Sari la conținut

Miky masaj intim si discret 0733794003


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Dezamagit de o escorta la care imi propusesem sa merg ( programat si pe urma telefon inchis....), am ales imediat varianta urmatoare, pe care o tot amanasem: o sedinta de masaj erotic, sunt fan!

Intrucat mai fusesem la Micky, cu amintiri placute, am zis ca trebuie sa imi reinoiesc experienta.

Am sunat-o ( deja era o ora tarzie, lucreaza pana la ora 18) si am prins ultima tura !

Fortat traseul, adica am mers cu masina la limita superioara de viteza legala :), am ajuns la locatia ei, in zona strazii Praga, cu punctualitate.

Stiam locatia, doar mai fusesem la ea inclusiv La Ligia, colega ei.

Facut cele necesare, dupa care am asteptat-o intins pe saltea, sa vina si ea de la baie. Normal, cu fata in jos, ca asa este obiceiul, partea frumoasa este in a doua jumatate a sedintei...

Atmosfera obisnuita a saloanelor de masaj, arome, lumanari, etc semintuneric, muzica pornita in surdina si pe post de cronometru :)

Micky si-a inceput activitatea, la pusca goala, cu un masaj de relaxare, dupa care a inceput partea de ungere cu uleiuri aromate si masajul pe corp su sanii, cu trupul.

A urmat intoarcerea cu fata in sus si se repeta masajul de relaxare, dupa care a continuat cu cel erotic. Nu mai intru in amanunte multe, masaj facut cu pricepere, intr-un tarziu, dupa ce ma servisem si eu din sanii si pasarica ei, finalizez "glorios".

Facut curatenie la locul de munca, imbracat si plecat.

 

Note:

LOCATIE: 8 - curatenie, ordine, baie OK, utilata cu cele necesare, camera de lucru decorata corespunzator
ASPECT: 8.9 24 ani, 1.70 / 55, frumusica foc, blonda, sani medii obraznici, cu sfarcuri erectile, fundulet de brazilianca, bine conturat, apetisant, o dulceata de fata :)
MASAJ: 9, Masaj efectuat excelent pot spune, fata de episoadele anterioare, si-a imbunatatit mult tehnica. Si, am fost pe la toate saloanele de masaj erotic, stiu cerintele...Atentie, nu se baga "tocu-n calimara", adica NU se face sex. Finalizare prin mijloace specifice masajului erotic !
ATITUDINE: 9 - cf prestatie
GFE: 9 - foarte amabila, comunica, glumeste, poti conversa cu ea. Te porti frumos si cu respect, ao parte de acelasi tratament
Halatul: 80 RON -pt 35 min door to door, la sfârșit.

 

De revenit ?

Cu siguranta !   :)

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

convins de spusele lui asterica m-am avantat catre Miky langa parcul cu pricina din str praga

de la telefon (de fapt de la cele 3 telefoane date la diverse etape ale drumului) mi s-a repetat cu obstinatie ca finalizarea se face doar prin masaj

abia cand am intrat am dat peste singura "operatoare" de la acea ora - dna nicoleta !!!

inca o data repetat ca finalizarea se face doar prin masaj

nu se mai poate ca "dincolo"...

ok

100 lei pentru 2 finalizari masate .... destul de placute

dar NU atat de placute ca in Teleajen !!!!

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Fetele de pe "Praga", la fel si la Mona Massage nu fac sex, spre deosebire de ce se intampla la "vila" din Mihai Bravu, unde era alt meniu.

Nicoleta, fosta Mihai Bravu, am inteles ca mai vine cateodata pe "Praga", fara un program regulat..

Fiecare loc cu obiceiurile lor.....in definitiv asa nu incalca nici o lege....

Chiar imi spunea Miky atunci cand am fost la ea ca sunt clienti ce insista ( cu obstinatie :) ) pt sex dar ele nu si nu .. :no2

 

PS nu am apucat sa fac masaj la Nicoleta, te rugam sa ne dai amanunte ( fizic, prestatie, tehnica, etc )  :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

nici eu nu spun ca incalca vreo lege

si ele, ca si noi, facem ce cum cand si... de ce vrem

dupa ce ne-am vazut facetoface o singura data a repetat (fara sa intreb eu) ca e fara secss

ok

am acceptat

dar dupa ce manaci tort iti pica mai greu mamaliga

 

pt ca ceri, stimate asterica, detalii, am sa-ti spun ca tu deja stii multe despre nicoleta (macar din auzite-pardon, citite), asa ca repet cu riscul de a fi invinuit de dna de plagiat: roshcatzica tunsa scurt fund frumos sani mai micuti dar placuti la vedere (si nu numai), amabila, politicoasa, ~35-38 ANI

aspect=8

masajul, cel de relaxare-cam scurt, adica `10 MIN,cel erotic-mai frumos si mai intelung (tehnica buna dar imprumutata de la masajul tip Preludiu,dar nefiind actul in sine, nu il putem considera drept un preludiu ! :slap2)

tehnica (de data asta)=7

locatia=8 cu indulgenta (aceleasi salte intinse pe parchet...)

