Sari la conținut

Melisa Sincai -Timpuri Noi 0765195549 0765.195.549


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
MELISA,  25 ani, senzuala, ofer servicii de calitate cu senzualitate si rafinament, sarutari pe gurita, oral cu fin., normal in ce pozitie doresti, anal 100 L / fin., igiena si discretie Timpuri Noi, Sincai, 70 L/fin; 04 Mar 16:10
 
Bucuresti
 
 

Va salut pe toti dragi confutaciosi si vin cu o veste buna pentru voi: si anume, titulara topicului autointitulata Melisa are perspective mari.Nu prea am avut timp sa va relatez dar subsemnatul a vizitat aceasta caprioara de doua ori so ambele recenzii vor fi vumulte aici. dar de ajuns cu povestitul sa trecem la partea interesanta:

Caprioara arata foarte bine miniona slabuta arata bine pe corp si un fund demential. Sanii nr 2 un pic lasati dar foarte placuti la atingere si foarte exitabili. Pozele tind sa spun ca sunt adevarate. Acum actiunea:

Se petrece intr-o garsoniera la parterul unui bloc de pe bld. Sincai aproape de statia de metrou Timpuri Noi. Am fost rugat cu cafea, suc, apa si dupa o conversatie scurta de acomodare donsoara trece la actiune, nu inainte dea ma inreba daca vreau sa fac dus dar veneam de acasa asa ca am sarit peste. Ea tocmai ce iesise din dus cu o piele catifelata, parfumata si data cu crema si mirosea atat de bine de iti venea sa o mananci. Fata exceleaza la oral pe care il face cu foarte multa pasiune este unul dintre cele mai bune oraluri de care am avut parte. Face si cim dar ce a fost si mai interesant a fost faptul in una din dati dupa ce mi-am dat drumul la ea in gurita a mai supt madularul inca vreo 1-2 minute de am innebunit de placere. Nu a inghitit nu stiu unde a tinut copilasii de a mai putut suge si dupa dar la sfarsit i-a eliberat intr-un servetel. Dupa s-a dus fetita la baie si s-a clatit prin gurita mi-a placut foarte mult faptul ca are apa de gura pe care o si foloseste si de fiecare data dupa oral, lucru foarte igienic si pe care l-am apreciat.  Bineinteles ca nu m-am putut abtine si am gistat si piersicuta care este de altfel destul de stramta, foarte curata, epilata si in concordanta cu tot corpul cremuita si parfumata. So dupa primul numar consumat la oral in ambele vizite de obicei la mine asta e ordinea primul numar oral al doilea incepe pentru revenire tot cu oral apoi normal in diferite pozitii. La fel si acum. La normal nu a comentat nicio pozitie si chiar a venit cu propuneri am schimbat ea on top eu deasupra, capra si intr-o parte. Se umezeste destul de repede dar trebuie luata incet. 

Fata are potential de top datorita raportului calitate pret foarte foarte bun. 70 lei/fin 140 lei/h. Sper sa nu i se urce la cap. 

Are atitudine orientata spre client si din ce am remarcat se straduieste ca toti sa plece multumiti. 

O recomand cel putin o data daca aveti drum prin zona. Nu este de ratat cel putin pentru oralul demential pe care il face cu tendinte destul de dese de deep lins prin zonele adiacente pe burta sfarcuri oo pe sub oo :) etc. Este o placere. Parerea mea este ca ii place pula ii place sa o suga si sa se si futa. Revenind la normal este destul de activa si daca ii dai de inteles ca accepti french-kiss este suficient. Preia initiativa si intretine un french-kiss de zile mari si in timp ce se fute si in pauze si cand ai tu chef. Nu sta cu ochii pe ceas dar in principiu cam simte cand a trecut ora insa nu se grabeste sa te dea pe usa afara. De asemenea ce mi-a placut ca poti alege daca initial ai vrut un numar sa mai stai inca unul daca bineinteles nu are alta programare dupa. Nu a raspuns la niciun telefon cat am fost acolo cu toate ca a sunat de vreo 2 ori dar la un volum destul de mic, nederanjant. Baia este echipata corespunzator.

 

Acum Note:

Locatie: 8(ii recomand un apartament eventual cu 2 cam dar este foarte ok si curata si garsoniera)

Aspect fizic: 9

Oral:10

Normal: 9

Anal :n/a

GFE: 9

Raport calitate pret foarte foarte bun.

