Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns recent la domnisoara Corina. citisem asa de multe posturi de la ea ca trebuie sa vad si live despre ce e vorba. Ajuns in locatie, ghidat si gasit usor. Ma astepta o domnisoara in body si tocuri, foarte potrivita tinuta pentru activitate. Eram usor pe fuga si nu aveam timp decat de o runda. Post dublu dush a inceput cu un oral np fara nimic spectaculos, bun ca tehnica si util pentru dat cheie. Poate cu ceva deep ar fi mai interesant, but that's life. pus protectia, schimbat 3 pozitii si finalizat in caprita, cu reactia ei la exit 'ce tare e' - funny pentru ca la dat cheie nu paraia motorul grozav. 

Note:
Aspect - 7,5 - sani de exceptie si un fund grozav. Burtica o trage in jos si mie imi plac tipele frumusele/bebeluse la fatza.
Oral - 8 - no deep, no CIM, decat intr-un pachet special, dar daca nu-l face cu placere eu nu m-as baga sa fortez serviciul doar pentru ca platesc.
Normal - 9 - stramt, lady on top cu miscari, contre bunicele pt 1st time.
Anal-nu face
Gfe- 10 - vorbareata, dezghetata, dtd a fost 30-40 cu permisiunea gazdei pret si de o tigara dupa, saruturi pe gat in timpul actiunii, placut
Locatie- 9 - tot ce trebuie si nu are colege
Halat - 100 ron
Diana, m-am simtit bine! Iti multumesc! :) 

Recomandat da, mai ales ca face outcall si pare fata serioasa.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Aseara intr-un final,Corina mi-a raspuns la telefon!

Eu am mai vizitat-o acum ceva timp ,iar revederea cu ea a fost o placere!

Locatia ei este acum in zona Burebista,locuieste singura,garsoniera este foarte misto si curata!

Eu pun accent pe igiena locatiei,nu vreau lux,dar atunci cand ma asez in pat nu vreau sa imi fie sila sau sa primesc un prodop imbascsit!

Aspectul Corinei este unul pe gustul meu,bruneta,ten alb,tate si fundulet sexi!

Sexul oral imi place cel mai mult,deep,multa saliva si niste libute aplicate unde trebuie!

Am finalizat pe sani ei,dus eu ,dus ea si am incercat si al doile numar!

Ea si-a dat silinta,dar oboseala si-a spus cuvantul,nemainputand sa finalizez!

Ea este o fata inteligenta ,timpul petrecut cu ea este de calitate,dar pierde la capitolul seriozitate!

Nu eate corect sa pui oamenii pe drum,indiferent ca este zi sau noapte !

Sper sa imi iei in nume de rau aceste sfaturi,dar seriozitatatea si felul cum iti tratezi eventuali clienti,indiferent in ce domeniu colaborezisunt cheia succesului!

Corina,daca lucrezi la aceste puncte slabe vei fii cu adevarat de top,momentan mai ai de lucrat!

Spor!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ramas dator cu o postare de sambata cand am vizitat-o pentru prima oara pe Corina.

Prezentarea locatiei si a serviciilor Corinei a tot fost facuta, fotografii sunt nenumarate, comentariile mele ar fi de prisos. Opiniile mele intregesc corul de elogii usor de gasit printre postarile forumului.

O medie a notelor oferite s-ar apropia de 10.

Minusurile ar fi doar mici rezerve pentru a o determina sa nu lase stacheta, ba dimpotriva, sa o ridice. Potential dovedeste, probabil nativ.

Recunosc ca am pornit spre intalnire un pic temator la ideea "tepelor" pomenite pe aici. N-am avut parte  :laugh2  Am facut programarea dimineata pentru dupa amiaza, la 15.00.

Programare respectata intocmai.

Calitatea principala in opinia mea, pe langa infatisare si acele calitati native amintite mai sus, ar fi felul cum stie sa genereze atmosfera. M-am simtit la fel cum as fi mers la o intalnire cu o veche prietena.

Puteti face misto ca m-am indragostit. :laugh2 Poate. :laugh2  Se intampla la orice varsta  :rax2

  • Like 6
Link spre comentariu

Waw...cum am vazut ca a aparut Corina..am pus mana pe telefon si mi-am facut o programare!

   Am sunat si mi-a comunicat ca poate in 3 ore..avand deja ocupat ora la care doream eu programare :(...am zis ca fac un efort si ramane pentru ora 15:00 !
Am ajuns in zona Piata Unirii...un apartament ok,locuieste singura.....o tinuta foarte sexxy,touri inalte,bronzata....s-a schimbat mult,e foarte buna acum ! :P

  Ma cer la dus,papucei nu a avut sa imi dea :( ,prosop curat,apa calda vine mai greu(etaj superior),2 geluri de dus....curat pe jos,miros placut ! :)

  Ma sterg de apa si ma asez in pat ...si de aici incepe nebunia,,,,,fk din plin,un sex oral cu deep (mult mai bine ca ultima data :) ) ,sanii aia superbi ii moflaiam...nu am mai rezistat si am cerut direct sa trecem la seul anal....aici o alta surpriza,ii place,si are un fundulet super sexxy...nu am mai rezistat mult si am ejaculat!

 Dus eu,dus ea...o tigare (Corina mai nou este fumatoare ) ,incepem in pozitia 69 ,pus prezervativ si am vrut din nou anal....nu m-a refuzat...am schimbat cateva pozitii si am avut si cea dea doua finalizare pe sanii Corinei!  :smileybukkake

 Am mai vorbit putin,am achitat cadoul de 250 ron ora si am plecat foarte multumit  :2808.gif !

 Door to door aprom 70 de minute....eu o recomand este o fata cu servicii complete,bun simt,,,am inteles ca marti pleaca din nou!  :wink2

 Te pup Corina....si iti multumesc frumos!  :*

 Note:

-locatie 9:greu cu parcarea si lipsa papucei ....in rest foarte curat totul  :inlovee

-sex oral-10,deep,umed 

-se normal:nu am facut

-sex anal:10...fara nici o surpriza...

-igiena 10

-GFE:10-fk din plin

-halat:200+50 sexul anal!

