Sari la conținut

Bruneta 21 ani - Coposu


Postări Recomandate

Am gasit anuntul pe anuntul.ro si am zis sa dau o incercare. Am o slabiciune pentru fetele skinny si din poze parea fix ce trebuie.

http://www.anuntul.ro/cauta/?q=+0733610130

 

 

Imi confirma la telefon locatia si tariful si ma intreaba daca vin sigur ca sa stie :)

 

Locatia este usor de gasit in zona OMV coposu, cred ca blocurile alea au cel putin 4-5 lucratoare pe fiecare scara.

Ma asteapta ascunsa dupa usa in tocuri niste pantalonasi si sutien. Eu venism hotarat pentru 1 finalizare (50 RON) dar ii spun ca sunt deschis sa stau si la o ora(150 RON) daca imi place. 

Pozele sunt 100% reale si este foarte misto la corp. 90% este gipsy, ea zice ca e pe jumatate turcoaica dar aspectul e mai degraba de indianca. Oricum fix pe gusul meu.

 

 

 

Incepem cu un oral, protejat la cererea mea, ea e deschisa si la neprotejat in privinta oralului. Continuam cu un normal la care termin in maxim 3 minute de pompat ca fusesem pe uscat cam 3 saptamani. 

 

Stam la discutii despre diverse cam 15 minute si trecem la actul 2.. il trezeste pe gogu mai dau eu putin din fund cand suna interfonu!!! Se opreste raspunde si ii zice sa revina ca are treaba.. zice ea ceva de mancare dar nu bag in seama si continuam.. dupa care suna la usa!! pe mine nu stiu daca sa ma ia rasu sau nervii.. cica aualeu a intrat in bloc asta cu pizza :) se duce ia pizza si se intoarce sa continuam.. :)

 

 

 

 

 

Notele:

Locatie: 8 garsoniera camera de lucru+baie si bucatarile, singura in locatie. Ma rog aproape singura caci mai era pe acolo si o potaie mica si simpatica. 

 

Atitudine: 7 deschisa si ok. In timpul actului s-a intrerupt sa ia pizza... :) la telefon insa nu a raspuns asa ca ce sa zic un plus cu un minus iese de un 7..


Corp: 9 in jur de 1,7m aprox 50kg sani mici cu sfarcuri mari, tip para putin lasati dar deloc deranjant.

 

GFE: 5 la primul numar se uita cam la tv in timpul actiunii si evita contactul direct. Dupa s-a mai dezghetat. 

 

Normal: 9 pasarica curata, nu a comentat la pozitii chiar intreaba cum preferi.

 

Servicii: Normal protejat/oral prot/neprot   50ron/1 fin; 150ron/h

 

Program: nu am intrebat dar cred ca in general lucreaza seara. Eu am fost duminica pe la 7 seara


Concluzie: La 50 RON pe finalizare merita 100%, la o ora nu stiu daca merita. Eu as mai reveni pentru o descarcare rapida caci este o fata super ok pentru pretul asta la care altfel gasesti centuriste.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia

Linkul cu anuntul o sa expire, o sa pun eu textul si pozele

BRUNETA senzuala, 21 ani, dulce, reala si sexy, ofer clipe incendiare domnilor dornici de escapade amoroase. Igiena, discretia si bunul simt sunt pe primul loc, vino sa te convingi, 150 L ora/ 50 L fin, 19 Jan 18:06
0733610130
 
