Sari la conținut

ESCORTA LUX 0740468112 sau 0740847287


brokoli

Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Iubi, nu am editat nimic din ce ai scris eu. Nici nu pot face asa ceva.  Acest lucru eu stiu ca il pot face doar admini sau moderatorii?

P.S. Niciodata nu am mintit in vreo recenzie, indiferent ca am fost multumit sau nemultumit de prestatia unei fete. Intodeauna am relatat faptele asa cum s-au petrecut in realitate. Te rog sa nu faci acuze gratuite. 

mea culpa adrian10, te rog sa ma ierti, am crezut ca tu ai editat.

Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Salutare,

 

Vizita petrecuta acum o luna poate 1 pic mai mult.

 

Contact: Nr tel: 0740847287, programare destul de simpla fiind ora 3.

 

Locatie: fosta uscatorie langa complexul Perla, m-a tinut vreo 5 minute in fata blocului. Parcare la ora aceea simpla, seara posibil sa fie cu scart. Ultimul etaj, camera de 1,5/2 mp, extrem de mic, baia la fel, aproape ca intri direct in vana. Per total foarte mult nu ma intereseaza.

 

Aspect: fata blonda, is aproape 100% ca sunt pozele ei la vreo 1,70 inaltime, tinerica probail pana in 22 ani. Nu este genul slim, sani foarte frumosi, picioare frumoase. La fata iara dragutica, pe strada intorci capul dupa ea.  

 

Actiune: M-a asteptat in bikinei negri. am socializat la o tigara si un pahar de suc pus la dispozitie de ea. Am facut plata, 150/finalizare. M-am cerut la dus, prosop am primit dar nu era foarte uscat. Nu era numai apa rece, pentru mine nu ii deranj foarte mare deoarece stau in zona si anul asta nu prea am avut apa calda asa ca is obisnuit. Prosopul nu prea am avut curaj sa-l folosesc si am iesit destul de ud din baie. Pe cand am iesit ea era deja goala pe pat. Am inceput cu sarutari, mangaieri, foarte placut sa-ti plimbi mainile pe corpul ei. Piele fina. Datorita lipsei spatiului a inceput un ON cu mine stand in genunchi si ea in 4 labe pe pat. Oral care mie mi-a placut mult, foarte soft fara DT sau atentie la zonele adiacente. Intre timp i-am explorat corpul, se umezeste natural, pussy frumos cu labii de marime medie, proaspat epilat. Dupa vreo 5 min am cerut un prezervativ, l-a montat si am inceput un misionar placut, intre timp m-am putut bucura de sanii si sfarcurile ei. Pe urma am schimbat in doggy, priveliste misto si din pozitia asta si dupa cateva minute am terminat glorios in prezervativ. M-am cerut la dus, am stat la o tigara pana m-am uscat 1 pic deoarece nici a 2-a oara nu am folosit prosopul, imbracat si plecat.

A fost o experienta placuta per total si eu m-as mai intoarce la ea. De preferat ar fi totusi sa-si schimbe locatia.

 

Note:

Locatie: 6 cu indulgenta

Aspect: 9,50

Igiena: 10, nimic de reposat    

Oral: 8,50 placut dar nimic deosebit, nu accepta CIM COF

Normal: 9 contre placute in pozitia doggy

Recomandare: DA

Pret: 150 ron/finalizare, 300 ora.

 

P.S: se poate muta la inactive in opinia mea.

 

Cu stima,

P.

 
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...