Sari la conținut

Bomba Sexy Doar Pentru Tine NEW― 0751679803,0751490482


brokoli

Postări Recomandate

  • Oras:New York
  • Oras:New York

Salut baieti si fete :)

Nu am chef sa fac un review complet, dar va las niste date esentiale, sper le gasiti folositoare. 

 

Poze sunt reale.

Necesita sa fie anuntata cu 1 ora inainte ! 

 

Locatie - 8 - Moldovei - langa 3G - un apartament OK. Livingroom cu un pat mare - ai unde sa te desfasori. Baia e OK.  

 

Aspect 10 - mie imi place maxim cum arata. Cur fain, tate super, la fata mi se pare draguta, pizda faina, etc. (vezi poze)

Normal - 9  ii place mult pula, ii place sa se futa, 

Oral  - 9 - pentru ca zece se poate da doar la CIM

GFE - 10 - Ca o iubita .  Aici cred ca e subiectiva treaba(depinde daca va potriviti),  mie mi-a dat impresia ca suntem iubiti - nu am FK, dar cred că era de acord. Mangaiat, frecat, lins pe gat, urechi, pupat pe ceafa, supt sani, etc. 

Igiena - 10 Este foarte curata ! I-am dat limbi in cur , in pizda si e super! Miros frumos. Totul foarte bine la capitolul igiena.

 

Concluzie  :inlovee  M-am simtit excelent, consider ca e super.

 

Preturi.

100 o finalizare

250 / ora

- finalizare pe sani / corp / gura 50 de lei extra

 

De revenit?

De azi ma las de prostituate. Pentru mine sexul cu prostituate e o placere mare, dar este de termen scurt si nu aduce satisfactii pe termen lung.

Spor in viata !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Buna, am fost la ea acum câteva zile, locatia pe Moldovei, vis a vis de 3G. Am sunat-o in cursul zilei, cu programare de la ora 20. Escorta este cea din poze, poate freza puțin altfel, dar nesemnificativ, este draguta, foarte bronzata - cel puțin 50% din bronz din el fiind mostenit genetic.

Amabilă, curată, după prezentări am intrat direct la dus, baie comunista, prosop ud, nota la sfarsit.

Am achitat 100 - o finalizare OP, NP, nefiind fanul sexului oral, am trecut direct la NP. Ea destul de implicată, cum spunea si Bethovenor, aveai impresia ca erai cu prietena. Am prins-o după o zi prea 'aglomerata' era destul de obosita, așa ca ' munca' am făcut-o eu, 3 -4 poziții, fără obiecțiuni din partea ei.

Jurizarea

Aspect - 8/9

Atitudine - 8

Oralul - L-am sărit

Normal - 7 prea pasiva, la un moment dat chiar i-am spus ca poate ar trebui sa împărțim banii

Locatia - 6 - depunctata pt baie

De revenit - nu cred

 

Spor la ... recenzii !!!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Când pun gura pe pălincă, realizez lucruri mărețe
  • Oras:Când pun gura pe pălincă, realizez lucruri mărețe

Vizitat sapt asta si randunica respectiva... insa va rog sa scuzati da nu mai retin nr de tel oricum e altu decat cel de aici.. rog un coleg mai agil sa verifice...

Deci locatia pe Moldovei, apart modest dar curat,, ca aspect clarr o scoate in evidenta perechea de sani imensi pe care o detine,,, corp subtirel fund ok. Si are o tunsoare ciudata ..in fine nederanjant,,

Deci ajuns in locatie ,,purces in camera de lucru inceput actiunea cu un oral protejat destul de ok ,incercat deep sa ocupat de zonele adiacente dupa care trecut in misionar,,, atitudinea ei fiind nepasiva se implica se unduieste se vede ca fata are experienta,,,,dupa care incitat de funduletz trecut la un doggie,, si finish in guma, urmat de igienizare cu servetzele de care sa ok ea,, cu zambetuk pe buze fara sa ma lase pe mine sa ma implic. Imbracat si patina

