Sari la conținut

Alina - Vitan - 0735939031


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ieri dupa-amiaza, dupa ce tocmai plecasem fara sa raman la o don'soara pe care am si recenzat-o, ma tot invarteam asa si nu prea stiam incotro sa o apuc sa imi fac si eu damblaua ... Mi-am amintit ca vazusem un anunt proaspat, cautasem inainte de a pleca si pe net si pe forum, nicio urma de numarul respectiv de telefon, totusi pozele imi facusera cu ochiul tare de tot, asa ca am sunat, si vocea ei m-a convins sa ma duc.

 

 

Anuntul (AT): ALINA, dulce, sexy si pasionala, te astept la mine in dormitor. Iti pot oferi un oral nep. si normal in cele mai sexy pozitii, lux, ac, discretie maxima. 150 lei ora. Te astept, pupici. 100L fin. 0735.939.031 / 0735939031

 

 

Bun, deci sunat, explicat detalii locatie, purces intr-acolo, ajuns in 10 min, ca eram destul de aproape ... Locatie usor de gasit, str. Foisorului chiar aproape de intersectia cu Calea Vitan. Ajuns jos, sunat, urcat, don'soara ma astepta dupa usa, imbracata cu sutien negru, o fustita foarte foarte scurta si sexoasa, pantofi toc cui mare.

 

 

Don'soara: chiar draguta dupa standadele mele, zambitoare, cu chef de vorba dar nu peste masura ... 28-29 ani, cca 1.65-1.66 par vopsit blond satinat, saten la origine, cam pana la umeri, sani faini, cam nr. 2.5-3, sutien cu push-up care ii scotea foarte bine in evidenta, un pic de burtica (dar sa se inteleaga, foarte putin, nu deranjeaza), picioare frumoase, si un fund ... mai, fratilor, un cur asa de misto si bombat de-ti venea instant sa intinzi mana la el :)))) (mai departe depinde de fiecare, sa intinzi mana ca sa dai o palmuta sau doar ca sa simti ceva bun la pipait). Bun, pozele atasate nu sunt ale ei, intr-un final, dupa ce a incercat sa ma convinga ca sunt ale ei, un pic photoshopate, a recunoscut ca nu sunt, totusi, nu a avut timp sa isi faca un set cum trebuie, profi, dar a promis ferm ca o va face in viitorul foarte apropiat. Sa ne intelegem, don'soara era in prima ei zi de munca, respectiv eu al treilea sau al patru-lea client ... uite-asa mai am si eu bafta la cate o "virgina" :))) Mdeh, de fapt intuisem ca e prima zi, stiam ca pozele respective nu mai fusesera pe AT, nici numarul nu era de gasit pe nicaieri, iar don'soara mi-a confirmat. De asta ziceam, ca hai fie, cu pozele o rezolva cat de curand, n-o fi avut intr-adevar timp, dar se vedea ca invatase in rest cam toata lectia legata de primirea si servirea clientului (inclusiv intrebat de apa/suc, care, btw, mie personal nu mi se pare asa o chestie mareata, ci doar o chestie de bun simt, ca peorice om cand iti vine in casa il intrebi de una, de alta, o fi obosit, insetat, infometat, nefutut etc :))) )

 

 

Locatia: cred ca apt. 2 camere decomandat, curat, cochet, hol mare, camera de lucru amenajata frumos cu ornamente si lumanarele, muzica in surdina, dar curatenie la mare arta. Pat mare cu cearsaf satinat rosu si doua perne, elegant, mi-a placut. Eu venisem dusat de acasa, am intrat la baie doar de igienizare rapida si spalat pe maini. Acum, nu stiu cum o fi mintea altora, dar la asa apartament aranjat si cochet, au lasat mai nene o cada dintr-aia de pe vremea lui impuscatu', in care sincer nu-mi venea sa ma bag ... n-am inteles de ce draq, daca tot s-au bagat niste bani sa aranjeze apartamentul asa de misto, n-au mai putut schimba si cada si chuiveta de la baie, plus gresia de pe jos, ca restul in baie era schimbat si nou ... 

