Sari la conținut

2 aparitii noi


Postări Recomandate

  • Oras:ici si colo
  • Oras:ici si colo

Aseara pe la ora 22 am zis sa dau o tura prin zona sa vad ce mai e nou. Pupezele erau la datorie chiar in percarea motelului cu un guvid cu ele cred, pentru ca dupa lucrare mergeau sa decarteze la o masina. Pe cea mai scunda nu am vazut-o bine pentru ca isi facea de lucru linga masina insotitorului. Am invitat-o la masina pe cea mai inalta (cam-1,65-1,7m), brunetica ( posibi origini gipsi). Are un corp frumusel de nota 8. Tarifele: 40 oral-50 normal. Am ales un oral protejat, actiunea avind loc tot in parcarea motelului intr-o zona mai intunecata. Prestatie relativ buna dar cam in graba. nota pentru oral : 8. Cred ca este posibila si actiunea cu ora la motel pentru ca am observat ca au trecere la receptie dar nu m-am interesat de lucrul asta.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut sunt nou pe aici. Am fost acum 2 saptamani prin fata pe la dracula, era o tipa inalta bunicica, arata bine la prima vedere. Am negociat 1 mil o ora + camera la hotel, aprox 35. Am ajuns in camera, s a asezat pe fotoliu, a renegociat pretul, nu am mai dat nimici un leu in plus, in acel milion a ramas un numar. M am trezit k face oral protejat, s a pus capra doar cu pantalonii pana la genunchi. Il fine a urmat actul. Lasa mult de dorit, afara vorbeste frumos, in camera se schimba treaba. Tipa are cam 1,75 pe tocuri, sani mari dar lasati, de culoare, un tatuaj mare pe spate, bruneta, nu stiu cum o cheama. A iesit repede din hotel s a urcat intrun Opel, cred, unde o astepta cineva. Sigur era pestele, a schimbat banii acolo. Oral facut in scarba. Nota 5, sani bunicei 7, pozitii nu am schimbat pt ca mi a pierit chefu. Igiena- cam mirosea a transpiratie nota 4. Speram ca nu am sarit ceva. Dak mai vreti alte detalii va raspuns cu placere. Scuze pt eventualele greseli. Scriu dp telefon.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Da e vorba de Laura, nume de stradă, telefon 0720349323 tatuaj pe spate, e curată cu ochii albaştri.

Poza pe care o are pe topicul deschis de Cassy nu e cea reală, când o să trec pe acolo îi propun să detalieze toate serviciile!

Link spre comentariu
  • Oras:targoviste
  • Oras:targoviste

E jalnică fata. Cea care răspunde la numărul de telefon 0720349323 am chemat'o la mine acasă. La telefon a zis 150 ora bla bla. Când a ajuns a început ca nu face decât un număr la banii aia ca dacă vreau sa stea 1 ora sa îi mai dau 50 lei, sa îi plătesc taxiul etcetera . Tot sa scoată mai mulți bani. Prestația nu mai zic la fel de jalnică. Este de etnie roma, grasuta . A stat îmbrăcată cu pantalonii în vine..bleah Mi-e scârbă și acum.

Oralul numai ajutat de maini. Nu mai aveam nici cel mai mic chef.

Aspect 4

Oral 2

Nu mai faceți greșeala sa o căutați. Părere personală, dacă vreți convingeti-va singuri : ))

  • Like 5
Link spre comentariu

ma,stii ce ar trebui sa facem?facem o brigada din mai multyi de p aici,merge unul din noi la una din zdrentele astea tepare,si cand incepe circul, daca aia incepe sa dea beepuri,etc, suna si cel care la ea,si vin si ceilalti dintre noi....,sa vada scarba ca nu i merge....prea li s a urcat la cap......si inca o chestie, repetati clar,cand vne gagica,meniul si scoprul,raspicat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...