-asepct:9-corp,8-fata 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Astazi am reusit sa ajung la Corina, indemnat fiind de labiile ei mari. Da, recunosc sunt fan labii mari si cu cat sunt mai mari cu atat sunt mai frumoase si apetisante 😆. Asta nu inseamna ca ma dau la o parte de la altfel de pasarici, insa fiecare avem cate o slabiciune. Locatia este vis a vis de hotel Royal, apartament dotat cu aer conditionat si toate cele. Blocul are portar, asta ca sa nu fiti luati prin surprindere. Dupa ce am facut cunostinta cu Corina, am purces la dus, fiindu mi oferiti papuci noi noutzi, tipla (pentru amatori) si prosop. Actiunea s a desfasurat in 2 acte, ambele aducandu mi aminte de acea fata din liceu care nu ti ar mai fi dat drumul si cu care ai fi stat la povesti de tot felul 😋. Nu o sa acord note, ci o sa fac o medie, aceasta fiind de 10. Intradevar, cum au mai afirmat si altii, Corina este posesoarea si unei perechi de sani, ce nu trebuie ratata. Cu alte cuvinte, pentru o ora si ceva am lasat 250, din proprie initiativa. De revenit... absolut, insa cum am mai afirmat...inca sunt fan MILF. Multumesc Corina 😉

  • Like 6
Link spre comentariu

Salutam comunitatea și nu as fi puut trece cu vederea o vizita la Corina, ieri 27 iunie 2016. De ceva vreme îmi făcusem planuri de ao vizita pe Corina....fiind și vip. Ce se poate afirma, confirma este faptul ca are cu ce și știe și sa cânte...fără sa aibă grija instrumentului. Practic după ce intri în locație....te gândești cum sa faci sa nu ratezi ceva. Am fost primit de Corina într-o ținută extrem de sexy și ca sa depășim momentul ...fiind prima mea vizita la ea am încercat sa intru într-o conversație degajata și cred ca am și reușit. Activitatea pentru care am fost solicitat...a fost nivel, început cu un oral de mare angajament, continuat cu un normal în câteva poziții...a trebuit sa ma limitez la o finalizare pentru ca începuse telefoanele mele sa sune și nu mai puteam sa stau din acest punct de vedere. Îmi pare rău că nu am încercat analul dar la următoarea vizita neapărat trebuie marcat imaginea văzută din spate e bine de tot, formula aceasta a fost adoptata pentru încheierea sesiunii. Ca note ...nu mai e cazul sa detaliez oral 10 cu felicitari, normal 10, locație

7...patul are nevoie urgenta de update. Corina ca și aspect primeste un 10 ...piele fina, sânii bestiali, fund de competiție...am fost un răsfățat al zilei. Nu mai detaliez ca nu am timp, dar ma felicit ca am vizitat-o ...de revizitat și încercat all inclusiv. Te poop Corina...ești sus în top și sper ca nu te-am deranjat ...mai ales cu telefoanele mele care sunau continuu

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: -422
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am reusit sa ii fac si eu o vizita Corinei fiind pe lista de ceva timp.

Locatia se situeaza pe Mircea Voda si se ajunge foarte usor, plus ca sunt si locuri de parcare destule. Locatia este simpla si parea curata din ce am putut remarca, nu era prea luminata camera de lucru.

Corina este o tipa sociabila, simpla la fata si cu un corp armonios(pare impanata pentru doritorii de slim desi nu este, insa are niste sani foarte apetisanti).

Am discutat putin serviciile nefiind chiar toate detalii actualizate pe forum, singurul aspect a fost finalizarea orala de care nu am avut parte.

Am trecut la actiuni cu un oral neprotejat destul de bun, apoi putina tavaleala normal si finalizat pe sani.

A fost o Descarcare placuta si cam atat, chiar nu a excelat la nimic.

 

Corp: 8(nu am scazut pentru par pubian sau cosuri spate, asta pentru ca se pot remedia rapid)

O: 8

N: 7

Locatie: 8

 

1x100RON

  • Like 2
  • Minus 16
Link spre comentariu

Iata-ma cu o noua recenzie de data asta am reusit sa ajung la Corina mai exact ieri.Corina este foarte punctuala respecta programarile , chiar am ajuns cu 30 min inainte si nu a fost o problema. Locatia pe Nircea Voda foarte ok curatenie totala baia destul de mare curata si papuci. Ca aspect nu e exact pe gustul meu , eu fiind un mare amator de skinny dar e o fata cu forme tate de nota 10 si ceea ce conteaza o fata foarte simpatica cu mult bun simt si educatie. Eu sunt un tip mai glumet si am cam suparat-o cu glumele mele mai trase de par. Note:

Locatie:10 nimic de reprosat poate doar k nu are priza pt aerul conditionat:)

Corina: 8 doar pt k prefer slabanoagele:)

Igiena:10 facut dus inainte

Oral:9 putin deep si atentie putina la coite depuntam pt k am simtit putin dintisorii

Normal: nu am facut

Gfe:8

Cotizatie: 200 ron ora

Concluzie: pt cei care prefera femei cu forme e de nota 10

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Am cunoscut-o si eu pe corina de curand.

Locatia a fost la un hotel simpatic, nu pot da o nota pentru ca nu are sens.

Domnisoara ca si aspect as nota cu un 9, este pe gustul meu, daca era mai inalta...

Ca si servicii, eu unul am plecat 100% multumit, deci dau 10 fara nici o problema.

Ca si pret, nu ar fi relevant sa scriu.

Singurul lucru despre care pot scrie este ca eram obosit si pot spune ca am profitat de domnisoara, am futut, mi-am facut treaba si am plecat. Daca as fi fost odihnit si in apele mele, altfel ar fi decurs intalnirea si pe aceasta cale vreau sa imi cer scuze ca probabil am parut un pic badaran. Tocmai de aceea am vrut sa stabilesc "revansa" dar, poate altadata.

Corinuț, mi-a facut mare placere, experienta a meritat toti banii dar mai mult, mi-a facut placere sa te cunosc, si sper sa ne revedem candva, undeva.

E o recenzie atipica asa cum fac in ultimul timp, stiu ca sunt caterincosi multi in bucuresti asa ca sa nu va asteptati sa raspund tuturor comentariilor.

Ps: daca o recomand? Mie unul mi-a placut, mi-a satisfacut orice dorinta, asa ca as lua-o acasa :)

  • Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, am fost saptamana asta la Corina. Imi doream de mai mult timp sa ajung, dar nu ne-am potrivit la program. Am sunat, mi-a raspuns din prima si am stabilit intalnirea. Locatia, undeva pe Coposu, nu este o locatie stabila, deoarece am inteles ca urmeaza sa plece iarasi prin alte tari.

A fost o mica eroare de comunicare in ceea ce priveste indrumarea catre locatie, dar fata, foarte rabdatoare mi-a dat toate informatiile necesare si a stat cu mine in telefon pana a nimerit "orbu Braila".

Locatia un apartament, cred ca doua camere, locatia unei prietene am inteles, curat si dotat cu cele necesare activitatii pentru care sosisem acolo.

Pentru cine nu o cunoaste pe Corina, este o fata frumusica, ochi verzi, par lung peste umeri, 1,67 m, fund misto, tate misto si la felul cum arata si la pipait. Ca si atitudine fata este prietenoasa, comunici usor cu ea, in permanenta zambitoare si as spune eu un pic timida. Dupa ce am socializat putin, am primit prosop mare si curat, papucei, pe care eu i-am refuzat pentru ca erau de unica folosinta si nu vroiam sa-i ud. La baie totul OK, curatenie, gel pentru dus.