Halat: am mai spus 70lei fin sau 140 lei/h'

Va recomand cu incredere cu toate ca as cam tine-o pentru mine ca am pula mica si voi imi largiti frumusete de pizdulice stramta si umeda...dar pentru voi hai fie :))

post-10259-0-20605000-1393978610_thumb.jpg

post-10259-0-79607700-1393978617_thumb.jpg

post-10259-0-76124200-1393978625_thumb.jpg

post-10259-0-60829600-1393978640_thumb.jpg

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Inside my mind.
  • Oras:Inside my mind.

 

 Pozele tind sa spun ca sunt adevarate.

 

Deci pozele sunt clar false. Intrebarea este: seamana cu realitatea, are aproximativ aceleasi proportii? Ar fi bine daca ai putea sa ne dai mai multe detalii.

Sa mergi cu poze false nu e un inceput bun. Mai bine nu mai pui deloc, ca nu e nicio smecherie sa iti faci niste poze de asa maniera incat sa nu poti fi recunoscuta.

Link spre comentariu
  • Telefon: (0748) 580 206
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: (0748) 580 206
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la aceasta domnisoara indemnat de postul colegului care a descoperit-o si nu imi pare rau.

Pozele de mai sus nu sunt reale, seamana dar nu cred ca sunt ale ei. Este o tipa placuta cu un corp frumos dar nu spectaculos. Sanii sunt micuti si putin lasati dar nu deranjant.

Inaltime estimata 1.65 si greutate 50 kg.

La fata este comuna nici urata nici frumoasa insa zambeste frumos si este f placuta cu atitudine pro client.

Locatia este cea descrisa mai sus, modesta dar acceptabila.

Am ales varianta de 70 ron fara anal. A inceput cu pupaturi si oralul protejat la cererea mea.

Vreau sa spun ca lucrurile s-au incins f repede iar oralul este unul din cele mai bune cu deep si lins pe oua, limbi adanci in cur si degete bagate in cur in timp ce facea oralul. Repet oralul de 10 cu felicitari.

Dupa cam 15 minute am terminat in glorie fara sa mai apuc normalul din pacate pt ca funduletul arata f bine.

Fiind grabit nu am mai ramas dar voi reveni cu siguranta pt o ora pt ca merita iar raportul pret calitate este excelent.

Din punct de vedere al implicarii si al oralului le da clasa lejer multor escorte de top.

Asa ca va recomand cu incredere nu o sa regretati.

 

Daca am omis ceva este pt ca scriu de pe telefon si ma grabesc.

Bafta tuturor.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna dimineata,colegilor imi pare bine de cunostinta

 

Am vizitat-o si eu astazi pe dra este cea din pozele de mai sus seriozitatea si implicarea este din partea casei o face jos palaria.

Note maxime pt prestatie si abia astept sa o reintalnesc

 

 

te sarut dulce Melisa

Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

     Am fost la Melisa, eu am ales varianta 70 lei pentru o finalizare O+N. Locul desfăşurării acţiunii a fost garsoniera de la parterul unui bloc din apropiere de staţia de metrou Timpuri Noi. Melisa s-a străduit să fie cât mai amabilă, a vrut să mă simt cât mai relaxat şi i-a reuşit. I-am dat cei 70 lei de la început. Fără discuţie că este foarte versată, a ştiut să mă provoace, eram deja excitat înainte să înceapă să-mi facă sex oral. Şi am aflat cât de talentată este şi la sex oral. A ţinut cont în totalitate de preferinţele mele. La sex normal am trecut când deja eram foarte excitat, n-am rezistat decât la două poziţii. Vaginul mi s-a părut destul de strâmt. Sex oral îmi făcuse atât timp cât am vrut, a trebuit să renunţ. Fata e dezlănţuită la sex oral, oferă şi calitate. Face finalizare orală, chiar am întrebat-o de la început, dar până la urmă nu am solicitat.

     Confirm şi eu că Melisa este cea din ultimele poze. Îmi pare că, în realitate, are pielea mai închisă la culoare. În unele anunţuri zice că are 25 ani, dar are mai mult de atât. N-am încercat sex anal, poate altă dată, preţul este 100 lei/finalizare pentru sex total.