 
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am vizitat si eu Bruneta 21 ANI acu cateva zile :rebrenduire . activeaza in zona de cativa ani , am sters numarul vechi de telefon [ are recenzii dar nu am gasit,numar tel incepea parca 0786...., o sa mai incerc cand am mai mult timp]  ca imi dadea inexistent.Deci sunat , programat intrat in locatie .Numai discut conditiile ca erau cunoscute ,am ales o finalizare 50 ron, ora de 150 nuprea merita , defapt si ea prefera doar o finalizare.Aspect seamana dar nu sunt pozele ei , dar aduce , nu pot sa acuz, ca actiune: oral nepro destul de bun , GFE mic mic nu FK nu pupat [decat de la gat in jos] dar nici asta nu s-a putut ca eram rece pe maini , baia fiind ocupata de catel[era pedepsit], cu putin noroc am intrat la caldurica si al mic s-a descurcat si in conditiile astea vitrege , ca timp petrecut 20-25 minute [ nu m-a grabit] , cateva note dar nu s-a schimbat nimic nici in bine nici in rau de la vizitele anterioare:

Corp 8 [ curatica piele placuta la mangaiat-cand se poate]

GFE  7

O 7

Locatie 7

Normal 8

Anal, FK nu

personal mai revin ,apreciez escorte teen, slim iar pretul e OK

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

Din ianuarie pana acum in aprilie, tipa se pare ca a intinerit cu cativa ani sau a devenit subit mai frumoasa, pentru ca era una din optiunile mele pentru weekendul care a trecut si atentie, a crescut pretul al 100ron/fin. si 200ron/h. Dezamagit, si cu sentimentul ca doar mie mi se poate intampla, i-am urat o zi buna (la telefon) si am inchis. Nu e problema banilor, daca tinea pretul vechi o vizitam, dar nu m-a impresionat ce am citit pe forum ca sa dau 200ron/h. Sunt un tip de o ora.  :blushing2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

Uite am fost si eu la domnisoara pe Coposu acum vreo saptamana, sincer mi-a fost lene sa fac o noua recenzie pentru o experienta plictisitoare, dar acum am timp liber si pot sa scriu linistit.

Bloc la strada vis a vis de OMV, pe Coposu, etaj superior, dar ok, cu lift. M-am programat cu jumate ora inainte, a insistat si s-a asigurat ca nu ii dau teapa, sa stie daca preia alt client, i-am spus ca categoric ca vin, sa nu primeasca pe altul. S-a conformat, nu am avut probleme. Mi-a dat adresa exacta si am ajuns la destinatie. Ma astepta intr-un body negru cu tanga intre buci, pe niste tocuri din alea periculoase de 15 sau cat o fi avut, oricum tipa e la un 1.65 dupa aprecierea mea, deci pe tocuri si cu snuru intrat in fundulet chiar arata bine. La figura gipsy, dar tot cu influente indiene, un nas mai lung, dar zambet dragut si ochi frumosi, par lung negru. Mi-a explicat si mie ca e pe jumatate turcoaica, cum i-a spus si fratelui gigiduru88, si se plangea ca toata lumea "o face indianca". Oricum, pentru cei care au aversiune fata de gipsy, sa stiti ca e frumoasa la fata, e diferita si deosebita fata de o gipsy normala, ceea ce ma impinge sa cred ca are origini turcesti, e interesanta. 

Ok, la corp slimb, fundulet cam moale, lasat putin, dar frumos, sani medii placuti si taricei, piele fina, igiena buna, frumoasa la fatza. Care e problema?

Lipsa GFE... probleme cu atitudinea romantica si GFE, cine vrea sa se descarce repede, e foarte ok, fata e frumoasa, dar pentru cei ca mine, mai pretentiosi si pentru care GFE este un Must, nu recomand. A inceput cu un oral bunicel, dar ajutat cu mana si eu l-am facut sa fie si mai bun, adica i-am atras atentia sa nu mai renunte la mana si s-a conformat. Am terminat in gurita ei. Apoi pauza, tigari, suc, muzica... timp in care mi-a spus ca multi clienti se plang de lipsa ei de implicare, ca ea nu e genul lipicioasa si pupacioasa, ca doar incearca sa isi faca meseria, ca nu saruta bla bla... Mda, nasol din punctu meu de vedere, dar ce poti sa le zici, unora li s-a blocat placa si nu le mai schimbi niciodata si clar nu ai cum sa le inveti meserie.