Am revenit in camera si am inceput sa ne mangaiem reciproc in picioare, langa pat, saruturi pe tot corpul, mana pe la pasarica, unde am simtit niste labii de poveste, proeminente si unde de asemenea am simtit ca fata s-a umezit instant. Asta a contribuit bineinteles la aspectul general al instrumentului. Am devenit brusc mai "destept". Apoi m-am intins pe pat si fata a inceput un oral neprotejat destul de soft, umed si bine executat, fara nici macar sa atinga instrumentul cu mana. La un mement dat s-a ridicat si mi-a pus balonasul, desi eu mi-as fi dorit sa continuie oralul. Dar stia fata ce stia, intrucat devenisem foarte excitat si riscam sa ne rezumam numai la asta.

A trecut deasupra mea si a inceput sa se miste foarte bine, pasional, lipindu-se de mine si gemand usor, in timp ce ne sarutam. Simtind ca mi se apropie sfarsitul am oprit-o si am schimbat in caprita, unde am pompat bucurandu-ma in acelasi timp de imaginea funduletului rotund al Corinei. Am finalizat in balonas exploziv, desi mi-as mai fi dorit cateva pozitii cu fata. Acum inteleg ca pleaca iar si nu stiu cand se va mai ivi ocazia.

M-a sters atent cu servetelul, am mai vorbit putin, am mers la baie, dupa care m-am imbracat, am pupat fata si ne-am luat la revedere.

Acum note>

Locatia 8,5 cam greu cu locurile de parcare. Oricum, nu era locatia Corinei

Fata, aspect 9,00,

Igiena 10,00

GFE 10,00

Oral 8,5 a fost putin, as fi vrut mai mult

Normal 9,5 Chiar se misca bine rau

Cadoul 100 lei 1 finalizare

Eu am sa revin, cand voi mai avea ocazia

Te pup Corina 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare

M-a "rezolvat" si pe mine Corina.

Sunat,programat,locatia este pe blv. Mircea Voda/hotel Royal,usor de reperat.

Ghidat prin telefon,ajuns in locatie am facut cunostinta,dupa am mers la dus.

Odata revenit in camera,m-am dezbracat si Corina a inceput treaba..ON,ajutat si de manuta,lins coite,lins sfarcurile la cererea mea..dupa cateva minute de oral,am intins-o pe pat,am dat cu lubrifiant pe sânii ei perfecti si i-am pus "bara" intre ei si executand miscari de dute-vino..cand am simtit ca se apropie erupția am pus-o sa deschida larg gurița,finalizând in guriță si pe sani.

M-am sters singur,am platit,m-am imbracat si am plecat.

 

Locatie: 7

Fata: 8

Oral: 7

Normal: Nu am avut dispozitie.

Mălai: 100lei/30 min./1 finalizare.

 

De revenit?

Eu nu mai revin ptr ca nu este pe gustul meu,imi plac femeile cu buze mai carnoase.

Ma refer la buzele de sus 😂😂😂

 

Sânii in schimb sunt de nota 20++ Bombă!!

  • Like 4
Link spre comentariu
Reputație: 24006
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Am revenit azi la Corina dupa mult timp. Eram in zona, vroiam sa o vad...dor de pussy ei...

Nu intru in detalii, va spun doar atat:

Locatie 8, ii dau 10 Corinei ptr ca a spalat cu dezinfectant pe jos...totul mirosea a farmacie 😊

Aspect 9, piesele tari sanii, fundul, gogoasa...

Igiena 10

Oral nepro 9

Normal pro 9, o singura pozitie, priveliste, terminat in balon

Gfe 10

Cadou 100/fin

O recomand, servicii corecte, serioasa, programare respectata.

Te pup Corina si mai revin cu drag!

👯

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare Prieteni

Am reusit sa o vizitez pe Corina saptamana trecuta vineri in locatia de pe bulevardul Mircea Voda , programarea a fost facuta usor adica am sunat cu o ora inainte si am ajuns cu 15 min mai devreme am incercat sa merg atunci dar am fost rugat sa mai astept 5 min dupa aceea am primit indicatii exacte cum pot ajunge in locatie acolo unde am fost intampinat de Corina intr-o locatie sexy si am fost invitat in camera de nebunii unde am stat putin de vorba si am fost intrebat daca raman si am spus da si am spus ca vreau sa raman 1 ora.

Dupa ce am discutat putin am cerut sa merg la dus si dupa a mers si ea, actiunea a inceput cu ea sarutandu-ma pe corp a coborat usor unde a inceput un oral ff f bun neprotejat si apoi am trecut la normal unde am terminat cu ea deasupra.

Actul 2 a inceput dupa ce am fost la reimprospatare fiind urmat de Corina care a venit in camera cu hainele mele pe care le lasasem in baie si mi-a spus ca mai are o colega si a zis sa imi fie hainele in siguranta sincer sa fiu ma cam inhib cand stiu ca mai este cineva in locatie si acest aspect nu il stiam in fine ne-am asezat in pat a inceput din nou cu sarutaro pe corp cu un oral ff bun dupa care am incercat cu ea deasupra apoi am incercat cu ea caprita si ultima incercare a fost cu ea in lateral unde mi-am dat seama ca nu pot termina si am renuntat probabil si din cauza caldurii pentru ca aerul conditionat incepuse sa dea rateuri si probabil si datorita faptului ca era inca cineva in locatie.

Si acum notele :

Locatie : 8.5 Datorita faptului ca nu functiona bine aerul conditionat si nu stiu ce au fetele cu mine pentru ca nu vreau sa imi ofere papucii pt mers la dus.

Aspect Corina : 9

Oral : 9.5

Normal : 9

GFE : 9 scad 1 punct pentru lipsa FK

Haltul : am platit 200 de lei pt aproximativ 1 ora

Recomandare : Da merita vizitata probabil o voi revizita si eu in curand.

Ps : Imi prezint scuzele pt eventualele greseli dar aceasta recenzie am realizat-o de pe telefonul mobil

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am invita-to pe Corina la mine la hotel pentru doua ore.

După on întârziere, anunțata corect ne-am întâlnit.

O fata de statura mica, foarte draguța, cu care poți schimba

mai mult de 2 cuvinte.

Sanii foarte frumoși, de o mărime medie perfecta 10.

FK 10, lipicioasa.

Igiena 10

Oral 7, normal, ok, fara atenție la zonele din împrejur

si fără CIM.

Normal 9, schimbare de poziții, implicare ok.