Note:
>Garsonieră =8 (baia era îngrijită)

>Corp =8,5 

>Faţă =7,5 

>Atitudine =9 (amabilă şi comunicativă; nu a încercat să tragă de timp şi nu m-a enervat pe parcursul vizitei cu texte de genul "nu mai e timp" sau "grăbeşte-te")
>Sex oral =9,5 (fără prezervativ; atenţie mare acordată  "biluţelor")
>Sex normal =8,5 

>GFE =9 

     În concluzie, pentru servicii o recomand fără niciun dubiu, ştie ce să facă, ţine cont de indicaţiile clientului, nu poate exista monotonie când eşti cu ea. 

     

  • Like 10
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea.

Am fos si eu in vizita la domnisoara. Locatia pe langa Timpuri noi, o garsoniera cam neangrijita dupa parerea mea.

Am decartat 100ron pentru o finalizare total, dar spre ghinionul sau norocul meu ( depinde cum privesti) nu am mai apucat sa fac anal.

Dupa dusul de rigoare, a inceput actiunea cu pupaturi peste tot, urmate de un anilingus de zile mari.A continuat cu un oral destul de bine executat alternat cu bilute si anilingus.

Ce sa o mai lungesc........ a intrat in Top 3  pentru mine la oral.De apreciat ca dupa finalizare, nu s-a oprit pana nu a supt si ultima picatura, dupa care a decartat in servetel.

 Ca note:

Aspect - 6..7 la fata, 7 la corp din cauza sanilor cam lasati.

Oral - 9 nu prea reuseste DT, dar compenseaza inzecit prin atenti acordata zonelor adiacente si nu numai.

Normal - nu am apucat

Anal - nu am apucat

FK - eu cred ca da, dar nu a fost cazul la mine

GFE- aici e greu de spus.E foarte amabila, atenta la orice vrei, dar nu am facut acel click pentru a da o nota  corespunzatoare.

Overall - 8..9

 

CA si concluzie finala:

 

Eu unul o sa mai revin cu siguranta.

E de vizitat cu incredere de cei care pun accent pe calitatea serviciilor si nu pe aspectul damezei.

Nu vreau sa zic ca este o uratenie, dar nici nu aduce a Antonia.

Sper ca am fost de folos.

Stima

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

PLM, cea din ultimul set de poze e veche in domeniu si are un 35 ca popa.Cea din pozele anonimului se vede ca e tanara, ce cacat induceti lumea in eroare pe aici cu toate babele?De unde 25 de ani?

La rafa121 am citit in loc de "baia e ingrijita" ca baba e ingrijita.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ieri, Marti, o zi neinspirata - asta ca sa sintetizez in cateva cuvinte recenzia ptr Melisa

Programat dimineata telefonic, in scurt, o voce placuta de pustoaica "- Mda, zice marmota, am dat lovitura..."

Locatia - pe langa metrou Timpuri Noi, relativ usor de gasit, langa un mic salon de coafura

Interfon, fara portar, bloc mediu-vechi.

Garsoniera la limita minima de curatenie - cea la care te intrebi daca mai stai sau nu...

Tipa este cea din pozele anexate de colegul >anonim01<, n-are nici o legatura cu pustoaica din primul set de poze. Sa aiba vreo 30-35 de ani, ten inchis, evident etnic.

Stabilim  o finalizare O+N = 70, cu posibilitati CIM, COB etc... pun banii langa laptop si pornim.

Incerc o abordare intima clasica, cu tot tacamul, fara graba, vreau sa provoc click-ul, pare sa mearga bine - de remarcat sanii normali-medii cu niste sfarcuri foarte mari, interesante (tot caut o comparatie si singura care-mi vine in minte ar fi cea a unei suzete). Pornim un oral fara caciulita, pare sa fie Ok, initiez un mic 69 dar renunt mai apoi - nu ma inspira - o mangai si o pregatesc cu rabdare, ca pe o amanta deosebita, imi pune un  prezervativ si trecem la un normal cu ea deasupra - pare sa mearga Ok, este destul de stramta si senzatiile sunt pe masura - o tinem asa ceva timp, o intreb ca pe o iubita, daca-i place - surade tamp (scuze, da nu pot sa zic altfel - daca era as fi zis: surade placut, sau surade pervers sau etc), continuam si incerc sa destind momentul sa-l fac un pic pasional - iarasi: "Cum e printeso ?" - si raspunsul scurt, usor plictist "Nu trebuie sa-mi placa mie, tie sa-ti placa!". O prind mai bine si intensific ritmul (cu ea tot deasupra) - degeaba, mi-a luat avantul...Se da jos si reia oralul, neutru, fara nici o sclipire,  continua si ofteaza a plictiseala - o opresc, ma ridic, scot prez si o indemn sa continue - vreau sa termin si sa plec. Mai cu mana, mai cu gura, termin in cele din urma...Nu stau sa fumez, ma clatesc un pic pe maini (baia nu ma inspira deloc) si plec.

