Sari la conținut

salon jadore timisoara 0757154168 deschide punct lucru oradea


Postări Recomandate

De curand am vizitat acest salon( de 2 zile) si pot sa zic ca episodul mi-a lasat un gust amar. Chiar daca locatia e impresionanta, atitudinea fetelor inca de la intrare e una plictisita , fara chef, fara prea multe cuvinte. 

Chiar daca primul impact a fost negativ, eu venisem pentru masaj , iar alternative prea multe in oradea nu sunt mai ales la ora aceea ( in jurul orelor 24). Am ales sa intru cu o domnisoara la care nu ii retin numele, dar a zis ca vine de la Timisoara, are un aspect fizic usor vulgar, bronzata la solar, bruneta , cu un tatuaj tribal in zona lombara. In fine, ma servete cu un suc si urcam in camera, unde din nou tin sa precizez, conditii foarte bune  .. de cazare. M-a poftit la dus , baia ok. Ma intorc , ea ma astepta deja in camera, lucru care m-a surprins, nu a facut dus. Incepe cu un masaj de relaxare destul de ok, chiar aveam nevoie de unul ca eram foarte obosit. Atingeri pe spate , coapse , gambe si ulterior in zona care stimuleaza multi barbati.. Pot sa zic ca a fost destul de incitant.. Pana ce m-a rugat sa ma intorc.. A turnat ulei pe mine si a inceput sa frece soldatelul de ziceai ca vrea sa se aprinda. II spun sa o luam mai incet , sa ne bucuram putin de masaj, la care ea raspunde" bine, bine dar timpul trece" adica, trecusera aproximativ 30 minute de cand intrasem in salon, de 15 min aproximativ incepuse masajul si deja tipa se gandea ca ar fi bine sa nu o mai lungim atat. In acel moment eram destul de excitat si replica venise ca o lovitura de locomotiva.. mi s-a acrit spontan de tot masajul.. Din fericire , ambitia de a finaliza a fost destul de mare si dupa cateva momente penibile , fata a reluat masajul, eu fiind cu gandul in locuri mai bune , motiv pt care am reusit sa finalizez

In concluzie, atitudinea e de tot rahatul, eu unul nu o sa ma mai intorc.

Nu fac antireclama, am fost in trecere prin Oradea, am citit cateva impresii de pe forum si recunosc trebuia sa iau aminte de parerile unor colegi de pe forum.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romanika
  • Oras:Romanika

Am revenit si eu la salon, dupa experienta placuta avuta anterior, am zis hai sa vad si fetele noi. Am ajuns pe la miezul noptii, erau 3 fete disponibile. Am ales o bruneta, insa nu pe cea nu tatuajul de care vorbeste colegul mai sus. Fata amabila, insa plictisita de moarte. Servesc un suc, si urcam sus. Intru la dus, si ma uit la ceas, era 12 si un sfert. Ma intind pe burta, si se apuca a mea sa ma unga cu ulei. Maseaza f. putin picioarele, si cand asteptam si eu masajul de relaxare mai cu patos (eram rupt de oboist, am mers acolo pentru masaj in primul rand, nu pentru o laba), fata imi zice sa ma intorc. In miscarea de intoarcere, arunc un ochi la ceas. Au trecut fix 10 minute. Am zis ca nu vad eu bine. macar daca nu punea atata ulei, ca sa am ce da jos, daca tot masaj n-a facut... In fine, ma intorc. Aici iar dai cu ulei, si se freaca de vreo 4 ori cu tatele de mine (apropos, cand eram pe burta, masaj erotic nimic, inexistent, de fapt mai mult a fost unsul cu ulei, ca masaj nu-l pot numi). Apoi atac direct la junior. Aici macar o bila alba, fata stia sa se ocupe de junior. Am finalizat dupa ceva vreme, mi-am tras sufletul, si m-am dus la dus. Ma uit la ceas, si era 1 fara un sfert. Deci masajul cu ghilimele a durat 30 de minute. Mai mult a fost ungerea corpului cu ulei, si finalizarea. Masajul in sine a lipsit cu desavarsire, fata s-a comportat ca si cum m-as fi dus acolo pentru finalizare. Probabil unii doar pentru asta merg, insa mie imi place masajul in sine mai mult decat finalizarea. Daca vreau doar finalizare, nu ma duc la salon de masaj, sunt destule escorte care te finalizeaza cum vrei la banii astia...

