Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

         Dupa intalnirea de miercuri cu Cristina(sarlotata) mi-am dorit o intalnire in trei cu Corina(baby.blue1804),stiind despre Corina ca accepta si cupluri.Vorbisem despre acest lucru cu Cristina si am luat legatura cu Corina.A fost de acord si ea sa ne vedem in trei la ora 10 la mine la hotel.La ora 10,punctuali, eram toti trei impreuna la un suc in jurul mesei rotunde sa discutam si sa se cunoasca si fetele,in primul rand,eu cunoscandu-le pe ambele:D.Corina a venit machiata de la o sedinta foto,superba, cu parul blond ,aranjat ,care ii scotea in evidenta ochii .Cristina era imbracata cu o bluzita si o geaca din piele,cu sanii debordanti,cu o fustita la care se vedea banda de la ciorapeii negrii si cand isi punea picior peste picior se observau si bikinii albi.Eram intr-o situatie in care nu stiam la cine sa ma uit,la blonda sau la bruneta,la sanii mari ai Cristinei sau la cei feciorelnici ai Corinei,la studenta sau la profesoara.Asa ca m-am consolat ca le voi admira nurii in camera si am incercat sa le acord aceeasi atentie ambelor.Am stabilit ca totul este ok intre noi,mai ales ca fetele nu se cunosteau si am urcat in camera,nu inainte de a lua ceva de baut cu noi .

          Am ajuns sus luand liftul  numai bine pt mine de o harjoneala cu  ambele fete,un fel de test la ceea ce urma sa fie in camera.Ajunsi sus ne-am facut comozi ,am turnat in pahare si ne-am urat Happy valentine,s cu anticipare,fiind joi seara:).Atmosfera era superba,fetele binedispuse si glumete dar eu eram nerabdator cu gandul mereu la actiune.Am inceput noi sa ne mangaiem si sa ne sarutam ,mai beam o gura de vin si din nou la sarutat si tot asa pana m-am cerut la dus.Am iesit de la dus au intrat si fetele.Grea asteptare pt mine.Au iesit imbracate in desuuri pregatite de actiune cu mine privindu-le si incercand sa imi fac un rezumat de cum sa decurga intalnirea,dar bineinteles am uitat totul si m-am lasat pe mana lor.Au inceput cu sarutari pe gat,pe piept, pana au ajuns la junior unde ambele s-au dezlantuit ca nu stiam ce sa mai fac.Se alternau in asa fel incat cand una la oute cand fk cu mine,apoi alta anilingus cand cealalta la junior,era o nebunie totala.Cristina facea un anilingus de ma urcam pe pereti,Corina era un pic mai soft la junior,apoi se schimbau intre ele,m-am ridicam in picioare sa admir privelistea cu ambele frumuseti ce se jucau in jurul meu.O impletire de corpuri  in care nu se mai intelegea nimic.Am prelungit cat am putut de mult joaca,era prea placut sa ma gandesc la pus prezervativul,mai ales ca ambele sunt dezlantuite la oral,cine le cunoaste stie ceea ce spun.Am continuat nu stiu cat timp pana cand m-am hotarat sa pun prezervativul,unde m-a ajutat cu gurita Corina,Cristina sarutandu-ma.Am inceput cu Cristina,ea fiind cea mai nerabdatoare,in timp ce Corina ma saruta si se masturba, apoi am schimbat prezervativul si am acordat atentie Corinei , Cristina  se intidea sa ma sarute la oute,apoi in timp ce eram la spatele Corinei Cristina cu limba ei jucausa imi facea un anilingus de juniorul imi statea teapan si 2 zile.Ambele atente sa ma faca fericit,se completau incat sa nu ramana nimic neatins,lins sau supt.Am continuat pana cand am simtit ca explodez si atunci Cristina s-a aplecat spre junior , a scos prezervativul si am terminat in gurita ei.Ne-am intins toti trei pe pat si am ramas asa pret de cateva minute.Savuram momentul ce abia se consumase.S-a terminat Valentine's Day pt mine. :D,toti trei la dus ,inca o tigara pt mine si Cristina .pupaturi de ramas bun si gata.