Note:

Locaţie: 7,5

Fata: 8

Aspect: 9 (aproape slim, are niste sfarcuri super)

Oral: 6 (neprotejat, CIM)

Normal: 7

Anal: Nu am incercat/nu sunt fan

GFE: 3 (observati ca in tot ce incerc cu ea ma pronunt cu "pare sa fie Ok" - treaba este ca asta este si nivelul la care ramane)

Recomandare: NU

 

Tarif: 70 fin O+N sau 100 fin O+N+A

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

       Am mers şi a doua oară la Melisa. De data asta a fost altfel atmosfera din cauza atitudinii Melisei. Se pare că începuse să fie foarte căutată de clienţi şi, proceda în aşa fel încât să primească mulţi într-un interval scurt de timp. În consecinţă, după câteva minute de acţiune a început să-mi spună că ar trebui să mă grăbesc, pentru că are multe programări, apoi că aşteaptă clientul următor afară, că pierde clienţi din cauză că nu poate răspunde la telefon etc. A fost penibilă. Deşi oferă servicii de calitate, atitudinea e de doi bani acum când e mai căutată.

Note:
>Atitudine =4 (era panicată că nu termin în câteva minute şi a devenit enervantă)

>Sex oral =9 (fără prezervativ; atenţie mare acordată  "biluţelor"; finalizare CIM)

>GFE =9 (sărutări pe corp, pe gură, mângâieri etc, ştie să provoace).

        În ce priveşte serviciile, eu doar i-am spus ce vroiam şi punea în aplicare în cel mai plăcut mod  :rolleyes: (la fel ca şi pe parcursul primei mele vizite), e experimentată, e profesionistă. Am plătit 70 lei, vizita nu a durat nici 25 minute, bănuiesc că a fost foarte încântată că am rămas mai puţin de 30 minute (cât alocă maxim pentru o finalizare), aşa că avea posibilitate să cheme mai repede un client de afară, într-o oră poate primi 3 clienţi dacă devine mai enervantă, mai agresivă.

        Recunosc că serviciile au fost la fel de bune, dar am fost dezamăgit de schimbarea ei de atitudine.

:wavey 

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

   Salutare,

 

Am fost si eu azi la Mellisa, am sunat facut programare in 45 min, locatia usor de gasit zona metrou Timpuri noi, am intrat in locatie, o garsoniera modesta cu un pat mare in camera, baia cam nasoala, tocmai se se arsese si becu, bine ca am venit dusat ca nu aveam de gand sa intru in cada respectiva, nici prosoape nu am vazut , poate erau dar tre' sa ceri, nu stiu.

 

Am dat banu 100 ron si am inceput actiunea cu un oral bine executat, deep si umed cu atentie la oo eu stand in picioare . Dupa circa 10 min am cerut caciulita si am puso capra si am vrut sa trec la normal dar sa intamplat ceva ce nu am mai patit, a intrat in anal am dat circa 10 min asa, nu comenteaza poti sa dai cat poti nu comenteaza, dupa care am schimbat in umeri craci si a intrat si normal, dupa care iar anal si am finalizat oral. La anal nu prezinta mirosuri sau 'urme neplacute'.

 

De inghitit nu inghite a aruncat incarcatura intr-un servetel, dupa care sa igienizat cu apa de gura. Eu am folosit niste servetele, m-am imbracat si am plecat.

 

Nu pot sa spun ca ma impresionat major dar nici nu regret banii, ptr o descarcare semirapida merge. Mentionez ca nu ma grabit deloc, dar atmosfera si fata nefiind excelente am zis sa ma descarc si sa plec.

 

Note:

 

Locatie: 7 - o garsoniera mica, baie dubioasa

Aspet:    7  - o salveaza curu in rest destul de stearsa

Oral       9  - deep, umed , atentie la 00

Normal   7  - no comment

Anal       8  - nu comenteaza daca dai tare, dar destul de larg in schimb

Atitudine  - 8  vorbareata daca te vede si pe tine la fel, executa orice indicatie

 

Eu unul nu mai revin, dar nu regret banii dati 100 ron /fin total.

 

Spor.

