Sari la conținut

Cristina 3 (chimen) 0732043024


Postări Recomandate

hai la mn
 
buna,sunt bruneta am 1,60 si sunt foarte iubitoare si ofer sex total...te astept
Telefon 0732043024

 

NOUA IN CONSTANTA -- SEX TOTAL -- FAC SI DEPLASARI
 
Rafinament,stil si eleganta...fantezii nebanuite si clipe unice de pasiune. Visele tale erotice devin realitate. Discretie si igiena...
 

post-46187-0-29639600-1394646717_thumb.jpg

post-46187-0-61687800-1394646717_thumb.jpg

post-46187-0-18415900-1394646718_thumb.jpg

Link spre comentariu

astazi, o zi ca oricare alta, cu bune cu rele, cu chef de pasarele! in ultimele zile pasarelele au fost mai toate cristine! cristina de la policlinica 2, cristina de la kaufland si acum cristina de la galerii soveja! primele cristine au placut, mult, asa ca aveam un sentiment ca fortez norocul. chiar mai negativa era prezumtia mea ptr am tot urmarit pozele afisate de ea, cea de a treia cristina, in ultima luna si mai toate erau false. exceptia fiind ultimele 3 anunturi care afiseaza poze reale cu ea din locatie.

 

am sunat, voce deschisa, glumeata, care a raspuns la apel cu nr neafisat. ne-am conversat un pic, m-a indrumat spre locatia de la galeriile soveja! am ajuns, am fost martor la un mic accident rutier, asa ca am stat si eu sa casc gura de pe margine ca toti ceilalti spectatori, dupa care mi-am adus aminte de scopul ptr care ma aflam in zona! am urcat, e ceva de urcat, mi-a deshis cristinica si am ajuns in sufrageria apartamentului cu 2 camere. acolo, atarnate pe geam ca sa vada si ele ce era toata agitatia din strada, am gasit inca 2 domnisorele. 

 

deci, in acest "cuib" sunt asa: alice, 22 de ani, brunetica, subtirica, inaltuta, frumusica foc, si o mai veche cunostinta de cu vreo 2 ani in urma, pe vremea cand chiar era pustoica mica. cred ca am mai vazut recenzii despre ea aici dar cu mai mult timp in urma. diana, 20 de ani, miniona, 1,60, trup mic si stramt, blond/saten spre roscat cumva, o fata exotica care dadea spre turcoaica, cu toate ca mi-a spus ca nu este, si o piele bronzata frumos. ultima fata este cristina, 19 ani, miniona, 1,60, trup mic, ferm, bruneta cu par lung. ne-am uitat pe geam la cei care inca se certau in strada pe seama accidentului, le-am povestit dinamica incidentului, am fumat, am stat la taclale un pic, am glumit si am rugat-o pe cristina sa ma duca in dormitor ptr lucruri mai serioase. 

 

cristina, zambareata mereu, glumeata, m-a condus, mi-a spus ca lipseste cateva minute ptr un scurt dus, si m-a lasat sa fumez relaxat in costumul lui adam intins pe pat. a revenit infasurata in prosop si ne-am luat la trante. intr-un stil deschis, zambaret si glumet ne-am sicanat un pic dupa care, atunci cand s-a sculat lindicutul putin, s-a cam ingrosat treaba. micuta cristina, cu tatalici de fetita si pasarica mica si uda cred ca a uitat vreme de vreo 2 orgasme ca eu eram obiectul muncii. dar am inteles-o ptr ca mi-a spus ca eram primul client pe ziua de azi si ca nu apucase sa-si dea drumul. normal ca nu am vrut sa stric petrecerea fetei si am ajutat-o sa ajunga frumos la cateva descarcari care cred ca i-au fost binevenite. scopul vizitei, asa cum ii spusesem si la telefon, era curuletul. i-am spus ca asta m-a incitat de la bun inceput. din pacate, ne-am luat cu penetrari in micuta si primitoarea pasarica, in mai multe pozitii si unghiuri de atac, vreme in care ea a mai gangurat cate ceva nedeslusit dar care cred ca era de bine. atunci cand i-am spus sa rastoarne funduletul in sus sa-l atac un pic mi-a marturisit ca era epuizata. pacat, era lubrifiat, deschis, primitor, fata chiar dadea semne ca agreaza procedura, dar m-am uitat la ea, am zambit, am dojenit-o ca un om batran cu ceva de genul: "pai mei fetita mea, cand aveam eu 19 ani, 2 zile si 2 nopti ma dadeam in barci fara sa obosesc. tu ti-ai dat drumu de cateva ori si gata, te-ai pleostit!".

