Sari la conținut

0737946274


Postări Recomandate


  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

Fiindu-mi dor de Ella si vazand ca nu raspunde la telefon, am luat la periat anunturile si am vazut unele ce semanau cu ale ei.

Incep sa sun imi raspund niste fete cu locatia in piata Ovidiu si intr-un final o fata ce zice ca e undeva langa BIR (din cite imi amintesc in zona asta statea ELLA acum un an). Cu gandul ca poate am parte de o mare surpriza ma indrept spre locatie.

Mi s-a spus la telefon masaj plus finalizare 300RON.

Ajung in zona si  sunt indrumat spre apartament. Cind intru un apt. modest dar curat. In el 2 fete o blonda un pic durdulie dar apetisanta si o bruneta mai slabuta. Ma gindesc un pic dar totusi raman.

Mi se ofera un prosop fac dus, cel mai inghesuit in care am fost si trec in micuta camera. Apt nedecomandat, dar totusi cu 2 camere, colega a ramas dincolo pe canapea. Fata face si ea dus si revine. Incepe cun masaj destul de slabut, dupa care ma intoarce si continua cu un oral bunicel, ceva atentie la zonel adiacente, ma intreaba daca e bine si continuam. In acest interval am explorat un pic pasarica si am observat ca s-a umezit rapid si fata a inceput sa dea semne de excitare La un moment dat ii spun sa puna balonul si a trecut ea deasupra. Trebuie sa recunosc ca are ceva tehnica astfel incit dupa ceva timp am capitulat in aceasta pozitie (din cate imi amintesc mi  s-a mai intimplat asta doar la Roxana top) si totusi fata nu mi s-a parut stramta dar s-a miscat bine. Titele moi se miscau frumos si uneori  l-e mai si lipea de mine.

Una peste alta o experienta OK, totusi parca prea scumpa deoarece s-a apropiat un pic de un fast fut.

 

Aspect 7 (o fata blonda  plinuta cam 1,60 si 60kg destul de OK, sini marisori moi si lasati si cu oarece crestaturi in zona gurii si o grefa de piel pe un brat (am vazut la final) , probabil a avut vreun accident, dar n-am intrebat)

Locatie 7 (apartament mic, pat mic, baie f. mica)

GFE 8 (destul de comunicativa , dar ma cam grabeam)

Oral 8

Normal 9 (pentru singura pozitie prinsa)

 

Nu a fost rau , dar cu siguranta la pretul asta nu e de revenit.

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...