Sari la conținut

la mine sau la hotel 0729436968


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Daca esti in cautarea unei companii de incredere pentru fiecare ocazie, eu sunt alegerea perfecta pentru tine. Increderea si respectul sunt foarte importante pentru mine. Sunt mereu in cautare de experiente noi. Cer si ofer igiena maxima. Te astept intr-o locatie de lux sau fac deplasari doar la hotel. Tel.: 0729 436 968

 

 

 

a fost cineva la asta? dupa poze pare cunoscuta

post-101439-0-58497700-1393148678_thumb.jpg

post-101439-0-11126600-1393148679_thumb.jpg

post-101439-0-69619100-1393148679_thumb.jpg

post-101439-0-16109900-1393148680_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

ieri am avut putin timp si dispozitie si am sunat in mai multe locuri printre care si aceasta domnisoara. nu mai retin exact ce s-a intamplat, dar cel mai probabil mi-a respins apelul ptr ca nu mi-am afisat numarul. daca raspundea, cel mai probabil acum trebuia sa scriu o recenzie, cum ar cam trebui sa o fac despre o noua fata cunoscuta de mine ieri. despre celelalte dezamagiri am scris la topicurile lor individuale. sper ca dezamagirile oferite de aceasta domnisoara sa se limiteze doar la lipsa acceptarii de apeluri cu numar ascuns!

Link spre comentariu

@ valentin

 

un nume ai intrebat? faleza nord pe unirii cumva? ai sesizat ceva in intonatia ei, ceva nedobrogean?

Abia vorbea, mai mult soapte nu am sesizat vreun accent, nu am intrebat-o de nume. M-a surprins tariful 150/finalizare vorba aceea "mult nene, mult ... dincolo era mai ieftin" Daca ar fi sa ma gandesc si sa-i fac un "profil" ... tipa este cu adevarat noua in domeniul, vrea bani repede si multi, nu-i place sa munceasca. Concluzia personala: mai vedem peste 1-2 saptamani, ori iese de pe piata ori reduce tarifele in functie de cerere-oferta. Aberant 150 lei/fin, te duci la ea si dupa 20 de minute iti arata usa.

  • Like 2
Link spre comentariu

am sunat si eu si mia zis 85 finalizarea...mi sa parut ciudat 85 si.nu 80 sau 90 sau 100 :))

 

 Suna mai bine 85 nu ?  Oare cei 5 sau 15 lei ii mai primesti ? Eu sint sigur ca nu. Si 80% dintre noi nici nu mai cer acel rest. Deci treaba e facuta cu un scop.

Link spre comentariu

 Suna mai bine 85 nu ?  Oare cei 5 sau 15 lei ii mai primesti ? Eu sint sigur ca nu. Si 80% dintre noi nici nu mai cer acel rest. Deci treaba e facuta cu un scop.

 

da' ce-ar fi sa te duci cu una de 50, 3 de 10 lei, si 5 lei in monezi de 50 de bani???

  • Like 1
Link spre comentariu

da' ce-ar fi sa te duci cu una de 50, 3 de 10 lei, si 5 lei in monezi de 50 de bani???

 

   Daca te juri tu ca ai 85 de lei fix in buzunar acum, ma jur ca ma duc eu vineri cu banii exact in varianta spusa de tine.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna, am fost ieri la aceasta domnisoara si as vrea sa fac si eu o recenzie despre ea, pentru ca de-a lungul timpului m-am folosit de recenziile de aici ca sa evit experiente neplacute dar nu am contribuit cu nimic pana acum.

Deci, o sun pe la ora 18 si stabilesc sa trec pe la ea in 30 min, la tel. a vorbit frumos mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebariile, mi-a lasat o impresie ok...nu am putut sa-mi dau seama la tel. daca are alt accent pana mai tarziu ce am ajuns la ea, in fine, ajung pe strada unirii, o sun din nou pentru a ma ghida spre locatie, imi spune sa merg aproape de capatul strazii inspre mamaia.....ma ghideaza destul de usor catre locatie.

Sun la interfon, urc si imi deschide usa o domnisoara bruneta miniona, la fata era foarte draguta, dar parea cam somnoroasa pt ora aceea, arata exact ca in poze, pozele sunt facute in locatie, ma invita inauntru foarte amabila, apartamentul era foarte curat nimic ne la locul lui, intram in camera si incep sa intru in oarece discutie cu ea...are 19 ani...asa mi-a spus, e din constanta cu toate ca nu are accent deloc, am intrat in jocul ei prefacanduma ca o cred...chiar daca mi-am dat seama ca ma minte la greu, in fine, pana la urma m-a lamurit ca a fost plecata in germania de mica, lucru care m-a bucurat cand am azuit pt ca si eu am stat mult timp in germania si m-am gandit sa-i testez putin cunostintele de limba germana sa vad daca ma minte...dar spre surprinderea mea vb foarte bine germana cu un accent a la........hamburg sa zic, mi-a explicat ca a plecat de acolo pt ca nu se mai intelegea cu parintii si a venit aici cu niste prietene in vacanta in vara trecuta si de atunci a ramas aici.

