Sari la conținut

Masaje explozive: 0743470729


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Masaje explozive...0743470729, asa incepe anuntul si asta este numarul de telefon publicat in Evenimantu. Sun la acest numar si sunt indrumat catre strada Ciurchi, intr-un imobil proaspat construit. Aici am gasit doua domnisoare pe care le cunosteam de mai demult din cadrul altor saloane, salonul de pe strada Calarasi si salonul din Tatarasi din spatele magazinului Flux-ul de scule. Sunt doua domnisoare frumoase, una seamana foarte bine cu Ana Lesko, cel putin asa mi s-a parut mie. Am fost primit cu caldura,ambele mau recunoscut si mi-au prezentat oferta dupa care am primit prosop curat si am fost invitat la dus, aici am gasit diverse geluri pentru dus, curatenie si toate cele necesare pentru igienizare. Actiunea s-a desfasurat in compania ambelor domnisoare, a fost o ora nemaipomenita, ametitor de placuta, cele doua trupuri frumoase serpuiau deasupra mea, cu atingeri placute, sarutari usoare, in timp ce una ma alinta cu un oral bine executat cealalta imi oferea sanii spre ai molfai sau mangaia, apoi ambele erau una langa alta mangaindu-mi organul cu limbile, era o imagine de vis, parca se turna o scena intr-un film porno. Asa a trecut ora, o ora de "chin", momente in care iti doresti cu adevarat ca timpul sa nu mai fie masurabil si sa continue asa la nesfarsit, la infinit.

Locatie: 9 - curat, primitor, intim

Aspect: ambele domnisoare arata bine, una dintre ele cu un corp mai dezvoltat, mai matur, cu sani mari (este cea care dupa parerea mea seamana cu Ana Lesko), iar cealalta mai proaspata, cu liniile corpului mai gingas proportionate. Ambele sunt de nota 9

Oral: 9 - executat bine, umed cu usoare tendinte de deep

Normal: 8 - diverse pozitii, on top, doggy

Pret: 300lei/ ora cu ambele domnisoare

Concluzie finala: Recomand cu caldura pentru pasionatii de menage a trois si nu numai.

Din pacate nu le mai retin numele domnisoarelor, scuze pentru asta.

 

 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

suna prea  bine mr. pastaev , multumim pt recenziile din zona masajului erotic ca nu prea s-a mai scris de mult , dar ia zi-mi fetele  astea fac normal amandoua inclus in aia 300 ron de care ziceai ?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Nu știu ce caută recenzia la Masaj Erotic, din moment ce fetele oferă de fapt, după spusele domnului, 3some ... :snap Oferă și show lesbi ?

 

Asta este oferta standard, sau pentru că te-au „recunoscut”, ți-au oferit așa masaj magic ...

 

Mulțumim de informații!

 

P.S: menage a trois nu e, decât dacă te muți cu ele ... Ce ai vrut probabil să spui, 3some ...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Cred ca are dreptate Midas cu plasarea acestui topic la masaj erotic, probabil din cauza anuntului din ziar care era la masaje erotice.

Dar pana la urma ce inseamna masaj erotic si care sunt limitele in care trebuie sa se incadreze el si ca sa fac o gluma, ce conteaza ca sexul este masat cu mana sau cu un alt sex, tot "masaj" se cheama.

Dupa stiinta mea menage a trois si 3some sunt de fapt acelasi lucru, in care 3 persoane fac sex, ca este el oral, normal sau anal, tot sex in trei este, indiferent in ce limba o spui sau pe ce continent te afli.

Ca sa-i raspund lui Ttedy - oferta mi-a fost prezentata in felul urmator, pentru suma respectiva in decurs de o ora aveam dreptul, sa spunem asa, la doua finalizari, una orala si una normala, la mine a fost o singura finalizare, normal, si acea cu domnisoara care semana cu Lesko.

Pentru Midas - cred ca a fost o oferta standard, nu cred sa fi beneficiat eu de ceva mai special doar pentru simplul fapt ca m-au recunoscut fetele, iar referitor la show lesbi, nu mi-a fost prezentat o astfel de oferta, doar acele domnisoare pot sa-ti raspunda la intrebarea asta.

Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Dragă PASTAEV,

 

ménage à trois (French for "household of three") is a domestic arrangement in which three people having sexual relations occupy the same household. - în traducere:

 

Un ménage à trois (franceză pentru "gospodărie de trei"), este un aranjament intern, în care trei persoane care au relații sexuale ocupă aceeași gospodărie.

