....ajung in sfarsit la blocul cautat. Sunt intampinat de o domnita de aproximativ 1,70m si cam 75kg , roscata, incaltata pe niste tocuri si intr-un neglijeu scurt care abia ii acoperea fundul.Prima lucru care iese in evidenta sunt sanii mari si care pe parcursul intalnirii s-au dovedit ca nici nu erau moi. Stam la o tigara si un suc in bucatarie si asa aflu ca este venita de cateva zile in Oradea pentru o perioada,deocamdata nelimitata. Fata este foarte socialbila, zambareata poti discuta cu ea orice. Dupa aceasta scurta, dar binevenita socializare am cerut un prosop si am purces spre dus. Baia este curata, dotata cu gel de dus. Sunt invitat apoi in dormitor si dupa cateva saruturi sunt intins pe spate si sarutat de sus pana jos.Odata ajuns la junior, acesta este inghitit aproape cu totul de gurita flamanda a fetei. Nici outele nu sunt neglijate, fiind linse si supte. Apoi am rugat-o sa se intinda pe spate si am inceput explorarea pasaricii. Era curata, fara mirosuri suspecte...din pacate insa cu perisori (s-a scuzat de la inceput pentru asta,fiind noua in oras abia ziua urmatoare a reusit sa-si faca programare la salon). Am inceput sa-i dau rotocoale pasaricii cu limba iar intre timp degetele mele se faceau pe rand nevazute in ,,vagauna'' ei...1,2 si apoi chiar trei.In timp ce continuam exploararea cu degetele, am trecut sa-i sarut sanii imensi si foarte atragatori. Apoi am urcat mai sus iar buzele noastre s-au impreunat intr-un sarut foarte pasional.Cand am simtit ca este umeda de tot, l-am imbracat pe junior si am inceput din pozitia misionar, continunad lady on top si apoi din nou misionar. In tot acest timp eram sarutat atat pe gat cat si pe buze. Simtind ca momentul culminat se apropie am intensificat miscarile si am terminat glorios in balonas, in timp ce limbile noastre erau un tot unitar. Am mai ramas imbratisati cateva minute pana am fost in stare sa ma ridic si sa merg sa fac un dus. La sfarsit am mai stat de vorba la o tigara. Nu s-a uitat deloc la ceas in acest timp.Se poate 2 finalizari in intervalul de 1 ora ( in balonas, sau pe corp) dar eu am optat ca de obicei pentru o singura finalizare........odata ,dar bine. Desi este un pic plinuta (aviz amatorilor) compenseaza prin sanii foarte generosi, dar si prin implicare.

Locatie: Ap.2 camere, nu lux, dar curat 8/9; apect 8,5; oral 9; normal 9; anal -;GFE 10;Cadou 100 Ron/ora.ON + NP

  • Like 19
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:everyware
  • Oras:everyware

In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru intarzierea cu care postez recenzia pentru domnisoara din topic, vizita la dansa am avut-o in 21 ianuarie.

Numarul de telefon l-am luat de pe site, de unde mi-am facut si o prima impresie despre domnita cu privire la aspectul acesteia. Asadar am sunat in jurul orei 15 si mi-a raspuns cred la al 3-lea apel, pe care desigur ca l-am facut intr-un interval de aproximativ 20 minute. M-am programata peste inca vreo 30 minute, ca astepta un client.

Locatia este undeva langa gara (nu cunosc foarte bine Oradea insa sigur era ceva Penny prin zona). Am sunat cand am ajuns in apropierea magazinului si am fost ghidat prin telefon catre scara si apartament. Aici fac mentiunea ca tipa se uita pe geam si daca nu ii palce aspectul tau, nu te primeste. La telefon este extrem de prietenoasa si deschisa insa nici realitatea face to face nu este alta.

Locatia este un apartament cu un gen living in care intri si pe mana stangta este o masa cu un laptop si vreo 2 telefone pe el iar in fata un TV. Apartamentul are doua camere si baia care sunt corect mobilate,

Am fost condus de domnita in camera ostilitatilor unde a avut loc si discutia cu privire la tarife si servicii. Tarifarea se face in prinicpal la Ora, nu la numar insa exista si posibilitatea optarii pentru un numar.

Serviciile sunt ON/OP in functie de igiena, NP si anal nu am intrebat nefiind interesat.

Domnita este cea din ultimele poze, putin plinuta insa nu neaparat suparator. Are in schimb niste sani superbi si fermi si atitudinea foarte prietenoasa.