Baua dun pacate nu am vizitat

Jurizare

Aspect noua pt sani frumosi si corpul suplu

Igiena zece nimic de reprosat

Normal noua de la mine

Oral opt

Atitudine de la mine zece pt implicare si felul de a se comporta precum o caprioara

Locatia sapte ,,modesta dar curata

Pret una suta lei op si np aprox 40 min

De revenit da su de recomandat tot da

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

     Buna tuturor, de mult o aveam  vizata pe titulara acestui topic, astfel ca am sunat la numarul 0755966181, raspunde prompt , vorbeste frumos si stabilim o programare intr-o ora. Ajuns pe Moldovei zona 3G am sunat pentru restul detaliilor, ajuns in fata usii sunt primit de frumoasa noastra creola in niste pantaloni sport si la bustul gol, ... , deja :shocked  ma captase cu acei sani superbi :boob , in rest este aceeasi ca si in poze, are intradevar o tunsoare foarte interesanta care sincer o cam prinde avand in vedere ca e destul de nebunatica, are si putina burtica dar deloc deranjanta pentru mine, era chiar genul de burtica cu colacei de care iti place sa te prinzi cand esti in toiul actiunii.

     Facem cunostinta, intram in camera de lucru unde ne astepta un pat mare, ii achit intre timp onorariul 100 Ron OP+NP, incepem cu sarut FK,  intre timp masandu-I  funduletul moale si carnos, numa bun de tabacit din spate. Scapam rapid de haine, ea neavand nimic pe ea sub pantaloni, trec la degustarea pasaricii absolut superbe, labii foarte mici, fara mirosuri, se excita de numa numa sau se prefacea mai ceva ca o actrita. Cand s-a incins prea tare treaba am lasat-o sa monteze "casca de protectie" frumos cu buzele, incepe un oral :felatie destul de bun cu tende de deep si mare atentie la zonele alaturate, ceea ce din spusele ei nu prea aplica oricui la fel si cu FK-ul si limbile in pasarica. Urca incet freacandu-se cu sanii de soldatzelul meu, dupa care ajungem la saruturi si in lady on top unde dupa cum bine ma stiti am trecut la framantarea pieselor de rezistenta... destul de mari ferme si cu sfarcuri mari si tari de-ti era mai mare dragul sa le lingi/sugi. Se cere domnisoara in dogy :doggystyle  unde insista sa I-o trag tare, ceea ce am si facut, "maraie" frumos contreaza bine arunca priviri indecente si vorbeste vulgar dar in sensul bun si placut privind contextul in care era folosit. La o scurta pauza in care m-am intins peste ea sarutand-o pe gat si penetrand-o incet dintr-o capra culcata, imi spune ca rezist bine si ma intreaba daca e ceva de nu imi vine. Din punctul meu de vedere cred ca e axata si pe fast fuck sa termine cat mai repede treaba dar imi contrazice teoria la urmatoarea pozitie, un misionar unde i-am pipait tot corpul creol ca ciocolata, pielea fina si forme frumoase, picioarele in lumanare, penetrare lenta, pasarica superba, ea in al noualea cer, incepem si ceva mai dinamic unde din nou imi cere sa I-o trag cat pot de tare, dar imi spune de asemenea sa nu indraznesc sa ma opresc,....,fast fuck, hard fuck and pleasure, numai ea stie. Cand am am decis de comun acord sa umblem balonul am trecut din nou pe sistem duracel si saruturi cu muscaturi usoare de buze, nu cumva sa raman fara aer, ... , iar finalizarea a fost una foarte dinamica ramand fixat timp de cateva clipe intre cracii ei.

     La final am mers impreuna la baie unde m-am improspatat putin si stat intre timp de vorba cu ea, din una-n tralta spunandu-I ca sigur am sa revin, imi spune ca nu peste mult aproximativ 1-2 saptamani  urmeaza sa plece in in Germania,..., strategie de marketing sau nu ramane de vazut. La capitolul baie, nu am fost foarte incantat, avand in vedere ca era un singur prosop care nu parea foarte uscat, motiv pentru care nu l-am folosit in zonele sensibile. Imbracat echipat, saruturi :kissing2 pipaieli in fata usii si ne luam ramas bun de zici ca ne stiam si ne-o trageam din copilarie.