 

 

Actiune: dat fiind ca toate pareau ok, am intrat, m-am dezechipat, am primit prosop mare, curat desi nu a fost nevoie. Lipsa papuci si un pic rece pe jos pe-acolo. Am iesit eu, a intrat ea, la dush. Tin sa va zic si ca, printre altele, remarcasem un pic de comportament mai spre kinky, isi fatzaia fundul mereu pe acolo, ii placea sa se uite in oglinda, avea si o privire mai intr-un fel anume, cu pofta parca ... Ei, oricum eu nu prea sunt genul care vrea cu strigaturi si palme sau chestii dintr-astea, desi uneori imi plac si mie treburile de genul asta, depinde de persoana si de dispozitie. Buuun, iese ea din dus si incepe sa se frece asa, languros, de mine, si cu fata, si cu spatele (auleeeu, cand s-a intors cu spatele deja imi venea sa ma cam urc pe pereti vazand fundul ala bombat si misto), apoi am urcat-o pe pat caprita, am inceput eu cu cunni, care se pare ca ii cam placea si o mai auzeam scotand unele sunete in acest sens care nu mi se pareau deloc false ... M-am urcat si eu pe pat si am continuat cu cunni eu, oral neprotejat ea, pret de vreo 10 min, dupa care am pus preze si direct in pozitie caprita am inceput sa avem niste activitate mai serioasa ... Nu a durat prea mult, probabil 5-6 min, eu ma uitam cu ochii cat cepele la fundul ei bestial si dadeam mai departe ... Dupa cele vreo 5-6 min, eu fiind foarte obosit am reusit sa-l culc pe gogu si nu am mai putut continua cu normal, am dat jos preze si am continuat cu ora inca vreo 10min, apoi eu cunni pana ce ea a terminat, am stat un pic si a continuat ea cu oral in 69 pana ce am terminat si eu, finalizare pe piept/sani, nu face finalizare orala si nici pe fata nu stiu daca accepta, dar nu am o problema neaparat cu asta ... Si cred ca trecusera de-acum vreo 40 min de cand venisem ... S-a dus ea rapid la baie sa se igienizeze, a revenit, am stat intinsi pe pat si am mai diccutat de una-alta, apoi i-am facut un mic masaj (desi ea era cea care se lauda ca imi face un masaj bun, eu nu sunt deloc fan si prefer sa il fac eu mai degraba) ... Pe ici pe colo, in timpul intregii actiuni, am reusit sa o conving sa accepte si FK, desi nu a intretinut, era un pic reticenta, de inteles, si prima zi, si client nou ... Ne-am mai giugiulit pe-acolo prin pat vreo 10min si apoi m-am echipat si am tulit-o. Dush nu am facut ca nu-mi placea cada :( am preferat sa fac acasa.

 

 

Aprecierile juriului:

Locatie: 9 (baia cu probleme, lipsa papucilor)

Aspect: 9 (ar putea sa mai dea cateva kilutze jos la o sala, i-am spus si ei, nu multe, probabil 3-4, dar nu prea mult sa nu-i scada fundul prea tare, ca e prea misto)

Atitudine: 9.5 (comportament aproape exemplar, scolita bine chiar de noua)

Oral: 8.5 (sa presupun doar ca inca nu a intrat in paine si ca va imbunatati pe parcurs tehnica, plus faptul ca nu face finalizare orala; de asemeni, ca mai toate don'soarele, oralul pro/nepro functie de igiena, de inteles)

Normal: 9

GFE: 9

Igiena: 10

Anal: nu face (nu era trecut in menu, nici nu am intrebat)

Tarif: 100RON/fin, 150RON/ora

 

 

Pe ansamblu chiar multumit de investitie, si probabil ca voi mai reveni in saptamanile urmatoare, sa vad schimbarile in bine :) De recomandat confratilor ? In mod cert da. Cum spuneam, dat fiind ca don'soara e la inceput, sunt sigur ca va mai baga in seama ceea se se spune pe aici (stia de forum si a fost de acord sa o recenzez, cu conditia mea ca spun adevarul si numai adevarul, fara sa ascund partile rele). Poate ca isi face si ea cont pe forum, chiar din proprie initiativa, cand mai ajjung pe la ea am sa o rog si chestia asta. Don'soara mi-a facut o impresie buna si pentru faptul ca nu a facut falseturi (gemete aiurea in actiune) nici comentarii/mofturi de vreun fel, nu m-a grabit sub nicio forma (desi sincer cred ca am depasit un pic ora alocata si avea client dupa, la un scurt interval de timp) si m-a facut efectiv sa ma simt bine. Si sunt destul de mofturos la destul de multe lucruri :) Asadar, stimabiliror, va recomand sa mergeti sa va convingeti singurei mai departe, eu cred ca fata are potential si daca isi mentine sau chiar ridica standardele de calitate poate sa ajunga la sectiunea top. Bafta !