 

am spus ca e ok, ne vom vedea curand ptr aprofundari anale dar nu o voi mai lasa sa isi dea drumul inainte de realizarea acestui pas important. am rugat-o sa mi-o trimita pe colega ei diana ptr a doua repriza si ne-am luat la revedere ca buni prieteni. trec la note:

 

cristina: 8,5 miniona, simpaticuta, zambareata, trup de pustoaica, tatalici impecabile, pasarica foarte foarte uda si doritoare. s-a incins repede, a finalizat de cateva ori si chiar pe banda rulanta, a fost lipicioasa cu toate ca nu cred ca isi propusese acest lucru, si-a rasfirat parul lung peste perne la cererea mea!

 

oral: 8,5, un oral cu simt de raspundere dar se vede ca nu este foarte experimentata. s-a ajutat un pic cu mana, dar a ascultat la indicatii si in mare parte s-a straduit sa-mi faca pe plac. 

 

normal: 9, super pasarica, super fetita. ii place in pula, se misca, se muleaza, te lasa sa o iei cat si cum doresti iar ea isi vede de finalizarile ei. cu toate ca incearca sa nu iti transmita ca ii place, mai scapa gurita ei cate un respirat profund, cate un sunet de extaz, dar nu ti-ar spune nici in ruptul capului ca ii place.

 

anal: 0, am lasat-o ptr data viitoare dar cared ca va fi foarte placut. nu are o fobie despre acest procedeu, se deschide, se lasa atinsa, deschisa, si mi-a marturisit ca este fan al sexului pe usa din dos! de-abia astept sa vad cat de mare fan!

 

gfe: 9, cu toate ca nu saruta a facut o exceptie, cu toate ca nu si-a propus s-a deschis si m-a lasat sa o incalzesc adecvat, cu toate ca nu cred ca dorea si-a dat drumul de cateva ori si s-a udata masiv. contractiile ei in orgasm sunt de exceptie, iar cristina isi contracteaza tot corpul, toata musculatura atunci cand este in prag. chiar a fost o dulce.

 

locatia: 8,5, e ok, cam sus ptr gustul meu, ca sunt certat cu cataratul pe scari, cam scartie arcurile din salteaua patului, dar baia este ok. nu cereti prosoape personale ca este totusi un pic prea mult de la 3 pustoaice care se uita la online shopping fiecare pe laptopul ei! eu prefer oricum sa ma usuc in briza creata de geamuri deschise!

 

eu unul o voi mai vizita ptr a ne imprieteni mai bine. de regula acolo unde gasesc mai multe fete intr-o locatie nu rezist sa nu ma imprietenesc cu toate. din pacate, asa cum zice si cantecul de pe vremea mea: "two out of three ain't bad!": http://nimfomane.com/forum/topic/13415-melodii-ascultabile-de-ieri-si-de-azi/page-36#entry300129  a ramas insa o fata pe care am uitat-o cum se comporta in intimitate, si nu putem permite acest lucru, si a mai ramas un capitol intreg nedescoperit cu cristinica subtirica cu gust de chimen pe gurita! impozitarea este cam asa: 100 numarul, total cred dar maxim 20 de minute, dupa spusele ei macar, ora 200, total. nu mi-a cerut banii inainte dar am rugat-o la pauza sa imi dea pantalonii de pe calorifer. aveam 220 la mine si i-am spus ca va trebui sa imparta cu colega ei. ca 2 surori care tin una la alta, fix asa au si facut. cred ca am stat vreo 45 de minute cu cristina si inca vreo 45 cu diana, dar aia-i alta poveste~!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
CRISTINA!!!!POZE REALE 100%SEX TOTAL FAC SI DEPLASARI
Sunt o escorta profesionista caracterizata prin senzualitate si erotism. Iti place sexul total fara limite? Vrei ca fanteziile tale erotice sa devina realitate? Ce mai astepti? Suna-ma!

