Sari la conținut

Bruneta senzuala - 0720579399 complex


Postări Recomandate

  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Anunt

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-senzuala/7b0d61777a696557.html

 

Atragatoare,sexi si jucausa in pat,cu un fundulet obraznic si bombat,deschisa la noi provocari,te astept in locatia mea curata si discreta pentru a-ti oferi companie intima si de calitate.Ofer sex oral ,normal in dif.poz.intre sani,69,cunilingus, mici fantezii. Sunama si nu vei regreta
Poze reale 100%

 

Am sunat, fata super amabil cu voce draguta

- 200Ron/nr

- 300Ron/hr

- On + NP

- finalizare corp

- FK in functie de persoana

- nu se deplaseaza

- locatie in Complex pe Daliei

 

Pozele nu le am gasit cu google nici unde deci sunt sanse bune sa fie reale, probabil a lucrat dincolo...

post-30210-0-47690900-1395932069_thumb.jpg

post-30210-0-14167800-1395932070_thumb.jpg

post-30210-0-66401900-1395932070_thumb.jpg

post-30210-0-13342200-1395932071_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Draga Adelina, pai daca nu mai e pe Daliei, fi fata de treaba pana la capati si spune tot ce ar trebui sa stie un posibil client care ar vrea sa vina la tine, astfel incat sa nu ti piarda nici tie si nici lui timpul degeaba ;)

 

 

locatia mea nu se mai afla pe daliei

Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

tipa asta era interesanta doar din anunt, dar citind si aici in thread mi s-a parut de neratat. realitatea, din pacate, e diferita. scorul e mult prea mare fata de concluzia ispravei. dar sa o luam cu inceputul...

 

folosesc numarul din thread/anunt si sun. la telefon o tipa cu o voce destul de matura (comparativ cu pozele) a carei timbru zicea ca e de dincolo de Carpati (sud). discutam si agreem o vizita. ajung in zona si primesc indicatii mai clare. confirm zona novatim din complex cu o locatie accesibila si usor de gasit.

cand ajung in apartament de dupa usa apare tipa din poza care chiar arata bine. sa zicem ca sanii moi o strica putin, dar per ansamblu eu zic ca ea arata f. bine comparativ cu ce mai avem noi pe aici. m-a asteptat pe tocuri, ceea ce a facut-o mai inalta decat este (1.65+), dar pentru mine perfect ca-mi plac inaltele.

apartamentul e ok, arata bine. la fel si la baie. cu prosop, gel etc..

sa revenim la lucruri mai exacte...scorul tipei destul de piperat, la 200/nr pentru oral si normal, ambele protejate. incep clasic cu oral, de fapt, cu un usor preludiu, dar stupoare..pune guma! nu prea am protestat ca nu am vrut sa ma enervez cu eventual consecinta sa distrug investitia. am ales sa fiu las :)))

oralul destul de interesant prin guma....fara cred ca era spectacol...finut...insa scurt...prea scurt

trecem la normal, unde am schimbat ceva pozitii (2-3), dar din pacate nimic deosebit. intr-un final am incheiat treaba si cam atat a fost.

totul a durat maxim 30 de minute incluzand si activitatile pre si post actiune, gen dezbracat, spalat..am stat un nr. si am plecat dublu usurat: si in interior si pe exterior/lovele)

 

Note:

Apartament: 9

Tipa: 9

Atitudine: 8

Igiena: 8 (tipa e ingrijita si asa...parca nu chiar fresh.. in timpul actiunii parca am simtit ceva...posibil sa nu faca dus dupa fiecare partida...cam nasol dupa cateva numere)

Oral: 7

Normal: 7

 

concluzie: am incercat si nu-mi pare rau...a doua oara, insa, nu prea are sens.

 

bafta!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Sunt de acord in intregime cu macartm, deci fata nu se dezminte.

 

Sambata trecuta, suparat ca perspectivele de-a merge la meci nu erau prea favorabile, am decis sa-mi inec amarul la curve (a se citi, sa-mi bag pula). Baiat constiincios, intru pe forum si vad pozele fetei asteia, promitatoare. Pun destul de mult de accent pe look, nu ma intereseaza sa fut urangutani, deci am zis sa purced. Sunat, raspuns din prima, programat intr-o ora. De regula, evit sa-ntreb serviciile la telefon pentru ca le stiu din anunt/forum, iar daca fata n-accepta sarut sau ON, am sanse mai mari sa-mi exercit spiritul persuasiv la fata locului, dupa ce ma vede.