         Ca si timp am stat impreuna cam 4 ore,dintre care 2 ore la bar,restul fiind timp petrecut in camera

         Locatie:acelasi hotel,10

         aspect:10

         Gfe,fk:10

         oral,normal:10

         pret:1200 pt fiecare

        

         A fost o experienta extraordinara pe care as vrea sa o mai repet oricand,mai ales pt atitudinea si pasiunea cu care fac dragoste aceste fete.Tin sa precizez ca ele nu sunt bisexuale,chiar daca Corina se intalneste si cu cupluri si a avut la un moment dat un topic cu sofia arakis pt show,dar se completeaza si o fac intr-un mod atat de natural,dezinvolt si cu pasiune pt junior ca te simti in al noulea cer.

       sper ca am postat in locul potrivit,daca nu ,imi cer scuze si va rog sa mutati recenzia unde ii este locul.Multumesc

       sa fiti iubiti

  • Like 25
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ce ati facut voi acolo nu se cheama show lesby ci sex in 3 (threesome) pentru ca fetele nu si-au facut cunni una alteia ;)

Si cre ca daca își făceau cunni una alteia se putea numi sex in 4 deoarece ar fi finalizat (laba) si chris :)))))

Sincer..chris..suna PATETIC replica ta..care a fost rostul ei?:)))))

Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

U la pret ai dat 1200 :shocked ?,mie mi se pare cam exageata suma

 

daca aduni toate experientele nefericite si regretate ai sa vezi ca pana la urma merita sa dai banii astia pt o singura experienta care merita din toate punctele de vedere si pe care probabil nu ai sa o uiti ... eu personal am ajuns la aceasta concluzie

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si cre ca daca își făceau cunni una alteia se putea numi sex in 4 deoarece ar fi finalizat (laba) si chris :)))))

Sincer..chris..suna PATETIC replica ta..care a fost rostul ei?:)))))

Voua pe forumul asta toate va suna aiurea! Rostul a fost sa inteleaga lumea clar ce a fost, sa nu se creeze confuzii privind serviciile oferite. Nu a fost show lesbi pentru ca show lesby inseamna cu totul altceva. Folosirea gresita a termenilor denota amatorism. Am pretentii mai mari de la voi ca nu sunteti niste barbati oarecare ci niste specialisti in sex si femei ce naiba!

Iar cu gluma ta cu laba e total deplasata. Tu crezi ca eu nu am altceva mai bun de facut? Am o nevasta grozava si o amanta grozava si nu am nevoie de "autosuplimente"

  • Like 3
Link spre comentariu

danandrei75 - BRAVO!!!

Din fericire le cunosc pe amandoua si pot sa-miimaginez ce a fost acolo si cum te-ai simtit.Inca o data bravo tie.

Cat despre bani...mai conteaza?Cheltui mii de lei incercand tot felul de escorte, mai bine cheltui banii astia cu unele chiar profesioniste si care stiu sa te faca ,, sa te urci pe pereti,,.Iar ele chiar merita fiecare banut.Cei care au fost cu Cristina si Corina stiu ce spun.

Mi-ai facut pofta de ele!

V-am salutat domnilor!

  • Like 5
Link spre comentariu

@Chris73 - good job man, chiar merit astfel de experiente.

Le-am incercat pe amandoua dar am fost turndown de Cristina ca nu o face cu o alta femeie.

Se pare ca totusi daca e motivata, o face, si o face bine :)

 

Decat un iphone5c slab, mai bine o amintire pentru toata viata.

 

(the real) AT :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da, am citit mai demult recenzia ta cu Sarlota, de pe blogul tau (sau cum sa-i zic), mi-a placut, bine scrisa... Tie iti spusese ca nu face threesome sau care-i chestia? Evident depinde de moment, de context, de client, de partea cu stimularea corespunzatoare :) de ce nu?

Si care-i treaba cu iphone-ul 5C? Te referi ca atat ar fi costat?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Aaa stai putin ca e o mica neintelegere la mijloc. Nu eu am facut acea partida memorabila ci danandrei75. Eu i-am atras atentia colegului ca nu e bine spus show lesby, ca ceea a facut el cu fetele nu se incadreaza la asa ceva ci la threesome, exact cum ai zis si tu.

Mie mi-ar indeplini cu siguranta orice dorinta dar eu nu imi doresc chiar deloc sa fac sex cu doua femei deodata. Unii de pe aici au impresia ca eu eram invidios pe colegul cand de fapt am vrut doar sa fie folositi corect termenii "stiintifici" :lol:

Link spre comentariu
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

Prea frumos stimate domn "danandrei75", felicitări! Desigur suma rămâne o problemă, dar atâta timp cât nu e o problemă pentru tine, sincer, MERITĂ! Da, aş plăti 500 EUR pentru o astel de experienţă, desigur dacă aceşti bani mi-ar prisosi! Încă o dată mulmesc pentru împărtăşirea aceste "experienţe"!

Stimă

Link spre comentariu
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!

Prea frumos stimate domn "danandrei75", felicitări! Desigur suma rămâne o problemă, dar atâta timp cât nu e o problemă pentru tine, sincer, MERITĂ! Da, aş plăti 500 EUR pentru o astel de experienţă, desigur dacă aceşti bani mi-ar prisosi! Încă o dată mulmesc pentru împărtăşirea aceste "experienţe"!

Stimă

:iagree

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...