Sari la conținut

Masaj pentru doamne și domnișoare


Postări Recomandate

  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Bună tuturor.

 

Am început acest topic ca să citesc părerile voastre (pozitive negative, indiferent).

Am început un topic la gigolo românia, prestând servicii pentru domnișoare (masaj).

Vreau să aflu din părerile voastre care sunteți deja în meserie, și sunteți utilizatori veterani ai siteului, există piață pentru masaj pentru domnișoare ? Există vreun viitor pentru asta ? C-am ce fel de masaj ar interesa pe doamnele ?

Ar trebui creez mai multă publicitate?

Mulțumesc anticipat pentru părerile voastre sau idei.

Doresc o seară plăcută pentru toți. Ciao.

 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

Welcome to the club  -     :)) inca unu' care vrea sa futa gratis =))

 

Domnule, aici lumea deobicei plateste pt masaj/sex... se mai intampla sa ai parte gratis   (aici vb despre lumea virtuala...anunturi /net , etc...nu cand iesi in club sau agati pe strada...acolo nu poti sa fugi dupa fete cu suta de lei :)) )...dar sa primesti bani pentru asa ceva   ,momentan in Romania. nu cred ca  ar merge genul asta de business..

 

Dar eu te sustin...odata m-am gandit si eu sa pun 3 tipuri de anunt: 1 platesc eu.  2 sa ofer servicii gratis  3. sa cer bani pt serviciile mele... dar m-am renuntat la ideea  asta...poate ca tu o sa duci pana la capat..;)

 

good luck ,amigo

 

p.s. numai mie  mi se pare geyut "ciao" -ul asta?:P

 

no, sa traim bine!

bazdkiii

  • Like 1
Link spre comentariu

 Mai copile 90% din prostitutia masculina se adreseaza comunitatii :urgay , asa ca daca vrei sa faci cariera in meseria asta iti trebuie: o peruca niste haine de dama(nu neaparat de firma),niste cosmetice (farduri, ruj, mai intreaba si tu in coltul fetelor)  si un tub de lubrefiant. La inceput nu o sa castigi asa de bine ca travestit, dar dupa ce te obisnuiesti cu ideea poti sa investesti intr-un tratament hormonal si eventual niste implanturi de silicon, transexualii castiga mult mai mult decat travestitii. Spor in cariera  :atm  :boob :doggystyle . Acum gandeste si tu cam cum trebuie sa arate o femeie ca sa trebuiasca sa plateasca un barbat ca sa o futa. O femeie e destul doar sa se uite putin mai lung la un barbat si deja are un pretendent.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

       Are dreptate liu80....si mai trebuie adaugat .....femeile vor discretie(mai ales cele maritate) ,trebuie sa arati bine,sa mergi la sala.....sa fii dotat(ca sa nu zic superdotat).

       Spor in toate cele !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...