Sari la conținut

Iti pot oferi oral si normal 80 finalizarea 150 ora(2finalizari) detin locatie in Galati pentru mai multe detali ma poti contacta la nr de tel: 074934


Postări Recomandate

  • Oras:galati
  • Oras:galati

Iti pot oferi oral si normal 80 finalizarea 150 ora(2finalizari) detin locatie in Galati pentru mai multe detali ma poti contacta la nr de tel: 0749348975

 

 Mda am sunat la anuntul asta de pe Forum G/B mi-a raspuns din prima o domnisoara ma indrumat catre locatia " lor " caci nu este singura,  ajung pe langa tribunal se  afla locatia , cand am intrat in app am avut surpriza sa vad ca are si o colega  lucru imbucurator caci blonda cu care vorbisem  nu prea mi-a placut am ales un  nr cu bruneta sustine ca are 18 ani ...micuta de statura dar simpaticuta ..oralul este neprotejat si chiar  ceva deep  , outele in gurita amandoua odata si toate acestea fara sa fiu eu nevoit sa o indrum.. la normal pus direct capra geme ..daca le pot zice asa  mai mult gafaie ..dar da contre e ok..note 8 oral 8 normal aspect un 7+ nu este nimic senzational dar in cazul meu in cautare ceva nou ..intr-o piata destul de saracacioasa chiar merge .

 Si sa nu uite bruneta practica alte tarife  100 ron/180 ora ..

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Revin cu o specificare in seara asta impreuna cu un prieten am decis sa vizitam fatucile mai sus prezentate de mine ..am ajuns si cand colo surpiza sa aflu ca brunte numai este (-Ce sai fac daca sa indragostit de clienti ) a fost raspunsul :)) deci mai este doar mandra cu pozele ..si am ramas sa o postim pe ea ..ea care este cam grasa ,alba ...ceva cosuri pe spate care nu dau bine deloc ...dar in 2 tine la calareala daca esti un pic mai autoritar cu ea se conformeaza aproape cu orice ..mai putin anal  si chiar am insistat :)) per total de mers singur la ea nu as recomanda ..dar in 2/3 merge ca te lasa sa iti faci mendrele in liniste am platit 150 ron amndoi cate un numar  actiunea a durat cam o ora si 20 de min timp in care a fost fututa de amndoi odata ..note greu de dat e ca o papusa gonflabila facuta  de comunisti urata si nu prea practica ..  succese

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

Domnisoara e foarte indecisa asupra numelui, insa e blonda, plinuta si are sanii marimea 3. Face oral (neprotejat) si normal (protejat), anal nu am intrebat. Nu face 69 si FK. o parte din anunturile domnisoarei:


 


 


"Blonda draguta educata si pasionala ofer momente de intensa placere domnilor generosi si manierati. Cer si ofer seriozitate discretie si igiena. Poze reale 100%. Nu raspund la numar privat. Pupici!"


 


"Buna sunt Carmen am 19 ani sunt blonda ochii albastri greutate 56 inaltime 1.65 nr 3 la sanii detin locatie in Galati, iti pot oferi oral si normal 80 finalizarea 150 ora (2 fin) Nu ofer finalizare orala, sex anal si deplasari la hotel sau domiciliu. Pentru mai multe detali ma poti contacta la nr de tel : 0749348975"


 


"Buna sunt Alina am 19 ani sunt blonda inaltime 1.65 greutate 56 nr 3 la sanii ochii albastri iti pot ofer oral si normal 80 finalizarea 150 ora (2 finalizari) detin locatie in Galati nu ofer finalizare orala deplasari si sex anal. Ma puteti contacta la nr de tel : 0749348975"


 


 


 


post-19427-0-03295200-1395672822_thumb.jpg


post-19427-0-75476600-1395672829_thumb.jpeg


post-19427-0-32172100-1395672834_thumb.jpeg


post-19427-0-43981900-1395672839_thumb.jpeg


post-19427-0-17560900-1395672845_thumb.jpeg


post-19427-0-77757700-1395672849_thumb.jpeg


 


  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

Si acum sa fac si recenzia propriu zisa :P.

 

Sincer sa fiu motivul principal pentru care am decis sa merg la ea au fost sanii, si din punctul ala de vedere chiar nu am regretat.