  • Like 3
Link spre comentariu

Am ajuns la Melisa intamplator acum vreo 4 saptamani. Am confundat-o cu Melania, ca le pusesem pe ambele in telefon.

O femeie cam la treizeci si ceva de ani, draguta, ok, cu o prestatie foarte buna. Locatia nu este extraordinara insa e ok. Tineretului, Timpuri Noi. 150/h

Am ramas pentru ca fata a fost foarte deschisa si am avut un presentiment bun.

Foarte corecta si mi-a placut cum s-a implicat. Oral bun, normal foarte bun.

Pentru interesati: e tataroaica. Cine cunoaste un pic stie ce vreua sa zic.

 

Ca note:

Locatie - 8

Fata - 8,5

Oral - 8

Normal - 9/9,5

GFE - foarte bun - 9,5

 

O sa mai revin cand voi mai avea ocazia

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare.Azi am apelat la serviciile domnisoarei Melisa.Sunat 13.30 facut programare pentru ora 14.00,locatie Timpuri Noi la parterul unui bloc cu coafor.,sunat interfon ,intrat in garsoniera am facut cunostinta,am dicutat de unde o cunosc ,si am trecut la negocieri ,am ales pachetul 100 O+N+A.trecut la fapte ,face un oral de vis ,adanc cu gemete .cu deosebita atentie la zonele adiacente.m-am incins cam repede pentru varsta mea   ,am cerut caciulita si am trecut la normal cu duduia la conducere ,mentionez ca lucreaza foarte bine din articulatii ,este si stramta,am rezistat cam  3-5min.si am cerut schimbul pentru anal ,ea caprita ,am pompat tot asa vreo 5 minute am scos prez. si am trecut la oral ,doamna o face foarte pasionl sau cel putin isi da toata silinta sa te simti OK.am finalizat in gurita ei ,a mai continuat cam 2 minute sa o suga .am mers la baie spalat imbracat ,am salutat si am spus ca revin curand.recomand duduia pentru pasionatii de sex mai dur.Locatie 8.Dudia aspect 8,igiena 9,oral 9,normal 9,anal 8. O sa revin cu placere .succes Melisa.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare la toata lumea.

 
 Am fost la cateva escorte recenzate de altii pe acest forum, fara ca eu sa particip cu recenzii despre intalnirile respective.  Am zis ca e cazul sa devin si eu mai vrednic, prin urmare
aceasta este prima mea recenzie.
 
 Acum cateva zile imboldit de hormoni am zis sa o vizitez din nou pe Melisa. Am sunat si a raspuns, era libera am stabilit ca ajung in 20 minute, Locatia este langa metroul Timpuri Noi, usor de gasit. Am ajuns, am intrat in garsoniera, Melisa ma astepta in chilotei si tricou. Locatie modesta, un sigur pat mare langa un  televizor care merge in surdina. Baia este Ok diferite geluri de dus si apa de gura, apa calda din prima, prosop curat.
 Fata arata bine, miniona slabuta(ea zice ca a mai pus cateva kilograme dar eu nu am vazut) fund foarte frumos, sanii sunt cam micuti (nr 2) si cam lasati, dar pe mine nu m-a deranjat. De cand am intrat am inceput sa ne giugiulim un pic, apoi ne-am asezat pe pat sa socializam cateva minute. M-am cerut la baie, primit prosop curat, am lasat cadoul din proprie initiativa 150 ron pentru o ora (oral + normal) si am plecat la baie. Dupa igienizare am revenit in camera, a inceput actiunea cu pupaturi si mangaieri peste tot, urmate de un oral bun, umed, cu atentie sporita la zonele adiacente si reprize de anilingus. Am capitulat destul de rapid in gurita domnitei ea continuand actiunea inca 2 minute sa fie sigura ca nu a scapat nici un soldatel. A decartat soldateii in un servetel in timp ce eu m-am dus la baie pentru o ingienizare rapida. Apreciez faptul ca foloseste apa de gura de fiecare data dupa oral. Am revenit in camera si am mai stat un pic de vorba depre diverse subiecte. Dupa cam 10 minute de socializare am zis sa incepem numarul 2. Am invitat-o deasupra mea si am trecut la o repriza de facesitting unde am gustat piersicuta ei dulce, epilata si foarte curata. Am reusit sa o fac fericita si eu dupa spusele ei, si dupa cateva minute am cerut un cauciuc sa trecem la normal. Am bifat cateva pozitii la normal, caprita urmat de clasicul misionar si umeri-craci si am finalizat eroic in cauciuc. Dus rapid pentru igienizare, am mai stat cateva minute de vorba dupa care m-am imbracat si am plecat. Nu m-am simtit grabit de loc. Fata este sociabila si imi place ca se straduie sa pleci de la ea multumit.  
 