 

Sursa :

 

http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9nage_%C3%A0_trois

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna seara,


Astazi in prima parte a zilei am trecut pragul acestui salon


Am sunat, am primit detaliile necesare si in scurt timp ajung la Pim, in Tudor (mai multe detalii nu dau).


De aici sunt ghidat prin telefon.


 


In locatie sunt doua fete: o blonda amabila care seamana cu Ana Lesko si o bruneta slim sictirita.


 


Blonda are cateva tatuaje (unul este vizibil in poza atasata). Poza ii apartine dar nu e foarte recenta, domnisoara avand cateva kg in plus si un inceput de burtica  -  e cam de nota 8. (Am dat 8 pentru ca nu are celulita).


 


Bruneta e subtirica, micuta de statura si cum am mai zis: sictirita.


 


“Ana Lesko de Iasi” imi prezinta pe fuga serviciile: 200RON cu o tipa, 250RON cu ambele. 


Fiind prima data la ele am optat pentru prima varianta, doar cu una.


Achit suma, dupa care fata slim zice ceva de genul: “Da’ nu mai 50RON in plus ? Te duci cu colega !”, deci privilegiul de a alege nu era inclus :). Nu m-a deranjat pentru ca oricum nu as fi ales-o pe bruneta.


 


Primesc un prosop curat, dupa care sunt indrumat spre baie. Aici gasesc un flacon de gel de dus gol pe jumatate(nicidecum acea multitudine mentionata anterior de @PASTAEV).


 


Revin in camera si actiunea incepe:


Ma intind pe pat, fata ramane in chilotei, vine peste mine si brusc incepe concursul de laba viteza (95% laba, 5% sex oral). 


Dupa 10 minute termin pe mine si in palma fetei si merg asa la baie pentru ca nu avea servetele.


 


Am mai schimbat cateva vorbe in timp ce ma imbracam. Fetele nu fac DELOC sex normal si nici nu accepta finalizare orala, pachetul cu ambele incluzand doua finalizari executate prin “tehnici de masaj”.


 


Note:


Oral: 4 - a atins ocazional cucul cu limba, in rest doar laba.


 


Curatenie: 9 - un pic de praf pe marginile cazii. Prosopul era curat.


Fata: 8.


Masaj: 0 (fara)


 


Tarife: 200RON cu o fata -  o singura finalizare, 250RON cu ambele, doua finalizari. Fara sex, fara finalizare orala(defapt fara oral), fara masaj de relazare, fara servetele.


 


Concluzia nr 1: Varianta solo nu (“se”) merita in mod sigur. Poate cu ambele e mai bine dar eu oricum nu mai sunt curios.


Concluzia nr 2: Recenzia lui @PASTAEV mi se pare bullshit.


 


Spor.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Buna.Suntem de ceva timp pe "piata" si pana acum nu a rasarit nici un client sa isi dea cu parerea despre serviciile acestui salon.Insa , deodata au aparut peste noapte diversi indivizi cu nu stiu ce intentii care dupa ce au trecut pragul acestui salon...(.neobligati de nimeni sau fortati de imprejurari sa ramana)...si domnisoarele anjajate pe post de maseuze  nici de cum prestand alte servicii extra decat cele precizate la telefon au " suportat "sau  i-au "suportat " incercand sa-i satisfaca cu toate ca unii dintre ei vin neepilati , mirosind a transpiratie , ca sa nu mai spunem de masculinitatea jalnica ce o detin , vin cu comentarii care nu isi au rostul .Un barbat care se respecta si mai ales care are caracter nu " vine " si vorbeste despre intimitatile salonului pentru ca nici maseuzele la randul lor nu si-au permis sa  deranjeze clientii pe numerele personale dandu-le mesaje sau sunandu-i cu " scopul "de a afla sotiile /prietenele lor ce lichele au acasa. URAT " DOMNILOR ".In concluzie daca tot sunteti amatori si va place sa mergeti in astfel de locuri ,  ceea ce se petrece intr-o ora de masaj cred ca e mai bine sa tineti pentru voi si sa nu mai lasati comentarii cu tot felul de detalii care nu au nici o legatura cu realitatea.....SA VA FIE RUSINE  ! nu dati dovada de barbatie.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Dragă oany,

 

Deoarece cred că vorbești (sper) în contul fetelor de la salon, te rog să ne spui, dacă recenzia domnului PASTAEV conține vre-un sâmbure de adevăr. Nu de alta, dar s-ar putea să mai primiți vizitele unor anumiți domni, care vor dori mai mult decât oferiți.