Vizita door to door aproximativ 35 de min, si sincer v-o recomand indiferent de toanele in care o prindeti deoarece are un corp si o pasarica ce nu trebuiesc ratate.

 

Acum notele:

Locatie: 6 - modesta, baia nu tocmai cum ar trebui sa fie, dar cu pat mare si spatios ceea ce e cel mai important.

Aspect: 9,5 - arata foarte bine, daca isi punea si ceva culori pe fata+accesorii avea 10.
Oral: 8 – pentru ca era cu protectie.
Normal : 9 – se implica, ii place ceea ce face, dar se poate si mai bine.
Igiena: 10 – no comment.

GFE: 9,5 – m-am simtit ca si cu o veche amanta.

Halat: 100 RON

Raport pret/calitate: excelent, la cum arata si ce ofera pentru 100 de Ron.

 

Spor la pasarici frumoase si stramte.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Du-te tu. Vezi ca nu-i ea, astia de mai sus care spun ca e cea din poze mint toti, eu nu-i cred. Nu-i faci o vizita sa-mi spui cum e in realitate ?

 

Lasand gluma la o parte, STOP OFF TOPIC. Astfel de postari sunt egale cu 0, nu da nimeni nici 2 lei pe ce ai scris tu, eventual ti-as da cu mare drag un -1, dar cum nu se poate ti-l prezint asa, poate intelegi ca nu sunt de apreciat asemenea balarii.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pe pamant
  • Oras:pe pamant

Vizita petrecuta acu' o saptamana, mm.au incitat ulti?ele seturi de poze, am sunat, programat si am ajuns la locatie,zona 3g Moldovei. Fata e chiar cea din poze, ma serveste cu un pahar de vin,stam un pic ba chiar mai mult de de vorba spre surprinderea mea dupa care incepem actiunea. A montat protectia de la inceput, oralul destulde scurt, cat sa fiu apt pt np, urmat de un np bunicel. Sa ma explic, am facut 2-3 poziti,ea se termina iar eu bineinteles canu; imi zice ceva de genul poti sa te termini manual pe saniimei ca doar timpul trece si e pretios.Ca un baiat bun am ascultat, m.am curatat frumos la baie,am avut un schimb de contre la final si am plecat.

 

Note:

Fata: 10 imo e reala nota

Oral: 6,a fost op si scurt, tehnica a fost buna, dar durata scurta

Normal: 7 maimult m.ammisat eu

Locatie: 6 e doar de munca

Concluzie: eu sut un capitalist convins si am platit ca sa fiu satisfacut terminat,ceea ce nu s.a intamplat, sa ma termin singur puteam si acasa,deci oricum nu revin pt ca nu se potriveste principiilor mele 6.50

  • Like 7
Link spre comentariu

e intradevar fata din poze ..dar din pacate ..cu cateva kilograme in plus...burta...delasata...parca e din beius...daca o vezi pe strada e ca o tata..deci nu mai e ca si in pozele  cele are..acolo era  buna....probabil sunt facute de  vreo 2 ani pozele..baiatul cu care sta....locuieste...un figurant...se pare ca ea plateste tot..el someaja...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Vizita s-a petrecut acum aprox 1 luna. Sunat si programat in 20 min, cand am ajuns in zona a zis ca nu mai are prezervative si ar trebui sa cumpar 1 pachet. M-am conformat si in  5 min am fost deja la ea. Tipa e cea din poze, am schimbat cateva vorbe si am trecut la actiune. A inceput cu un oral destul de bun dar nu asa lung. Am patit ca si colegul de dinainte florin08 am chimbat 2 pozitiii si ea s-a termint dar eu nu. Si a zis ca ma termina oral. Zis si facut in cateva minute am terminat in prez. Imbracat, schimbat cateva vorbe si plecat am fost.