Eu am optat pentru o ora la 120 Ron si chiar m-a mirat, stiind din recenziile anterioare ca e 100 Ron insa mi-a spus ca a majorat tariful pentru ca a trecut de perioada de acomodare in Oradea, ea nefiind din oras.

Asadar am primit prosop si am purces la dusul de rigoare.

Intors in camera, ma astepta goala pe pat, invitandu-ma sa ma asez langa ea. Am ineput prin mangaieri, sarutari pe corp (nu am intrebat de FK dar cred k accepta), apoi a trecut usor spre zona de mai jos unde deja Gogu dadea semne de dezmortire. Aici am avut parte de o surpriza neplacuta: a desfacut un prez si l-a si montat, pana sa ma dezmeticesc eu. I-am atras atentia ca nu asa a fost intelegerea si a incercat sa negocieze ceva de genul in extra 20 Ron pentru ON insa am refuzat si i-am spus ca o penalizez daca nu il da jos pentru oral. Binenteles ca s-a conformat si a demontat mantia de protectie executand un oral bun, cu umeziala destula, fara dinti si fara mana, adanc si pasional. A acordat atentie si la oo care erau poraspat epilate, lucru care l-a si remarcat "le-ai aranjat pentru mine?", Dupa oralul demential in care credeam ca nu mai rezist am rugat-o sa se aseze pe spate pentru a gusta din pussylica ei corect epilata, frumos mirositoare si deja umeda. Am zabovit putin asupra acesteia incat am vazut ca ii palce si sincer si mie imi cam placea. La un moment dat am incercat sa introduc un deget insa m-a rugat sa nu o fac asa ca am fost baiat ascultator si am continuat doar cu limba in interior. M-a rugat sa o penetrez lucru pe care l-am facut insa am dorit ca ea sa vina deasupra ceea ce a fost chiar incantator vreau sa va spun. Tipei chiar ii place sa te calareasca si, in ciuda kg in plus, sa stiti ca te calareste destul de bine. Se misca foarte bine si alterneaza cu sarituri sau miscari lascive ale bazinului de te freaca cu piersicuta pe toata zona. In tot acest timp eu ma jucam cu sanii ei mari si frumosi care se zbenguiau pe la nasul meu. Dupa cateva minute, excitat de miscarile ei, atinsul sanilor si gemetele care erau cat se poate de reale, am luat putina initiativa si dupa ce am dat putin in ea in aceeasi pozitie de lady on top, am si finalizat.

AM stat l povesti unul langa celalalt tinandu-ne in brate si aici punctez ca initiativa pentru actul 2 a venit din partea ei. DUpa o igenizare cu servetele umede, a inceput cu atingeri cu unghiile si cu parul pe piept si abdomen, pana in zona in care deja Gogu era pe cale de a se trezi. A continuat cu acelasi oral demential pe care nu il mai descriu, dupa care, la rugamintea mea a montat mantia si am inceput din nou cu un doggy in care eu eram in picioare langa pat. Se misca si aici fenomenal, da contre se unduieste, te lasa sa o prinzi de buci ca la un moment dat aveam impresia ca tin de doua manere, nu de bucile ei. Ei aici am dat in tobe de ne-au auzit vecinii si normal finlul glorios a venit in caciulitas(se putea si pe bucile ei).

La plecare am facut un dus de revigorare intrucat imi tremrau picioarele.

Cand am iesit in acel living am avut o surpriza destul de placuta:o alta dameza pe nume Alexia cu ceva tatuaje si pe picior si pe spate, slabuta si mai inalta. MI-am luat la revedere de la ele cu gandul ca poate o voi incerca si pe aceasta din urma la o urmatoare vizita.

Si acum notele, care sunt putin subiective avand in vedere ca imi plac femeile mai plinute:

 

Locatie:10

Aspect: 9 - putin plinuta

Igiena:10

Oral:9 - daca era CIM era 10

Normal:10 - se implica, geme

Tarif:120 roni/ora

 

Spor.

  • Like 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

buna dragilor,vreau sa va multumesc pentru recenziile voastre si sper sa am tot mai multe la fel de bune si cat mai multe vizite la fel de placute..pupici dulci

Bine ai venit printre noi Adelina.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

        Cu chef de ceva nou, singura disponibila fiind Adelina, m-am programat sunand la numarul din titlul topicului in 10 min urmand sa resun din zona Penny Stefan cel Mare  pentru a fi ghidat pana la locatia acesteia (usor de gasit) , un apartament frumos, modern decorat, cu doua camere, am fost primit de Adelina intr-o camasa de noapte foarte scurta ce abia-i acoperea fundul,  sanii erau scosi puternic si frumos in evidenta ceea ce mi-a furat imediat privirea, pielea fina, solarizata sau bronzata, roscata cu parul prins in coada, mai plinuta dupa cum se poate vedea si in pozele de mai sus, 24 de ani declarati de ea, aproximativ 1,70 inaltime si 70 kg.