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0

Am vizitat si eu locatia si doamna din locatie. Se recomanda Nicoleta,deci cred ca am gasit-o pe cea pe care o cauta colegul. Facusem dus acasa asa ca doamna m-a invitat pe salteaua pe care se produce actiunea. Un masaj foarte bun,insa de partea de "laba" nu pot spune ca am fost chiar multumit. . am platit pentru o ora,desi d2d am petrecut maxim 45 de minute,fiind usor invitat sa plec dupa finalizare si alte 5 minute de masaj la picioare de relaxare. Locatia este cea deai sus,la capatul strazio Praga. Notele

Locatie : 8, curat totul,baia nu am vizitat-o

Aspect : 6,ingrijita,in schimb cam plinuta pentru gusturile mele. Doamna are vreo 30-35 , sanii medii spre mari

Atitudine :5 am simtit ca e clar un "vino,da banii si pleaca", din pacate, insa e comunicativa

Gfe : 5

Halatul 100 de ron pentru o ora,dar cum am spus,am cam fost invitat sa plec dupa 40 de minute

E prima mea recenzie,sper ca nu am omis ceva

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Daca a fost intr-adevar Nicoleta aceea pe care multi o stim ma socheaza recenzia ta baiatploiesti.

De obicei pana si numai masajul prestat de ea era altceva.

Dar probabil ca datorita evenimentelor anterioare a ajuns sa nu mai faca acel msg fara sex dar atat de special.

Si Nicoleta are cca 41-44 ani in realitate, blonda tunsa scurt.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare colegi!

Stiu ca nu este frumos sa vorbim pe acest topic de Nicoleta,dar pentru a ajuta colegii de forum ii informez eu.Confirm si eu ca Nicoleta se afla in locatie,am vorbit cu ea la telefon zilele trecute,dar atentie,fata presteaza strict masaj erotic fara sex,asa mi-a spus.Are acelasi nr.de telefon pe care il avea cand presta la Halele Centrale-0736824654.

Succes!

dar mihaela? Mai stiti ceva de ea?
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

rog un admin sa mute posturile ce nu apartin acestui topic, la : Nicoleta masaj erotic - 0736824658,  daca a fost modificat sau la http://nimfomane.com/forum/topic/34186-masaj-erotic-zona-halele-centrale-0731945588-0763083236/?do=findComment&comment=707786, daca nu a fost inca modificat

 

 

aici, pe acest topic, trebuiesc doar recenziile si comentariile lui Miky, nu si a altor fete ce presteaza....

 

:hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

La numărul din acest topic raspunde si Nicoleta. In cel mai rău caz poți schimba titlul in Salonul de masaj Miky si Nicoleta.

Eu pe numărul ala postat de voi nu am reușit sa vorbesc cu cineva.

Nu exista nici un salon de masaj cum spune colegul Razvan.

In aceiasi locatie, total independent una de cealalta, lucreaza ziua, intre `11 si 18 Ligia si Miky.

Nu fac schimb de clienti, nu se afiseaza impreuna, nu au reclame impreuna

Nicoleta foloseste tot locatia lor seara, dupa ora 18, dupa ce Ligia si Miky pleaca acasa..

Are propriul nr de telefon si dupa ora 18 mai preia din clientii intarziati ai lui Miky, adica ii preia apelurile.

Atat.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0

Eu am foat la doamna Nicoleta undeva pe la ora 12 :) in fine,ai dreptate,este topicul miky,nu ar trebui sa discutam despre alte dameze pe aici.