Dupa ce m-am tot conversat cu ea vreo 10 min si am observat ca se mai trezise din somnolenta ma apropii mai tare de ea si incep sa o mangai incet pe coapse moment in care ea ma opreste si imi cere banii inainte ca cica sa nu aiba probleme cu a mai patit....in fine ai platesc cei 100 lei pt o finalizare cum ne-am inteles la tel, dupa care atitudinea ei se schimba....e mai zambareata si parca se pregatea sa intre in rol.

Incepe cu un oral destul de ok mai ajutat de maini mai fara maini se chinuie sa o bage mai adanc si chiar reuseste....oricum mai are de invatat, dupa care ai spun sa-mi puna prezervativul, se conformeaza si o pun deaspra mea incepe sa se miste incet la inceput dupa care isi mai da drumul dar oboseste dupa 5 min si trec eu deasupra, doggy, lucru ce vad ca ai place, da contre se impinge in mine, in pozitia asta se pricepe mai bine decat deasupra, de grabit nu m-a grabit chiar daca am stat cam mult sa termin...mai mult decat imi ia de obicei :)

In total am stat 40 min, concluzie finala...atitudine foarte ok care compenseaza foarte mult lipsa de experienta dar daca o indrumi bine se descurca bine.

Note oral 7 (binisor dar se poate si mai bine, finalizare orala nicht :) dar face neprotejat

Normal 8 ( se implica mult...mai ales doggy...deasupra oboseste cam repede)

Gfe 8 ( putea sa se implice mai mult dar per total a fot ok chiar daca a cam mintit a facuto pe un ton pe care nu te poti supara pe ea)

Igiena 9 (foarte curata, chiar m-a intrebat daca facusem un dus inainte..bine inteles, si ea se simtea ca facuse dus inainte)

Atitudine 9 (foarte amabila sociabila nu se grabeste poti sa o intrebi orice chiar daca nu spune tot adevarul dar nici nu ma asteptam)

Locatie 8 ( usor de ajuns, apartamentul e curat)

concluzie finala....pachetul complet e destul de ok(adica atitudine sex si igiena) mai are un pic de invatat dar totusi se descurca acceptabil....acuma stiti cum se zice cat dai atata face, nu poti sa te astepti la ceva spectaculos sub 100 euro in sus cum e in germania de ex,

  • Like 8
Link spre comentariu

cutter, bun venit printre noi! personal am apreciat mult detaliile oferite de tine fata de aceasta domnisoara! m-ai lamurit si mi-ai raspuns poate la multe intrebari pe care le aveam fata de aceasta escorta! iti urez distractie maxima printre noi si fete cat mai frumoase si "gefeoase" pe viitor!

 

toate cele bune si stramte!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Eu n as zice...da cine știe ...

Cat despre mirosu de peste, s ar putea, la cat peste manaci tu mai ursulica sa ți fi rămas impregnat in blanitza:)))))))

Isi face cont de curand si fis ei ii face recenzie.Am sunato si si mia partu super Acra,ca sa nu mai zic si de accent .Vorbesc de fata din aceeai locatie ca doar e prietena mea si a lui John Holmes

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Vreau sa spun ca urmaresc de cam 1 an acest forum, nu am facut nici un comentariu pana acum pt ca nu ma prea pricep sa scriu eseuri de gen si nu vroiam sa intru in polemici de genu asta cu oameni pe care nu-i cunosc, in orice caz eu am relatat ce am vazut la fata locului...nu stiu ce experiente ati avut voi cu aceasta domnisoara, dar daca credeti ca am gresit cu ceva sau nu am compus bine lucrarea puteti sa o stergeti.

In orice caz aste e prima si ultima recenzie pe care o fac.

Numai bine si spor la munca in continuare :)

  • Like 3
Link spre comentariu

senya,

 

de ce te grabesti tu ca fata la maritat??? tu chiar nu vezi ca in speta asta mai mult ai stricat decat ai ajutat? daca la prima ta recenzie se lua cineva de tine ca tu de baiatul asta, ce ai fi gandit? nu ti-ar fi venit sa zici ceva de genu: ba eu am venit sa va spun dar daca ma luati asa hai la gara!" reactia lui cutter e fireasca! si eu as fi procedat la fel!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...