        Foarte primitoare si vorbareata ne asezam in bucatarie la povesti unde era si noua ei colega de apartament cu care pare a se cunoaste de mult timp „Roxana-0746614446 (nu e genul top model, dar arata bine si  mi-am pus ochii  pe ea, este cea din poza topicului ei)”, ...., intreb tariful, 120 RON / numar ON+NP sau 200 ora, noile tarife cica. Decartez suma fara nici un comentariu si trecem in camera de actiune unde scapam rapid rapid de haine, ne intindem, mangaieri, eu cu sanii in mana (ai ce prinde), ma intind pe spate, incepem un ON la inceput mai lent, pe toata lungimea, foloseste tehnica de vacum, foarte tare senzatia, arunca priviri sexy ce parca iti transmit ca e doar inceputul, incepe sa  o suga si mai in viteza, imi introduce soldatelul si intre sani si tot alterneaza intre acestea doua,  timp in care am intrebat-o una alta de noua colega si daca intra la pachet in trei. Raspunsul a fost pozitiv, fetele fac sex in 3, accepta penetrare din una in alta cunoscandu-se de foarte multa vreme si avand incredere reciproca in igiena lor, tarif pentru un numar 120+120 la fiecare=240 RON. Eu deja i-am spus ca urmez sa reapar la ele pentru un trio, incantata fiind ma surata pe buze, o intind pe spate sa ii gust pasarica cu labii aproabe insesizabile, un minus aici pentru ca era epilata cam de 2 zile, in rest curata fara mirosuri suspecte, punem casca de protectie si incepem in misionar, timp in care ii lingeam sanii ce pe mine ma fascinau, ne-am sarutam  pe buze (nu-i place  „cu  mozoale” cum spunea ea), la un moment dat si-a incolacit picioarele in jurul meu si ma tragea de mama focului in ea zici ca vroia sa trec cu totul prin ea, schimbam la cerea mea pe la spate in genunchi amandoi pe pat, nimic spectaculos,  doar fundul mare si fin si sanii ce  sareau in toate partile, da contre foarte foarte bune domnisoara,  aici un mare plus, intreband daca accepta finalizare orala am fost refuzat  propunand finalizare pe corpul ei oriunde altundeva. M-a tentat pentru moment un titz fuck si finalizare pe sani dar asta o las pe data viitoare cand voi stropi pe final 2 perechi de  tatze faine.  

        Am schimbat pentru finalizare tot la dogy dar eu in picioare iar  ea la marginea patului, intre timp desigur nu-i slabeam sanii din palpare si vazand ce hard era micutzul meu s-a impins in mine  de cateva ori cu atata talent incat am avut parte de o finalizare zic eu mai dinamica  in cascheta de protectie. Baia nu am vizitat-o pe final fiind putin grabit,  m-am curatat cu servetele umede, timp in care mi-a mai spus una alta despre ea, m-am echipat si ... am ramas pe data viitoare cand voi avea timp pentru un trio.

  

Notele:

Locatie: 10 – curat, modern, spatios.

Aspect: 7 – e mai plinuta dar are un  +1 pentru sanii frumosi si pielea creola/ fina .
Oral: 9 – tehnica buna, implicare totala dar fara deep nu pot da 10.
Normal : 8  – accepta orice pozitie, si are un +1pentru contrele superbe.
Igiena: 9 – curata fara mirosuri, piele fina dar pentru pasarica neepilata total  are doar 9.

GFE: 9  – foarte deschisa si vorbareata nu te simti ca si la o escorta, pacat ca nu accepta FK.

Halat: 120 RON    ON+NP /1  numar.

Raport pret/calitate: cam mult asa dintr-o data(de la tariful initial la cel actual) avand in vedere la ce mai avem pe piata, dar nu imi pare rau de investitie. O recomand cu drag celor ce nu au probleme cu kilogramele in plus.

 

 

Spor la pasarici stramte si pe gustul tuturor.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

  Am vizitat'o si eu saptamana trecuta pe Adelina . E o domnisoara draguta la fata, putin mai plinuta, undeva la 1,70 pentru cei care prefera cateva kilograme in plus e excelent . Locatia v'a dat'o colegul mai sus ,undeva langa magazinul Penny , foarte usor de gasit .  

