Sari la conținut

laura - 0747362824


laural

Postări Recomandate

  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Astepti tu telefon dar nu raspunzi deloc Am sunat azi tot timpul si nu numai azi.Esti serioasa sau iti bati joc de noi.Nu in felul acesta vei avea clienti.Daca e o pacaleala sterge-ti prezentarea sau te trecem la neserioase.

Link spre comentariu

   Salutare!

  Nu-s ce se intampla dar mie mi-a raspuns ieri ,intradevar dupa o perioada mai lunga .M-am intalnit cu fatuca ..pol. 23 .. pe la ora 15   am purces la locul ''faptei'' nu spun unde ,Totul a decurs foarte frumos 30 min  ...100 ron normal si incercare de anal putin ..Fata foarte amabila chiar implicata pot sa zic :)). Neam oprit la doar 30 min si nu o ora din cauza timpului meu foarte restrans, cu probabilitatea sa ne vedem si azi dar tot din cauza de timp se pare ca nu mai pot eu .Mentionez ca fata m-a sunat azi sa vedem ce si cum asa ca mirare ca nu va raspunde.

Salutare si ..spor la ciocanit

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

Si in cazul meu intra mesageria, telefonul fiind inchis de 3 zile in diverse intervale orare care se incadreaza in programul fetei

Asa-s  toate femeile, se schimba ca vremea de-afara fie curve sau nu;bucati de carne care expira si care incetinesc progresul omenirii.Eu spre ex. locuiesc in Londra cu o prostituata englezoaica in casa(una-n casa e legal aici)  si odata m-am imbatat rau de tot si i-am dat vreo 85de GBP plus bautura si tigari si nu a facut aproape nimic, ba m-a mai luat si la injuraturi dupa ce s-a imbatat si ea, altadata i-am dat 30GBP si a facut oral, apoi normal, apoi iar oral si dup-aia normal;deci, daca fac un calcul, a 2-a oara am iesit mai ieftin ca la Buzau.Odata mi-a cerut 10 lire, si a zis ca-mi face blowjob dar nu am vrut  sa-i dau, altadata a vizitat-o o prietena de-ai ei (erau cam certate) si m-am pomenit cu aia peste mine in camera sa stam de vorba ca are nevoie de 10 lire dar nu i-am dat...asa se-ntampla cu astea..."addicted"!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...