 

Note

Aspect  - 9 cea din poze

Oral  - 8 scurt

Normal  - 7 aproape ca eu am facut tot, ea numai oral

Locatie - 8 e ok

Igiena - 10 nimic de reprosat

Halat 100 OP/NP

Raport/calitate -Bun,  merita incercata macar ptr trofeu

De revenit - Nu cred, poate peste cateva luni

  • Like 6
Link spre comentariu

Ma plictisesc si am decis sa contribui si eu cu niste review-uri. Am profitat de cele citite aici si ar cam fi cazul sa "give back".

 

Cu domnisoara m-am intalnit in urma cu cateva luni, dupa ce am analizat oferta de pe site. In momentul respectiv parea o alegere buna, ce m-a atras au fost sanii frumosi.

 

Am gasit destul de greu apartamentul dar am fost indrumat cu rabdare. Inainte de a urca, am trecut pe la magazin sa cumpar o sticla de vin. Ajuns in garsoniera am fost intampinat de micuta si foarte nonsalanta gheisa. Din pacate nu era foarte aranjata. Gheata s-a spart instant. I-am oferit sticla de vin si i-am propus sa ciocnim un pahar. Din pacate insa fata nu a avut desfacator. Am incercat de cateva ori sa scoatem dopul lovind sticla cu fundul de perete insa dopul parea a fi intepenit. Ne-am lasat pagubasi, am mai schimbat cateva cuvinte, ne-am asezat pe canapea, si-a dat sutienul jos si-au navalit peste mine o pereche de sani frumosi si maricei, exact genul care mi-ar placea acum sa-i vad. M-a mangaiat putin si a scos prezervativul. 

 

Socat, am intrebat-o de ce s-a grabit dupa prezervativ, eu asteptand sa incepem cu un oral. Raspunsul ei a fost ca oralul neprotejat costa in plus. Nu mai stiu cat, tot ce stiu e ca mi-au ramas doar banii pentru un numar, restul fiind dati pe sticla de vin. N-am insistat prea mult si am poftit-o la un hand-job. S-a descurcat binisor dupa care a montat prezervativul si-a continuat cu un oral. Oralul a fost .... ca si cum n-ar fi fost. Prezervativul a filtrat la maxim placerea si adevarul e ca nici ea nu parea a fi foarte experimentata. Am rugat-o sa vina deasupra sa ma pot juca cu sanii ei. S-a conformat si am avut parte de o priveliste deosebita. De aici am luat-o pe la spate iar in momentul in care mi-a venit sa ma termin i-am propus sa ma termin la ea pe sani. S-a intors si cu multa satisfactie i-am cucerit sanii :)

 

Nu s-a implicat prea mult, destul de mecanic/monoton. 

Ajuns acasa am revenit pe site pentru a verifica costul serviciilor si intr-adevar pentru cat platisem eu era specificat OP iar pentru ON costul era mai mare. Nu am observat, gresala mea.

 

Note:

Atitudine: 8

Fizic: 8, sanii sunt de 9

Oral: cu prezervativ si fara mult chef .... 5

Normal: 8

  • Like 9
Link spre comentariu

Am polenizat-o destul de recent. O experienta la care poate m-as fi asteptat la mai mult si am ramas dezamagit. 

       Mi s-a parut fada in aspect, subtirica, cu burtica aia de gravide de sem II,   in afara de sanii destul de frumosi nu exceleaza cu nimic 

Sex: OP apatic, mecanic,fara implicare, simulacru de atentie in zonele adiacente.. fitze 6

Normal: in aceleasi tendinte  6, 5 

Aspect per total 7 

gfe/ atitudine 2, nu mi -a placut, nu stiu are asa o maniera de a te trata f superficial si parca face abstractie de prezenta ta acolo,  plus felul in care vb , in fine  nu e pe gustul meu, nu are tact si maniere 