Anal săptămâna asta NU, poate săptămâna viitoare. :laugh2

Cadou 600

Se merita ca o curiozitate, însa cu jumătate de pret

se pot găsii opțiuni mai bune.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare la toata lumea, am vizitat-o si eu pe cadana Corina fiind atras de recenziile super pozitive, iar toti care au vizitat-o au fost super incantati, asa ca hai si eu repede. Nu am gasit ce cautam sau mai bine zis ce imi doream sa gasesc. Stati ca va spun imediat. Am mai fost la Corina cu ceva ani in urma si parca mi-o aminteam alfel. Am facut programarea prin telefon cu o ora inainte, in prealabil cred ca am sunat la vreo 10 inainte si niciuna nu era disponibila, altele imi spuneau ca au liber a doua zi mai pe seara pai pana mea eu ce fac pana a doua zi imi explideaza coaiele de pline plus canicula de afara.

Locatia deja o stie toata lume vis-a-vis de hotel Royal, nici hotelul nu il mai stiam cand mi-a spus adresa asa de infierbantat ce eram. Am ajuns in locatie, Corinei care ma astepta intr-o lenjerie intima de culoare parca rosie, arata foarte sexy, pana aici ok, fata nu mai e ce a fost odata, parca nici silueta care o avea inainte nu mai e aceaiasi, e parca mai corpolenta, avea niste usoare cearcane pe care le mascase destul de ok, hai sa trecem peste ca pana la urma nu fut cearcanele, la dracu am futut altele si mai nasoale dar daca m-am simtit bine nu m-am mai plans. Pozele de pe aici o avantajeaza foarte mult asta e parerea mea.

Dupa ce am mai discutat putin si am depanat amintiri am cerut sa merg la dus si dupa a mers si ea, actiunea a inceput cu ea sarutandu-ma pe corp a coborat usor unde a inceput un oral bun neprotejat, am schimbat aici cateva pozitii si apoi am trecut la normal unde si aici la fel cateva pozitii intai ea deasupra, apoi ea caprita si la sfarsit ea in picioare pe tocuri in fata oglinzi unde am si terminat.

Calificative:

Locatie: 9 arata bine, etaj inferior, locuri de parcare in spatele blocului sunt o gramada;

Aspect: 7-8 comuna, nimic care sa te dea pe spate;

Oral: 7 neprotejat, nu stiu ceva a lipsit nu m-am simtit in largul meu.

Normal: 7 ce nu mi-a placut au fost labiile pasaricii parca mult prea mari si prea carnoase, dar na astea tin de gusturi si de preferinte, parca as fi intrat intr-un tunel nu stiu a fost o senzatie cam nasoala. Din acest motiv am cerut mai pulte pozitii ca daca faceam una singura nu cred ca imi mai dadeam drumu dar macar vizual sa ma excit ca atunci apare si orgasmul. Repet asta e strict parerea mea poate altora le place.

De revenit: nu cred

De recomandat: nu stiu ce sa zic depinde foarte mult de gusturi.

Cotizatie 150 ron / o finalizare circa 20-25 min.

Asta e, o alta experienta in care nu m-am simtit bine si a fost strict doar sa na golesc.

In rest toate bune si sa auzim numai de bine.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari tuturor,

Vin cu impresii din laborator, am reusit sa fac programare prin SMS de marti pentru miercuri. Programarea a fost respectata intocmai, de ambele parti.

Locatia este accesibila, chiar langa Hotel Royal, loc de parcare se gaseste destul de usor. Prin tel. am primit indicatii sa merg cu liftul pana la etajul 1, deoarece etajul 1 este destul de inalt. M-am conformat indicatiilor, asa ca odata ajuns la etaj, ma astepta cu usa deschisa. Dupa ce facem cunostinta ma cer la dus si primesc prosop,la baie totul ok, apa fierbinte, cateva geluri de dus.

M-am prezentat apoi in dormitor unde am discutat putin despre tarife si servcii (fara negocieri).

Corina e o fata frumusica cu un corp frumos si bine proportionat, iar sanii ... nota 10!!!

Actiunea a inceput cu un oral NP fara prea mari artificii (nu face CIM) asa ca am trecut la normal in diverse pozitii fara comentarii din partea ei. Am vrut neaparat si a vrut si ea sa stea deasupra unde a folosit niste miscari dementiale, cu sfarcu-n gura si cu pula-n pizda ... am finalizat in balonas.

Apoi am socializat discutand pe diverse teme. Avem ce discuta cu ea, e deschisa la minte, e funny si destul de indrazneata. Pot spune ca sexul a fost destul de placut, dar socializarea a fost cu adevarat relaxanta. In compania ei m-am simtit ca si cand as fi fost cu o mai veche amanta din liceu, a fost un click intre noi.

Note:

Fata: - este super dupa gustul meu pentru escorte

GFE maxim - 10

Oral - 8 (fara artificii si nu face CIM)

Normal - 10

Locatia - 9 (fara papuci la baie)

De recomandat DA, de revenit DA, cu siguranta!

Halatu` 200 Lei fara nici un regret pentru 50 de minute D2D

Pupici pt Corina

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

eeeeee.....

vazand pozele Corinutzei,m-am hotarat sa-i fac o vizita.

Asa c-am inceput cu un PM....Apoi i-am dat un sms.Mi-a spus ca dupa 18.....Pfui,zic eu,si incepusem deja sa caut pe forum altceva.Dar Corinutza imi trimite un sms ca...se poate si mai devreme.Loooppphooolllleeee!!!! :)

Asa ca m-am bagat la dush rapid,m-am urcat in taxi si dus am fost!

Am ajuns la Corinutza,locatia pe Cantemir,la shaormerie(p-acolo).Cand a deschis usa,uau!super trup! Va zic io(probabil si altii),are Corina un trup superb!Ah....si pasarica din dotare...

Am tras o tzigara,m-a servit cu un pahar de suc,am schimbat o vorba-doua.Am sarit peste dush amandoi,eu eram deja,ea era deja(pregatiti)...Pasarica...

Evident ca acolo mi-a fost gandu' de cum am plecat d-acasa,asa ca,dupa mici saruturi,am ajuns la locul cu pricina.Bun!!!

Mi-a montat o caciulitza,am bagat putin in 69,apoi s-a urcat ea.Apoi eu,si am ....dat gata.

O experienta placuta.

Nota de 8 pe linie.Asta din cauza ca am fost prima data.E normal.

Multumesc frumos Corinutzo pentru ....buna a mai fost! :)

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Oradea e capat de linie. Pentru necunoscatori tin sa va informez ca iarna pana si lebedele raman pe Crisul Repede! 

Ca si asa cam stagneaza treaba in zona am dat o fuga pana la Coryna. o ultima dezmorteala de sarbatori

 

Locatie: in spate la pompieri pe Kogalniceanu. apartament cu 2 camere mare renovat, arata foarte bine si are cel mai frumos candelabru pe care l-am intalnit in vreo locatie. ce e drept stau fetele ca jupanesele, ultracentral. 