 Acum note:

 Locatie: 8 (garsoniera modesta dar curata, baia ok)
 Fata: 9 (miniona, slabuta, fund foarte frumos, sanii micuti si un pic lasati)
 Oral: 9 (Oral bun, umed cu tentative de deep si atentie mare la zonele adiacente)
 Normal: 9 (se implica, geme, este activa, si nu a comentat la nici o pozitie)
 Anal: Nu am facut, dar il are pe meniu la 100 ron fin.
 Atitudine: 9
 Halat: 70 ron/fin sau 150 ron/ora.
 
 Am sa revin cu siguranta.
 
 Daca am omis ceva imi pare rau, Bafta tuturor.
 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am vizitat-o si eu recent...anunt luat din AT

 

la telefon politicoasa si la obiect

 

o atitudine matura si profi

 

locatia pe Sincai la parterul unui bloc langa un salon/coafor

 

apartament bataranesc cam nasol ca aspect dar curatenie ok...baie la fel ..

 

tipa..forate mica de statura..(in jur de 1.60) ..nu arata prea bine ...se vede varsta (bine peste 30 )..insa are un corp ok bine intretinut..

 

la fata e dragutica (ochi frumosi) altfel destul de comuna

 

 

pentru 100 finalizarea 200 ora sex total ..arata ok asa ca am decis sa raman

 

oral bun: chiar se straduieste..atentie la zonele adiacente , incearca deep, geme , se freaca la pizda ...

 

normal la fel...s-a implicat bine chiar s-a incins

 

anal surprinzator de bun  nici o problema cu marimea , am schimbat multe pozitii  fara figuri..ba chiar parea sa-i placa

 

per total o prestatie buna - raport pret caltate ok...

 

cu toate ca nu m-a grabit cu nimic parea cam pe fuga; nu atat cat sa fie deranjant dar se simtea

 

locatie:6

oral:8-9

normal:9

anal:9

atitudine:8 (pare un pic grabita)

 

100 o fin sex total

 

am stat doar o finalizare pt ca ma grabeam...data viitoare cred ca am sa iau o ora

 

eu unul o recomand 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Am ajuns si eu la domnisoara, atras de recenziile pozitive despre oralul executat. 

Saptamana trecuta m-a lovit un chef de un oral facut bine si vazand postarile pozitive ale colegiilor si fotografiile decente am sunat.

Zona este cea descrisa anterior asa ca nu are rost sa mai descriu.

Am sunat si fiind aproape de serviciu in 5 min am fost acolo.

Buu, acum impresiile:

Fotografiile o avantajeaza muult. Fata este extrem de obosita la fizic, niste sani prabusiti care iti cam taie din chef.Fiind pe fuga am zis ca raman.

Locatia ponosita rau ca si baia, curatel dar totul fff vechi.

Am platit, am facxut un dus si am trecut in pat asteptand oralul acela mult laudat.

De data asta raspunsul este OOOOOOO DA!!!

Fata face un oral expetional, incepe de sus si se opreste in anilingus unde efectiv nu se preface si sta acolo si insista Acorda atentie mare si la oua si in principiu tine cont de ceea ce i ceri.

Domnilor, rar am vazut un anulingus facut cu mai multa sargauinta ca aici. Fata asta putem spune ca te linge in fund de nu ai sa mai vezi asa ceva si restul oralului exptional.

Dupa 15 min de oral am cerut sa trecem la anal unde fata duce ca lumea, intra vajaind toata din prima, fara scremete si vaicareli. Totusi nu este latrga este ok senzatia.

Am finalizat toatusi la anal ca asa am vrut.

 

Impresii:

Halat

Locatie-4

Fizic-6

Oral-10

Anal-9

Normal-nu stiu nu am incercat

Cu toate astea nu o sa mai revin deoarece fizicul si locul nu ma imbie deloc!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier

Astazi am gasit pe at anuntul caprioarei:

MELISA, 25 ani, masaj terapeutic si de relaxare experienta, diferite tipuri de masaj si relaxare, Timpuri Noi, Sincai 70lei

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/4/4/110580751.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/4/4/110580761.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/4/4/110580741.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/4/8/111066291.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...