Sari la conținut

salon masaj erotic Jadore tel:0720411562


Postări Recomandate

  • Oras:arad
  • Oras:arad

Claule...nu am facut recenzia doar de-a dracu..ci pentru ca asta e scopul forumului..pur si simplu imi pare rau ca locatia e foarte ok..arata ca un salon de masaj erotic..insa masajul e sub orice critica..totul facut pe viteza, simti ca ti se trage de timp..si chiar si cu un mic cadou catre maseoza ( in cazul meu 50% din valoarea masajului ) tot nu ai parte de un masaj mai intens...

am fost si cand a fost tiamo..si tot asa am patit...am fost si in timisoara la tiamo..prin zona lui Iulius..si tot asa a fost masajul..deci nu stiu ce sa cred

in concluzie..pacat :)

prefer sa aleg alte locatii care desi arata ca naiba..macar ai parte de un masaj care il poti numi erotic..si care nu calculeaza ora de masaj la jumate

 

PS : cand am fost eu , era un baiat acolo..sus la etaj..deci putea sa contorizeze sa tina un pic fetele sub control :) daca se doreste se poate..castigi mai mult cu un client care vine de mai multe ori..decat cu mai multi clienti care vin doar o singura data :))

iti doresc succes si sper sa nu iei personal recenzia..nu am nimic cu tine, nici cu fetele...

Eu nu am invatat niciodata fetele sa se poarte asa .
Cred cand au gresit si nu sau indreptat leam concediat si la clientii leam oferit masaje gratuite
Deci nu e in avantajul meu sau al firmei ca angajatele sa se poarte aiuria.
Aradul debia de 26 zile lam preloat am ceva de lucru pana sa schimb ceva.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

De maine in camere vor fi puse ceasuri sa nu mai poata fura la timp

In momentul in care fura la timp si nu isi face masajul cum trebuie pleaca si clientul isi primeste pe loc bani inapoi

Asta e nr meu pt reclamatii 0723623031

Sunati cand aveti reclamatii de la fata locului.

Mersi

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Salut,

am vizitat și eu acest salon sâmbătă noapte. Am ales-o pe domnisoara bruntă care s-a recomandat Ana. Fiind nou în Arad și pe acest forum nu știam prețurile, din câte observ prețul de noapte e de 120 lei nu 200, cât am plătit eu. Foarte corectă abordare :@ .
Mi-a plăcut locația, dar tratamentul lasă de dorit. Masajul de relaxare a fost unul pe gustul meu, domnișoara are mâini puternice. Despre masajul erotic, domnișoara are multe de învățat. Și-a frecat sânii puțin de spate și puțin de penis și a continuat cu o masturbare rapidă, monotonă și mecanică. Toată acțiunea a durat cu tot cu duș maxim 40 de minute. Fetele sunt destul de frumoase, dar cu atitudinea și tratarea clienților stau foarte prost.
Am întrebat de servicii extra, nu mi s-a răspuns la înrebări lăsând să se-nțeleagă că fac doar masaj.

Păcat de loc, la aceste servicii țepare cu siguranță nu voi reveni.
 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Regretam patania ta..dar de aceea exista forum..sa inveti din greselile altora..eu recent am dat peste o fosta angajata a acestui salon..in alta parte..si aceiasi tratament mi-a aplicat..putin pe spate..un piv de frecat cu tatzele..si jap..a trecut la masturbare..tind sa cred ca asa sunt instruite

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Mersi de recezie

Am loat masuri inpotriva maseuzei si ca sa nu se mai intample sa unfle preturile incepand de astazi PRETUL MASAJULUI EROTIC NUD VA FI 100 RON PENTRU MEMBRI FORUMULUI (cu rugamintea sa specificati ca sunteti membri pe forum sa aveti parte de pretul de 100 ron) INDIFERENT DE ORA SAU ZI SI TOT DE ASTA SEARA ZILNIC DUPA ORA 20 VOR VENI CATE 2 MASEUZE DE LA TIMISOARA SA STIMULAM ANGAJATELE DE ACOLO PRIN CONCURENTA