 

Actiune: Coryna m-am primit in tinuta de mai sus. poza e din locatie. deoarece Ema si Eva erau la nanitza am intrat tiptil in camera. am fumat o tigara si cateva barfe dupa care la dus fiecare pe rand. prosop, gel, apa calda...check. am mers pe varianta romaneasca de shaorma cu de toate (on/np/an). un pic de deepthroat ca sa trezim juniorul si am trecut eu la prestat. igiena ok fara probleme cu toate ca nu era proaspat epilata. 

Asa cu lumina stinsa si cu multe saruturi pe corp, senzualos, fata ofera un GFE frumusel daca te lasi purtat de val. am cerut, decat, guma pe soldatel si ne-am incalzit putin cu un misionar si lady on top. mi s-a parut putin timida sau retinuta in ciuda faptului ca e comunicativa si vorbareata(nu in timpul montei). :) nu face nazuri si a acceptat orice pozitie. analul mi-a placut mai mult totusi ;) la fel igiena ok. am schimbat un doggy si o saniutza, mijto, am putut sa imi fac de cap  :256 . simtind ca finalul e aproape am scos balonul si tovarasa m-a finalizat cob cu un oral hard executat cu elan si destulll de deep.

Am facut dus, am fumat o tigara si am incercat sa mai propun un oral. request denied ! se pare ca nu mai era timp si oricum masina de spalat trezise colocatarele ( bune gagicile  :drool  )

Achitat 250 ron, d2d 50 min

 

Note: aspect 8,5

         locatie 10

         oral 9,5

         normal 8,5

         anal 10

de recomandat, da

 

P.S asteptam mai mult de la tine Coryna

 

 

Vizitat si eu pe Corina mai devreme. Locatia e pe mihail kogalniceanu, la casa/vila, 2 camere mobilate modern, baie curata cu prosoape curate,gel de dus,sapun si tot ce trebuie. Corina m-a intampinat intr-o fusta neagra mini si platforme inalte , foarte atragatoare! Dupa ce am facut cunostinta am stat de vorba la 2 tigari fumate in dormitor, in patul mare din mijlocul camerei.

Dupa discutat ne ducem pe rand la dus după care am inceput actiunea cu un oral din partea ei.Oral de calitate foarte umed si adanc , la un moment dat am oprit ca terminam. Dupa ce am montat prezervativul am trecut la "caprita" ... Corina e activa si se implica in actiune.. Nu dupa mult timp am simtit ca termin apoi am schimbat cu "intre sani" unde am si finalizat.

Dupa o binemeritata pauza si improspatare la dus am continuat runda numarul 2. Inceput din nou cu un oral bun apoi continuat: Corina calare, apoi pe la spate apoi misionar unde am si terminat obosit cu picioarele tremurande.

 

 

Locatie : 10 - curata,gel de dus, prosop curat

Atitudine:9

Aspect : 9 - corina e tanara la vreo 23 de ani, par lung negru, sexy outfit

Sani: 10

Oral : 10 - Nu stiu daca e cel mai bun oral primit, dar e in top 3 la mine

Normal : 9

Anal : nu am încercat inca ( Am adus aminte la final de anal si a ramas pe data viitoare.. sper sa o mai prind maine pe corina pentru anal ca mi-a facut pofta mai sus t0rn4d0 )

 

Achitat : 200 lei ora

De revenit : eu zic ca da

 

 

Programarea am facut-o prin PM: ultimul pe care am avut ocazia sa il scriu deoarece se pare ca de azi sunt Ucenic fara acces la mesagerie.

In fine.imi voi aminti cu drag de ultimul PM. Am ajuns la ora stabilita pe Traian Lalescu, am sunat pe domnioara si am fost primit la parter intr-o garsoniera cocheta, curata , aranjata frumos, utilata cu tot ce e nevoie.Nu e prima data cand am fost in aceasta locatie .

M-a asteptat imbracata sexi , in negru cu ciorapei , chilotei sutien,o imagine destul de sexy si placuta.mi-a oferit un ceai,am vorbit despre una alta. E chiar de gasca.. singurul lucru care poate mi-ar fi placut mai mult era daca ar fi fost mai lipicioasa. E destul de retinuta.

m-am cerut la baie. Am primit prosop curat , gel de dus este , baia e chiar super ok.

Revenit in camera ne-am asezat in pat a venit langa mine cu saruturi pe gat la ureche apoi pe bze FK, chiar ok… apoi m-am intins pe spate a venit peste tot cu saruturi si cu sanii mangaindu-mi pieptul , juniorul. Apoi oralul neprotejat Cu deep placut,interesant ca isi plimba des limba in varful juniorului apoi o baga adanc.

Am trecut si eu la actiune . am gustat din minunata ei pasarica epilate fara mirosuri. Mi-a placut mult . sper ca si eu… eu am incercat sa ii fac pe plac. Nu stiu daca am reusit.

Dupa a pus prezervativul( culoare verde). Si am inceput misionar

 Apoi ea deasupra. Ea deasupra cu spatele la mine, capra si terminat in misionar.

Imbracarea putina vorba si plecarea.

 O experienta foarte placuta

te salut Corina ...

Nume: CorinaVip .

 

Contact: 0762893581

 

Detalii la telefon: este draguta vorbeste frumos  DA cursiv ,DA civilizata, NU foarte porno

 

Loc de origine: Bucuresti

 

Zona  -  Rogerius, Traian Lalescu 

 

Locatie: 10, garsoniera foarte ok, usor de gasit DA, loc de parcare DA , baie curata DA, Prosop DA, Gel Dus DA ,pat comod DA,  scartie NU ., apa calda DA , miros de tigara : NU, aer conditionat :NU

 

Aspect – 9: la fata ii dau 8, sani 10, fund 9, picioare 10,tenul 9 ,9 culore frumoasa a pielii , m-as uita dupa ea pe strada DA, manichiura nu cred,  parul aranjat NU , operatii estetice Nu stiu

 

Atmosfera creata: 9  DA imbracaminte sexy ,NU muzica ambientala , NU pregatiri special gen betisoare parfumate , ,DA semiintuneric, NU jocuri de lumini  .NU Oglinda  in care sa o pot admira 

 

Atitudine 9 – invitat pahar de apa DA, imbracaminte sexy DA ,implicare DA, vorbareata DA, atasament DA  ,te grabeste NU., telefonul pus pe silentios DA.

 

Igiena – 10  epilate DA , curate DA, parfumate DA ,facut dus inainte/dupa DA,

 

GFE – 9 DA sarut pe buze, , DA FK, DA sarut pe corp, DA imbratisari, NU alinturi. DA retinuta

Oral – 9  DA neprotejat, DA incearca deep, DA  atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, DA priviri in ochi, DA foarte umed, NU pune prez cu gura, NU se ajuta cu mana.

 

Normal –9  NU a comentat, ,NU geme, DA te atinge, NU te trage in ea, DA  priveliste frumoasa, DA contre, DA implicare. DA initiative,

 

 Anal –NA.