 

Mai bine, din punctul meu de vedere, este să clarificați, elegant, situați creată. Cel mai simplu ați putea răspunde următoarelor întrebări, firești cred:

 

1. Ce fel de masaj oferiți ? (relaxare, erotic, thailandez)

2. Care este durata unei ședințe ?

3. Care este onorariul cerut pentru fiecare serviciu în parte ?

4. Oferiți show lesbi ?

5. Mai mult decât un masaj, intră în discuție, sau categori NU ?

 

Mulțumim anticipat, pentru eventualele răspunsuri !

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Domnule Midas ,

 

 

        Acest domn PASTAEV intr-adevar este un client " fidel " , noi il cunoastem doar ca a dat prea multe detalii , si mai este un domn care se crede prea " destept " ( CODEX 2)  care noi credem ca ne confunda,cu detalii total eronate.( si l- am ruga sa stearga postarea sau am putea sa il "deranjam "si sa il rugam personal sa o faca si nu cred ca ar fi in avantajul sau )

 

        Pentru cei care visiteaza site-ul suntem un salon de masaj ce oferim doar servicii de masaj senzual /  thailandez ( single / dublu ) fara a include si un show erotic . Pentru mai multe detalii puteti suna oricand doriti la acel numar deja cunoscut..

 

        P.S.   referitor la preturi.....sunt in functie de tipul de masaj ales cat si de client (fidel) deseori facem discount-uri ...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Nu stiu de ce dar mie imi miroase a prostie multa ca sa nu zic altceva.Pt cei care o cunosc pe Andreea (eu cel putin o stiu de 4 ani..de cand era tanara incepatoare)...uitati-va la recenzia tanarului domn Pastaev si spuneti-mi cand a avut corp atletic...ca eu sincer nu imi aduc aminte.Am impresia ca cineva se plictiseste tare.

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

 

...

si l- am ruga sa stearga postarea sau am putea sa il "deranjam "si sa il rugam personal sa o faca si nu cred ca ar fi in avantajul sau ...

 

Mie asa o exprimare imi suna a amenintare, nici macar mascata.

Rusinica!

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

I wen t there on sunday night  at about 21:30 on the phone they said 250 lei for massage with 2 girls when I went there they said yes it is 250 but 300 for 2 completions so I gave them 300 lei. The place was very clean very well maintained a rich appartament block lets say, the location was a little bit difficult for the taxi driver to find but after a little walking in the cold and rinign them up to help me find it.I came to there door the blonde girl who does look like Ana opened the door she was in balck thong and a black cardigan with some of the buttons open to show her ample boobes. She greeted me and her friend came out from another room and greeted me.She was wearing a black thong also with a white tshirt. They asked for 250 lei I had 300 in my hand and they said for2 completions it will be 300. I payed up. They didnt offer a drink or soemthing.They directed me to the room.The blonde lady asked if I needed to shower I said I had showered but I can clean up quickly the brunette I think her name was Diana directed me to the bathroom where I showered alone.I was provided clean yellow towels.The shower was a lovely room well maintained clean and upper class. It is a bathtub not a shower cabinet. After showering with some body gel I went back to the room lay down and they started massaging me sensually on my back.They both never removed there panties from me.There was nice music being played from the laptop in the background. Both ladies massaged me quite well.They made small talk where you from what you doing in Iasi they told me there ages which I rmemeber but will keep a little secret,the blonde is in her 30's she claims to be and the brunete in her 20's. However they were giggling at me I do not know why. They then turned me over and procedded with the oral sex, whihc was very lovely the brunette was providing for me whilst the blonde was playing with me rubbing her breasts upon my chest teasing my nipples with her tongue sucking on them and little bit biting. I feel she is quite kinky.Her friend is a little less maybe a little bit more ameatuer.  I did suck a bit on there nipples and play with there boobes but they didnt allow me to touch their ass so much.So after completing in Diana's hand she washed her hands and i had a wash un asisted again and then lay down with the blonde tried to give me oral and the brunete playing with my chest and nipples but i coudnt get it up. Anyway the brunette tried again whilst the blonde played with me with no avail. The blonde tried massaging my perineum area to get me up but it didnt work. So i told them to stop and I will shower. SO i showered and that was it I got dressed the blond said goodbye and I left.

