Sari la conținut

Roscata & Blonda 0754989057 / 0754998205


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Tovarasi Futezatori si oameni cu tarie in pula!

 

Daca nu aveti popcornu si-un pahar de pepsi langa voi ati face bine sa luati o pauza de la citit si sa va faceti rost.Am chef de povestit.Ce sa povestesc? O sa relatez intalnirea cu caprioara Alexa.

Sunat la numaru din titlu, facut programare, sunat iar cu 30 de minute inainte de intalnire pentru a confirma si hop m-am trezit la usa la ea. De parcat se poate parca la Billa, de unde is vreo 100-150 de metri pana la scara respectiva. Locatie faina, bloc nou, lift fain, usi faine, miros placut...gata! Nu m-am dus sa fut un bloc. Bat la usa de 2-3 ori dupa care se deschide.Se deschide si nu vad pe nimeni.Hmmmm...fain bloc, o fi automate usile pe aici. Am intrat cu putina retinere, stiind ca dupa usa ar trebui sa fie o caprioara si nu ceva grasan unsuros.Intradevar, dupa usa se afla Alexa, imbracata intr-un costum de baie,cred, facut dintr-o bucata. Tipa, la prima vedere, e destul de mica de inaltime. Nu stiu sa estimez cat are pentru ca eu am 1.96m si pe langa mine toata lumea e scunda.M-a luat de mana si m-a dus in camera unde urma sa fie actiunea. Am fost luat de mana pentru ca nu stiam incotro sa o iau.Apartamentu e foarte spatios, intri intr-un living in care se afla un pat si automat te gandesti ca acolo o sa iti desfasori afacerea.

 

Am mers la baie, nu am facut dus deoarece eram dusat de acasa,dar m-am spalat putin pe fata si pe daravela dupa care m-am dus in camera.Eu umblam in curu gol pe acolo ca sa aflu la final ca mai era o colega la ea in apartament.In fine, am dat banii la inceput,100 lei, dupa care m-am intins pe pat si am asteptat sa vina caprioara ca sa putem purcede in ale noastre treburi.Si-a dat jos costumu, iar sub costum avea o pereche de chilotei roz.I-am spus sa-i lase pe ea pana una alta ca sa-i pot da eu jos mai tarziu. Fiecare cu fetishu lui.Gagica ,de 19 ani cica, are un corp super frumos, nu am observat pe ea grasime sau alte treburi de astea.Bucile is ferme, tatele la fel , iar per total are un corp super frumos.Daca ar fi mai inalta cu vreo 15-20 de cm ar fi pefecta.

Incepe cu saruturi pe piept, sfarcuri, abdomen dupa care intr-un final a ajuns la capitan. Oralul a fost neprotejat, umed si foarte placut cand am simtit caldura oferita de gurita caprioarei. MI-a placut ca au fost cand miscari mai rapide cand mai lente.Nu stiu ce sa reprosez aici, poate ca a fost de scurta durata si nu a fost de prea mare intensitate.Am observat ceva deep throat da nu prea am fost impresionat.

Am trecut eu peste ea, am inceput cu pupici pe gat, obrajei, tate, abdomen dupa care am sarit la gura ei.Accepta pe buze, dar nu treci de ele nici sa dai cu bormasina.Limba mea a fost invinsa de portile Troiei. I-am oferit si putin cunilingus dupa care am montat guma vietii si am trecut la treaba.

Am inceput cu un misionar, dupa care am luat-o in brate si saream cu ea prin camera pe acolo ca un disperat, doggy si din nou misionar unde am si terminat.Fiecare gest imi era rasplatit intr-un fel sau altul. Daca o pupam pe gat ma pupa si ea si s.a.

Mi-a placut ca am putut sa o tin in brate si sa-i dau din picioare, e destul de usoara tipa , dar dupa cateva zeci de miscari de astea mai ca imi dadeam duhul.Am vrut sa fac o mica pauza asa ca am pus-o pe un birou din apropiere si am continuat sa-i dau asa.Apai am trecut iara in pat ca deja nu mai imi simteam genunchii.Am mai avut ceva tentativa de pozitie cu ea pe burta si eu pe la spate.Nu am facut mare lucru ca deja transpiram pe saraca fata de o sufocam.Unde mai punem ca nici capitanu nu mai era in forma de odinioara.SIngura chestie mai interesanta aici a fost ca am reusit sa strecor cateva limbi la fundulet.Nu am intalnit escorta sa nu tresara cand primeste o limbuta acolo , dar ea nici nu s-a deranjat. Am terminat pe pieptu si abdomenul domnisoarei dupa care m-am pregatit de plecare. La plecare ma intalnesc cu colega ei, o tipa blonda, atractiva si parca mai inalta.Nu ma pot pronunta pentru ca statea pe pat.

 

Per total,nu am stat mai mult de 30 de minute.

 

Note:

Corp: eu ii dau 8,5-9. M-am simtit atras de ea si mi-a placut felu in care arata.

 

Oral: 7. Mi-ar fi placut un pic mai intens si atentie la zonele de langa.Numai soldatul a avut parte de caldurica, dar nu ma pot plange.

 

Normal: 7. Am facut eu toata munca.Partial a fost vina mea ca nu am lasat-o sa munceasca si ea, dar macar am pompat la ritmul, unghiul preferat de mine. Ce am observat e ca in misionar parca ajungeam la capatu vaginului. Efectiv nu puteam intra atat de mult incat bazinu meu sa faca contact cu al ei.In alte pozitii nu am avut problema asta. Alt minus ar fi faptu ca e destul de larga, iar eu cum am cateodata probleme cu mentinerea erectiei e destul de neplacut. Am uitat sa precizez ca mi-a acceptat orice pozitie fara sa ma intrebe ceva.