IN LEGATURA CA ASA SUNT INSTRUITE ANGAJATELE NU ESTE ADEVARAT

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Mersi de recezie

Am loat masuri inpotriva maseuzei si ca sa nu se mai intample sa unfle preturile incepand de astazi PRETUL MASAJULUI EROTIC NUD VA FI 100 RON PENTRU MEMBRI FORUMULUI (cu rugamintea sa specificati ca sunteti membri pe forum sa aveti parte de pretul de 100 ron) INDIFERENT DE ORA SAU ZI SI TOT DE ASTA SEARA ZILNIC DUPA ORA 20 VOR VENI CATE 2 MASEUZE DE LA TIMISOARA SA STIMULAM ANGAJATELE DE ACOLO PRIN CONCURENTA

IN LEGATURA CA ASA SUNT INSTRUITE ANGAJATELE NU ESTE ADEVARAT

 

 

Ok,voi verge zilele astea de curiozitate dupa ora 20...

Link spre comentariu
  • Oras:Catanzaro, Italia
  • Oras:Catanzaro, Italia

Incerc si eu sa fac o recenzia(daca ma descurc cu romaneste).

Am fost la salonul respectiv asta seara. Am vazut 3 fete inauntru, una roscata si doua Brunete. Am Ales una din cele doua Brunete. Dar pot sa zic ca oricum toate trei sunt foarte frumoase. Am platit 100 de lei si am mers la camera. Am facut un dus inainte si unu la sfarsit de masajul.

 

Trec direct la notele :

 

Aspect fata : 8 spre 9. Are sani frumoasi si fizic superb. Foarte frumoase si alte fete. Am dus la alti centri Masaj dar fetele nu au fost pe gustul meu. Aici este prima data ca nu stiu care fata sa aleg. Bravo Claudiu79dav :)

 

Masaj : bine executat. Am facut Cel Putin 30 de minute de Masaj apoi m-am intors si a facut laba de nota 8 si dupa aia inca zece minute de Masaj.

Mi a placut Masaj, insa vreau sa zic fa fata ca am Ales lucreaza acolo de mai mult de un an, si cand am mers la centru Masaj de cateva luni acum am platit foarte mult pentru 20 de minute de masaj (nu am fost tot cu ea dar cred ca si ea facea asa in timp trecut).

 

Gfe: nu stiu ce sa zic despre GFE. Fata este simpatica si vorbeste, fk nu am incercat pentru ca nu stiu daca face fiind un Salon Masaj. Dar sunt curios :sunt fetele care fac fk la locuri respectivi?

 

Despre extra nu am intrebat.

 

Concluzia :daca pret ramane 100 de lei si de noapte o sa revin cu placere (pentru ca in timpul zilei nu cred ca este foarte multa Discretia si pentru mine este un lucru important).

Si sper ca fetele o sa Lucrez asa pentru inca mult timp.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Pentru membri forumului pretul de 100 ron ramane indeferent de ora zi sau noapte.

Masuzele care sunt vor ramane acolo in permanenta (asta bine inteles daca trateaza clienti frumos ofera servici bune nu fura la timp si nu au reclamatii) iar zilnic dupa ora 19 vor veni de la timisoara una doua maseuze

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Cu toate ca postarile voastre ma faceau sa evit acest salon, m-am incumetat si am trecut pragul salonului unde am fost intampinat de doua fete una satena spre blond mai micuta de statura iar cealalta roscata. Am stat 5 minute de povesti cu fetele am ales domnisoara roscata si ma invitat in camera unde am primit prosop curat aici pot sa adaug nota 10 la locatie chiar este lux fata de ce avem in arad. Dupa ce am facut dus am fost primit de domnisoara Ana-roscata care si ea este de nota 10 chiar ma surprins atitudinea ei! fata arata foarte bine are sani frumosi mari parul lung fundul bombat este creola de la solar, foarte bine aranjata si parfumata. Masajul a fost unul relaxant m-am simtit bine, cel erotic a fost foarte bun domnisoara stie sa se faca placuta! per total nota mea este 9 (10 dadeam daca erau mai multe fete sa am de unde alege).

De servicii extra nu am intrebat, pt ca nu eram curios. prosopul 100 lei.

De revenit cu siguranta!

 

Bravo claudiu ai facut o treaba foarte buna acolo, sa o ti tot asa!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Ma bucur ca tia placut

Incerca ca fetele sa ofere servici de calitate.

Ma bucur ca nu te ai loat dupa unele recenzi negative, nu vreau sa zic ca sunt adevarate sau nu toate dar multi merg si la santaj daca nui dam sedinte gratuite sau maseuzele extra au ei grije sa scrie , stim din propia experienta.