 

Locatie: 9/10 clean very nice bit hard to find but that is being picky

Aspect: 9     2 lovely looking ladies although I prefered the blonde girl and I really liked her tattoo on her shoulder

Oral: 9 - executed well, with good tongue action on the head of my penis

 

Pret: 300lei/ 20-30 mins with both girls

Concluzie finala: yes recommended but I wanted some more playtime and maybe to shower with them both or atleast see them naked. They didnt play with each other in my company so I can not call it a menage e trois or 3some

  • Like 4
Link spre comentariu

Daca viermele ala minte atunci trebui exclus din societate... Exista totusi si varianta ca "interloapele" prestatoare din salon sa se mai futa asa din cand in cand si apoi sa fie deranjate ca nu a ramas futaiul in salon. Oricum atitudinea fetei o recomanda la top. Sa nu se duca unul nervos si sa le futa putin in funduletz asa din greseala ca vorba aia ce oferi aia primesti....

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

In primul rand scuze pentru Oany si colega ei vizavi de acea recenzie in care am dat prea multe detalii, crede-ma te rog ca nu a fost cu intentia de a supara pe nimeni. Inca o data mii de scuze.

Vizavi de atitudinea domnului Midas, si spun domn tocmai ca sa mai pastram o umbra de respect unul fata de altul si sa nu latram ca niste animale care-si revendica teritoriile. Cu riscul de a fi exclus din familia Nimfomane, fac un calcul simplu, din 688 de postari ai numai 126 de puncte din care unul ti l-am dat eu, asta inseamna ca ai un rating sa zicem asa de 0.18, de unde concluzionam ca postarile tale au fost "doar de dragul de a se baga in seama", am folosit aceleasi cuvinte care mi se adresau mai sus. Vizavi de "domnul" Mihaila, nu stiu cine se ascunde in spatele contului platit al dumnealui, poate chiar o persoana cu trichineloza, nu stiu, ce stiu cu siguranta este doar ca nu merita respectul si asta se datoreaza caracterului lui.

Si ca sa raspun tuturor GREILOR care "sunt" si ce vor "urma" pe acest forum, indiferent daca eu am sa mai fiu sau nu aici, recenzia mea este personala, deci toate parerile si notele date acolo sunt ale mele, imi apartin.

De asta este un topic deschis, ca tocmai toti cei ce le-au vizitat pe aceste domnisoare sa poata sa scrie o recenzie asa cum cred ei de cuvinta. Pentru unii, aceste fete au note maxime, cu siguranta pentru altii aceleasi fete au note mai mici sau chiar minime. Ce incercati voi acum este sa ma convingeti ca in ochii mei albul nu este alb ci este negru. Nu se poate asta.

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Mii de scuze pentru MIDAS, am trimis cateva cuvinte cu scuze pe mesageria privata a dumnealui.

Toate cuvintele scrise lui Midas mai sus sunt de fapt adresate catre deosebitul nostru coleg MIHAILA, unde trebuie sa-i atragem atentia ca atunci cand foloseste cuvinte elevate ca de exemplu: gunoi sau vierme, sa nu uite ca nu se afla in anturajul lui, ci pe un forum public, mai mult sau mai putin, in care respectul fata de celalalt trebuie sa existe indiferent ce culoare are contul sau.

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

buna seara,

k sa mai destindem putin situatia tensionata   a acestui post o sa intervin cu o mica povestioara cu vizita mea  la salonului de masaj al carui nr de tel este trecut in titlu.

am sunat in urma cu cateva zile si am facut o programare, initial am intrebat la tel cate fete sunt in locatie, m.i s.a raspuns k 2, ajuns la salonul din spate la pim tudor pe straduta ingusta, era numai una respectiv satena mica de statura si tinerica, sani marisori placuti tari, imbracata intr-o rochita scurta foarte sexy, curatenia din locatie este TOP, camera unde se desfasoara actiunea cat si baia. m.i s.a prezentat oferta 100 erotic si 150 thai o ora, am ales thai, achit si intru la dus. revin in camera, ma asez pe pat pe spate, se dezbraca si domnitza, vine peste mine si incepe sa.l maseze  putin pe gugu, dupa 5 min trece usor la oral, putin incepatoare, umed, incet facut fara graba, refuza degete la pasarica cu desavarsire, deci alte finalizari nu se pot executa, nici nu am insistat sa intreb... am schimbat cateva pozitii la oral, apoi final oral. nu am ramas pt a doua finalitate k nu a fost ''acea chimie'' :))) atmosfera putin incarcata, domnisoara nu duce o conversatie, e retinuta in exprimare, si sunt de acord cu colegul care zicea k e putin cu ochii peste cap k sa folosesk o expresie ''dulce'', poate asa e stilui ei, normal k doar o face pentru bani, nu pune pasiune in ce face, se simte k e interesul mare, parerea mea personala si mi-o asum.