 

 Pret : 100 ron/UN NR 

Timp petrecut:  30 min d-t-d

Raport calitate pret: -  bun

Recomandare : DA

 

De revenit: da

 

 

Salutare la toata lumea

Astazi am avut bucuria de a o cunoaste pe Corina, de a o strange in brate si nu numai :feet...deci:

Sunat de cateva ori pana am reusit sa fixam intalnirea, locatia o stiam (T.Lalescu) pe care multi o stiu...

M-a asteptat in chilotei si sutien si pe tocuri si cu zambetul pe buze,a vrut sa ma serveasca cu ceva de baut dar am refuzat politicos.( am spus cine sunt inainte de a pleca). Pt cei care nu o cunosc, dupa parerea mea ii o fata frumoasa, bruneta, par lung, ochi frumosi, gropite in obraji, corp frumos, fara celulita... tanara.

Fiind grabit ca de obicei, ii cer voie sa fac un dus, primit un prosop mare si curat...dusat rapid fiind nerabdator sa ajung in pat cu ea. M-a asteptat in pat doar in chilotei.

A vrut sa inceapa ea actiunea, dar fiind pe placul meu am inceput eu cu pupaturi peste tot. Am ajuns la chilotei pe care i-am dat jos si inceput la pupat de pasarica si bagat limba, ea raspunde ridicand din fund.(pasarica curata,epilata, labii mijlocii si fara miros)

Aveam deja un puloc ca numa..abia asteptam ...

A luat ea conducerea: eu fiind pe spate, s-a aplecat cu sani (care sunt foarte frumosi) sa imi atinga senzual corpul, pus sani la mine peste fata, eu o pupam pe sani si o mangaiam pe spate...nu mai rezistam. M-a intrebat cum vreau sa faca oralul, am cerut sa faca protejat sa nu termin in 2 secunde. pus prezervativul, oral bun fara a se simti dintii insa fara alte atentii pt ca am cerut sa trecem la normal, fiind intrebat ce pozitie prefer.

Ales de mine misionar, pozitie in care participa, ridica din fund, si ce am simtit ca stie sa faca mici contractii foarte placute si se umezeste natural.(nu foloseste lubrifiant)

Urmatoarea pozitie a fost ea deasupra, pozitie in care nu sta  un pic, ii foarte activa (intra adanc in ea) ii place:)) .Dupa cateva minute am terminat in prezervativ care l-a dat ea jos.

NOTE:

Aspect : 9 (pt ca mie imi plac blondele) Corp frumos, ingrijit, carne tare, fara celulita...

Atitudine: 9 parca un pic timida

Locatie: 9 baie, prosop curat, era bine daca era si aer conditionat

Igiena: 10 mirosea a gel de dus

Oral: 8 fiind protejat (la cererea mea si am oprit-o sa nu cumva sa termin)

Normal: 10 pt ca ii activa si nu oboseste deasupra

Gfe: 7

Cadou: 100 lei (dati de mine la inceputul actiunii fara sa ii ceara ea)

De revenit: DAAAA! (abia astept pana mine ca... mai vreau)

 

Numai bine!

 

 

   Iata ca in sfarsit am reusit sa o vizitez si eu pe Corina, fiindca la celelalte vizite ale ei in Oradea eu tot plecat am fost. Asa ca acum, de cand am aflat ca va revizita Oradea mi-am facut programare. Multe sa spun in plus despre Corina nu stiu daca este mai cazul. Este o fata frumusica, par negru lung, un corp frumos, sani bestiali. M-a asteptat intr-o tinuta sexy : pantofi cu toc, ciorapi negri cu plasa si un fel de corset tot negru.

    Dupa ce am facut cunostiinta m-a servit cu un pahar de apa ( era si suc dar eu am preferat apa) si chiar mi-a permis sa fumez desi ea nu fumeaza.  Astfel am intalnit  o fata cu mult bun simt, inteligenta si haioasa, foarte sociabila.  Am trecut apoi pe rand la dus si ne-am reintalnit in patul mare din camera. La inceput , eu fiind intins pe spate, s-a aplecat peste mine si dupa ce m-a sarutat pe lobul urechilor si pe gat mi-a dat sa-i sug frumosii ei sani.  Dar ce sani !!!! Mari, tari.perfecti. Apoi s-a lasat peste penisul  meu si l-a luat intre sani si s-a frecat bine de el. Cum eu insa eram si nerabdator sa-i vad pasarica cu celebrele labii ;) am pus-o pe spate si am inceput sa-i fac oral.  Am descoperit o pasarica curata, epilata si fara mirosuri suspecte. S-a umezit foarte repede si am continuat sa ma joc cu mana la pasarica ei in timp ce am inceput sa ma ocup din nou de sanii ei , pentru ca in final sa ajungem sa ne sarutam cu multa daruire. Am incalecat peste ea si am facut un pic de tit-fuck, Iar Corina in timpul asta mai dadea si cate o limba pe capul  penisului meu. Apoi m-a luat de fese, m-a tras spre ea  si a inceput sa ma suga cu pofta. Am beneficiat de un oral bun chiar cu deep. Am cerut montarea prezervativului si am inceput din lady on top unde Corinuta chiar se misca foarte bine. Cum eram statut de cateva zile si nu vroiam sa finalizez asa, am trecut in misionar , unde imbratisat fiind, tras in ea si acoperit de sarutari printre care si FK am ejaculat glorios.  Am apreciat ca Corina m-a lasat sa mai stau asa peste ea cu pensiul in pasarica ei pana mi-am mai revenit.  

     La sfarsit ,inainte de plecare mi-a dovedit si ce buna gospodina este si astfel am putut savura niste delicioase sarmale facute de ea .

Locatie: 9 garsoniera langa Casa mov

Aspect 9 

Atitudine 10 GFE 10  FK

Oral 10

Normal 9 

Igiena 10  

Cadou 200 lei pentru 65 de minute.

 Multumesc Corina pentru  :onbed dar si pentru gustoasele sarmalutele cu samantana.

 Recenziile mele de pe topicul din Oradea 

 Deci se poate :)

http://nimfomane.com/forum/topic/60633-corina-bucuresti-vizita-oradea-0762893581/page-3?do=findComment&comment=1627022

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Salut la toata lumea,am vizitat-o si eu pe Coryna, o fata frumoasa, deschisa, comunicativa.Am fost poftit in camera si am stat destul de mult si povestit diverse.Are o atitudine pro client si  este un Om fain tare,eu am avut parte de un ON si NP.Primit prosop curat si mare ,baia dotata cu de toate

 

Aspect 9,5

 

ON 9,5

 

NP  9,5

 

GFE 10

 

Eu o recomand cu incredere si sper sa mai revina in Cj.La cerea mea mi-a fost prezentata si Eva (cred ca asta este numele) care si ea arata fain eu deja mi-am facut si la ea o programare revin cu recenzia dupa intalnire.Am stat mai mult de o ora si am platit 200 de ron.Toate cele bune la toata lumea.