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/mareste_font.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/images/micsoreaza_font.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Data postarii 20-04-2014 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Categorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Subcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Judet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Localitate CTA http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Telefon

0732043024

post-112430-0-59304300-1398020005_thumb.jpgpost-112430-0-87002600-1398020005_thumb.jpgpost-112430-0-11098900-1398020006_thumb.jpgpost-112430-0-34326900-1398020006_thumb.jpg

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

salutare!Am fost si eu in seara asta la domnisoara Cristina.Am vb la tel pt a afla adresa si am plecat spre ea.locatie dupa galeriile soveja!mai are 2 colege dar cred ca stiti deja!am stat cu fetele la o tigare dupa care m am retras in dormitor . fetele sunt ok arata bine si sunt si de treaba.am intrat cu cristin, stabilit un nr (eu vroiam total dar din pacate nu sa putut).locatie -8::oral 8-9 si normal 8. o sa revin sa incerc si colegele cristinei si chiar si pe cristina(ptr un total) :))!bafta

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

saptamina trecuta am ajuns, dupa miezul noptii la locatia de  pe soveja dupa ce sunasem in prealabil si vorbisem cu cristina .

am fost primit frumos, am facut cunostinta atit cu cristina cit si cu antonia,colega ei, dupa care am stat un timp la socializare si tigari.doua fete dragute si comunicative. fapt pentru care am hotarit sa intru pe rind  cu ele si pentru ca o sunasem pe cristina am inceput cu ea.

inceputul a fost de bun augur, m-a rasfatat temeinic oral , destul de priceputa si indrazneata ,ritm sustinut si eficienta maxima.

dupa ce a reusit sa imi provoce o erectie buna, ne-am trezit cu antonia ,colega ei peste noi in camera,putin stresata de faptul ca venise un client care insista sa intre cu cristina

am trimis-o pe cristina sa rezolve cazul si m-am lasat coplesit de favorurile antoniei care  a stiut sa o inlocuiasaca foarte bine timp de vreo jumatate de ora ,poate chiar 40 de minute,timp in care nu am simtit un moment absenta cristinei. 

dupa plecarea clientului ,cristina a revenit cu noi in dormitor si am continuat ce incepusem. de data asta fiind bine incalzit si cu motoarele turate de antonia.

am ramas citeva minutele in 3 in dormitor , mai in gluma mai in serios , pina cind cristina a preferat sa ramina singura cu mine si sa isi faca datoria fara voyeuri pe linga ea.

totul a fost bine si la locul lui,oralul bun , fara graba, cu rabdare si grija, tentative de deep.tehnica foarte buna ,profesionista.

dupa citeva acrobatii , tavaleli ,schimbari de pozitie si rostogoliri bine gindite , in care cristina stie sa aduca partenerul  catre punctul de fierbere, am optat pentru o finalizare orala , am scos prezervativul si in momentul ejacularii am lasat esenta vietii sa se scurga in citeva jeturi scurte peste buzele senzuale ale cristinei. 

dupa dusul de rigoare ,am ramas impreuna la o tigare , am mai tras ceva poze cu fetele si a venit timpul sa ne luam ramas bun .