 

GFE: 8 . Mi-a placut ca raspunde la micile mele gesturi cu alte mici gesturi.Era o oarecare legatura, cel putin in mintea mea.Nu mi-a placut ca ma trezeam vorbind singur.Incercam sa pornesc ceva discutie, dar ea ori zicea "ce?" ori dadea ceva raspuns mai scurt. Ori glumele mele is proaste de n-au noroc ori nu prea era interesata. Cred ca ambele.

 

Si cu asta am ajuns la final. Eu o recomand si tare cred ca o sa mai trec pe la ea.

 

Sanatate si virtute, sa avem ce bea si ce....manca!

 

Womenizer

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Scuzati-mi dublu post, dar am uitat sa spun cate ceva de igiena. Igiena fetei e de nota 10.Nu am simtit niciun miros neplacut si credeti-ma ca am ajuns cu botu cam peste tot. Nu am nimic de reprosat aici.

Un mare minus ar fi ca dupa ce am terminat a intins tot cearceaful ala pe care am stat.Probabil la fel si tipu de dinainte si dupa mine.

 

Womenizer

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Fratilor, nu care cumva sa mergeti la pizda /Alexa / pizdele astea neserioasr!!!! Isi bat joc de timpul nostru, timp care pe noi ne costa bani, bani pe care pizda asta numita Alexa vrea sa-i stoarca cat mai usor.

 

Si acum sa va povestedc: ies astszi dupamasa de la firma si-mi propun sa-i fac o vizita parasutei numita Alexa, caci imi plac mignionele, si am auzit ca la oral face deep...Pe la 17:30 sun la numarul cu 205 la final, intreb daca e Alexa, imi confirma, o intreb de servicii, tarife si locatie. Ii spun ca in 20 de minute voi fi in zona Bila de pe Dorobantilor deoarece vreau o intaknire (indiciu dat de ea) si imi spune sa o resun cand voi fi acolo Ajung la timp in zona, o resun pr a afla cum ajung SI Surpriza - raspunde o alta PIZDA care-mi spune plictisita ca ALEXA NU e DISPONIBILA si sa revin peste 20 de minute.

Imi zic ca daca tot vreau s-o fut si sa-i dau o muie rapids, sa ma descarc, hai sa fac o concesie si sa mai astept. Dupa cele 20 de minute, resun - imi raspunde tot Colega Pizdei Alexa si-mi soune ca mai dureasa, sa resun oeste inca 15 minute.

Deja ma ebervasem... Ce plm fac fufele, isi bat joc de tumpul meu si devbanii mei dupa ce ne intelesesrm ceva? Imi zic sa mai stau...cu greu. Dupa 15 minute resun, imi raspunde pizda ALEXA si ma anunta indiferenta ca mai dureaza... Mai stau inca 10 minute sicresun, o data, de doua ori. N-A MAI RASPUNS nicio pizda; le-am trimis un mesaj in care le-am spus ca sunt fff neserioase, de-a dreptul nesimtite, si mi-am zis ca o RECENZIE NEFATIVA este tot ce merita:

Locatie 0, servicii O N - 0, gfe 0, tarif - mai mult decat merita puzdelw astea.

 

Nu ne obliga bimeni sa mergem la aceste pizde, cu atat mai mult cu cat isi bat joc de timpul clientulyo, care pe noi ne costs bani si nervi.

 

NU RECOMAND!!! NU REVIN!!!

EVITATI-LE!!!

 

Spor la pizde de calitate!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutari Futaciosi si futacioase

A 2-a recenzie este pt duduia blonda 

As fi vrut sa fie o recenzie pro sincer dar daca dai cu mucii in fasole nu te astepta sa fie si buna !

Sunat Sambata seara 11 pm raspuns , prezentat meniul programat in juma de ora vizavi de Billa din marasti pe Cal Dorobantilor .

Ajuns in juma de ora la locatie pu maina pe tel sun 1 data .... nimic ....

A 2-a oara nimic .....

Mai stau umpik zic ca e la dush e ocupata se pregateste zic tot felul in capul meu .... 12:00 Sun a 3-a oara .... Nimic ...

Locatie : 8-9 parcarea nu avea multe gropi 

GFE : 1 (a raspuns prima data la 11:00)

Prestatie : ON NP : 0 (nu stiu despre ce e vorba)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am fost la Alexa, tipa blonda, in urma cu vreo luna. Nu sunt foarte multe de spus in plus fata de ce au zis colegii. Locatia se stie, preturile au ramas aceleasi. Colega ei bruneta are deja vreo doua threaduri deschise...

Comunicarea a fost mai dificila, adica ea raspunde la telefon si isi onoreaza promisiunile, insa explica foarte rau unde e blocul respectiv, poate si din cauza ca e mai noua in oras. Insa asta e o problema **spam editat**.

Apartamentul e ok, atat ca aspect cat si ca curatenie. Singura faza mai amuzanta (pentru mine, poate pe altii i-ar fi deranjat) este ca te poti intersecta pe casa scarilor cu clientii colegei.

Domnisoara e din capitala, arata destul de bine in opinia mea, pentru ca imi plac fetele mai tinere si slabe. Face destul de bine oral, desi nu prea are rabdare si vrea sa treaca rapid la normal. E stramta, sta in orice pozitie, e ascultatoare. Foloseste lubrifiant, pe mine insa nu m-a deranjat asta. Gemetele sunt false.

Raportul calitate/pret este bun pentru Cluj, eu voi mai reveni.

  • Atitudine: 9
  • Igiena: 9
  • Oral: 8
  • Normal: 9
  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...