Sari la conținut

Cristina - 073031666


Postări Recomandate

     Multumim de recenzie, dar te-as ruga sa incerci sa ne dai si noua un link catre anuntul ei din Telegraf. In mod normal nu trebuia sa o treci asa din prima la sectiunea " de evitat " chiar daca experienta ta cu ea a fost neplacuta, dar asta este o alta problema. Ideea este ca eu dupa numarul de telefon postat de tine nu am reusit sa gasesc nimic, iar cand am sunat pentru lamuriri,  telefonul era inchis.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Scuze! Tel este 0730316669. Nu am stiut exact unde sa postez, asa am considerat ca e ok, sa fie si altii mai atenti cu finantele lor. Cu privire la link, din pacate nu ma pricep. Ptorice alte detalii, nu am nicio retinere.

Link spre comentariu

         Rog conducerea sa contopeasca topicul de aici cu cel din link-ul postat de mine.

 

 

      P.S. Thomson as avea rugamintea la tine ca in momentul in care vrei sa deschizi un topic pentru o recenzie la o fata despre care nu stii daca s-a scris pe aici, sa faci o cautare pe forum. Pentru aceasta ai in coltul din dreapta o casuta in care poti pune numarul de telefon ( atentie sa il pui fara puncte sau linii ca nu functioneaza ) . Selectezi optiunea de cautare pe forum si asa poti vedea daca exista ceva despre ea.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...