desfasurarea actiunii nu a lasat absolut nimic de dorit ,chiar  a fost interesant sa combin fetele amindoua  in diferite ipostaze, cristinuka este o domnisoara care stie jocul , nu e deloc timida ,nu ii trebuie prea multe indicatii , se face placuta  si este orientata catre placerea clientului.nota generala 8 , gfe  fara indoiala 10, locatia cam lasa de dorit , dormitorul foarte slab luminat, ceea ce nu-mi place dar ma rog , asta e nebunia mea, nu imi place sa ma fut pe semiintuneric, baia rezonabila , igiena cristinucai foarte buna, nu am mirosit nimic suspect ,amabilitate ridicata si factor sexi mare

am achitat la plecare 200 de roni ,fiind taxat pentru ejacularea pe buze care am inteles ca nu ar fi facut parte din servicii.

am stat destul , nu mai retin exact ,in orice caz nu s-a pus cumva problema timpului , am mers dupa pofta inimii , relaxat ,fara indemnuri de a finaliza mai repede , asta mi-a placut si consider suma platita mai mult decit echitabila. 

o recomand.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:WildWest
  • Oras:WildWest

  Azi a fost pentru mine ziua tzepelor la dameze.

 

Dupa ce am incercat si ratat un trio cu 2 maturesi alte programari nerespectate de alte dameze de pe forum cu pretentii si aspiratii de top,am ajuns in cele din urma la domnisoara Cristina.

La telefon este detasata, spune ca face sex total dar nu am incercat, ma indruma catre magazinul Profi dintre galeriile Soveje si Eden. Fetele ( ca sunt 3) stau undeva vis a vis de magazin, la un bloc stradal, usor de ajuns, ba chiar te studiaza de la fereastra inainte de a intra in scara blocului.

 

  La intrarea in apartament, ferestre acoperite cu graperii ce blocau lumina sa intre in camera dar si aerul, mi s-a permis sa aleg dintre cele trei domnisoare, le-am vazut indiferenta catre client si atractia catre tableta si tel, am decis sa raman cu Cristina care mi s-a parut mai dezghetata, plus ca ma atragea gura aia mare :)). Am repetat serviciile , mi-a reconfirmat FK- ce ma interesa, a plecat la baie, eu ramanand sa ma fac comod.

 

Nu m-a intrebat daca vreau sa fac dus ( desi venisem de acasa, totusi mi se parea normal sa ma intrebe), m-am asezat comod pe pat, lipsa aerului conditionat se facea simtita ....

 

A venit in camera de operatiuni in funduletul gol si in sutienul din poze, si cu un prosopel minuscul ce o acoperea partial. Fata este miniona, arata mult mai slaba decat in poze care sunt reale si din locatie, mi-a cerut banii inainte pentru 1 numar= 100 ron si am purces la treaba.

O simteam incordata si desi i-am spus ca intentionez sa stau 1 ora daca facem click a inceput sa-mi spuna ca nu stie daca poate sta in pozitia 69, la sarutari initiativa a fost doar a mea desi ii spusesem ca poate sa fie relaxata , naturala ca nu am de gand sa plec. Un alt punct minus a fost prezervativul.Desi eu sunt putin mai inzestrat de la mama natura ( :laugh2  ), mi-a pus un prezervativ no name mic si gros, ce-mi ajungea doar pe 1/3 din pula si ma strangea ca dracu.Abia dupa ce l-am dat jos si am zis ca sa finalizam la oral, s-a dus la colege si a adus un prezervativ mai mare, tot no name, in care am si terminat in pozitia misionarului , dupa ce schimbasem si doggy style, cu suroaiele de transpiratie curgand pe mine. Am renuntat la al 2-lea nr, m-am imbracat si am plecat.

 

Desi atitudinea Cristinei pare ok, nu se oboseste sa te faca sa te simti in largul tau, chiar simti ca totul este de suprafata si nu are aplecare catre aceasta meserie. Saptamana trecuta am fost in Bucuresti si am contactat o dameza pe nume Angelica ( de pe anuntul.ro) la 150 ron /ora si am primit servicii adevarate care nu se compara cu cele oferite de Cristina la pretul de 100nr/200 ora. Asta ca sa-mi fie invatatura de minte si sa nu-mi mai cheltui banii aiurea prin urbea mea natala,  Constanta.