Cum am zis, fetele pareau foarte plictisite, transmiteau o stare de "lasa-ma sa te las".... Era una blonda care parea mai sociabila din punct de vedere al relatiei cu clientul, incerca sa se faca placuta in timp ce conversam la suc, restul sictir...

 

Si notele:

Aspect salon: 10+, super lux

Aspect maseuza: 9

Masaj de relaxare: 3

Masaj erotic 5

Finalizare: 9

 

Fetele de dinaintea celor de acum erau super profesioniste, nu exista comparatie intre acelea si cele de acum la nivel de masaj si comportament cu clientul (cel putin cea cu care am fost eu). Astept fetele de la Arad care ar veni saptamana viitoare, cat timp stau cele de acum, n-are rost sa merg acolo pentru masaj.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut 

Am fost si eu zilele trecute la salon Jadore . A fost o experienta foarte placuta . Am fost cu o fata numita Eva , are 23 de ani arata super beton e brunetica cu parul pana la umer o recomand viitoriilor vizitatori . La inceput fata ma poftit galant in camera ,mi-a arata unde sami pun hainele (totul organizat ) , dupa care ma invitat sa fac un dus daca doresc , zis si facut , dupa care mia spus sa ma intind in pat pe burta , a inceput masajul de la picioare spre spate , sincer sa zic are forta fata in ea , foarte placut masajul si relaxant deasemenea , a urmat body-masajul si cel erotic (pe spate ) mia trezit toate simturiile , simteam ca plutesc . Dupa ceva timp imi spune frumos daca doresc sa ma intorc invers sa trecem la partea urmatoare ,a inceput sa il dezmierde pe cel mic usor , usor  body-masaj cu miscari lascive , foarte erotice si senzuale ....incetu cu incetu a inceput sa se joace cu Bigdaddy , in momentele acelea de extaz am intrebato daca se poate si altceva , dar mia raspuns finut ca fete din salonul Jadore nu ofera alte servici extra , am inteles si am continuat cu ce am inceput . La sfarsit am ajuns la concluzia ca este mult mai exploziv in felul acesta decat sa intretin vreun act sexual . Ma poftit domnisoara la dus , dupa ce ma lasat sa ma relaxez cateva minute ,ea stand langa mine .

 

In rest celalante 2 fete au fost si ele foarte primitoare , au stiut sa se faca placute . Cu siguranta o sa mai revin la Eva .

 

 

 

Notele :

Aspect Salon :9

Aspect Fete:10

Masaj de relaxare :10

Masaj erotic si body-masaj : 10 CU FELICITARI 

Finalizare:10 Daca s-ar putea as da mult mai mult !!!!

 

Va recomand acest salon , merita vizitat!

Ps: Am uitat sa precizez , fete sunt din timisoara din cate am inteles . O seara buna !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Profil Bigdaddy2303'

 

Informatii despre mine

Grup: Curvar Ucenic

Postari: 2

Inscris la: Astazi, 02:05

Ultimul click: Astazi, 16:18

 

