Sari la conținut

0767867774


Postări Recomandate

ABA 18 ani, 170, 50 kg, singura, poze noi ofer sex anal oral si normal masaj DP, fisting, 69 daca iti plac pozele mele te astept intr-o locatie de lux central ofer. Cer discretie maxima, domnilor generosi rasp. la tel.

 

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/4/1/28260741.jpg

 

 

 

 

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/4/1/28260721.jpg

 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

  Confirm, am fost zilele trecute la ea si mi-am luat o maaare teapa. Locatia este langa Gara de Nord, vis-a-vis de Ministerul Transporturilor. Fata cred ca are putin peste 18 ani, apartamenul in care presteaza este mai foarte modest, fum de tigara de il tai cu cutitul. In anunt spune ca face de toate insa nu este chiar asa Mi-e mi-a facut un oral(banii ii cere de la inceput) si apoi a inceput sa vb la telefon...tipa este de etnie. Nu va pierdeti timpul cu ea.

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragi mei confrati futaciosi am fost si eu la aceasta pustoaica si mi-am luat o MAREEEE TEAPA,fiind prin zona si putin grabit am luat  din AT  nr. de telefon,pozele aratau bine acolo,false desigur,ajung in locatie la Gara de Nord,vizavi de ministerul transporturilor,o scara de bloc langa Rembrand,sau ceva de genul,o garsionera in care mirosea a fum de tigara,fata o pustoaiaca de etnie,slaba maxim 50kg,ma dezbrac si mergem impreuna la dus ma spala fatuca la cocosel,bani 150ron sex total ii dadusem inainte,pana ma sterg eu deja imi furase si niste marut 10-20ron ce ii aveam in buzunar la pantaloni,noroc ca nu luasem mai mult la mine si aveam un telefon nokia pe care il folosesc numai in ,,cazuri speciale'' ca daca aveam smartfonul ramaneam fara el,acum sa trecem la actiune imi face fatuca un oral super prost de abia mi-am dat drumul dupa 10 min. de chinuiala,normal ca boamba nu stia sa tina sperma in gura si i-a dat  drumul pe mine de ma umplusem de nervi, ma duc sa ma spal si surpriza bate cineva la usa,nenorocita se uita la misto pe vizor si zice: a venit prietenul meu ma omoara in bataie :no2 ,imbracate repede si pleaca imi spune,eu acum avand prezenta de spirit, bine plec dar da-mi macar jumate din bani,ea incerca sa o dea cotita ca se revanseaza alta data si alte prostii,dupa ce ma imbrac constat ca nu mai aveam bani aia in buzunar,noroc ca imi lasase telefonul si cheile de la masina, nu mai batea nimeni la usa,mi-a picat fisa asta vrea sa ma tepuiasca,imi da pana la urma 50ron inapoi din aia 150,eu eram nervos ca imi furase maruntisul si ma pacalise pt. o muie 100ron,ii cer bani inapoi si ea nimic, atunci zic ca mi-a furat cheile de la masina si pun mana pe telefon sa sun la politie,la misto desigur,cand ce sa credeti sare un tigan cu o peruca in cap dintr-o debara de m-am speriat ca dracul de el si zice ce ma suni la politie bagamias ceva in tine si aruca prostu in mine cu o telecomanda ma loveste in cap,mama am vazut negru in fata ochilor,el era un tigan bine facut la 1,70 cred cam dolofan asa,eu la 1.85 si 100kg,i-am dat o dreapa in teasta,il loase ameteala pe fraier,i-am mai dat si un picior in stomac,era chircit de durere,la curva o mare palma de am lipito de perete am deschis usa si am fugit cat ma tineau piciorele,imi era frica sa nu alerteze pe altii,ca numai scapam intreg de acolo.

Asa ca nu va duceti acolo ca ramaneti fara bani,ne fututi si batuti,fiecare dupa noroc si prezenta de spirit. :slap2  :laugh2 

 

 

 http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/fotomodel-18-ani-lux-singura-170-m-50-kg-dotata-frumoasa-discreta-si-cu_9852881.html

  • Like 7
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...