Dupa ce am vorbit la telefon si mi-a dat mai multe detalii, m-am indreptat spre locatie. Ajuns la usa apartamentului am fost intampinat de domnisoara in cauza intr-un neglijeu negru, destul de dragut, cu care incerca sa mascheze fizicul care nu o avantajeaza. Locatia este in blocul I din spatele tribunalului, bloc care a adapostit de-a lungul timpului mai multe domnisoare/doamne printre care cea mai "celebra" ar fi "belle". Revenind la descrierea locatiei, dupa cum majoritatea de aici stiu, este vorba de o garsoniera. Camera este aerisita, luminoasa, curata insa este dotata cu un pat care nu prea este facut pentru asa ceva... Baia este tipica acelor garsoniere, insa am ramas surprins ca au apa calda. Pe langa apa calda cu care m-am "rasfatat", am fost servit si cu un prosop curat, dar asta doar dupa ce am observat ca nu aveam cu ce sa ma sterg. Actiunea a inceput cu un oral mecanic, fara alte artificii. Dupa ce am "savurat" acest oral, am trecut la normal. M-a echipat si a trecut deasupra, acesta fiind punctul forte al intalnirii, deoarece am putut sa ma joc in voie cu sanii ei. Dupa ce m-am saturat cat de cat am trecut eu deasupra si am inceput sa cresc un pic ritmul. Dupa vreo 10 minute, deoarece ma simteam ca la maraton, alergand fara niciun scop, "juniorul" a vrut sa abandoneze cursa. Am ramas surprins cand domnisoara in cauza, ca nu stiu cum sa ii zic :P, a scos protectia si a inceput sa il revigoreze. Deoarece "junioru" deja invatase miscarile de la primul oral, a trebuit sa improvizez si sa o fac sa coboare mai mult. (pe verticala, zonele adiacente ramanand in continuare neexplorate). Pana sa trec iar deasupra sa incepem o noua runda, domnisoara a avut timp sa preia chiar si un apel. Vazand treaba asta, am mers mai departe, am trecut deasupra si am terminat si runda a doua fara finalizare. Pe final am decis sa ma termina oral, cu toate ca stiam ca era aproape imposibil. Deoarece m-a suparat mai mult atitudinea, cand a raspuns la telefon decat latura fizica, am finalizat in gurita ei. Apropo nu face CIM ;). La final am fost trecut din nou pe la baie ca sa ma revigorez, m-am imbracat si dus am fost. Pot confirma spusele de mai sus cum ca acum e singura, colega ei "plecand cu un client". 

 

Si acum notele juriului :P :

1.Locatia - 7 (am scazut puncte pentru baie si pat, insa am vazut si locatii mai jalnice).

2.Modalitatea de contact  - telefon.
3.Detalii - detaliile intalnirii sunt mai sus.

4.Programul de lucru - nu stiu ce program are.
5.Note -  oral 6 (mecanic si simplu, ca o laba), normal - 6 (nu are initiativa, iar privelistea nu ajuta ...), nu face FK, 69 si CIM. atitudine 5 (a raspuns la telefon cand eram intre runde, insa totusi nu a facut ca altele sa raspunda in timp ce eram pe treaba), fizic as zice un 7 ( i-am dat 7 si nu 6 pentru ca mi-au placut sanii.)

6.Tarifare - 80 / finalizare.

 

In concluzie as reveni doar la colega ei, asta daca se plictiseste de acel "client" :).

  • Like 9
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
    • Numarul de telefon: 0749348975
    • Tarifare la nr. / la ora
    • Locatia- 8  In Tiglina, Blocul turn de langa tribunal, o garsoniera frumusica, aer conditionat, canapeaua confortabila fara scartait, baia asa si asa, prosop curat ( ca in pozele de mai sus 2,3,4,5 cel putin din ele recunosc locatia, 1 si 6 nu imi pot da seama)
    • Serviciile pe care le presteaza: Sex Normal + Oral:   nr. 100lei,   ora. 150lei
    • Aspectul fizic al escortei: Din poze mi se parea mai matura, dar se incadreaza undeva in raza 21-24ani, frumusica la fata,  parul blond,  sanii sunt maricei sfarcuri foarte, foarte, mici,  corpul este exact ca in pozele de mai sus. 
    • Detalii despre serviciile 

    CIF,CIM, FK- nu am intrebat

    Oral- 4-8-4, explicatia: a inceput slab, mecanic foarte multa mana, apoi am schimbat  pozitia, oralul a devenit ceva mai bun mai mai sa imi dau drumul dar si acolo  foarte multa mana dar placut, iar ultimul oral iarasi mecanic mai mult laba decat supt... per total nu rau dar am primit mai bine de atat.

    Normal- 7 am schimbat mai multe pozitii, nu are initiativa, nu se misca prea mult, sunetele "de placere" erau mai mult false, nu a fost o experienta neplacuta, in schimb  m-a deranjat foarte mult ca la final cand mi-am dat drumul in  fes in ea, a simulat un orgasm fals cu tremurat si sunete, fals foarte fals, detest acest lucru, poate pe unii  ii incita, pe mine m-a enervat.