 

Ajuns la Novatim, conform instructiunilor domnisoarei, o sun. Din nou mi-a raspuns fara probleme si m-a indrumat catre punctul final al destinatiei. Fata arata, dupa cum se vede, bine, dar exact cum a spus si macartm, sanii sunt un minus daca e sa fim carcotasi. Avea doar chilotei si sutien pe ea si era pe tocuri. Facem cunostinta, pupaturile de rigoare pe obraz, la care se scuze ca m-a umplut de ruj. In gandul meu, "stati linistita ca te descotoresesc eu de rujul ala", tinand cont ca lui Shiva i-a spus "FK in functie de persoana". Partea de retinut e urmatoarea: m-a intrebat cat vreau sa raman si i-am dat raspunsul clasic "un numar, cu posibilitate de prelungire". A fost de acord, fara nici o problema. Dus n-am facut, venind de-acas'. Bun, banii upfront, nici bine n-am apucat sa-mi dau ceasul jos, deja era dezbracata complet, ca-n armata. Massive turn-off pentru mine, prefer sa dezbrac eu fata si, la randu-mi, sa fiu dezbracat, parte din preludiu. Ma apropii de ea, incerc s-o sarut, se fereste si-mi spune ca nu se saruta pe gura. Oooooooook, dar nu faci o exceptie pentru mine, baiat frumos de altfel, cu cativa ani de sala in spate, manca-ti-as? Raspuns: daca fac exceptie pentru tine, va trebui sa fac si pentru altii. Aparent, fata e destul de confuza in ceea ce priveste sensul cuvantului "exceptie". Semantics, right? Deja aveam primele semne ca intalnirea va fi un fiasco.

 

Putin preludiu in picioare, apoi pe pat. Vazand ca n-are tendinte de a raspunde in vreun fel, i-am luat mana si i-am pus-o pe pula. Ii lipsea un mare semn "ghidati-ma, va rog", lipit pe frunte. O iau de cap si-o aplec usor catre obiectul muncii. La care se-ntinde dupa un prezervativ. Boom, a doua dezamagire, citind aici, in primul post, ca oralul e fara costum. Am comentat, dar ea, fiind medic specialist in boli venerice, imi transmite (pun-intended) cu nonsalanta ca ma pot imbolnavi si la muie neprotejata. You don't say! O las s-o suga pentru o vreme, dupa care-o chem peste mine, sa fie placerea mutuala. Mi-a zis sec "este", o fi avand vreo pasiune tacita de-a suge pula. Cum a spus si macartm, nici mie nu mi s-a parut prea proaspata, asa ca am renuntat destul de repede. Oralul destul de bun de altfel, fara atentie globala, dar ritmul a fost sustinut, chiar destul de rapid.

 

Am mai zis printr-un post pe-aici, pare-se ca exista ceva scoala secreta de curve la care le-nvata ca prima pozitie trebuie sa fie cowgirl. Cel putin eu asa am patit de fiecare data. Nefiind cum vrea ea, m-am ridicat si-am inceput cu un misionar. Ma adusese destul de aproape de finalizare de la oral, asa ca la normal n-am mai rezistat prea mult, dar nici nu incercam s-o fac stiind ca mai pot sta un numar. Dar stai usor ca ea avea alte planuri. Ii zic ca-s pe punctul de-a finaliza, dar ma revansez la urmatorul. Stupefiata, de parca i-as fi spus ca am venit s-o fut fara s-o platesc, imi spune ca are deja programare dupa mine si nu mai pot sta, desi trecusera vreo 15 minute de cand am ajuns si o intrebasem clar daca pot sta o ora, iar raspunsul a fost afirmativ (a se vedea partea in bold de mai sus). Aveam programare la 5, fara sa-i spun cat stau la telefon, dar ea la 5:30 avea deja alt client programat. Aici mi-a trantit urmatoarea replica: "mai poti sta, dar daca-mi promiti ca o faci doar pana la finalizare, si nu ora intreaga, nu pot pierde 3 sau 4 milioane pentru 1 milion cat imi dai tu in plus." !!!!!!!!!!!!!!! A se lua aminte ca discutiile astea se intamplau cat eram cu pula-n ea, nu ma terminasem inca. Dar cand am auzit ce poate scoate pe gura, am decis ca-i momentul sa ma termin si s-o tai de-acolo. Zis si facut, am dat de cateva ori din cur si m-am terminat pe abdomenul ei, controlat. Greseala mea aici a fost ca trebuia s-o zugravesc integral, daca ma straduiam putin ii ajungeam si la fata din pozitia aia. Am mers la baie, am facut un dus (norocul meu ca n-avea la 5:15 alt client, ca nu mai aveam timp de dus :(), m-am intors in camera, m-am imbracat si-am plecat. Dupa finalizare, totul s-a transformat intr-un film mut, probabil era prea ocupata cu calculele in cap, aplica niste polinoame Lagrange sa determine cate milioane va face prin faptul ca plec eu mai repede. Cand sa ies pe usa, mi-a zis, totusi, ca ma mai asteapta. I-as fi spus "don't hold your breath", dar nu m-ar fi inteles.

