Sari la conținut

Cezara o frumusete de fata,merita sa o vizitati,nu o sa va para rau


tudor31

Postări Recomandate

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Anuntul din evenimentul si suna cam asa: Bună! ma numesc cezara ,am 20 de ani,bruneta,166/50kg,sani mari marimea 3 si fund bombat si ofer clipe de vis domnilor generosi.pupici 0753-940846


 


Sun si raspunde o voce placuta care imi comunica frumos tarifele: 70 numarul oral neprotejat si normal protejat cu posibilitatea de finalizare orala si 130 ora. M-am hotarat sa ma duc. Tipa sta in zona nicolina pe langa hotel conest .Ajung, sun si ma ghideaza. Tipa arata binisor, conform anuntului iar la fata e draguta. Imi confirma din nou preturile si aleg sa raman pt un oral neprotejat si CIM. Fata ma ghideaza spre baie (tin sa mentionez ca aparatamentul arata bine) unde am gasity doar un gel de dus.


Sa trecem la fapte.


Ne dezbracam si ne facem comozi in pat. De aici incepe sa fie bine..chiar foarte bine as putea spune. Tipa o suge frumos, fara graba si cu multa saliva.  Acorda antentie zonelor adiacente dar compenseaza prin faptul ca s-a folosit cam 1% de mana. Deep nu face dar se vede ca incearca putin.


 


Ca si note: Locatie: 9 zona e ok


ASpect fizic: 10 arata foarte bn  la corp


Gfe: 9 tipa vorbeste foarte frumos si respectuos si chiar se face placuta


Oral: 9 asta pentru ca  acorda atentie zonelor adiacente 


pret 70 ron.


 


Eu unul sunt foarte multumit si voi reveni.


 


Ah si sa nu uit...tipa zice ca activeaza de ceva timp si mai are si un tatuaj pe bratul drept dar nu am acordat atentie.


 


Spor si ciocane tari!


  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Sper sa ma insel dar mie mi se pare ca seamana a reclama recenzia...si nu inteleg faza cu tatuajul :)

Recenzia in sine e o reclama (cei drept...putin personala)....acum urmeaza sa vedem daca e si adevarata:D. Oricum toate fetele chiar si cele de la top ...au avut acelasi start....diferenta e ca ele  s-au mentinut ...ba chiar unele au ridicat stafeta mai mult! Eu unul le doresc la toate bafta ...si spor/bafta in ce vor sa realizeze!

Link spre comentariu
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line

Salutare !

 

Dorind sa incerc ceva nou, am apelat la numarul prezentat in prima postare.

Sun, raspunde din prima si stabilim o ora. Ajung, ma ghideaza nu foarte ok, dar cu detalii suplimentare ajung bine.

 

In fine, ajung in apartament, facem cunostiinta si ma intreaba rapid daca vreau sa ma duc la baie. Dar cum veneam direct de acasa, nu mai avea niciun rost sa merg pana la baie. Las banii, 70 ron pentru un numar, ne dezbracam si trecem la actiune.

Ca actiune ….nu e cine stie ce, in sensul ca nu face deep si nici nu accord prea multa atentie zonelor adiacente. In schimb se foloseste foarte putin de mana. Un plus. Cum ‘gogu al meu’ era incarcat, o rog sa puna prezervativul si sa trecem in normal.

Dupa ce s-a chinuit putin cu prezervativul, ma roaga sa vin eu deasupra, cica ea nu poate. Un minus.

Vin deasupra, fac ceea ce trebuia sa fac si termin. Ma sterge cu un servetel, o igienizare rapida, imbracat si am plecat. 

 

Note:

Locatie 8,5

Aspect fizic 8,5

GFE 8

Oral 8

Normal 6 (prea putina implicare)

Preturi 70 ron un numar, oral neprotejat si normal protejat si 130 ron o ora.

 

O recomand doar pentru o descarare rapida. Pentru o ora nu stiu daca se merita. Tipa e la inceput, asa mi s-a parut, stie ceva meserie dar nu indeajuns sa spui ca e de top sau sa dai note de 9 si 10 :)  Poate cu timpul va mai invata. O tipa de luat in seama ! O seara placuta sa aveti !

  • Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line

scuze, cam asa e...am scris in fuga si am sarit peste descrierea fizica: nu este foarte inalta, culoarea parului fiind brunet, sani potriviti. daca o vezi pe strada, nu prea sare in evidenta. nu e o frumuseste de fata, asa cum apare in titlul topicului

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau

Ieri am ajuns si eu la aceasta fatuca ..prin zona nicolina.

Am ajuns greu la ea...ma'm ratacit de vreo 2 ori ..

Ajung intr'un final fatuca pe la 1'65..apartamentul arata binisor pentru zona aia ..cer un oral nep.cu Dt si cim ...bineinteLes ca nu prea am avut parte de ele ) ...dar sa chinuit ..fata are sanii medii..fund frumos ;respectoasa...satena nota8

Am cerut sa finalizez in gat cred ca a trecut vreo15 min si am finalizat nu a inghit si a scuipat intr'un servetel...m'am imbracat si mi'a zis ca activeaza de ceva timp ...am lasat100 ron dar era 70 numarul ..fata in nici un caz nu e o frumusete si vorba lui pictorul daca o vezi pe strada nu iti sare in ochi..

Locatie :8

Gfe:9

Aspect fizic:dau un 8 cu indulcenta sa nu fiu rau

Nu sariti pe mine daca am gresit ceva ..sunt nou pe aici ...dar am frecventat destule escorte ..fara a face recenzie ..cum sunt altii pana acuma ma doar informam si nu scriam ...da am zis totusi sa va fiu si eu de folos

 

Va salut!

  • Like 8
Link spre comentariu

0754253925 cezara cica mai are si nr asta

Dragii mei acesta fatuta are anunt in ziarul evenimentul cu numele meu "Yasmina" .cu acest nr de telefon mentionat mai sus.  rog acesta fatuca daca e la zi cu citirea recenziilor sa-si scimbe numele . multumesc ptr intelegere .

Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Salutare tututor.

 

Ieri, in putinul timp liber pe care l-am avut fara supravegherea stricta a "politistului", am sunat ma domnisoara despre care se discuta atat de aprins in acest topic. Imi comunica tarifele ( 70 nr si 120 ora ), serviciile ( oral protejat sau nu si normal protejat ), locatie in zona restaurantului Cotnari. Nu este vreo frumusete asa cum spune anuntul, are o fata comuna, 1.50m, vopsita bruneta, un piercing in buza, sani potriviti, fundul arata bine, picioare scurte, mai pe scurt nevasta hobbit-ului :). Corect ar fi ca anuntul sa sune " Cezare, o banalitate de fata ....". Ma ghideaza ea cum sa ajung, coboara si imi deschide usa pentru ca interfonul nu functiona, urcam si ajungem in camera. Un fum de tigara cum n-am vazut in viata mea, o mizerie de nedescris, baia e o debara cu o cada de 1m, un wc plin cu servetele umede folosite si iti mai ramane loc cat sa intinzi mana pan la cot si sa te intorci. Prosop nu, apa calda cu greu, debandada maxima....jalnic. Dar ce sa vezi....in camera pe o canapea statea o aratare, colega de breasla, care stie sa vorbeasca spre surprinderea mea : "Vrei cu mine sau cu colega mea ?" ... ii spun ca vreau sa ramana cu colega ei si imi gand imi spun .... "Dhaaaaa, asta e retarda....mai bine cu nevasta hobbit-ului decat cu Muma Padurii cu crengi in nas ". Ii dau 100 de lei si o trimite pe colega ei sa schimbe banii pana terminam noi actiunea si a plecat bombanind.

 

Incepe lucrul, cu greu pune un prezervativ si incepe un oral protejat. Mana la baza instrumentului a fost nelipsita si in afara de putin ritm nu s-a facut remarcata cu nimic la oral ( o limbuta, o atentie.....eeeee, de unde asa fantezii ? ). O rog sa treaca deasupra, cand ce sa vezi .... cele mai atarnatoare labii pe care le-am vazut in viata mea. Deasupra a sarit ca rata-n balta....nu are ritm, nimic.....m-am jucat cu fundu si sanii pana am terminat si cam asta a fost. Folosesc cateva servetele umede pentru ca la baie nu aveam tupeu sa mai intru inca o data, imi da colega ei restul ( a asteptat pe scara ) si dus am fost.

