Sari la conținut

Amalia, satena sexy doar pt tine 0746969533


s2wup1x5

Postări Recomandate

sunt satena cu suvite 1,70 48 de kg sani potriviiti daca team facut curios sunama 0746969533Amalia

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/satena-sexy-doar-pt-tine/7b0d667e7a6e6257.html

 

asa suna anuntu, si din dorinta de ceva noi am sunat, programat in 20 de min, ajuns la locu faptei usor de gasit in zona gari.

Urc domnisoara ma asteapta in lenjeri intima, confirm ca este cea din poze, draguta doar cu parul incretit, cam in 27- 30 de ani ii dau, sani mai mari decat par in poze dar usor lasati (am inteles ca are un copil).Intram intro camera cu un pat dulap lumina slaba, nu este aprtamente de lux dar era totul curat. Domnisoara Amalaia , practica oral protejat si normal protejat la 80 de lei, sau oral neprotejat si normal protejat 120 de lei sau anal 150 de lei sau o ora 200 cred ca am inteles bine. Am ales 120  ON si NP. Fizic mia placut destul de mult de ea are carnea tare si chiar daca e slabuta si mai micuta de statura ai pe ce pune mana :). Din cate am inteles nu practica de prea mult timp meseria asta dar a inceput cu un oral  bine excutat nu se folosit de mana si destul de energica, era ea umpic mai emotionata  si ma mai intreba daca ii bine asa etc, sa ocupat si de oute, am trecut la normal cu ea deasupra, corpul ii mirosea foarte bine, doar ca nu sa umezit (am inteles ca are o problema in privinta asta), mie personal mia placut ca a fost foarte stramta dar a trebuit sa ne oprim ca o durea , dar am revenit eu deasupra si am terminat treaba.

 

Concluzi : Mie mia placut de ea sigur mai revin daca nu se lasa de meserie.

 

Locatie 7-8 curat si usor de gasit

GFE - 7-8 nu saruta dar e foarte prietenoasa

aspect ii dau un 8 din cauza sanilor dar poate sunt subiectiv eu

igena ii dau un 9 - nu dau 10 ca nu am vizitat baia eu facant o baie inainte de a merge la ea si nu stiu cum se prezinta baia

Oral 8-9

Normal 9 , ii foarte stramta dar nu se prea misca in largul ei pe pula poate daca se umezeste umpic

 

Per total mai trebe sa invete cateva chesti dar sigur ii de revenit

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

E turtureaua ce s_a carat de pe romanilor din acel traphouse , am dat din intmplare peste ea si pe miron costin am scos la 80 de lei on si np nu are mai mult de 23 de ani si nu e noua in domeniu cand ii faceam cunni imi poveste ca toti nemtii care treceau pe la ea ii dadeau limbi, exact ce vrea sa auda un client ca si celalt face asta, e rr i_am dat pace ,mai are o recenzie de la mine acolo are si notele.

Link spre comentariu

nu te contrazic ca  nu am fost pe romanilor, dar din comporamente nu mi so parut sa fie una" versata" poate doar joaca teatru dar cel mai importat e ca mam simtit bine ce ce nu pot spune despre toate locurile unde am fost oricum vad ca au mai aparaut cateve pe Publi24 dar nu vad nici o recenzie de spre ele daca a fost cineva pe la ele sau le recunoaste dupa alte anunturi sa ne zica si noua :)

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

am fost si eu pe la ea , dar ne e ceea ce pare ....sanii lasati rau  :boob  :slap2  la oral nu accepta finalizare in  :laugh2  locatie mizerabila pe miron costin si unde mai pune ca nici servetele nu mai avea  :shocked dupa act la baie la spalat .NASOL rau !!!!

 

Locatie 5murdar rau baia miferabila proasoape negre

GFE - 6  nu saruta dar e prietenoasa

Aspect ii dau un 6 din cauza sanilor dar poate sunt subiectiv eu

Igena ii dau un 6 am vizitat baia 4

Oral 7

Normal 6 , ii foarte stramta 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...