    GFE- 6,  nu foarte vorbareata, nu se implica, e destul de rece, un pic cam repezita, mai are de lucrat la departamentul relatii clienti :) se putea mai  bine.

    Per total 7 ( notele sunt subiective, si doar parerea mea personala)

     

    • Programul de lucru  Nu am intrebat
    • Concluzia finala  Este ok, merita vizitata o data daca ai  fantezii cu blonde.
  •                                          Personal eu nu voi reveni, mi-am satisfacut curiozitatea, dar nu am ramas cu dorinta sa ma intorc inapoi.
  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salut,

 

Zilele astea am sunat-o pe dra care era libera, m-a indrumat spre locatia din Tiglina (la blocul turn de langa tribunal). In 20minute eram la  locul faptei.

Oferta care contine:

-  oral protejat/neprotejat (fara CIM)

- normal protejat

- nu eram interesat dar totusi a mentionat ca nu face anal

- nu accepta FK

Fata are 19ani dupa spusele ei (varsata pe care o confirm ba chiar e posibil sa fie ceva mai mica) aprox 1.65 inaltime, blonda cu parul lung, simpatica la fata, corpul cu forme bine definite cu piele fina dar cu multe cosuri in anumite zone, sani mari cu sfarcuri ascunse. Confirm pozele de mai sus cu mentiunea ca acum este mai supla.

 

Modalitatea de contact: telefon 0749348975, programul in general dupa amiaza pana dupa miezul noptii; dimineata dupa ce se trezeste, de obicei dupa pranz

 

Notele mele:

Locatia: 8 (am inteles ca locatia actuala va fi schimbata cat de curand)

Aspect: 8 (as fi dat mai mult daca scapa de cosuri)

Prestatie:9 (umed atat oralul cat si normalul, contre si gemete usoare; am punctat in general normalul)

Halatul: 150 ron/ora

 

Concluzie: De revenit (dar nu este valabil pentru cei care doresc: oral deosebit , finalizare orala, 69, FK )

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:ROMÂNIA
  • Oras:ROMÂNIA

In seara asta am zis sa.mi fac un pic de cap. Am incercat ceva telefoane dar fara sorti de izbanda. Am sunat la domnisoara, chiar daca recenziile nu erau asa convingatoare! A raspuns din prima, am primit detaliile siam pornit spre locatie, in zona tribunalului! Fata este miniona, cu parul blond, sanii frumosi si solduri proeminente. Fizionomia ... comuna! Am stat si am socializat putin la o tigara! Am fost invitat la baie, dar am refuzat ca venisem proaspat dusat de acasa! A inceput fata cu un oral, neprotejat, destul de bunicel dupa care am cerut caciulitza si am continuat normal cu lady on top! Se misca binisor...

Am finalizat in preze si dupa o scurta igienizare am continuat sa mai vorbim deapre una si alta.

Al doilea numar am facut doar oral neprotejat si am finalizat pe sanii ei.

Pert total, nu m.a dat pe spate, dar nici super naspa nu a fost! Preturile sunt 100lei/fin si 150lei/h.

Eu unu nu mai revin! Merge doar pentru o descarcare scurta si rapida!

 

 

Locatie 7

Aspect 7-8 (sanii sunt frumusei)

Oral 7,5 ( destul de deep, dar fara CIM)

Normal 7

Gfe 7-8

 

 

 

 

 

Numai bine...

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:..... la padure
  • Oras:..... la padure

In perioada aceasta mai aveti program fetelor? 

Pretenas vream sa fac o gluma proasta dar m.am razgandit si am zis sa te ajut un pic.

Varianta cea mai buna sa afli asta este sa o suni,pt ca este doar o fata, unde ai vazut tu mai multe nu stiu.

In al doilea rand fata nu are cont pe acest site, daca nu ai fost atent pozele sunt postate de un alt membru, daca nu ai curaj sa o suni incearca sa postezi intrebarea pe forum gl br, acolo cel putin poate ai ceva noroc sa.ti raspunda,dar maindoesc.

Hai sal!!!

Link spre comentariu

Fata asta (cea din ultimile poze), am cunoscuto eu asta toamna. Pe atunci avea numele de scena Andreea si avea locatie la o garsoniera in Tiglina 1 , pe la A-uri. Atunci nu am fost impresionat nici de fizic nici de locatie si nu am ramas. Practica pe atunci 120 de lei / ora.

Cealalta. respectiv Alina Carmen am vazut ca are un nou anunt aici: http://galati.escorte-sex.ro/escorte-sex-galati.php?id=2799288&cauta=galati&escorta-galati-telefon=0752957953#escorte-sex

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...