Sari la conținut

Bruneta Averescu,0756375330.


causticc

Postări Recomandate

        Cum de ceva vreme nu mai palpasem in mana cotidianul care iti ofera in general, o singura rubrica de real interes am aruncat privirea spre numerele damezelor. Cum multe numere inca corespundeau cu vechea mea agenda, cam intuiam cine sunt protagonistele din spatele acestor numere.

  Cateva mi s-au parut a fi mai de actualitate pentru mine. Ma rezum la unul in special:

 Telefon 0756375330. Mi-a spus ca e bruneta, tarif 100 lei/ finalizare.  Fiind in Lotus am sanat-o si mi-a spus ca sta undeva pe Averescu. Am stabilit ca ajung cam in maxim 30- 40 de minune in zona. Dupa ce am ajuns pe Averescu am resunat-o pntru a mi da detaiile locatiei,  insa mi-a dat ocupat si dupa aceea a inchis telefonul. Nu am zabovit mai mult de 10 min in zona.  E vreo noutate ?

           Poate vreun confrate are vreo informatie sau a bifat-o, eu am sa fiu plecat din Oradea de azi doua zile. Poate o bifeaza cineva si ne da o informatie corecta in privinta identitatii damezei .

 

Mersi foarte mult.

Respecte

 

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Dragi confrati nu am mai scris de mult o recenzie pe forum dar dupa ce am patit aseara trebuie sa va scriu. Am fost eu aseara la aceasta dameza sta undeva pe averescu 15 la blocuri cica este locuinta de serviciu dar ma indoiesc fiindca cand am intrat in ap mirosea foarte tare a mancare si era destul de tarziu, in fine nu asta conteaza. Dameza o tiganca in toata regula, )nu am intrabat-o dar se vede pe ea) cam la 160 60 kg zic eu cu sani marimea 3 spre 4. Cand am vazut-o am vrut sa plec dar cum eram foarte plin am hotatat sa raman in speranta ca se misca bine si am zis ca oricum nu am incercat dameze asa mai plinute un pic raman (gresala mare). am stabilit OP+NP=100 (foarte mult la felul cum arata)locatia cat de cat curata dar cam dezordine la baie nu am fost fiindca eram proaspat am trecut direct la actiune oralul se cam foloseste de mana si e foarte mecanic dupa 2 minute am zis sa trecem la normal venit lady on top, se misca cat de cat si incearca sa se faca placuta, nu comenteaza cum o pui, dupa vreo 5 minute de frecus si jucandu-ma cu tatele ei am luat-o pe la spate. Aici surpriza frate O DUHOARE DE IMI VENEA SA MOR nu cred ca am dat de 2 ori din cur si i-am zis ca nu imi place asa si am rugat-o sa ma termine oralsi cu mana stiind ca in alte pozitii nu o sa ma pot termina.

Dupa cateva minute de laba si supt capul la instrument m-am terminat, imbracat si plecat repede

si acum note

oral 7 normal 3 nu se poate sa puti in halul asta

gfe 7 incearca sa se faca placuta

locatie 8

de revenit nici daca ar fi ultima femeie de pe pamant

spor la futut si sa aveti zile mai bune decat am avut eu ieri

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

sebastianolar2, felicitari pentru sacrificiu dar, nu inteleg un lucru, daca nu ti-a placut tipa de ce mama naibii ai mai ramas? Oricum iti dau "Like", il meriti pe deplin. :) Era mai sanatos sa dai la manivela. O laba la vremea ei face cat 2 femei!

 

In concluzie, chiar nu nu va inteleg pe astia care ramaneti la o fata, mai ales, daca nu va atrage.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...