Link spre comentariu

@claudiu79dav , am si eu o intrebare pt domnia ta......cat de cat pertinenta

 

Am sunat zilele astea la salonul din Arad ( eram in trecere ) pentru o programare.....

De ce fetele de la salonul tau , ofera DOAR o finalizare pe timpul sedintei de masaj , iar pentru a doua, iti cer sa achiti pretul inca a unei sedinte ???

 

te intreb asta , in conditile in care , la majoritatea saloanelor pe la care am trecut ( si sunt cateva.....) ti-se spune ca poti avea parte de cate finalizari doresti ( evident , toti stim ca intr-o ora , astea pot fi maxim doua )

 

ps

asta a fost si motivul , pentru care am refuzat politicos , sa trec pragul salonului....

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Masajul eroic durează maxim 60 min (ceea ce încerc sa implementez ca măselele sa nu mai fure la timp greu dar reușesc ) 30 min e masajul de relaxare 30 min eroic.

Nu știam ca ele cer bani pe a doua finalizare vom schimba ăsta dacă clientul în cele 30 min de masaj eroic se finalizează o data doua trei ori e k fina or ăsta a plătit.

Voi schimba de luni când schimb și măselele din Arad cu cele din timidoara

  • Like 1
Link spre comentariu

Incerc sa inteleg cum sta treaba ....sincer mi-e destul de greu sa accept , ca TU , patron , investitor si ce mai vrei tu , te lasi furat de niste fete , maseuze ( cand am citit postarea ta , nu prea intelegeam daca te referi la masaj si maseuze , sau la stomatologie si....masele.

Pana la urma m-am luminat. Era vorba despre maseuze. Poate o sa intelegi si tu de ce unele saloane au succes si altele nu .

In plus , cere feedback ( adica....parerea clientilor ) despre calitatea masajului.....si poate reusesti sa schimbi ceva .

Ceea ce se intampla la salon , ar fi cam asa :

Tu , vi la o cafenea. Comanzi o cafea . Ti-se aduce impreuna cu 2 plicuri de zahar. Te costa 5 lei.

Gusti , apoi constati ca mai vrei doua pliculete de zahar , pentru ca aceasta cafea e tare ( buna ) dar parca ai mai indulci-o putin...

Evident , chelnarita iti aduce cele doua plicuri de zahar si iti spune ca te mai costa INCA 5 lei ( adica 10 in total ).

Intrebare : CE FACI TU IN ACEST CAZ ? Platesti cele doua pliculete de zahar la pretul intregii cafele sau te ridici si pleci ? ( daca nu cumva ii arunci cafeaua in cap d-soarei ?

 

Bafta

  • Like 3
Link spre comentariu

Unde dai si unde crapa....

 

Las-o balta, prietene ! Discutia era cu totul si cu totul alta. Nu ma intereseaza cum face maseuza ta masajul. Problema era ca nu vreau (personal ) sa fiu taxat DUBLU , pentru o ora de masaj cu doua finalizari.

 

ps

dupa cum scrii , probabil ca nu esti.....de pe aici....

roaga pe o secretara de la salon sa iti explice....pe limba ta

 

toate cele bune......si scuze daca te-am deranjat

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Începând cu data de 1 iunie și pana pe 31 august salonul jadore organizează o tombola.

Fiecare client care în aceasta perioada va fi clientul salonului de 4 ori va participa la tombola.

Premii:

O excursie de 250 euro la munte.

6 luni abonament gratuit la saloanele jadore

3 luni abonament gratuit la saloanele .

jadore.

Juriul va fi format de clienții salonului jadore sau membri forumului.

Mai multe detalii primiți pe adresa de email [email protected]

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator KingSartoris
Reputație: 0

Excursia e pentru doua persoane? Clientul + partenera sa? Clinetul + o maseuza? Sau doar clientul singur?

Juriul va stabili castigatorul? Daca da, pe ce criterii?

 

Indiferent de aceste neclaritati, care cu siguranta vor fi clarificate, campania cu premii e laudabila.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Excursia va fi de 2 persoane pt câștigător (exclus maseuza) client plus partenera

Da juriul va stabili în uram taloanelor fiecare client va primi un talon și când îl va avea conplectat îl va introduce într urnă sigilata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...