 

Sa vedem ce-are juriul de zis:

Oral: 8.5

Normal: - (prea scurt, prin prisma celor povestite)

Aspect: 9 (-1 pentru sani)

Fata: 9 (simpatica, dantura perfecta)

Atitudine: 5.5

Tarif: 200/numar (desi eu cred cu convingere ca taxeaza la minut)

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

Da..da...mai trebuia sa ti spuna si ca e imoral sa mergi la curve :))))) ...astea is motivele clasice cand vrea o scuza pentru OP. Nu ca nu ar fi adevarate, dar nu stiam ca pe langa intreg universul, chiar si curvele conspira pentru sanatatea mea =))))

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

asta e noul trend pe 2014 la curvete?ce se petrece vad deja la multe sugace ca muia se executa ca si la spital steril cu costum wtf asa sa ii faca la pretenu ei sa nu i-a vreo boala [noi eu voi de vina ca acceptam]

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Salutare dragi confutaciosi si bine v-am gasit.

Am sunat si am fost si eu pe la inceputul lui aprilie la ea. Am negociat la telefon 200 nr(oricum mai mult nu stateam, si nu am negociat, s-a impus :)

Mi-a explicat zona intre stadion si complex. Am luat masina si in 30 de min eram la ea.

Am facut dus acasa, nu imi place sa fac la ele dus. Cand a deschis usa m-a asteptat in sutien si chiloti, fix cei din poza, pozele sunt reale.

Am discutat putin, mi-a spus ca nu sta mult prin oras si ca poate pleaca sa lucreze dincolo sau poate asa am inteles. 

Actiunea s-a desfasurat cam 20 de min. A inceput cu o muie protejata din picioare si apoi intins in pat. Apoi a continuat cu o capra, un misionar si ea on top. Cand am simtit ca sunt aproape gata am dorit sa ii finalizeze intre sani, lucru ce s-a si intamplat.

Per total a fost o experienta placuta, de revenit.

 

Oral: 8, bine executat si protejat.

Normal: 9, implicare buna, schimba pozitii, nu comenteaza.

Aspect: 9, ar trebui poate sa aiba niste desuuri mai interesante.

Atitudine: 8, a fost ok dar nimic spectaculos.

 

Tarif: 200/nr Putin cam mult pe praful asta.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am fost asta vara la ea linga novatim intru-n bloc turn la et 8 parca ... la fata e draguta asa cum se vede din poze e si foarte amabila doar tatele lasa de dorit sunt foarte lasate. In rest a fost ok eu am mers mai mult pentru un oral neprotejat cu finalizare pe sani.

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Si eu sunt interesat de ea , aici am gasit un fir :

http://nimfomane.com/forum/topic/15448-andreea-0767713353-fost-0743362194/page-3

a fost  colega cu Adriana Ioana si Lory niste faine ca ea din CT de unde se trage.

Poate de la ele sa aflam ceva news.

pe adelina, fosta colega a loredanei si andreei , o cunosc bine, am fost printre primii clienti ai ei.

nu este fata din poze in nici un caz.

din informatiile pe care le am nici nu cred ca este in tara in momentul actual .

iar adelina ,constanteanca de care vorbesti tu este mai inalta , are picioarele mult mai lungi si face oral neprotejat ,fara probleme.

imi pare rau ca v-am dezamagit dar nu e ea.

Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Multumim , Obiectiv , foarte bine ca ne-ai spus sa nu o luam pe o pista gresita !

Zici ca ai ceva infos ? punem recompensa pentru cine o gaseste :) 

Poate is se mai face si ei dor de tara .

Dar de unde o fi de fel , de-a noastra sau ... ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...