 

 

Nu mai revin si nici nu recomand pentru ca : locatia e praf, nu am vazut una mai proasta, patul e un recamier de pe vremea bunicii, cu gaura in saltea de mi-era frica sa nu-mi intre un arc in cur si sa-mi schimbe orientarea sexuala, fata mai are de invatat, colega ei nu are ce cauta cu ea ( ii sperie clientii ). Pictore, imi pare rau, dar eu nu as intoarce capul dupa ea pe strada. Sa nu uit sa va spun dar mi se pare ca fetele au ceva gene de etnie, Cezara mai putine dar colega mai multe.

 

Si acum sa vedem notele asteptate :

 

GFE : 6 ( doar banalitati poti discuta cu ea )

Locatie : 2 ( n-am vazut ceva mai prost in viata mea si sper sa nu fie locatia de care zice si Pictorul )

Oral : 4 ( un supt mecanic cu ritm usor, fara artificii sau alte mici acrobatii )

Normal : 5 ( mai are de invatat ; pentru ea stat deasupra inseamna niste sarituri in castravete )

 

 

Din ce am citit mai sus am gasit cateva chestii care nu se leaga :

 

1. @ Pictorul - locatia ai punctat-o cu 8.5....nu-mi zi ca ai fost si tu in locatia din zona restaurant Cotnari

2. @Banderbaron - "cer un oral nep.cu Dt si cim ...bineinteLes ca nu prea am avut parte de ele ) ...dar sa chinuit" - mie mi-a spus ca nu accepta finalizare orala ci doar sex oral neprotejat

3. @tudor 31 - ceva nu e ok la tine si o sa-ti spun de ce : "si aleg sa raman pt un oral neprotejat si CIM" - mi-a spus clar ca nu face CIM, "Fata ma ghideaza spre baie (tin sa mentionez ca aparatamentul arata bine)" - sper ca nu e locatia de la restaurantul Cotnari, "Tipa o suge frumos, fara graba si cu multa saliva.  Acorda antentie zonelor adiacente" - a fost taman invers, notele pe care le-ai dat nu prea se reflecta in realitate ; ai zis de tatuaj dar nimic de piercing-ul din buza....ciudat.

4. @Yasmina - nu te panica ca nu-ti fura nici un client....nu are cu ce ( detalii in recenzie ).

 

Acestea fiind spuse, va doresc o zi maxima.

 

Salutari.

  • Like 15
  • Minus 3
Link spre comentariu

Sa va impartasesc si eu experienta mea cu d'onsoara. Era sambata nici o fata la lucru dupa cateva zeci de apeluri  apelez si numarul printesei raspunde stabilim locul de intalnire "restaurantul Cotnari in Nicolina".Ajung in taxi si soferul foarte nedumerit imi spune ca nu edxista restaurantul cotnari in nicolina. ca singurul restaurant cotnari e pe bulevardul Socola, sun din nou fata si imi confirma ca e restaurantul unde trebue sa ajung. Purced la drum ajung la locul indicat si sun din nou raspunde si imi spune ca vine ea sa ma recupereze in 10 minute ca trebuie sa duca niste bani la cineva. astept 15 minute nimic sun nu raspunde mai incerc la intervale acceptabile de 5 minute tot nimic. Cata nesimtire trebuie sa ai in tine sa plimbi lumea prin tot orasul cu taxiul pentru propriul amuzament, sau poate are contract cu firmele de taxi. Note nu am cum sa dau pentru ca nu am prestat nimic doar m-am plimbat pana la "restaurantul Cotnari din Nicolina" dacaera un local mai de doamne ajuta serveam si eu o bere dar in asemenea bomba eu nu intru. Va imaginati cum radeau toti boschetarii alcolici de mine ca stateam ca un caine batut in mijlocul strazii si tot sunam in derizoriu un numar ca si inexistent.

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
On 4/29/2014 at 7:48 AM, coldfusion said:

Salutare tututor.