Locatie ; Moldovei .. nimic deosebit 6 

Tarife : 100/ fin si 150 cu oralul nep 

Recomandare : eu nu o recomand, doar celor care vor sa o aiba ca trofeu 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bethleem
  • Oras:Bethleem

Revin cu un review dupa ce sictirist am aruncat balonu`. Poze.. Poze.. Poze.. Gagica intr-adevar este cea din poze, 160 cm +/- foarte probabil pozele sunt facute cand era in DE si probabil avea mai multa activitate. Destul de grasuta totusi dar si simpatica, un zambet placut iar cu parul tuns scurt pe parti si fizionomie capului aduce a Rihanna (aviz fanilor).

 

Initial eram foarte plictisit sa mai caut pe siteuri, ea parea cea mai buna alegere desii la primul contact telefonic mi-a spus 300 lei/ora.S-a deplasat la hotel ba chiar si-a platit taxiul, stiu, defect profesional de-al meu, inspir destul de multa incredere cand dau drumu la porumbei din cusca. 

A batut la usa, am poftit-o inauntru, s-a scuzat pt. ca nu e inalta insa tatele imi captau toata atentia. Mi-a spus intr-un interval de 20 de secunde ca snt foarte frumos si ca se astepta la altceva, si iar ca-s frumos, si ghici ce ? ca sunt foarte frumos. Trist, nu sunt genul care sa-si dea drumu in chiloti. Am vorbit putin, am fumat o tigara mi-a zis ca se reintoarce in DE pt. ca 'tarfele' au scazut pretul. 

Apoi si-a schimbat putin pretul ca apoi sa inteleaga ca nu e loc si ramanem la 150 ron /finalizare cu OP/NP sau 300 o ora ONP/NP. Avand in vedere c-am avut o saptamana grea de studiu intens, o perioada de training si putina scolarizare i-am dat 200 de lei pentru deranj si deplasare si de asemenea pt. faptul ca stiam ca voi face fault in max 15.

Revenind la ea, sanii sunt grozavi, 10/10 rotunzi, tari aproape perfecti. Jumara e rotunda si uniforma, fara mirosuri si foarte curata, soft hairy dar boh; a avut noroc, stau bine cu fetisurile.

Oralul bun plin de flegme din ura, bun asa! Putem da un 7/10. S-a tolanit pe spate si mi-a spus timpul trece, iar eu i-am spus ca timpul poate sa treaca linistit ca noi tot acolo ramanem, doar sa nu ma aglomereze ca nu prea imi place starea. 

Dupa 10 minute de urcat lupu la deal, am ajuns in varf si-am aruncat cu lactate peste ea. Si-a facut dush, s-a imbracat si mi-a spus a 83 oara ca sunt foarte frumos si ca ar mai venii.. m-a intrebat destul de subtil daca mai vreau "Mai vrei sa stau?" iar eu am amanat pentru deseara, daca a mai fii.

Sunt si alte activitati care le-am intretinut cu dansa insa la rugamintile ei spuse adanc din suflet vreau sa ma abtin.

 

Note:

 

Atitudine : 7 - deschisa si draguta in prima parte, ca apoi sa devina subit foarte grabita in timp ce gibilan JR era semi-decongelat ea incearca sa-l sufoce cu o bucata de cauciuc.

Fizic 7 - motivul pentru care a ramas au fost insa sanii, nota 10, i-as fi tinut inca 2 ore sa-i palmuiesc pana jucam un heads-up.

Locatie NA - S-a deplasat la hotel, nu cunosc.

Tarife : 150 1x finalizare OP/NP finalizare in ghiozdan.

200 : 1x finalizare ON/NP acolo unde a dictat stapanu.

300 : o ora ON/NP pula mea mai stie..

 

Desii nu sunt un mare fan al escortelor deoarece sunt cam hulpave, vor multe pentru aproape nimic, eu n-as recomanda pe niciuna. Dar tatele alea.. merita fiecare banut!

 

Va salut cu cel mai mare respect, Oradenilor!

  • Like 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...