 

Notele:

Escorta: 7 cu indulgenta.Este skiny si nu are sani.Inaltime aprox 1,65.Par super, buze incitante. Varsta 20 - dupa spusele ei

GFE: 6-7

Oral: 7

Normal 8- gaoaza destul de buna, dar eu am facut toata treaba.

Anal:- nu a fost cazul

Locatie : 5- poate cu venirea toamnei sau instalarea AC , nota poate creste.De asemeni un mare minus pentru colegele de apartament care frizau nesimtirea, parand ocupate cu gadgeturi.

 

De revenit? NU!!! Sau nu pentru mine.

 

Sa aveti presiune domnilor!!!!

  • Like 6
Link spre comentariu

Salutare, este prima postare a mea pe acest forum si sper sa nu o fac aiurea. Am trecut pe la domnisoara in urma cu vreo doua seri, cam pe la 3 dimineata. Trebuie sa fac o paranteza si sa mentionez ca nu era prima escorta din seara aceea si nu eram singur, find insotit de doi tovarasi de aventura. Am gasit anuntul in telegraf, in urma contactului telefonic am ajuns in locatie undeva pe soveja pe langa un magazin angelli-nu sunt din zona. Ne-a intampinat  imbracata sexi in lenjerie intima, este dezinvolta si deloc aroganta, am schimbat amabilitati si am trecut la negocieri. A ramas ca 100 finalizarea ( sex total) si am trecut la treaba. Partea naspa a fost lipsa colegelor ei, a trebuit sa ne ia pe toti si fiind singura am asteptat afara din apartament cei care ne asteptam randul. Am fost al doilea, fata are un corp misto, carne tare, epilata complet, igiena corespunzatoare. Oralul a fost ok, cu implicare din partea ei, normalul deasupra, iar la urma am trecut si prin funduletul ei foarte stramt. La final CIM. Banuiesc ca acum tre sa dau si note:

Locatia: 8, acceptabila

Oral: 8 adanc cu dedicare dar fara zonele adiacente

Normal: 9 este stramta si se misca bine

Anal: 9, curata stramta si chiar geme placut.

De revenit in mod sigur.

 

 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

        Eh....avand chef de ceva nou si mai ales de sex total, am reusit s-o cunosc pe domnisoara Cristina. A raspuns la nr de tel din topic, de altfel e si cel care-l foloseste in anunturi. Dupa ce am cerut toate detaliile la tel am ajuns la locatie in 10-15 min. Sus mi-a raspuns Cristina, in pozele postate de mine seamana cel mai bine, la #10. Cristina chiar arata ok...cur misto, rodund. frumos...sani frumosi nr. 3....in fine...m-a invitat inauntru unde era si colega ei Antonia. Am facut cunostinta, un pahar de apa, o tigara...schimbat 2-3 vorbe. Fetele sunt amabile si sociabile amandoua. M-am retras in dormitor cu Cristina, desi fata a mentionat ca pot sa aleg intre ele, dar daca pe ea am sunat-o cu ea am ramas si nu mi-a parut rau. Am fost la dus, la fel si ea....inainte i-am dat cadoul pt 1h,200, desi nu mi-a cerut, dar fiind pt 1 oara am zsi sa procedezz asa...Actiunea a decurs frumos...fara graba..usor mangaieri, dar fara sarutari, nici eu nu m-am dat dar nici ea...a inceput cu oral, un oral bine facut, dar fara atentie la coaie...oricum nici nu prea m-a interesat ca sa descurcat destul de bine doar cu motanu...oral ce a durat cam 10-15 min in acelas timp controland si eu pasarica ei in pozitia 69 si terminand in gurita. In pauza am mai stat de vorba, fumat o tigara timp de vreo 10 min, dupa care ne-am intors la treaba...la fel inceput cu oral cat sa scoale motanu...am pus balonu incepand cu anal, domnisoara oferindu-se sa stam pe burta zicand ca este o pozite mai buna pt ea. Priveliste frumoasa.. curu misto..am inceput s-o penetrez usor in fundulet, desi ne-am cam chinuit la anal, dar a fost ok shimband si normal si finalind pana la urma in pasarica. Am mai vizitat dusul inca odata fiind transpirat dupa cel de al 2lea nr, dupa care m-am imbract si mi-am vazut de drum. Per total nota 9...pt mine a fost ok . De revenit...eu unu rar revin la aceeasi escorta si daca revin tot rar o fac, dar o recomand cu placere.