 

Locatie : 10 - un apartament spatios, foarte bine pus la punct, pat mare ,excelent

Aspect : 7.5 ( un mare plus pentru sani si pielea fina,catifelata ; daca ar scapa de kilogramele in plus i'as da un 8 cu siguranta)

Oral : 9.5 - printre cele mai bune din Oradea la acest capitol, parerea mea , nu foloseste mainile, raspunde la orce comenzi, sta cum vrei

Normal : 8 , nimic deosebit

Igiena:9,nimic deosebit

GFE : 9 , vorbareata, o personalitate placuta, + nu te grabeste + pune telefonul pe silent 

Halat : nu comentez,preturile sunt mai sus afisate ,restul stabiliti cu dansa .

 

Raport calitate-pret : nimic deosebit , as putea spune ca tinde spre bun.

 

 

 Spor la treaba tovarasi , o recomand celor care nu au probleme cu femeile mai "plinute" cum zicea si colegu mai sus.

  • Like 9
Link spre comentariu

Am zis ca trebuie sa o bifez si eu pe aceasta domnisoara dupa reclama pozitiva a confratiilor de dinainte asa ca am sunat la 0740837752 , am intrebat: ce si cum,

  - locatia Stefan cel mare, vis a vis de PENY,

   -oferta : o finalizare 100 ron OP,NP,

                 120 ron ON,NP,

                 200 o ora,  

                 240 o finalizare trio cu ea si colega ei

am stabilit intalnirea in jumatate de ora, azi, pe la 16; 00 aproximativ.

Ajuns in fata la Peny , sun , ma indruma spre locatie, ma pofteste inauntru locatia e curate aranjat frumos. Fata e cea din poza, aspect fizic placut, plinuta, dar draguta la fata sani mari , piele fina, m-a primit intr-o tinuta sexy. M-a intrebat ce varianta aleg am ales OP,NP cu 100 ron.

Ma cer la baie, am primit prosop curat, baia ca de altfel toata locatia, curata, frumos amenajata.

Cand m-am intors ma astepta dezbracata, foarte vorbareata , ma pofteste langa ea ma pun pe spate, si incepand cu atingeri suave am povestit putin, astel am aflat ca suntem din acelasi judet , respective Alba, ca a venit de curand in Oradea,in ianuarie, dar ca de fapt ca origine este bihoreanca, plecata de aici din copilarie.

A pus prezervativul, a inceput cu saruturi pe corp incepand de la gat si continuand pana la ala micu pe care l-a luat in gura tot, la smotocit la invartit pacat ca el era foooarte obosit dupa ziua de ieri cand l-am foarte solicitat pe saracul, inca nu mi-am revenit, altfel cred ca ma facea sa ma termin la oral. De atentie la zonele adiacente nu am avut parte decat cu manuta, dar cred ca daca ii ceream se conforma,

Am zis ca vin si eu sa gust pasarica ei proaspat epilate, ba chiar o ustura putin parerea mea cred ca s-a epilat cu putin timp inainte sa vin eu. Foarte gustoasa pasarica.Asa ca am zis sa intru in ea. Nu as fi zis ca si din misionar se misca asa bine, da contre frumoase geme placut(dar zic eu ca se preface, insa asta nu conteaza, noi sa ne simtim bine, iar daca ii place si ei cu atat mai bine).

 

A fost o tentativa de a ma termina pe la spate si cu ea deasupra insa cum am zis juniorul saracul era obosit , m-am terminat manual primit servetele umede pentru igienizare

Am intrebat de colega ei zice ca vine luni dupa ora 15:00 si ca da accepta sex in trei pretul fiind dublu 240.

O experienta placuta va salut si spor la TOT,

 

Note:

Locatie – 10 nimic de reprosat

Aspect – 8 aspect placut dar plinuta , poze reale, sani mari, piele fina, draguta la fata.

 Igiena - 10- nu am ce reprosa, nici un miros, proaspat epilata.

Atitudine - 10 – vorbareata , vrea sa iti faca pe plac.

GFE -  9nu sarut pe buze , da saruturi pe corp, da imbratisari.

Oral protejat – 9 , un fel de deep, nu am avut parte de atentie la zonele adiacente decat cu mana, insa foarte placut executat, l-a smotocit nu gluma

Normal  - 9 – orice pozitie vrei, nu comenteaza, se misca bine.

Pret-ul: 100 ron finalizarea OP/NP

Raport calitate pret: bun.