un sfat pentru colegi, SUNATI de pe alte cartele si faceti programari la aceste tipuri de servicii sa nu va treziti cu telefoane de la salon (FEEDBACK NEGATIV) daca lasati aici o recenzie NEGATIVA si nu ii place matroanei :)))). 

trecem acum la note

locatie 9

fete 7

servicii 7

de revenit? nush, poate sa o testez pe blonda daca se ofera si  ceva extra

O seara buna tuturor membrilor si fetelor!

  • Like 2
Link spre comentariu

Domnule Midas ,

 

 

        Acest domn PASTAEV intr-adevar este un client " fidel " , noi il cunoastem doar ca a dat prea multe detalii , si mai este un domn care se crede prea " destept " ( CODEX 2)  care noi credem ca ne confunda,cu detalii total eronate.( si l- am ruga sa stearga postarea sau am putea sa il "deranjam "si sa il rugam personal sa o faca si nu cred ca ar fi in avantajul sau )

 

        Pentru cei care visiteaza site-ul suntem un salon de masaj ce oferim doar servicii de masaj senzual /  thailandez ( single / dublu ) fara a include si un show erotic . Pentru mai multe detalii puteti suna oricand doriti la acel numar deja cunoscut..

 

        P.S.   referitor la preturi.....sunt in functie de tipul de masaj ales cat si de client (fidel) deseori facem discount-uri ...

Hai sa lasam amenintarile!! Crede-ma, e mai bine asa ca sa nu ajungem sa ne suparam !

Eu nu sunt suparat pe voi, voi nu aveti nici o vina.

 

Recenzia mea este regulamentara. Citeste regulamentul forumului si daca nu-ti convine, poti sa-ti stergi anuntul.

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

buna ziua la toata lumea.vreau sa va dau dreptate in unele chestii dar vreau sa va si contrazic  in mare parte.am fost si eu la asa zisa locatie din tudor in spate la pim.am ramas putin uimit cand le-am vazut pe cele 2 fete acolo.cea blonda ana o chema  s-a plimbat cam pe la toate saloanele din iasi.am intalnit-o la un salon din tatarasi calarasi 25  si a fost colega cu cealalta fata undeva in tatarasi in spatele fluxului de scule.acolo o chema cosmina iar acuma o cheama oana sau ceva de genu.cosmina a lucrat prima data undeva prin dispecer si apoi s-a mutat la flora.mergeam cam de 2 ori pe sapt acolo dar nu pt ea.era o domnisoara creata cristina parca nu retin bine.cu asa zisa cosmina nu am ramas niciodata din cauza fiogurilor si nici de aceasta data nu am ramas .mi-au zis preturile si serviciile si au la 300 de lei masaj special ?(sex normal).avand in vedere ca cea blonda este f grasa si nu imi placea nu aveam de gand sa raman cu "oana".l cat este de mica o perdeam prin pat.in mare [parte este varza.am obs ca au furat si poze de pe la alte saloane.nu e ok

Link spre comentariu

Buna seara! Eu nu inteleg, cei care ati fost lamuriti-ma!

UNII au parte de futai doar daca sunt clienti "fideli" sau sa le fi cunoscut pe dudui inainte cand prestau ele cine stie pe la ce saloane, sau la 300 ron ai si sex inclus???

 

Iar pentru domnita care a scris mai sus de unii "nespalati", "neepilati", "jegosi" sau cu barbatia mica/mare.....ATAT TIMP CAT ITI IESE BANUL NU AI CE COMENTA!!!

ASTA E RISCUL MESERIEI! Daca nu-ti convine dc mai stai sa faci asta??

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:On-line
  • Oras:On-line

        Pentru cei care visiteaza site-ul suntem un salon de masaj ce oferim doar servicii de masaj senzual /  thailandez ( single / dublu ) fara a include si un show erotic . Pentru mai multe detalii puteti suna oricand doriti la acel numar deja cunoscut..

 

de program ce ne poti spune ?

  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...