Mda.. Băi Dorele, băi lichea de doi lei, tu chiar îți închipui că noi punem botu' la așa ceva? Ne insulți inteligența, băi mufă. Să minți tu așa comunitatea de curvari orădeni, cu atâta tupeu și nesimțire? Adicătălea tu te-ai înscris pe forum azi, și hop-țop te-ai gândit să scrii la doar câteva ore o recenzie tocmai pe thread-ul salonului cu probleme, unde clienții se simt înșelați și sunt scârbiți de servicii. Și vrei ca noi să te credem, da? Nu pare defel cusut cu ață albă? Mai mult, aceleași greșeli gramaticale ca și-ale lui claudiu79dav. Mai puneți, băi bișnițarilor, mâna pe-un manual de limba română de clasa a VI-a și APOI deschideți-vă saloane erotice. Hai sictir! Nu dau un scuipat pe voi, dacă într-adevăr sunt două persoane diferite. Bagă-ți reclama falsă în dos. Nu uita să dai bine cu lubrifiant întâi.

Link spre comentariu
  • Oras:Romanika
  • Oras:Romanika

Se vede de la o posta ca a fost reclama.

Trecand insa peste asta, eu zic ca depinde totul de fete. Asa cum am zis in recenzia de ieri, fetele din urma cu 2 saptamani au fost foarte bune, ora a fost ora, masajul masaj. Astea din tura asta or fi ele mai delasatoare, plictisite (nu zic ca toate, ca eu am fost la una, si mai e un review negativ la alta, deci 2 din cele 4). Mie unul nu-mi mai prea vine sa dau 150 de lei sa ma risc si cu celelalte doua, mai bine ma duc la alt salon (nu dau nume sa nu ziceti ca e reclama) unde de fiecare data, ora a fost ora, si masajul masaj...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Sunt un utilizator mai vechi al acestui forum insa dintr-un motiv sau altul nu am postat nimic si astazi m-am decis sa depasesc si aceasta problema.

Am tot citit recenziile pentru acest salon de masaj NEerotic si luandu-mi inima-n dinti, si banii de la atm am pornit cu mult chef de fapte vitejesti la locul cu pricina, placut surprins de vila impunatore inconjurata de un gard inalt, mai tarziu mi-a lasat impresia ca a fost proiectata pentru astfel de activitati, am parcat masina si prin noapte incercam sa-mi dau seama daca am ajuns unde trebuie.

 

Mi-a deschis usa o domnisoara cu cateva kg in plus, si fara scoata un cuvant ne-am asezat la masa rotunda unde mai asteptau trei fete stapanite de plictiseala ca si femeia de mai sus. Dupa cinci minute de "discutii", daca le pot numi asa, am fost rugat sa aleg ceva, zic - OK - aleg pe cineva si hopa in cateva secunde mintea mea lucida m-a facut sa imi schimb aleasa, mi se raspunde pe un ton nu tocmai frumos ca nu este posibil - WTF? - fetelor pe banii mei aleg pe cine vrea musciul meu, m-au lasat totusi sa o aleg pe Daria, care era cea mai reusita din punct de vedere al infatisarii. Si cand sa ne intelegem la pret mentionand faptul ca sunt utilizatorul forumului(asa parazit, insa totusi utilizator) mi se spune ca oferta de 100 lei nu mai este valabila, iarasi clasicul - WTF? - noi n-am fost anuntati ca oferta a picat (doar 100 lei mi-am scos de la bancomat). Lasandu-ma sa inteleg ca mi s-a facut un favor au acceptat suma impusa de mine, in acel moment am vrut sa si plec insa greseala mea a fost ca am ramas.

 

Urcam sus, locatia arata bine jos palaria, m-am bagat la dus si apoi am fost poftit sa i-au loc pe pat. A si inceput "masajul" propriu-zis, fetita putere are insa nu stie ce sa faca cu aceasta putere, am achitat 100 lei sa fiu uns cu ulei - asta e... 

Cand am ajuns la banana fetita se prea grabea sa ma stoarca si am intrebat-o daca ne grabim undeva, mi s-a raspuns simplu "PAI TIMPUL TRECE" zi iarasi - OK - haide macar sa mimam un 69 sa vad privelistea unde iarasi sunt refuzat. A stors toata lotiunea din banana fara nici o pasiune... timp si bani pierduti, clasic asta e... ca e la moda! Am mai Benefeciat de 6 minute de masaj dupa stoarcerea frutului.

