Sari la conținut

De ce nu găsim anunţuri cu fete care oferă servicii de "sclavă"


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Mă întreb de ce fetele nu oferă servicii de sclave, femei supuse, care să fie dominate de client.

Toate anunţurile de BDSM se axează pe femei-stăpâne, care, eventual, sunt însoţite de o asistentă sau sclavă, dar niciodată nu oferă clienţilor şansa de a juca ei rolul de dominatori.

Eu cred că femeile care oferă servicii sexuale se tem să nu piardă controlul în timpul şedinţei. Nu se ştie niciodată cu ce fel de om ai de-a face. Desigur, nici clienţii nu ştiu cine e stăpâna, se pot trezi încătuşaţi şi supuşi la tot felul de tratamente care pot deveni din plăcute traumatizante.

Eu n-am căutat niciodată genul ăsta de servicii de BDSM, pentru că nu-mi plac stăpânele! :sado

În orice caz, eu mi-aş dori să găsesc o fată care să-mi ofere şansa de a fi stăpân.

Aş dori să aud şi părerea voastră, nu doar a camarazilor, dar şi a prea frumoaselor domniţe.  

 

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Cred ca sunt putine femeile carora le place violenta aplicata lor,fie ea si blanda. In schimb,sa produca ele domnilor durere si placere in acelasi timp,suna mai tentant.

Intervine si frica de a nu fii legate si batjocorite/jefuite. Vor sa detina ele controlul.

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

deea de la constanta este foarte permisiva, chiar daca probabil ea nu are habar ce inseamna bdsm ,ar putea fi folosita de un cunoscator in scopul asta.

de regula ,o sclava este oferita de catre stapina ei pentru folosinta , nu am vazut nici eu pina acum escorta sclava independenta. e utopic.

Link spre comentariu
  • Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori

Pentru că, în mentalitatea românească tradiţională, se prezumă că serviciile acestea sunt incluse în "job description". Trebuie doar să ştii cum să le ceri. Ar mai trebui şi să le ţii in puf pe femei: puf o palmă, puf un pumn. Asta numai pentru a nu se abate de la calea cea dreaptă.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Fratilor, explicati si voi unuia ca mine, cam in ce consta placerea de a domina, da a fi "stapan de sclava", de a umili, de a injosi, de a violenta fizic si verbal. Mintea mea, de om nu prea pricepe.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Fratilor, explicati si voi unuia ca mine, cam in ce consta placerea de a domina, da a fi "stapan de sclava", de a umili, de a injosi, de a violenta fizic si verbal. Mintea mea, de om nu prea pricepe.

Multumesc anticipat!

 

Daca cu aia care vor sa fie calcati cu tocuri cui pe testicole care ar fi faza nene Picon?  :stiletto  :laugh2

Link spre comentariu

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
sursa ziarul21.ro
Scris de Adrian HÂNSA
 
 
http://www.ziarul21.ro/upload/2010/iulie/29/psiho.jpgÎn cazul oamenilor normali şi cu o personalitate dezvoltată armonios, sentimentul de putere se bazează pe conştientizarea anumitor calităţi personale, oricare ar fi acestea: nivel de educaţie, maturitate, experienţă, îndemânare etc. Când acestea lipsesc sau când persoana trăieşte permanent sentimente de inferioritate, de insignifianţă şi de neputinţă, când este nesigură pe sine şi are aproape constant stări de teamă şi sentimente de ostilitate faţă de ceilalţi, apare o dorinţă extrem puternică de a se bucura de prestigiu, de a-i domina şi chiar de a-i umili pe ceilalţi. Această dorinţă are ca scop tocmai anihilarea sentimentelor de anxietate, inferioritate şi neputinţă, care pentru persoana în cauză sunt de nesuportat. Ea îşi formează un ideal de putere de-a dreptul iraţional, ajungând să considere că trebuie să fie stăpână pe orice situaţie şi că trebuie să rezolve singură orice problemă, fiind extrem de orgolioasă. O astfel de persoană îşi va ascunde orice slăbiciune personală, oricât de neînsemnată sau firească ar fi. În plus, este înclinată permanent să îi clasifice pe cei din jur în „puternici” sau „slabi”. În funcţie de context, există mai multe modalităţi prin care acest gen de persoană îşi va exercita nevoia de putere. Astfel, ea îşi va dori întotdeanuna să aibă dreptate legat de tot ceea ce face sau intenţionează să facă. Nu acceptă să fie contrazisă sau criticată şi se înfurie dacă i se demonstrează că a greşit. De fapt, nu poate accepta ideea că altcineva poate avea o soluţie sau un plan mai bune decât cele pe care el sau ea le propune. Prin urmare, nu va accepta decât cu greu să fie sfătuită sau îndrumată de către alţii, văzând acest lucru ca pe o manifestare a neputinţei sale, ca pe o slăbiciune care trebuie să rămână ascunsă, ferită de ochii celorlalţi. În fapt, persoana care are această nevoie patologică de putere va căuta să îşi exercite în permanenţă controlul asupra altora, mergând până acolo încât nu va fi de acord cu nimic altceva decât cu ceea ce propune sau face ea însăşi. Mai mult, această persoană nu va ceda niciodată în faţa celorlalţi, ajungând să acţioneze tocmai pe dos. Ea are pretenţia ca lumea să se adapteze la nevoile şi planurile ei şi nu invers. O altă carateristică a celui sau celei care are această nevoie patologică de putere este nerăbdarea: a fi pus în situaţia de a aştepta este perceput ca o intenţie a celorlalţi de a-l umili, fiind pentru el sau ea o sursă de iritare. Date fiind aceste atitudini şi idei iraţionale care rezultă din nevoia de a domina, aceste persoane sunt incapabile să stabilească cu ceilalţi relaţii de la egal la egal. Dacă nu pot să conducă, ei se simt neputincioşi şi insignifianţi.
  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...