 

 

Am vizitat-o pe "olteanca / bucuresteanca" Coryna, o fata simpatico, nu stie ce frumusete, dar placuta. Locatie linistita dar nasoala d.p.d.v. al gps-ului... :)). Cartier Europa, unde intoarce uliul.....dar fiind baiat mare m-am descurcat. Apartamentul in schimb dragut.

21 ani, sani fermi , mijlocii, forme rotunjoare, confirm pozele.

Fata placuta, ai ce povesti cu ea, se preocupa de client si nu se grabeste. Atitudine super pro, de top clar cat si serviciile.

FK destul de ok, adica nu e o pupacioasa dar e placuta. ON bun , NP cu atitudine si un A intretinut. Tarif 250 lei ON+NP+ A / ora 

Locatie - 8,5 ( depunctare datorita zonei greu accesibile)

Aspect - 9

ON - 9,5

NP - 9,5

GFE - 9

A - 9,5

Media : 9.16

Clar de top !

 

 

 

Salutare,
 
Trezit cu deviza "azi nu iau țeapă" ;) am facut o programare la Corina la o ora foarte târzie... să fiu sigur :). Am citit și văzut și eu pe forumul de București că domnișoara gâtește noaptea și are probleme cu trezitul de dimineața. De obicei și postează poze cu mâncarea gătită să vedem și noi din provincie ce burghezie e în capitală :)).
Noah că iar îs pe lângă subiect... așadar și prin urmare am ajuns la locația din cartierul Europa... nici nu știam că există o stradă cu numele ală în Cluj... am și vazut un iepuraș zburdând... am înțeles că poți vedea și căprioare în zonă. Ajuns puțin mai devreme am dat un telefon dar nu am primit niciun răspuns... îmi treceau prin cap gânduri negre... care din fericire au fost alungate dupa 30 de secunde când am primit un telefon de la Corina :* și am aflat ultimele detalii.
Am urcat în odaia domnișoarei unde am fost întâmpinat de Corina, o fată frumușică, isteață,foarte plăcută, glumeață și cu o atitudine foarte faină. Am socializat un timp îndelungat și după am trecut la fapte.. nu vorbe. Am avut parte de o tratație excelentă, cu toate că era o ora foarte târzie... eu clar nu am fost în formă maximă... fiind pensionar dorm de obicei la ora respectivă ;), noroc că, Corina a fost foarte implicată.
Le-am văzut și pe colegele Corinei, la fel de tinerele, frumușele și ispititoare.
 
Recomand.
 
Note:
Aspect: 9-9.5
ON: 9.5
NP: 9.5
GFE: 9.5
Atitudine: 10
Igienă: 10
 
Pentru că am văzut că unii colegi îți recomandă mai mult bronz, eu zic să bagi un autobronzant până o să ajungi la solar. :*
 

 

 

 

 

 

Urmaresc aceasta frumoasa faptura de cateva saptamani bune,sunand-o,cand era in Bucuresti pentru a stabili o intalnire pentru intreaga noapte,dar nu a acceptat(motivand ca trebuia sa ne cunoastem in prealabil)

. Serviciul ma duce in fiecare luna,intr-un nou oras,iar dupa o zi de munca(sedinte interminabile,sefi nervosi) ce merge mai bine? decat sa te relaxezi in bratele unei domnite!

Ieri-noapte,mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca domnisoara Corina este in Cluj,ce imi zic eu:trebuie sa imi fac loc in programul ei,la telefon nu mi-a raspuns,am incercat mesaj,nici asa nu a zis nici "pas",zic eu,hai sa ii trimit un e.mail.

. Trimis e.mailul,dupa 20 de minute primesc raspuns cu adresa si confirmarea orei dorite de mine!

Ajung vizavi de Profi,la un complex rezintial,scara 1,sun de jos nu mi-a raspuns,ii las mesaj si fumez o tigara intre timp,sun din nou ,raspunde Corina imi da numarul interfonului si urc!

Despre domnisoara ce sa mai spun?pozele reflecta realitatea,niste sani superbi,pe un corp alb ca laptele,funduletul era neacoperit,pe ea avand o rochita in ton cu luna decembrie-ROSU!

Sunt poftit in camera,servit un pahar de vin cu domnisoara,schimbam cateva vorbe,ea fiind nefumatoare,nu mi-am permis sa fumez!

Facut dus eu,dus Corina,cand ne asezam in pat,acesta scartaia din toate incheieturile:), lucru nederanjabil pentru mine!

. Putin masaj pentru incalzire,trecand rapid la un 69,unde am si finalizat dupa 10 minute de oral,unde am sesizat o oarecare timiditate,din partea Corinei!

Am intrebat-o daca putem face si sex anal,raspunsul fiind da,doar ca va trebui sa astept 10 minute pentru a se pregati la baie!

O astept in camera,cumintel,soldatelul s-a ridicat,dupa ce i s-a aplicat un sex intre nuri domnisoarei,foarte fermi si mari! :P

Ii comunic ca vreau sa incepem direct cu anal,monteaza balonas,ma unge cu lufrifiant,urcandu-se pe mine si de aici am uitat cat timp a trecut pana am finalizat! :(

Corina a facut curatenie la locul de munca,dupa care a fugit la dus,unde am semnat si eu condica dusului final,am achitat nota 250 lei pentru aprox.45 de minute!

Trebuie sa dau si note,nu?

- apartament-7: curat,doar ca patul ala este infernal,scartie de crezi ca o sa ajungi pe podea!

-aspect corp:9:sani perfecti,fata 8-nu era machiata si se vedeau mici urme de la acnee

-igiena:10,a facut 3 dusuri,nu am simtit nimic suspect(la mirosuri ma refer)

-sex oral:7:timida,astepta sa o indrum eu

-sex anal:10-fundulet stramt,se misca bine,dar am reusit o singura pozitie!

Multumesc Corina !

O recomand si voi mai reveni,daca ne suprapunem programul!

 

 

Va salut! am vizitat pe Corina.Programare prin PM, confirmare prin sms, la ora exacta acces in locatia ei.

Pe Corina o stiti din poze si de pe forum, norocosii care au intalnit-o o stiu mai bine. E draguta , amabila, volubila, senzuala ii place sa faca sex si stie sa se poarte cred, cu orice barbat care ii calca pragul. Eu am avut o intalnire foarte reusita cu ea si sunt foarte multumit. O recomand din toata inima, e o escorta profesionista care se stie potrivi cu clientul.Am petrecut in compania ei o ora, cadou 200, o finalizare.Pacat ca nu sunt mai multe ca ea, care sa fie intradevar escorte.

 

 

Cu ceva noroc am vizitat-o pe Corina pe plaiuri clujene. Am intalnit o d-soara foarte draguta, cu care poti intretine o conversatie inteligenta, cu nivel ridicat de GFE si un corp grozav. Locatia n-o comentez, fiind temporara, dar e usor de ajuns si curata. Nu prea are rost sa dau note sau sa detaliez actiunea in sine, dar trebuie sa mentionez analul de nota 10+ (printre primele 2 sau 3 overall pentru mine, si am incercat destule dorsale).