Recomandare : da

De revenit: DA , pentru un trio cu colega ei.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Fuck me sideways! Deci fata asta-i MULTĂ. Nu oricum, ci îi plac shaormele cu de toate. Ardelenește spus, bistoș o să fiu flagged pentru mesaj, dar come on.. Să stai pe spate și ÎNCĂ să ai un abdomen de batracian?? Aici sigur o să mă ia la rost CrazyLara, dar cine spune că-i o postură grațioasă și madame este un etalon al frumuseții ori e chior ori are fetișuri BBW exagerate. Nu vreau să par ipocrit; înțeleg adepții grăsuțelor, femeilor cu forme, more cushion for the pushin'. Dar fata asta arată cum ar fi în luna a șaptea de gestație ..cu tripleți. Sau după un concurs de mâncat plăcinte, cu medalia de aur ca talangă la grumaz.

Înainte să-i ia apărarea dom'șoarei o altă prestatoare/feministă solidară, hai să vă-ntreb, fetelor. Vi se pare normal în 'meseria' asta să te neglijezi într-atât? "Lasă, fată, să bag în mine ca sparta că mă machiez dimineață cu trafaletu' și clienții sigur n-or să observe că-s cât o batoză!"

Iar voi, domnilor, unde ne e demnitatea? Chiar nu putem găsi oriunde în oraș o tipă cu același fizic ..sferic? Unde-am ajuns? Să futem orice cu două mâini și două picioare?

/rage off

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Îmi cer scuze pentru postare dublă, dar a trecut timpul alocat pentru a edita mesajul precedent. Am vrut doar să adaug că NU o cunosc personal pe dom'șoara Adelina, nu am nimic personal ea și intenția mea NU a fost de a (o) insulta și/sau să-i știrbesc din clientelă. Cine știe ce ființă ..plăpândă se ascunde în spatele.. pozelor (am vrut inițial să folosesc un alt cuvânt, dar mă tem că s-ar fi interpretat aiurea, m-ați fi etichetat ca malițios, etc). Mai precizez că nu sunt misogin. Din contră, iubesc femeia. Dar în definitiv, frumusețea e-n ochii privitorului. Pe cine-l gâdilă vizual/în pantaloni pozele de mai sus, by all means, mergeți de-i încercați serviciile fetii.

Namaste!

Link spre comentariu
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Păi să-ți fie de bine! Repet: n-am vrut să insult pe nimeni, nu dați cu bota. Mi-am spus o părere. În fond și la urma urmei pentru asta e forumul, nu?

Toate cele bune! (..și țâțoase! :D )

Link spre comentariu

Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Ete,ca te-ai gandit tu ca o sa te iau la rost!N-am avut de gand,chiar am intrat pe topicul asta cu gandul ca ma abtin de la postare,dar ma obligi :P

Zici tu ca nu ai fost la ea,atunci cu ce te deranjeaza aspectul ei?Sau cu ce te deranjeaza ca altii vor s-o futa?Sau pe mine?Intrebi daca nu sunt alte fete,care arata mai bine?Depinde ce inseamna mai bine...pentru tine inseamna mai slaba.Si da,sunt si fete slabe in oras.te duci la ele,deci le cunosti.Intreb si eu,ce rost a avut sa incerci sa o denigrezi pe fata?Zici,ca forumul este pentru informare.Da,pentru informare despre intalnirile avute cu fetele,nu despre poze,care oricum se vad....

 

Si inca o intrebare,de ce crezi/credeti voi unii ca ceea ce vedeti voi frumos este etalonul frumusetii?Intelegeti odata,ca gusturile difera!Daca nu va place cineva,ignorati topicul ei si basta.Si mai intelegeti,ca sunt barbati carora chiar le plac fetele plinute,chiar daca voua vi se pare ciudat.Lor li se pare la fel de ciudat fetisul vostru cu slabele.Tocmai a plecat de la mine cineva,care ne considera pe amandoua slabe ptr gusturile lui.(El mi-a zis si de postarea ta,altfel sigur nu observam.)So,lasati oamenii in pace,nici de preferintele voastre nu se leaga nimeni!

 

Si am mai citit odata postarea ta si am zis ca daca o fac s-o fac lata.Faptul ca esti plinuta,nu inseamna ca bagi in tine toata ziua ca sparta sau ca te neglijezi.Uite,eu personal de cel putin un an nu mai mananc fast food si am renuntat si la tot ce inseamna carbohidrati.E adevarat,ca ma mai scap la ele,dar mai rar.In niciun caz zilnic.Si am slabit cam 2 kg.E adevarat ca sunt cam lenesa si nu fac sport atat de des,cum ar trebui,dar mai fac si aia.So,mai incetut si cu prejudecatile ;)

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...