Am reluat cu oral. Apoi am facut un 69 lateral, ca o dureau genunchii, eu personal nu am mai auzit scuza asta  :laugh2 La pasa era curata, epilata, fara mirosuri si are o pussy draguta ca un hamburger de carne. Am trecut si la normal, am schimbat cateva pozitii si nu mai stiu exact care sunt acelea, dar concluzia e ca a 2-a oara nu m-am putut termina in niciun fel. Atmofera de fast-fuck? Neimplicarea ei? Atitudinea rece? Nu stiu ce sa zic... dar e o bila neagra pentru ea.

 

Note:

 

Apartament: mai degraba garsoniera, o camera mare cu dulap, pat mare, televizor, destul de curat si discret, nota 9

Aspect: corp 10, fatza 9

Oral: 8 (dupa ce l-am imbunatatit eu)

Normal: schimba pozitii, se implica cat de cat, dar nu suficient, te cam lasa la greu si e putin larguta 7

69 de nota 7, ce naiba 69 lateral, serios?

Igiena: 10 n-am ce sa comentez ca era foarte ok

GFE 6 - ca am mai glumit, am mai ras, dar per total slab

nu FK, in schimb face CIM

 

Halat: ... 200ron/h sau 100ron/fin. 

 

Da, de la recenzia ulterioara pana acum a si marit pretul (chiar am intrebat-o aspectul asta si a zis ca a trecut printr-o perioada grea cand a trebuit sa scada din pret)

Per total nu e corigenta, e ok, dar nici nu e cine stie ce... O experienta banala, plictisitoare... Eu nu mai revin, sorry

 

Sper ca v-am putut fi de ajutor, sper sa salvez cativa confrati de la plictiseala prin care am trecut eu cu 200ron/h. Eu nu va zic sa NU va duceti la ea, Doamne fereste, faceti ce vreti, dar ganditi-va de 20 de ori inainte, pentru ca mergeti pe banii vostri, munciti de voi. Eu personal m-am cam saturat sa arunc milioane grele muncite de mine pe femei plictisite sau mofturoase, carora le e sila de meseria asta, dar totusi nu se retrag, ca nah, cum sa faci bani mai usor si placut decat prin futai?

 

Respectele mele si baroase la inaltime!  :bye

  • Like 7
Link spre comentariu

Imi cer scuze nu mi-am dat seama sa il scriu in titlu...

SERVICII: sex oral,normal,69,dus impreuna,oral neprotejat/protejat,inclus finalizare orala sau corporala

CONTACT:nr de tel 0733610130 sau prin PM

ROG UN MODELATOR SA IMI TREACA NR DE TEL IN TITLU PUPICII

Pret 250ron o ora inclus taxi

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Draga mea emma123 , eu nu spun nimic cu rautate , din cate vezi la sfarsit rad :laugh2 ..... , modelator e ala care modeleaza ( paine , covrigi , sticla , lut , etc ) .

Tu trebuia sa rogi un MODERATOR  :rax2 , (Pisicuts , Bronx , Moderator 1)

  • Like 2
Link spre comentariu
Buna baieti ! Eu sunt Emma si astept cu drag sa va intalnesc   :ellao

Serviciile mele sunt:

- oral protejat sau neprotejat in functie de igiena 

- normal protejat

- 69

- CIM (finalizare orala)

- COB (finalizare pe corp)

- dus impreuna

 

Cadoul pentru distractia cu mine:

- in locatia mea 100 FIN sau 200 ora

- outcall 250 ora

 

Program:12:00 pana la 2:00

 

Locatia mea: zona unirii corneliu coposu

 

Contact: 0733610130

 

Pupici si va astept sa ma contactati   :hug1

Va pun si niste poze cu mine... vedeti ce fata buna sunt... ?   :wub:

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...