 

Pentru mine Corina merita ceva de genul stelelor Michelin (o sa le numesc 'stele cazatoare', dar sunt deschis la idei :D), 2 la numar - adica se merita sa faci o abatere din drum pentru ea, cu analul fiind vedeta din meniu.  

 

1 stea cazatoare - escorta in topul local

2 stele cazatoare - merita sa faci un ocol sa vizitezi escorta respectiva

3 stele cazatoare - merita sa vizitezi un oras special pentru escorta respectiva

 

 

 

M-am intalnit eu cu ea acum o saptamana. Vin in vizite lunare in cluj de cativa ani si trebuie sa recunosc ca corina este din alta poveste. Atitudinea ei este de "geisha", de escorta veritabila, care sa te insoteasca la un pahar de vin la restaurant, sa sustina o conversatie placuta si nu numai. Am petrecut o seara superba in compania ei si deabia astept sa ajung din nou in cluj !

 

P.S.1. Notele nu isi au rostul, cred ca 10 pe linie

P.S.2. Citind comentariile pe acest post ii sugerez sa isi filtreze clientela din politica de preturi. 

 

 

 

Saptamana trecuta am vizitat-o pe Corina, dupa o programare facuta prin p.m. si respectata de ambele parti, lucru nu chiar usor de facut daca nu sunteti familiarizati cu zona "Coratim" de pe Calea Turzii.

Ce pot spune este ca, Corina e o prezenta foarte placuta, comunicativa si deschisa. Chiar daca tehnic nu am abordat toate activitatile din portofoliu, am plecat cu zambetul pe buze. O medie generala s-ar situa in jur de 9. 

 

 

Azi, intr-o zi de unsprezece am zis: Ba baga-ti-ai pula in Corina nu in altceva, asa ca zis si facut. Am sunat-o si ne-am inteles cumva la o ora, dupa m-am sustras eu si am zis, pai ce plm, io-s barbatu io zic ora, asa ca am zis alta ora si Corina s-a conformat. No bine, ca daca tot am facut figuri macar m-am deplasat eu spre un bloc celebru pentru studentii de la medicina, nu pentru altceva si am stiut ca o sa fie o seara groaznica când nu am gasit loc de parcare pentru bunul personal. No, dupa aia ajunsei in fata usii de la un etaj care necesita urcarea a 85 de scari tot ostenit si dupa usa era Corina! Domnisoara ii una tare simpatica si am si uitat de necazul cu locul de parcare, asa ca i-am propus sa ma duc la dus ca pe ea o strangea sutienul, pe mine chilotii, putin si pantalonii ca i-am spalat la 60 de grade, asta-i alta poveste, alta recenzie.

Revenit in camera am vazut ca televizorul merge pe Digi Life, i-auzi plm ne-o dam intelectual, vrei sa imi provoci erectie in 2 locuri(toate astea erau in capu meu), asa ca dorind sa par intelectual, i-am zis: jos textila ce dreq e=mc2, unde io-s e-ul, mc=maiastra Corina si 2le vine de la cei 2 sani cum n-o vazut Clujul.

Odata dezgoliti, s-a pus la pieptul meu si am dat citire unor idei renascentiste si s-a pornit o discutie aprinsa ca bateau vecinii in teava de la calorifer. Vazand ca incep sa fiu in avantaj s-a aruncat spre obiectul meu pretios care o primit interdictie in fund ca am uitat idea fundamentala a confucianismului, asa ca am fost obligat s-a ii dau o limba de 5minute in 69.

Odata pus sangele in miscare, mi-o promis ca imi arata cum se fut oltencele si da ba, se fut bine asa ca acolo inciotati ca serpii se opreau din speech aia de pe Digi sa vada si ei o dezbatere intelectuala adevarata.

Acum note ca ma obliga Pisicuts:

Corina: 10, ii ce trebe

Oral:10

Actiunea in sine: 10

Finalitea: in cavitatea bucala

$:150 de lei

 

 

Pai ce sa zic mai baieti am reusit si eu sa-i fac o vizita Corinei si incep prin a-i multumi ca si-a facut timp si pt mine si ca mi-ai dat ocazia sa te cunosc esti o fata super. Stabilit intalnire pe duminica cu cateva zile inainte prin pm pt o intalnire prelungita si cumva ziua de duminica a ajuns si la 8 pm am intalnire cu Corinutza la hotel Belvedere. Stiind ca e o fata ok care a fost si cu siguranta e in top din toate punctele de vedere ii iau si eu o sampanie si niste prajituri ca asa e frumos. Bun ajuns la camera de hotel ma intampina Corina intr-o tinuta casual facandu-mi o prima impresie foarte buna. Ei socializam si noi la un pahar de sampanie ea fiind o persoana educata si foarte sociabila e genul de fata cu care sigur ti-ar place sa ai o relatie ma rog parerea mea si aflu si eu ca sunt ultimul client al Corinei pe aceasta vizita de Cluj  Am fost sa fac un dus nu am ce sa reprosez la conditii doara Belvedere e hotel de 3 stele si trecem la actiune ne dezbracam usurel amandoi si observ corpul Corinei care arata cu siguranta mai bine ca in poze sani frumosi maricei fund apetisant in general bine proportionat si ce mi-a atras in special atentia e ca are 2 gropitze super sexy in obrajori. Inainte sa continui mai departe tin sa mentionez ca n-am fost in cea mai buna forma posibila si actiunea mea cu Corina s-a limitat doar la oral si cunnilingus. Asa pt preludiu tin sa mentionez ca este o fata foarte atenta pupaciosa ii place si ei preludiul face Fk saruturi pe corp ii place sa fie sarutata pe sani. Pe parte de oral face si onp si op la latitudinea clientului oral executat deep fara miini se vede ca are experienta am trecut apoi in 69 dupa care am executat si eu un cunnilingus si pe urma am finalizat si eu pe sanii ei actiune propriu zisa 30 40 min. Platit cadou pt 90 min 300 lei si am stat oricum aproape 2 ore. Ce sa zic ca sa rezum a fost o intalnire care a avut si o parte importanta de socializare deci aici punctez experienta Gfe maxima Corina fiind o fata de top care sigur merita vizitata cel putin o data.

 

Asa ca o editare la ce am scris mai sus pasarica Corinutzei are niste labii maricele simetrice ca stiu ca sunt doritori pe acest domeniu!

 

Note 

Locatie 9

Aspect 9,5

Atitudine si Gfe 10+

Oral 9

Normal de data asta nu

Anal face pt doritori

De revizitat cu siguranta !!!

 

Si-ti dedic si o melodie si-ti multumesc inca o data!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...