Sari la conținut

anca


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

         Salutare!Vizitat saptamana trecuta pe Anca s-au doamna  Anca are undeva dupa 40 de anisori dupa parerea mea..sunat la numarul de mai sus intrebat tarifele are mai multe tarife nu intelegi la telefon mare lucru,facut programare in 30 de minute ajuns in zona marasesti langa Profi chioscul de ziare sunat din nou unde m-a invitat sus asteptandu ma dupa usa o doamna draguta nu pot sa zic punctul forte asa cum se vede si in poze sunt sanii foarte frumosi in rest la corp  nu mare lucru.

  Am comunicat putin timp in care mi a prezentat si ofertele face masaj de relaxare si erotic fara contact sexual, la masajul de relaxare spune ca este profesionista dar nu este deloc asa face un masaj normal nu are nicio tactica (cred ca a avut alta meserie ceva contabila ...) si acum a ramas somera si s-a apucat de masaj,oricum foarte amabila se implica vrea sa te simti bine si este foarte atenta.Am ales masaj de relaxare si combinat cu cel erotic ne-am inteles la 50 lei 30de minute,masajul de relaxare a fost un masaj normal cum ar face toata lumea fara nimic marcant sau spectaculos dupa care m-am intors cu fata in sus unde mi-a masat un pic picioarele si pe cel mic,lasandu-ma sai pipai sanii foarte superbi(din punctul meu de vedere) dupa care am finalizat prin tehnica manuala :)) Locatia este destul de curata foarte saracacios mobilata baia nu am vazut-o veneam de acasa doar facusem programare,camera de ostilitati era foarte luminata cu saltea in mijloc si muzica ambientala de la telefon,probabi va procura si un sistem ceva dar este la inceput si sa vada profit si pe urma investitii de ca in orice afacere.In locatie este si Alina cealalta colega nu mi-a fost prezentata,au fiecare numarul ei de tel si cum au norocul sa fie sunate.

     In concluzie merita o vizita la banii astia...macar pentru destindere si pt a mai capata ceva experienta si doamna in cea ce priveste masajul..Nota mea pertotal zic un 7 pentru amabilitate si straduinta dar si pentru sanii superbi.....

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

deci:

- sex nu se face, deci nu este escorta

- masaj erotic ??? te framanta cu sanii, ai acces la un 69, la un cunni ? macar ce tinuta are, este dezbracata sau imbracata ? putem considera masaj erotic doar o labareala cu ulei ?


daca ar fi "reteta" de la Mona massage, Ligia sau Dana, adica masaj intradevar erotic fara sex.....ar merge la subforumul " masaj erotic"....

 

rog amanunte si parerea colegilor

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...