 

Ieri, in putinul timp liber pe care l-am avut fara supravegherea stricta a "politistului", am sunat ma domnisoara despre care se discuta atat de aprins in acest topic. Imi comunica tarifele ( 70 nr si 120 ora ), serviciile ( oral protejat sau nu si normal protejat ), locatie in zona restaurantului Cotnari. Nu este vreo frumusete asa cum spune anuntul, are o fata comuna, 1.50m, vopsita bruneta, un piercing in buza, sani potriviti, fundul arata bine, picioare scurte, mai pe scurt nevasta hobbit-ului :). Corect ar fi ca anuntul sa sune " Cezare, o banalitate de fata ....". Ma ghideaza ea cum sa ajung, coboara si imi deschide usa pentru ca interfonul nu functiona, urcam si ajungem in camera. Un fum de tigara cum n-am vazut in viata mea, o mizerie de nedescris, baia e o debara cu o cada de 1m, un wc plin cu servetele umede folosite si iti mai ramane loc cat sa intinzi mana pan la cot si sa te intorci. Prosop nu, apa calda cu greu, debandada maxima....jalnic. Dar ce sa vezi....in camera pe o canapea statea o aratare, colega de breasla, care stie sa vorbeasca spre surprinderea mea : "Vrei cu mine sau cu colega mea ?" ... ii spun ca vreau sa ramana cu colega ei si imi gand imi spun .... "Dhaaaaa, asta e retarda....mai bine cu nevasta hobbit-ului decat cu Muma Padurii cu crengi in nas ". Ii dau 100 de lei si o trimite pe colega ei sa schimbe banii pana terminam noi actiunea si a plecat bombanind.

 

Incepe lucrul, cu greu pune un prezervativ si incepe un oral protejat. Mana la baza instrumentului a fost nelipsita si in afara de putin ritm nu s-a facut remarcata cu nimic la oral ( o limbuta, o atentie.....eeeee, de unde asa fantezii ? ). O rog sa treaca deasupra, cand ce sa vezi .... cele mai atarnatoare labii pe care le-am vazut in viata mea. Deasupra a sarit ca rata-n balta....nu are ritm, nimic.....m-am jucat cu fundu si sanii pana am terminat si cam asta a fost. Folosesc cateva servetele umede pentru ca la baie nu aveam tupeu sa mai intru inca o data, imi da colega ei restul ( a asteptat pe scara ) si dus am fost.

 

 

Nu mai revin si nici nu recomand pentru ca : locatia e praf, nu am vazut una mai proasta, patul e un recamier de pe vremea bunicii, cu gaura in saltea de mi-era frica sa nu-mi intre un arc in cur si sa-mi schimbe orientarea sexuala, fata mai are de invatat, colega ei nu are ce cauta cu ea ( ii sperie clientii ). Pictore, imi pare rau, dar eu nu as intoarce capul dupa ea pe strada. Sa nu uit sa va spun dar mi se pare ca fetele au ceva gene de etnie, Cezara mai putine dar colega mai multe.

 

Si acum sa vedem notele asteptate :

 

GFE : 6 ( doar banalitati poti discuta cu ea )

Locatie : 2 ( n-am vazut ceva mai prost in viata mea si sper sa nu fie locatia de care zice si Pictorul )

Oral : 4 ( un supt mecanic cu ritm usor, fara artificii sau alte mici acrobatii )

Normal : 5 ( mai are de invatat ; pentru ea stat deasupra inseamna niste sarituri in castravete )

 

 

Din ce am citit mai sus am gasit cateva chestii care nu se leaga :

 

1. @ Pictorul - locatia ai punctat-o cu 8.5....nu-mi zi ca ai fost si tu in locatia din zona restaurant Cotnari

2. @Banderbaron - "cer un oral nep.cu Dt si cim ...bineinteLes ca nu prea am avut parte de ele ) ...dar sa chinuit" - mie mi-a spus ca nu accepta finalizare orala ci doar sex oral neprotejat

3. @tudor 31 - ceva nu e ok la tine si o sa-ti spun de ce : "si aleg sa raman pt un oral neprotejat si CIM" - mi-a spus clar ca nu face CIM, "Fata ma ghideaza spre baie (tin sa mentionez ca aparatamentul arata bine)" - sper ca nu e locatia de la restaurantul Cotnari, "Tipa o suge frumos, fara graba si cu multa saliva.  Acorda antentie zonelor adiacente" - a fost taman invers, notele pe care le-ai dat nu prea se reflecta in realitate ; ai zis de tatuaj dar nimic de piercing-ul din buza....ciudat.

4. @Yasmina - nu te panica ca nu-ti fura nici un client....nu are cu ce ( detalii in recenzie ).

 

Acestea fiind spuse, va doresc o zi maxima.

 

Salutari.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Mersi 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...