 

post-64257-0-50298900-1390129046_thumb.jpg

post-64257-0-55809300-1390129051_thumb.jpg

post-64257-0-46408700-1390129056_thumb.jpg

post-64257-0-16420400-1390129062_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare baieti...Tocmai ce m-am intors de la dameza in cauza...o sa fiu scurt si la obiect.

Am sunat-o pe la 14:10 si deja la 15:00 eram in fata usii...locatie,vitan-foisorului,am sunat pt interfon/etaj imi da toate detaliile (aveti grija cu liftul...are pornirea mai grea) imi deschide usa,o donsoara'blonduta-satena....exact pe gustul meu...nu e nici grasa nici slaba,are putina burtica da nu e saormerista,dantura perfecta,imbracata in "compleu" rosu si ceva cu plasa peste....nush ce era ca eram atent numai la fundul damezei...si pantofiori cu toc rosii...sexy fata...apartamentul este ok din toate punctele de vedere....,de obicei nu sunt atent la detalii ca nu ma duc sa fut dulapuri sau parchet dar asta e aranjat cum trebuie....curat,in dormitor are o combina cu muzica "eroica" dulap cu oglinda cui ii place....intram in camera fumez o tigare,stam de vorba verzi si uscate,comunicativa pe parcurs dar usor timida la inceput....ma intreaba cat stau...ii spun 1 ora si ii dau banii....mers la dushat,prosop mare-curat,gel de dush,lipsa papuci dar asta nu m-a deranjat....a intrat si ea la dush lucru pe care il punctez...revenit in camera,mai schimbam cateva cuvinte si incepe cu oral bine facut...atentie la oo,lins,supt,incercari de deep....senzatie placuta...se straduie...pus prezervativ,ma face "lenes" fara sa inteleg din prima aluzia si se urca peste mine...se misca bine,te fixeaza din priviri si geme natural...simt ca explodez dupa 10 min o pun mama iedului...mai pompez vreo 2-3 min si termin fermecat de posteriorul rotund si tare....merg la baie...dupa inca o tigare,si trecem la nr 2...oral mult mai lent decat la primul nr...si in timp ce se juca cu gogu se opreste muzica si ma atentioneaza subtil ca ora este aproape gata dar fara sa ma grabeasca in vreun fel...trecem la misionar vreo 7-8 min si termin si runda 2-a...repede la baie....imbracat....incaltat si iesit multumit...

 

Acum Notele:

LOCATIE 9 simplu de ajuns+parcare

CORP : 8..... la fata,picioare,si fund nu am nimic de comentat....sani si burtica la aprecierea fiecaruia,dar e pacat ca se poate si mai bine...de sani chiar zicea ca doreste sa faca ridicare....de burtica nu comentez ca nu e chiar asa aiurea....depinde de fiecare.....daca adorati skinny e posibil sa aveti surprize:)

Oral 9

Normal 9

GFE 9

Igiena 10

Remuneratie: 150 lei/ ora

Eu o voi mai vizita si chiar o recomand....

Stima:)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Sa fie tot ea sau are o colega :350x :350x

anunt:

ANDRA 27 ani/1.70 m/55 kg, te astept in compania mea pentru momente incendiare, sex oral neprotejat (in functie de igiena), normal,69, sex intre sani, masaj relaxare, mici fantezii, poze reale din locatie.

Pupici 23 Jan 17:10      0735939031         200ron/h

Alt nume ,alt pret dar acelasi nr de tel.Poate ne lamuresc cei care ai vizitat-o ..
poze:
 

post-23590-0-21553900-1390495172_thumb.jpg

post-23590-0-09982500-1390495185_thumb.jpg

post-23590-0-25855000-1390495191_thumb.jpg

post-23590-0-56684700-1390495198_thumb.jpg

post-23590-0-29493700-1390495206_thumb.jpg

post-23590-0-44053200-1390495228_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@only-me: personal eu cred ca e o colega, nu pare deloc a fi ea, nici parul (care in pozele atasate de tine e clar mai lung), nici corpul in sine ... aduce colega asta cu Anne Marie (0763862185) care era anul trecut le Libertatii ... poate merge cineva de pe-aici si ne povesteste si noua :)

 

 

 

Sa fie tot ea sau are o colega :350x :350x

anunt:

ANDRA 27 ani/1.70 m/55 kg, te astept in compania mea pentru momente incendiare, sex oral neprotejat (in functie de igiena), normal,69, sex intre sani, masaj relaxare, mici fantezii, poze reale din locatie.