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

buna ziua confrati,dupa lungi incercari am reusit sa dau de nicoleta.intradevar am gasit-o in locatia de pe praga dar imi pare rau ca tre sa contrazic citiva confrati asa ca sa dtaliez;am sunat pe la ora 17 si facut programare la ora 18 si un sfert ajuns gasit pe nicoleta care tocmai ajunsese invitat stabilit tot desfasuratorul intrat incamera.dupa ce m-am facut comod am mers la baie unde am gasit tot ce ai nevoie de la bete de urechi pina la sprei inclusiv prosoape de unica folosinta sa fi sigur ca le folosesti doar tu.revenit in camera cum eram singuri era o liniste deplina sa te poti relaxa in voie si incepu framintatul iar aici din pacate tre sa contrazic unele persoane FACE UN MASAJ DUMNEZEIESC si cu foarte multa caldura calma si nu se grabeste ba din contra depa finalizare continua cu ceva relaxant.acu depinde si de noi fiecae in parte deoarece nu toti sintem foarte maleabili dovada pe mine nu ma deranjeaza salteaua pe jos chiar imi place cum este amenajat intim,discret si cu bun simt.ok sa vb despre ce e important si anume un masaj ca la carte nu ulei mult,nu muzica tare,atentie deosebita la detalii,etc.acum notele ca asa se cade:aspect al locatiei 9:aspect nicolea 9 neschimbata:atitudine si comunicare 9:masajul si tot ce tine de masaj intre9 si10,calma relaxata si experienta,pret 100ron o ora care a fost ora inclus si dusul la venira si dusul la plecare ceea ce mi se pare corect ca toate sint pe bani:de revenit sigur dar sa am noroc sa o prind libera.PS.cred ca nulti nu stiu ca o ora de masaj standard ori und te duci este de 45 min iar pina la o ora sint incluse dusurile asa a colegu te-a tinut timpul corespunzator.cerd ca am cuprins tot.Succes in cntinuare.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

buna ziua confrati,dupa lungi incercari am reusit sa dau de nicoleta.intradevar am gasit-o in locatia de pe praga dar imi pare rau ca tre sa contrazic citiva confrati asa ca sa dtaliez;am sunat pe la ora 17 si facut programare la ora 18 si un sfert ajuns gasit pe nicoleta care tocmai ajunsese invitat stabilit tot desfasuratorul intrat incamera.dupa ce m-am facut comod am mers la baie unde am gasit tot ce ai nevoie de la bete de urechi pina la sprei inclusiv prosoape de unica folosinta sa fi sigur ca le folosesti doar tu.revenit in camera cum eram singuri era o liniste deplina sa te poti relaxa in voie si incepu framintatul iar aici din pacate tre sa contrazic unele persoane FACE UN MASAJ DUMNEZEIESC si cu foarte multa caldura calma si nu se grabeste ba din contra depa finalizare continua cu ceva relaxant.acu depinde si de noi fiecae in parte deoarece nu toti sintem foarte maleabili dovada pe mine nu ma deranjeaza salteaua pe jos chiar imi place cum este amenajat intim,discret si cu bun simt.ok sa vb despre ce e important si anume un masaj ca la carte nu ulei mult,nu muzica tare,atentie deosebita la detalii,etc.acum notele ca asa se cade:aspect al locatiei 9:aspect nicolea 9 neschimbata:atitudine si comunicare 9:masajul si tot ce tine de masaj intre9 si10,calma relaxata si experienta,pret 100ron o ora care a fost ora inclus si dusul la venira si dusul la plecare ceea ce mi se pare corect ca toate sint pe bani:de revenit sigur dar sa am noroc sa o prind libera.PS.cred ca nulti nu stiu ca o ora de masaj standard ori und te duci este de 45 min iar pina la o ora sint incluse dusurile asa a colegu te-a tinut timpul corespunzator.cerd ca am cuprins tot.Succes in cntinuare.

Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0

cum ar zice americanii, let's agree to disagree :) eu am zis ca am stat 45 de minute, in sensul ca m-am uitat la ultimul apel catre ea cu 5 minute dupa ce am iesit. deci cand eram deja in masina, o sunasem de 45 de minute, inseamna ca d2d am stat vreo 40. nu m-a deranjat timpul petrecut, ci faptul ca mi-a zis dupa vreo jumatate de ora ca se cam apropie finalul orei :)

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare.

Hotarand ca este timpul pt un masaj erotic relaxant am sunat la numarul din topic si mi-am facut o programare

La sosire am avut partea de cea mai placuta surpriza. La usa a raspuns Nicoleta ex Mihai Bravu.

Tinand cont ca o vizitasem anterior de mai multe ori stiam ca voi avea partea de cel mai bun masaj posibil.

Si asa s-a intamplat. Nu cred ca mai are rost sa dau note. Masajul de nota 10 cu finalizare pe sanii doamnei.

Locatia f eleganta, curata cu baie dotata corespunzator de nota 10.

Atentie amatorilor. Nicoleta nu face decat masaj erotic. Fara sex. Si este de inteles daca ne gandim ce sa-a intamplat nu cu mult timp in urma. Deci daca vrei relaxare de nota 10 ea este o alegere excelenta.

Daca te gandesti la sex suna in alta parte.

Ar fi bine sa se deschida un topic separat pt Nicoleta.

Halat 100 lei o ora meritati din plin

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

P.S. Exista si un nr de tel la care am inteles ca raspunde numai ea dar din pacate nu stiu daca Nicoleta vrea sa fie cunoscut de toata lumea asa ca nu il pot posta aici. Promit ca data viitoare sa o intreb daca acel nr poate fi asociat cu ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...