 

O seara buna si va salut!  :hihat

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

 Servus!

Am fost la Cristina acum 2 zile,pe zi.Locatie,langa Galeriile Sovejea.

Am fost poftit in sufragerie,unde mai erau 2 pasarele,Antonia si inca una :) .M-a intrebat daca doresc sa intru cu Antonia,desii am vorbit cu domnisoara Cristina.

Am optat pentru un numar total,200 roni.Noroc cu forumu,si cinste voua,altfel incerca ea sa mai faca rost de 50 de roni :D

Am facut un dush inainte,baia ok...

Fata arata bine,1,68,pozele sunt destul de relevante.

Igiena bunicica,mai putin cand ajung la partea sensibila...analul.De unde puteti sa va dati si voi seama,nu prea am gasit-o in regula,nu are rost sa intru in amanunte murdare :))

Desii am specificat ca vreau total de la telefon,putea sa zica ca nu este pregatita si asta e. Destul de urat

Dar atitudinea fetei este buna,oralul il face bine,se implica si la normal.

 

Oralul-8

Normal-8

Anal-.....ce nota sa dau:)) 5 de trecere?

 

Si cam atat,ce sa zic,daca si eu sunt nebun cu totalu,dar este o escorta ok.Recomand,fara total!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

 Evitati aceasta escorta care are anuntul dat doar in TELEGRAF,oral foarte slab executat,nu face nimic din ce spune in anunt,nu da nici o atentie la zonele adiacente,nici un fel de tandrete,analul nu il presteaza de si zice in anunt ca-l presteaza.Igiena cam lasa de dorit,nu face dus inainte de a presta,mirosuri suspecte NU FACE NIMIC DIN CE-I CERI,NU ESTE COOPERANTA SUB NICI O FORMA,sta cu ochii pe ceas tot timpul, ii suna telefonul tot timpul si raspunde la el in timpul prestatiei.nu executa 69 si multe altele pe care ar trebui sa presteze o escorta pentru suma pe care o pretinde.Pozele din anunt sant reale dar prestatia ei este jalnica fata de alte escorte(ea spune ca are multi clienti) din Constanta cu toate ca tariful este de top 100 ron 1/2h o finalizare si 200 ron 1h.

Cat despre ora de vis din anunt lipseste cu desavarsire IN CONCLUZIE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE O ESCORTA DE EVITAT IN CONSTANTA

  • Like 2
Link spre comentariu

 Nu stiu de ce am eu un " simt de presimtire " ca asta nu e tocmai o recenzie, ci mai mult o razbunare pe acea escorta.

 

   P.S. Amice (o), nu era de ajuns ca i-ai deschis un topic, acum 2 zile ?  Vad ca ti cu tot dinadinsul sa ne spui ca fata asta nu face treaba buna. N-as avea nimic impotriva sa o faci, daca ai face-o cum scrie la carte. Dar tare ma tem ca nu ai fost pe la ea.

  • Like 1
Link spre comentariu

     Teoretic exista posibilitatea ca tie sa iti fi placut si lui nu. Exista si posibilitatea ca el sa nu fi beneficiat de toate serviciile asa cum ai beneficiat tu. E normal ca sa existe si zile mai proaste pentru o escorta, e normal ca sa existe persoane cu care escorta sa nu rezoneze si sa nu fie foarte ok cu ei. Dar de aici pana la a fi de evitat, este cale lunga, plus ca inversunarea asta, de a spune ca e de evitat, e tare suspecta, mai ales cand nu e insotita de detaliile aferente si mai ales cand vine de la un membru care nu a dorit sa ne spuna nimic altceva decat ca, fata e de evitat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...