 

Doua cuvinte despre Daria - nu pot spune ca este o fata frumoasa, arata bine insa nimic mai mult, nu stie sa comunice cu clientul si in plus mi-a lasat senzatia ca n-are toti biscuitii in pachet, pacat..

 

Intr-un final pot spune ca nu voi mai calca pe meleagurile Jador-ului niciodata!

 

Si Notele:

 

Locatia: 8 - era 9 daca aveau oglinzi in camera

Fetele: 4 - trist dar adevarat

Masaj: 4 - am fost frecat cu ulei pentru 100 RON - buna afacere

 

Va multumesc,

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bihor
  • Oras:bihor

Salut

am facut si eu o vizita saptamana trecuta la acest salon,programat la tel voce foarte placuta si amabila in scurt timp prezent la locul faptei unde erau 2 fete achitat cei 100 ron (se pare ca pe atunci inca era valabila oferta) aveam de ales dintre o blonda si o bruneta amndoua aratau bine,am ales bruneta cu ceva tatuaje habar nu am cum sa prezentat sus in camera dusul de rigoare si incepe masajul unde domnisoara mai are mult de invatat ceva imitatie de bodymasaj si aici cam slabut ca sa folosesc un cuvant frumos dupa care a inceput sa frece organul de parca era concurs iar la intrebarea mea ca ne grabim undeva primesc raspunsul se pare classic "pai timpul trece"la care sa cam inmuiat motanelul si cu chiu cu vai am reusit sa ma tremin baie si viteza.

Cand am iesit de curiozitate m-am uitat la ceas si din momentul din care am sunat si am facut programare pana la iesirea din locatie trecusera aprox 60 min.

Note

locatia-9 super faina nu prea e ceva de bagat de vina doar 9 din cauza distantei din oras

fetele- 8 arata binisor (doar pt asta)destul de plictisite

masaj-4

de revenit nu stiu speram ca schimbanu-se fetele  voi citi recenzii mai ok dar citind-o pe cea anterioara nu stiu ce sa zic mai bine sa joc la lotto???

o zi faina si masaje cat mai de calitate va doresc....

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romanika
  • Oras:Romanika

Salutare confrati!

 

Am revenit si eu saptamana asta, desi saptamana trecuta am avut o experienta neplacuta, dar anuntand proprietarul aici pe forum fete de la Arad pentru saptamana asta, am zis sa vad ce e nou. Sunat, programat, ajuns la locatie. Erau 4 fete, dintre care 2, spre surprinderea placuta a mea, erau cele din urma cu 3-4 saptamani, care atunci au facut o treaba f. buna. Si mai erau 2 noi, cel putin eu nu le-am mai vazut acolo. Cele doua pe care le-am mai vazut erau destul de comunicative la small-talk-ul dinainte de masaj, cele noi sictir total, aproape ca nu m-au bagat in seama, puteau foarte bine sa nu se nici afiseze... Am ales-o pe cea mai voluptoasa dintre fete, nu-I retin numele. Decartat 150 lei. Masajul a fost extraordinar, fata este foarte comunicativa, prietenoasa, si face un masaj super, atat de relaxare, cat si erotic. Chiar da lectii de masaj erotic aceasta d-ra, ar putea invata si colegele ei de la ea ca si implicare. Am stat 1 ora fix, cu dus cu tot, super multumit si fericit, spre deosebire de saptamana trecuta.

 

Notele:

Locatie: 10

Maseuza: 10

Masaj relaxare 10

Masaj erotic 10

GFE: 10

Finalizare: 10

Rar 10 pe linie, insa va spun eu, asa maseuza rar vezi. Pacat ca pleaca inapoi la Arad.

 

Spor!

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...