Pupici 23 Jan 17:10      0735939031         200ron/h

Alt nume ,alt pret dar acelasi nr de tel.Poate ne lamuresc cei care ai vizitat-o ..
poze:
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut baieti, am vizitat-o si eu pe Andra astazi, tocmai ce am ajuns acasa si m-a facut sa imi fac cont pe acest forum cu toate ca citesc de cateva luni bune m-am hotarat sa va impartasesc si eu exeperientele mele.
Am sunt-o in jurul orei 10:30 pentru o programare la 11:00, locatie este la casa de pensi, foarte usor de ajuns, locuri de parcare cat cuprinde, apartamentul este foarte frumos aranjat si are 2 sau 3 camere (nu mi-am dat seama ca are vreo 5-6 usi cum intri in casa).
Andra este tipa din setul al doilea de poze, este o fata draguta la 1.65 maxim cu niste sani nr. 2-3 si un fundulet mititel dar frumos, ca varsta cred ca are in jur de 26-27 de ani aproximativ. Acum sa incep sa va impartasesc experienta mea, dupa ce m-a invitat in camera unde isi desfasoara activitatea am stat 5 minute de vorba la o tigare si m-a servit cu o apa (cam rece pentru acest anotimp), dupa ce am terminat de vorbit am rugat-o sa imi dea un prosop sa ma duc la baie, bai este ok cu 2-3 geluri de dus barbatesti, papuci, prosopul destul de mare si fara urme sau mirosuri de la alt client.
Dupa ce am venit de la baie ne-am intins in pat ca doi porumbei si ea a inceput cu un fk de zile mari cu sarutari pe corp pana a ajuns jos si a inceput cu un oral neprotejat la cererea mea, foarte bine executat cu incercari de deep si cateva ruperi de ritm si am finalizat pe sani ei dupa nici 5 minute, ea foarte tacticoasa m-a sters cu mare atentie dupa care am mers amandoi la baie, in pauza dintre finalizari am mai vorbit cu ea despre cateva subiecte si chiar mi-a facut placere, in timp ce vorbeam cu ea mi-a facut si un mini masaj erotic care s-a transformat intr-o partida de sex de zile mare cu flacari si scatei, am inceput cu misioanarul si credeti-ma ca nici nu mai stiu cate pozitii am schimbat si parca tot mai vroia sa ne-o tragem, ce pot sa zic decat ca eu unul cred ca am satisfacut-o si pe ea si chiar m-a facut sa ma simt barbat in adevaratul sens al cuvantului.

NOTE

Aspect: 9
Oral: 9 daca era cu cim ii dadeam 10
Normal: 9,5
Igiena: 10
Gfe: 10
Halatul: 200 lei doua finalizari + un mini masaj

Eu unul o recomand si o sa mai revin pe la ea, o zi buna.

  • Like 2
Link spre comentariu

Andra, Alina... dracu stie...

 

             Interesat de setul al doilea de poze am sunat si am intrebat daca exista vreo legatura intre Alina si Andra, femele diferite sau o redenumire. Bineinteles ca am primit asigurari ca ea este Andra si nu stie nimic de nici o Alina. Ajuns in fostul apartament al Giuliei dau peste o fata draguta la fatza, abia dupa ce s-a dezbracat mi-am dat seama ca nu era Andra, cea din setul al doilea de poze si Alina - romanca, 28 de ani, 1,60,  burtica, sani mari cu vergeturi ,fund acceptabil. Asta e, m-am pacalit de data asta, e draguta la fata, atragatoare, toti dintii la locul lor, foarte vorbareata etc. Nu ma deranja daca zicea din prima ca e Alina din primul set de poze si nu Andra, bruneta din celelalte poze, care arata super dupa parerea mea. Mai mult, mi-a dat asigurari ca e singura in apartament, cand am plecat se auzea televizorul in sufragerie, o fii stand cu ma-sa, cine stie... :|

Experienta a fost una medie, nimic iesit din comun poate doar gfe-ul bun si simtul umorului dezvoltat.

 

 

Gfe: 9

Normal: 8, larga

Oral: 9, face si neprotejat

Taxa: 200 lei/h

Igiena: 8, nu a facut dus

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...