Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall


Postări Recomandate

  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

Misto pepene.

Da restu nu. Mai zic nemic, dar ca iar îmi da terminator cu -.

 

Misto pepene.

Da restu nu. Mai zic nemic, dar ca iar îmi da terminator cu -.

 

Misto pepene.

Da restu nu. Mai zic nemic, dar ca iar îmi da terminator cu -.

 

Lasă că un minus nu îți strică și nu mai te plânge ca o muiere. O să îți dau și plus dacă ți neapărat . :)
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Saptamna trecuta m-am decis sa ii fac o vizita Corinei. Intalnirea a fost stabilita prin SMS si respectata fara probleme. Locatia in zona pietei Unirii, ok din toate punctele de vedere. Am gasit o fata supersimpatica, foarte deschisa la vorba si cu un vibe optimist care m-a binedispus instant (in ciuda oboselii acumulate intr-o saptamana horror). Am optat pentru o ora cu 2 finalizari, cotizat 200 lei si dupa ce am fumat o tigara am mers la dus; dupa mine a intrat si ea. Prima fi alizare

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Foarete frumoase pozele

Am rezolvat cu locația.
O sa fiu de gasit in zona blv Corneliu Coposu
Telefonul o sa fie deschis începând cu ora 10.00 :*
P.S: Stiu ca pozele postate nu sunt reușite,dar am.incercat sa fac 2-3 selfiuri rapide.
O sa mai postez poze noi pe parcurs:d

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

S-a produs in urma unui oral protejat si apoi normal in misionar. In pauza am socializat si a fost o placere sa o ascult, este isteata tipa. Am incercat si al doilea numar, dupa oral protejat am trecut la LOT pozitie in care fata se misca excelent, apoi iar putin misionar si imediat doggy cu contre energice si hotarate din partea ei, apoi ne-am mutat in sufragerie (era mai racoare ) si conrinuat in doggy pe canapea si iar LOT insa fara rezultat (deh,oboseala) astfel incat am decis ca este suficient.

Notele pentru intalnire ar fi cuprinse intre 8,5+ si 9, fata este experimentata si se vede bine acest lucru; este prezenta cu tine si nu fuge de actiune...per ansamblu este binemeritat locul ei in top. M-am simtit superbine in compania ei, e simpatica si tonica si o sa revin cu placere.

 

Rog daca se poate un moderator sa uneasca cele doua postari.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut!

 

Prima mea recenzie, asadar imi cer scuze daca nu punctez ceva anume.

 

Modalitate de contact: mesaj whatsapp. Raspuns rapid, avand in vedere ca a fost prima data cand am fost la ea, consider ca am avut de o comunicare peste asteptari. Am facut schimb de cateva informatii, am programat intalnirea intr-o ora si putin si am primit adresa.

 

Locatie: zona unirii, nu stiu ce sa adaug mai mult de atat, banuiesc ca locul este bine stiut deja de alti clienti. Am sunat-o cand am ajuns in zona, m-a indrumat super simplu catre apartament. M-a atentionat de lift, sa nu ma sperii, parea ca sta sa cada, dar a fost in regula, am urcat si am coborat cu bine. Apartamentul simpatic, camera de joaca dotata minimal, baia curata dupa mine, nu am avut nimic de reprosat. In orice caz, am inteles ca se muta.

 

Corina: Simpatica si vorbareata, inaltime sa ii dau un 1.65-1.70, trupul bine proportionat din punctul meu de vedere, personal mi-ar fi placut sa fie putin mai inalta, insa in ritmul asta putem avea multe nemultumiri oricare din noi. Per total eu am fost incantat de domnisoara, si cu siguranta as mai reveni. M-a poftit in casa, am mers in dormitor si vreau sa punctez urmatoarele: in niciun moment nu am simtit ca fac ceva fortat, ca fac un lucru care nu este la locul sau. Initial i s-a parut ca sunt arogant, ca am intrat cu nasul pe sus pe usa, dar asta poate este si de la inaltimea mea. :))) Nu am discutat despre servicii, despre pret, despre nimic legat de acest aspect. Pur si simplu ne-am cunoscut si am vorbit diverse si am glumit. Am plecat la dus in mod natural, ca imi era si putin cald si actiunea a debutat cand am iesit din dus cu un oral neprotejat pret de cateva minute, din punctul meu de vedere bine executat. Atingeri din partea amandurora, sarutari, montat prezervativ si un normal protejat terminat in pozitia misionarului, momente in care s-a prins de mine cu totul si am simtit dorinta si din partea ei. Un al doilea numar nu a mai existat, pentru ca oricum eram teribil de obosit, abia sosit in Bucuresti dupa un drum de 14 ore. Am primit in schimb un masaj, nu inainte de a mai discuta putin si de a intretine atmosfera si punctez din nou ca totul s-a intamplat natural. 

 

Note: 

 

Locatie: 10 - Nu sunt pretentios, nu e ca si cum as avea intalniri regulate de genul, in penthouse-uri si acum am scazut standardele. Nu avut parte de neplaceri, deci asta imi justifica nota.

 

Corina: - Fiecare are in cap un corp ideal, cu anumiti parametrii, asadar nu pot nota cu 10. A nu se intelege gresit, nota din punctul meu de vedere este mare si este pe buna dreptate. Multe femei si-ar dori sa aiba trupul Corinei.

 

Atitudine: 10 - Am specificat si mai sus, mi s-a parut ca am avut o conexiune foarte buna, iar asta se realizeaza in primul rand cand fiecare din noi isi arata disponibilitatea pentru intalnire si pentru a marca amintirea ca placuta. 

 

GFE: 10 - In general sunt un tip reticent cand cunosc persoane noi, insa totul a decurs asa lin si normal incat cred ca nota 10 este justificata.

 

ON: - Nu am nimic de reprosat, consider insa ca notele trebuie date bazandu-ne si pe experiente anterioare.

 

NP: 10 - Personal mi-a placut intreaga actiune, chiar mi s-a parut ca totul este real si felul cum s-a implicat si m-a prins, si m-a strans, si soptitul in ureche sunt lucruri demne de mentionat care nu se uita.

 

Masajul: Nu vreau sa-l notez, am fost multumit, dar stim amandoi, si eu si ea, ce trebuie imbunatatit. Deci nota nu ar reprezenta realitatea.

 

Cadou: 200 lei/1h si ceva.

 

Din punctul meu de vedere, este de revenit, eu cu siguranta voi mai reveni. Trebuie mentionat totusi ca notele, in general sunt pur subiective, tin de starea de spirit a amandurora din momentul intalnirii. Este exact ca la muzica. Muzica se schimba si in functie de ce consuma oamenii cand o asculta sau de ce consuma oamenii atunci cand o fac. Asadar, sper ca recenzia mea ca si altele pe care le voi mai face, ca si altele ale altor useri sa fie  interpretate ca atare, ca recenzia unui om care este subiectiv, pentru ca pana la urma discutam despre interactiuni interumane, nu despre fizica sau matematica.

 

O zi buna tuturor si multumesc Corina!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...